Ha tényleg Sachs a lengéscsillapiitó, akkor ne csodálkozzunk, h kopog mert a legpocsékabb ami csak létezik a piacon. Ez nagyon lehangoló, de ha igaz, akkor legalább tudjuk, h mi a kopogás oka. Ha pedig széra hiba, akkor kb mikor gyártották? Az én kocsim nov eljén került hozzám. Ti mikor vettétek át?
Egy ismerősöm ismeröse a központban dolgozik és ő utána nézett a rendelésnek, így derült ki ez az infó. Ha nem érdeklődök utána nem tudom meddig kell még várakozni.
Az elektromos csomag 100, a tolató radar 50-60 körül lehet, így jön össze a motor ára közötti különbség. A GPS, a szőnyeg és talán a csomagtértálca már fájdalomdíj, de sokkal többre nincs sansz. Még éppen hogy de, a 3 hónapos szállítási határidőn belül vannak, ezért nagyon nem reklamálhatók, az autóra viszont már szükségem van.
Ha a kedvezőnek tűnő ár miatt odavitted az autód ők nyertek. Gondolják ha ott vagy,ezt úgy is cserélteted és ezzel ők a pénzüknél vannak,valszeg üza szűrőt is cseréltetsz hogy ne kelljen sűrün menned.Ha ezek az ajánlatban is szerepelnének,átgondolnád és lehet más ajánlatot is keresnél.
Köszi,Csalódott lennék ha ez lenne a megoldás.Ehhez szerintem még túl fiatalok ezek az autók.Nos az enyém alig múlt 3 hónapos 7000 km-vel a háta mögött.Eddigi autóim lengéscsillapítói évek múltán sem kopogtak több 10 ezer km után sem.Érdekes!!!
Pollenszűrő-t azérd add még hozzá és esetleg ha igényled és nem akarsz 30ezernél megint menni akkor esetleg az üzemanyagszűrőt is és akkor ott van ahol a KIA Szabó ajánlata. Szerintem mindekttő korrekt ajánlat.
Hát igen, az adott gázpedál álláshoz tartozó befecskendezési mennyiséget, időt, sok dolog határozza meg, többek között az aktuális fordulatszám, a hőmérséklet, a turbónyomás, a kipufogógáz összetétele stb. stb. A lambda szonda illetve a légszűrőbe épitett légmennyiség mérő adatai döntően befolyásoló tényezők lehetnek.
Most, hogy szárazak az utak, este nem is tűnik gyengének a gyári fényszóró világítás,így az Osram Silverstar izzókat még nem szerelem be, csak, ha kiégnek.
Azt nem tudom, hogy milyen izzók vannak benne, tavaly májusban vásároltam az 1,4 EX-t.
Nekem is kopog(ott) hátul. Mondom ez nem lehet lengéscsillapító, és kipakoltam hátulról mindent: kalaptartó, csomagtér alja, szerszámok, csak a pótkerék maradt jól rögzítve. Próbaút....és kopogott:( Na ekkor mentem el szervízbe, úgyis ingyenes téli átvizsgálás volt, mondom megemlítem. Autó megemel, l.csillapító gyanús, megrendel. 2 hét múlva a cserekor derült ki, hogy csak egyet rendeltek, mert csak egy szivárgott. Bal kicserélve (jött belőle az olaj rendesen) és mostmár pontosan hallható, hogy kopog a jobb oldal, bal teljesen csendben van. SACHS Made in Turkey:((( Szóval a hátulról jövő kopogást a lengéscsillapító okozza SZERINTEM:))
Persze hogy nem, ezt nem is teljes komolysággal írtam, csak a gondolatmenet megértése miatt. Nekem akkor is az a megérzésem, hogy a lambda szondának köze lesz majd a megoldáshoz közvetlen, vagy közvetett módon.
Egyébként nekem sem "rángatott" csak egyszer enyhébben amióta megvan. Szoftvert ezért nem akarok cserélni, jól fogyaszt és megy mint a golyó.