Keresés

Részletes keresés

masszőrpár Creative Commons License 2003.07.11 0 0 328
Sziasztok!
Előzmény: melch (327)
melch Creative Commons License 2003.07.10 0 0 327
Sziasztok!

Jó olvasni, hogy vannak sikeresebb történetek is, mint a mienk. Aki olvasta a topikot régebbről az tudhatja, hogy nálunk az elhatározás már megtörtént, mind nejem, mind én szeretnénk nyitni a többes felé, de valahogy nem jön össze. Azon kezdtünk el gondolkodni, hogy lehet, hogy bennünk van a hiba, pedig mi elég nyitottnak érezzük magunkat. Van pár, akivel már régóta vagyunk rákészülős kapcsolatban, de hónapok óta nem jön össze. Hirdetéseink is vannak több helyen, de még csak jelentkezők sem nagyon vannak. Többen jelentkeztek már hogy beszállnának harmadiknak. Elkezdtünk levelezni, de a személyes találkozásig még senkivel nem jutottunk el.

Nem csak hirdetés útján idegenekkel, de barátokkal is próbálkoztunk. Sajnos ott sem találtunk pozitív visszajelzésre, szerencsére a barátságunk nem viselte kárát a próbálkozásnak!

Szóval most eléggé tanácstalanok vagyunk, szeretnénk valamit, nem is vagyunk a legrondábbak, inteligensnek is gondoljuk magunkat, mégsem sikerül összejönnünk senkivel.

Vannak vajon hozzánk hasonló sikertelen próbálkozók vagy ez tényleg csak a mi problémánk? Mert ebben az esetben lehet, hogy ez nem való nekünk és lehet, hogy inkább más elfoglaltság, mondjuk a kékfestés :) után kellene érdeklődnünk.:)

Madget Creative Commons License 2003.06.27 0 0 326
Üdv mindenkinek!
Ritkán van időm fórumot olvasgatni (tulajdonképpen most sincs), de ez a téma megragadott. Magam is hódolok néha e nemes perverziónak, hol hármasban, hol négyesben. Most épp egy nagyon jó barátunkkal sikerült összehozni a dolgot, aminek különösen örülök, mert igazán kellemes így együtt lenni. És nem csak a szexre gondolok most. L (a barátunk) kiváló szellemi partner, amit már évekkel ezelőtt felfedeztünk a kedvesemmel, amikor egyetemistaként hárman béreltünk egy lakást. Nagyon jókat beszélgettünk esténként, és annak ellenére, hogy általában folyton a szexnél lyukadtunk ki, ilyen irányba soha nem terelődött a kapcsolatunk (bár azt hiszem, már akkor sem nagyon bántam volna). Itt jegyzem meg, hogy a kedvesemmel soha nem próbálkoztunk ismeretlenekkel, hanem mindig egy már meglévő baráti vagy szerelmi viszonyt szélesítettünk ki a többes szex irányába. Ne lepődjék meg senki a szerelmi viszonyon, néha előfordul, hogy az ember (vagy az asszony) beszerez egy szeretőt. Ez nálunk olyasmi, mint a barátság, és idővel, ha a szex lekopik róla, az is marad (a barátság jóval tartósabb holmi). De hogy visszakanyarodjak az eredeti témához, nos az történt, hogy nekem mostanában épp volt egy szeretőm (azt is érdekes lenne elmesélni, hogyan jöttünk össze), és szerveztünk egy hétvégi programot, amire L is hivatalos volt: kirándulás, úszás, ilyesmi. Én szerettem volna kettesben maradni a lánnyal, és megbeszéltük a feleségemmel, hogy addig majd L fogja szórakoztatni, amíg én a másik hölgy kedvére teszek. L persze erről akkor még nem tudott, de hamar átlátta a dolgok állását, midőn mi elvonultunk, ők pedig ketten maradtak egy viszonylag sötét és fülledt szobában. Hát így csábította el a feleségem a barátunkat. Aztán később újra meglátogatott L, de akkor csak hárman voltunk, és hogy, hogy nem, beszélgetésünk ismét a szex felé kezdett kanyarodni. A konklúzió az lett, hogy a nők igen-igen szeretik, ha egyszerre két pasi is kényezteti őket, s hogy akkor ezt a szép elméletet mihamarabb át kellene ültetni a gyakorlatba. Mi pedig nem voltunk restek, s legott a tettek mezejére léptünk (inkább feküdtünk). Azóta már több alkalommal is. Az, hogy ilyen jól megértjük egymást az ágyban, nem csekély mértékben köszönhető annak, hogy barátokként már jól ismertük egymást. Ezért én amellet volnék, hogy érdemesebb barátokkal próbálkozni. Persze nekünk talán könnyebb, mint másoknak, mert szexmániánk közismert a barátaink előtt (az egyik egyszer meg is jegyezte, hogy mi minden barátunkkal lefekszünk, ami azért kicsit túlzás, de van benne valami - igen, vele is lefeküdtem).
További kellemes estét: Madget


