Nem vagyok teljesen magamnál, de ha egy kicsit tovább olvastok, sztem ezt indokoltnak tartjátok.
!!!!!!!!!!OFF!!!!!!!!!!!
Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek Bálintot:
Bálint ma délután 14 óra 40-kor született, súlya 3450 gramm, hossza 51 cm. A haja szőke, a szeme kék, akárcsak a gyönyörű édesanyjáé.
Teli vagyok élményekkel (+némi alkohol tartalmú itallal) és mesélni valóval, de az az igazság, hogy egyszerűen képtelen vagyok kiírni magamból őket. Remélem elnézitek nekem ezt.
Reggeltem magam és 2 tized másodperc múlva jött is a jelszó. Mondom hurrá! Bejelentkezek, megváltoztatom, minden rendben. Majd 10 perc múlva jön egy mail "ceedservice jelszó" címmel és a levél tartalma "click.prm". Hát?! A megváltoztatott jelszóm meg már nem is jó... :(
A "Szervízajánlat KIA Óbuda" bejegyzés kétszer volt meg. Remegő kézzel töröltem a második példányt, de sikerült (remélem nem okkal volt fönn kétszer!). Tudok szerkeszteni! Nekem legelőször kicsit bonyolultnak tűnt a weboldal, de hamar megszoktam és rájöttem a logikájára. Így most már bátrabb vagyok és én is bíztatok mindenkit, szerkesszük együtt!
Én november 8-án vettem át, és voltam is már szervízben a kopogás miatt. Nekem akkor hátsó stabilizátorokat cseréltek (kutyacsont), de a kopogás megmaradt. Viszont, most, hogy nincs olyan hideg, nem hallom. Sőt, amikor kopogott, akkor is addig, amíg fel nem melegedett az autó!
Ha tényleg Sachs a lengéscsillapiitó, akkor ne csodálkozzunk, h kopog mert a legpocsékabb ami csak létezik a piacon. Ez nagyon lehangoló, de ha igaz, akkor legalább tudjuk, h mi a kopogás oka. Ha pedig széra hiba, akkor kb mikor gyártották? Az én kocsim nov eljén került hozzám. Ti mikor vettétek át?
Egy ismerősöm ismeröse a központban dolgozik és ő utána nézett a rendelésnek, így derült ki ez az infó. Ha nem érdeklődök utána nem tudom meddig kell még várakozni.
Az elektromos csomag 100, a tolató radar 50-60 körül lehet, így jön össze a motor ára közötti különbség. A GPS, a szőnyeg és talán a csomagtértálca már fájdalomdíj, de sokkal többre nincs sansz. Még éppen hogy de, a 3 hónapos szállítási határidőn belül vannak, ezért nagyon nem reklamálhatók, az autóra viszont már szükségem van.
Ha a kedvezőnek tűnő ár miatt odavitted az autód ők nyertek. Gondolják ha ott vagy,ezt úgy is cserélteted és ezzel ők a pénzüknél vannak,valszeg üza szűrőt is cseréltetsz hogy ne kelljen sűrün menned.Ha ezek az ajánlatban is szerepelnének,átgondolnád és lehet más ajánlatot is keresnél.
Köszi,Csalódott lennék ha ez lenne a megoldás.Ehhez szerintem még túl fiatalok ezek az autók.Nos az enyém alig múlt 3 hónapos 7000 km-vel a háta mögött.Eddigi autóim lengéscsillapítói évek múltán sem kopogtak több 10 ezer km után sem.Érdekes!!!