Hibernálják a vadászt. Száz év múlva kiolvasztják. Azonnal ki akarja váltani a vadászengedélyét. El is megy a hivatalba. - Na, és mire szeretne vadászni? -kérdezik tőle. - Szarvasra. - Hát, sajnos arra nem lehet már, mert kihaltak. - Akkor vaddisznóra. - Sajnos arra sem lehet, mert azok is kihaltak már. - Akkor mókusra. - Sajnos azok is kihaltak. - Akkor mire lehet? - Cigányra. Arra kiválthatja az engedélyét. Miután megkapja, ki is lép az utcára. Azonnal meg is lát két cigányt, akik egy kuka mellett dugnak. Csőre tölti a fegyverét, majd azonnal leteríti őket. Meglátja ezt egy rendőr: - Hé, maga, mit csinál, megőrült? - De hát...azt hittem ez szabályos. - Hát persze....na de párzási időszakban?!...etető mellett?!!
amúgy gumball... beszarás gépek (és nők), ezért megérte... cserébe ...iszonyat szar szervezés...nulla szolgáltatás...fel is baxott agyilag. nem csodálom hogy a fél gumball mezőny szvsz be se jött a pályáig, hanem 2-3 óra dugóban ácsorgás után továbbállt. szomorú...a helyükben kihúznám bp-et a listáról végleg.
A CD-t nehogy elhidd. Johogy nem er semmit :) Egyebkent erre a honapra en mar jol lenullaztam magam, ugyhogy nekem egyelore marad a szabalyos kozlekedes.
Detektorral egyebkent van mar tapasztalatom. Regebben volt egy Snooperom (europai, a trafipaxos forumon lehet, hogy irtam is rola) es az teljesen jol jelezte az osszes trafipaxot. Egyedul a kupos elejut (Multanova) jelezte kicsit kesobb, de mig megvolt erdekes modon egyszer se szalltam bele trafiba. Szoval ha nagyon nem akarnek kepeket, akkor inkabb elkezdenek gyujteni mondjuk egy Bel 550-re, de addig is maradnak azok amiket irtam.
Amiket irtam, sokkal olcsobban kivitelezhetok es egyiknel sem all fent annak a veszelye, hogy kep keszuljon rolad...szerintem ;) Viszont ez a lefujom a rendszamot az atlatszo lakkal es utanna majd jol nem latszik a kepen, hatszoval eleg nagy baromsagnak tunik. Akkor mar inkabb a tukron logo CD lemez.
Nem tudom, neked ezen mi a nem normális...............?!
Ahhoz képest, hogy nem akarta reklámozni elég szép kis marketing-szöveget lenyomott......de lehet, hogy megveszem, de ha szar akkor kifizetik a cekket......
fagin, Vajon ha magamra fujom, akkor en se fogok latszani? :)) Szedd le a rendszamod azt jol van ugy. Vagy tartsd be a szabalyokat...vagy ha sok penzed van, vegyel egy jo detektort :P
Ricsi, En meg Komaromban voltam utoljara sajattal...az pedig megregebben volt :o/
Nincs veletlenul valakinek egy 205/65R15-os akarmilyen gumija nagyon olcsoert? Potkereknek kellene, de itthon csak /60-ast talaltam. Abbol viszont kapasbol 4-et :DD
Semmi közöm hozzá, nem reklámozni akarom, csak megkérdezni, hogy van e valakinek már tapasztalata ezzel az új csodaszerrel kapcsolatban? Vagy csak egy újabb szemfényvesztés?
...spray láthatatlanná teszi a rendszámtábládat a nem kivánatos fényképezõgépek és kamerák elõl....
Hogy mire jó és hogyan mûködik?
Mint tudjuk a radar,lézer és egyéb sebességet mérõ eszközök úgy azonosítják a jármûveket,hogy egy fényképet készítenek a forgalmi rendszámról.Amikor a jármûvet túl gyorsan vezetõ észleli hogy "lefotózták" legtöbbször sajnos már késõ lassítani,és sok bosszankodás után végül megérkezik az értesítés a büntetésrõl.
Új és egyedülálló!!!
A Photoblocker egy amerikai találmány,egy speciális spray amelyel ha a rendszámtáblát gondosan befújjuk egy szabad szemmel nem látható és mosásnak ellenálló ,áttetszõ réteget képezhetünk a felületén.Ennek köszönhetõen nem kell aggódnunk a villanásoktól,a büntetésektõl és ezzel együtt az jármûvön semmi szokatlan szabad szemmel látható változás nem lesz.Semmi törvénybe ütközõt nem követünk el addig amig a rendszámtáblánk a helyén van és tökéletesen olvasható.Egy flakon spray 4 rendszámtáblára elegendõ,ezzel örökre biztosítva a rendszámok "túlexponáltságát".
Az USA után már az EU legtöbb országában is rengetegen védekeznek ezzel az egyre drágább büntetések ellen,és végre most már Magyarországon is megtehetjük ezt.
Ja, jó lenne, ha minél többen lennénk, mert én egy ilyen rendes -nagy talira gondoltam, ezért küldtem el egy "körlevelet" a cápásokhoz, e36 és az e30-ba is..........csak jó lenne tudni, hogy ki támogatja az ötletet...........
Megkérdeztem nagybácsit, majd a részleteket holnapután fogja nyomatni, de addig is pár info.:
A 21. és 28.-a nem jó csak utána,
szállása van a Tanyacsárdának, de csak Kecskeméten, tehát ezt úgy kéne csinálni, hogy reggel odamennénk és ott lehet részegedni, majd estére kijózanodunk és akkor lehet kocsiba ülni. Aztán a kaja vmi nagyasztalos lesz mindenféle finomságokkal. Lesz ménes is van kb. egy 525i BMW-nyi ló az istállóban de lehet, hogy egy e60 530d is van. Parkoló van, nem kell félni, hogy nem férünk el. Pálinka, whisky, bor minden van.....A többi programot nem lőném le, megleoetés lesz.
A helyszín címe, ha vkinek ismerős lenne: a régi 5-mellett van Felsőlajos magasságában.
T'om, Michelintinental. :)) a Pirelli az Pukkan mint a Pinty :D
Amúgy tök süket vagyok a gumikhoz... Mit tegyek fel, ha igazából leginkább a kisebb fogyasztás és a normális kanyarvétel között akarok megfelelő kompromisszumot kötni? Az első keskeny, a második szélesebb gumit kíván. "Peresíteni" nem nagyon akarok, drága a futóműgenerál. A felni mérete milyen határok között befolyásolja a feltehető gumi méretét? (A coll-ig rendben van, de a szélesség...)
Ja, és elképzelhető hogy bizonyos méreteknél "csal" a kilométeróra / km számláló / boardcomp?
Nehéz odatalálni. Apám elmagyarázta nekem, de kőbányai létemre én is nehezen találtam meg. Na a Maglódi út és a Kada utca sarkán van. Egy belső terület, villamos síneken kell áthajtani és van egy kapu amit egy portás működtet. Ha bemész "törekedj mindig jobbra". A csillogó felnikről fel fogod ismeri a helyet.
A Pirelli-t emlegetni jelenlétemben csak saját felelőségedre szabad! :-))))
Nézz utána a lehetséges dátumoknak, valamelyik szombat, meg az is fontos, hogy a környéken hol lehet aludni, ird ki, és indul a tali szervezése...., hidd el jönnek a jelentkezők. Egy a lényeg, jobban csináld, mint Al!