Extrafun Creative Commons License 2003.06.27 0 0 325
Bocs, de megváltozott a címem. Kérlek küldd el újra a tomyex@freemail.hu-ra. Kösz!
Előzmény: tandem_r (323)
RabertszNPower Creative Commons License 2003.06.27 0 0 324
Itt lehet hírdetni is?Mi egy 26/30 pár vagyunk.
Valaki beszállna?(16-26)
tandem_r Creative Commons License 2003.06.27 0 0 323
mail ment
Előzmény: Extrafun (322)
Extrafun Creative Commons License 2003.06.27 0 0 322
Nem akarok tolakodó lenni, de "idegenként" talán én is szóba jöhetnék!
Vagy lehet, hogy nem is akarja igazán?
Előzmény: tandem_r (321)
tandem_r Creative Commons License 2003.06.27 0 0 321
Én is így gondolom.Egy félre sikerült próbálkozásra rámehet a barátság.
Előzmény: Extrafun (320)
Extrafun Creative Commons License 2003.06.26 0 0 320
Szerintem az első alkalommal érdemesebb idegennel kezdeni! Ha képes arra, hogy előtte "tárgyilagosan" megbeszélni a harmadikkal, hogy mit vár el tőle, akkor valószínűleg meg is teszi.
Előzmény: tandem_r (319)
tandem_r Creative Commons License 2003.06.25 0 0 319
A legnagyobb problémája talán az,hogy ha ismerős az is baj,ha nem akkor pedig az.
Előzmény: Extrafun (318)
Extrafun Creative Commons License 2003.06.25 0 0 318
És van elképzelésetek, hogy ki lehet a megfelelő ember?
A párodnak milyen ellenvetései vannak?
Előzmény: tandem_r (317)
tandem_r Creative Commons License 2003.06.25 0 0 317
A megfelelő emberek a kellő időben a kellő helyen.Ahogy már írtam náluk a kevesem végleges igenje még hiányzik,de a reményem hal meg utoljára.
Előzmény: Extrafun (316)
Extrafun Creative Commons License 2003.06.25 0 0 316
Mint utólag kiderült ők is ugyanabban a cipőben jártak. Egyébként is találkozni akartunk már hónapok óta, csak nem volt megfelelő időpont soha. Nekünk nem jutott eszünkbe, hogy szex is lehetne belőle. Ők mondták, hogy úgy gondolták nekünk "tesznek ajánlatot", aztán legfeljebb kinevetjük őket!
Előzmény: tandem_r (315)
tandem_r Creative Commons License 2003.06.25 0 0 315
Az addig ok,hogy régi ismerősök vagytok,ismeritek egymás testét még ha csak látásból is. Jó pár év után egyszerszer csak előálltak,hogy jólenne egy kis szex is?
Előzmény: Extrafun (314)
Extrafun Creative Commons License 2003.06.24 0 0 314
Csak annyiban "bejáratott", hogy ismertük egymást. Az igaz, hogy egymás előtt nem szégyelljük egymást, mindenki látott mindenkit pucéran, sőt az is előfordult (helyhiány miatt), hogy azonos szobában voltunk (voltam), amikor ők szeretkeztek, vagy fordítva is megesett.De azért az, hogy párt cseréljünk, "kicsit" más. Szóval én például jól ismertem a barátom feleségének a testét, de azt nem tudtam, hogy milyen jól tud franciázni, stb. Nem tagadhatom tehát, hogy voltak így is gátlásaink. Az elején mindjárt az volt a gond, hogyan vetkőzünk le, illetve ki kit vetkőztet le. A diplomatikus megoldás végül az lett, hogy mindenki sztriptízt mutatott be. No és a szexet is az egymáshoz tartozó párok kezdték. Aztán amikor már mindenki eléggé felizgult, akkor már kevesebb mérlegelés kellett ahhoz, hogy pl. megfogjam a barátom nejének a mellét...
Előzmény: tandem_r (313)
tandem_r Creative Commons License 2003.06.24 0 0 313
A leírásodból úgy vettem ki, hogy ez egy bejáratott kapcsolat.Egyébként pedig az írigység beszél belőlem.A kedvesemet még mindíg csak győzködöm.Nekem (nekünk) is jól jönne egy ilyen baráti pár és akkr előbb-utóbb a nejem is dülőre jutna.Az a kapcsolat pedig ahol én voltam a harmadik éppen megszünőben.
Előzmény: Extrafun (312)
Extrafun Creative Commons License 2003.06.24 0 0 312
Hogyan érted azt, hogy könnyű volt? Nekünk sem akad minden nap ilyen lehetőség.
Próbálkoztunk már "idegenekkel" is, hát nem volt egyik sem egy fáklyásmenet...
Előzmény: tandem_r (311)
tandem_r Creative Commons License 2003.06.24 0 0 311
Így könnyű.:-)))
Előzmény: Extrafun (310)
Extrafun Creative Commons License 2003.06.24 0 0 310
Ugyan senki sem mutatott érdeklődést, de elmesélem mi történt szombaton velünk.
Meghívtuk egy igen rég látott, az ország tulsó felán lakó, baráti házaspárt. Még együtt laktunk a kollégiumbs "an, voltunk már együtt nyaralni, nudizni,stb. Telefonon egyeztettük az időpontot kb. két hete, amikoris a barátom felesége érdeklődött, hogy otthon lesznek-e a csemetéink, mert ők gyerek nélkül jönnének és "óriási bulit" szeretnének.
Megérkezésük után hamar kiderült, hogy tényleg szexre gondoltak. Párom kicsit tettette a meglepetést, de persze örömmel belementünk.
Tényleg óriási buli volt. Volt párcsere, egymás előtti maszti, sőt némi leszbi is, pedig egyik nő sem leszbi. A barátom felesége nagyon jól tartja magát, sportos alkata van, nem esett nehezemre a dolog. De a párom is láthatóan élvezte Zoli farkát. Csúcs volt látni őket!
Extrafun Creative Commons License 2003.06.23 0 0 309
Nagyon leült a topic! Hétvégén senkinek sem volt élménye? Nekem volt!!!
Extrafun Creative Commons License 2003.06.20 0 0 308
Csak nem azt akarod mondani, hogy jobb volt a nővel, mint a pároddal?
Előzmény: meglesz (307)
meglesz Creative Commons License 2003.06.19 0 0 307
Nem csak hogy nem álmodoztam róla, de Viszolyogva gondoltam arra hogy a saját nememből valakivel...
És tudod mi miatt változattam a véleményemen?
Az alatt a hétvége alatt amit együtt töltöttünk négyesben a párral a balatonon.
Előzmény: Extrafun (306)
Extrafun Creative Commons License 2003.06.19 0 0 306
Maximálisan egyetértek! Nincs annál inspirálóbb, mint amikor a lányok egymást szeretik.
Gondolom előtte Te sem arról álmodoztál, hogy egy másik nővel szeretkezz?
Előzmény: meglesz (303)
meglesz Creative Commons License 2003.06.18 0 0 305
Azért ne higgye senki hogy nekünk "hűdemennyisoktapasztalatunkvan" :)
Mindössze nagyon szerencsének mondhatjuk magunkat akik jókor voltak jó helyen.
De hogy az a pár milyen jó volt, az leírhatatlan!!! :)
Előzmény: vereskabát (304)
vereskabát Creative Commons License 2003.06.18 0 0 304
De jó lenne veletek egy tanfolyamon résztvenni!
Mint tanárok és tanítványaik:))
Előzmény: meglesz (303)
meglesz Creative Commons License 2003.06.18 0 0 303
Most őszintén: aki már volt hasonló helyzetben az már tuti tapasztalta.
Amikor két lány önfeledt játékba kezd a fiúk előtt, a fiúk már a látványtól is úgy beindulnak hogy még. Erre mi lányok is ráteszünk egy lapáttal, hogy a fiúk olyan dolgokat lássanak amiről addig csak álmodoztak.
Onnantól kezdve pedig hogy a fiúk is bekapcsolódnak, már nincs megállás.
Mindenkinek ajánlom !

