„Sok fegyverrel találkozunk, sok alagúttal. Itt láttál egyet egy gyerekszoba alatt. Megtaláltuk őket játszótereken, óvodákban, mecsetekben. Holnap reggel valaki azt fogja mondani: "Miért támadtak meg egy mecsetet?"
"Tudom, hogy más területeken is voltak civilek. Tudom, hogy a Hamász emberi pajzsként is használta azokat a civileket, akik megmaradtak” – mondta. Hallott egy esetről, amikor a katonákhoz közeledő civileket, hogy vizet kérjenek, fegyveresek fedezékül használták, hogy tüzet nyitottak a katonákra.
Gal Gadot is részt vesz a borzalmas terrorcselekményeket rögzítő felvételek bemutatásában Hollywoodban, hogy fellépjenek a "valós időben kibontakozó holokauszttagadás-szerű jelenség" ellen.
Kedvenc színésznőmnek elgurult a gyógyszere.
Mi is történt valójában?
Izrael elfelejtette kárpótolni az elüldözött emberek milliót a házaikért és a földjeikért.
Izrael elfelejtette vagy nem ért rá megvédeni a Gázai övezet közelében élő lakosait a brutális gazemberektől.
Pótcselekvésként "valós időben kibontakozó népirtás-szerű jelenség" folyik.
Láttam egy videót, amin egy férfit fegyveresek letepertek az otthonában. Végül, sokadik kérdésre kibökték neki, hogy ők az Oktatásügytől vannak...Őrület az egész.
Felmerült a kerdes arrol, hogy nem-e tudtak a Gazastreifenben bennt levö fotosok közül többen akik különfele hirügynöksegeknek is dolgoznak/dolgoztak elözetesen a Hamas terrorszervezetnek az oktober 7.-i terrorcselekmenyeröl, amikor israeli területen a Hamas terroristak (es a Gazasterifenben lako több szaz arab-iszlam/palesztin civilek) civileket bestialis modon lemeszaroltak-meggyilkoltak, es több szaz tuszt is behurcoltak a terroristak magukkal a gazastreifeni területre.
Te olyan buta vagy, hogy még azt sem tudod, hogy a keletnémetek olvadtak be a nyugatba, vagyis a mai Németország az NSZK utóda (Jogrendszer, gazdaság, szövetségi rendszer, stb).