Igen, jól olvassák, ellenszenves EMBEREK. Nem állatok, növények, szögek és egyebek, de most már így maradtunk.
A topik 2001 óta üzemel, csak a számláló hülyült meg.
És ilyenkor nem vagyok én itthon. Pedig mennyi jó ötletem lett volna. Pl. a szöszi internetezhetne petróleumlámpa fényénél. Vagy be lehet üzemelni a bioaggregátort. Ehhez nem kell sok minden, csak egy csoki, egy madzag, egy dinamó, egy mókuskerék és egy dementor. A dementort betesszük a mókuskerékbe, az azt forgatva a dinamó segítségével áramot termel. A dementor motiválása az orra elé a madzagon lógatott csokival történhet, a madzag hosszának beállításával lehet a dementor mozgási sebességét, ezáltal a termelt áram feszültségét és áramerősségét szabályozni. A megoldás jó hatással van továbbá a kuffer méretére is, csak arra kell vigyázni ha túl rövid a madzag, a dementor leeszi róla a csokit. Ez által egyrészt megszűnik a motiváció, másrészt növekszik a kuffer. :-))
Ez annyira természetes, hogy külön említeni sem kell, ez ősi késztetés bennem. Már az ősidőkben sem volt hosszú életű az, aki nem gondolt a kardfogú tigrisre, barlangi dementorra, és más veszélyforrásokra :-))
Szöszikém, ha nem tudnád, nekem kilenc életem van. Aki világ életében lógott a matekóráról (mint pl. te), az is könnyen kiszámolhatja, hogy még nyolc kapszulát kell szerezned. :P
De ha csak nassolnivalót akarsz adni, akkor elég ez az egy is. :DD
Pocsék éjszakát neked szöszi! Álmodj azzal hogy a dementor éhes és még messze az ebédidő. Tudom hogy ennél csúnyább álma nemigen lehet egy szöszi dementornak :-))
A szöszimentor képes lenne rá. Pedig már a sörtől is csak növekszik a kuffer. És mi lesz ha utoléri méretben a Hold terjedelmes részét ? Nem fog tudni beférni a kukájába, csak ülni a tetején. Csakhogy az a Hold törzshelye.
Majd az lesz. De addig is odafigyelek a fejem fölött randalírozó dementorokra. Mert én itt iddogálnám a söröcskémet ami mellesleg nincs is a háznál, aztán egyszer csak jön a dementor, cupp, és volt lelkem nincs lelkem. Na de ez nem fordulhat elő, mert figyelek ám!
Ámbra nyulának a bőre valóban a létező legjobb helyen van egy ilyen fán, persze a többi részének a sütőben a helye. A dementor meg egyen csak halat :-)) Végül is, nem tökmindegy miből lesz a széntabletta ? Tulajdonképp a szöszi a köcsögfából is pont ugyanolyan vacsorát tudna előállítani mint a nyúlból.
Nocsak, megérkezett a legszőkébb dementor! Méghozzá viszonylag hamar, ami azt jelenti hogy útközben alig tévedt el néhányszor. Persze ez nem is csoda, elvégre ott nincs betonos út ami annyifelé el tud ágazni.
Egyáltalán, hogy kerülsz te ilyenkor ide ? Tudom már... A Hold tényleg fogyóban lehet, és így már nem zár annyira légmentesen a Terjedelmes. Persze a fogyó Hold kb. annyira valószínű mint a nemszőke dementor... Akkor viszont az általam a kukában felejtett gombostű lehet a magyarázat és a dementor átment helyből felszállósba. Helyes!
Látom elvolt a Hód a macsekkal. Bezzeg nekem meg még netem sem, ellenszenves egy szolgáltatóm van. Azért remélem hogy mindannyian felébredtetek, és ami a legfontosabb: kellőképp álmosan, nyúzottan, morcosan.
nálam fordítva van, sosem fáj a fejem, vszt mindig meccset nézek.:DDDDD a többi stimmt..DDDD
na és:
Tegnap este a férjemmel a szalonban ültünk és az élet dolgairól beszélgettünk. Beszéltünk az élet és a halál dolgairól is. Azt mondta. Soha ne engedd meg, hogy vegetatív állapotban éljek, gépektõl és üvegekben lévõ folyadékoktól való függésben ... ...ha ilyen állapotban látsz, húzd ki az engem életben tartó berendezéseket az áramforrásból, mert akkor inkább szeretnék meghalni Akkor... felálltam, mély csodálattal és... kihúztam a tv-t, a számítógépet, a playstation-t a konnektorból, kikapcsoltam az i-podot és a mobilt ...és elvettem a sörét... majnem belehalt.:DDDDDD
ja, és vedd csak magadra, nemrég volt az esküvőnk..PPPPP