Aki pedig még nem próbálta, annak egy jótanács:
egy-két pohár száraz pezsgő a legelső alkalom előtt. Oldja a feszültséget és ledönti a gátlásokat.
Ez főleg a lányoknak ajánlott.

mimi_bacsi Creative Commons License 2003.06.18 0 0 302
..hát jó lenne (mármint ismét olvasni!) Csatlakozom a Piroskabátos úrhoz aki előttem szólalt fel!! Kérünk írj még nekünk (Meglesz!) Addig várunk a hozzászólásodra, míg "Meglett" (:-)) emberek leszünk. mimi_bacsi
Előzmény: vereskabát (301)
vereskabát Creative Commons License 2003.06.18 0 0 301
Megleszt nem csak nézni, olvasni is élvezet!!!
Előzmény: meglesz (290)
birbigli Creative Commons License 2003.06.18 0 0 300
Nekem már az eléggé izgató, ahogy az eseményekről írsz,pláne,ha elképzelem, ha ott is lennék,talán tényleg egy tiszteletbeli perpetum mobile címet kaphatnék:-))
Előzmény: meglesz (290)
melch Creative Commons License 2003.06.18 0 0 299
Nálunk melchné pont velünk egykorú vagy idősebb férfival tudná elképzelni. Én fiatalabbat szeretnék. Majd meglátjuk mi jön össze, gyakorlatilag nem zárkózunk el semmilyen lehetőségtől.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!