Ne is idegesítsd ilyen adatokkal !!!! :) Inkább találd ki mi a túró lehet a baj:) Benned van minden bizodalmam. És majd ha erre jársz szólj, mert egy mosással jövök neked a segítségért!!
Sixpack, 16761...egy M5 tulajnak kenytelen vagyok elhinni :) Ezt senki nem is allitotta, hogy az aerodynamic-nak barmi koze is lenne az M5-hoz. Csak kep kellene mar rola, foleg a hatuljarol ;)
Milyen területen dolgozol? :))
A magyar bankszektornak van még pár baja. Pld nálunk azért a nyugati átlaghoz képest rengeteg ügyfél sétál el a pénzzel, ami lopás csak nem büntetik annyira... (hitelkártyák, áruhitelek esetében 15-20% körül!!!!), és ezt te fizeted meg a kamatokban. Ezen kívül irtózatos pénzeket kell(ene) invesztálni az IT-be, meg jobban szervezni a munkát, mert nem hatékony ahogy dolgoznak. (ezt is az árakban fizetitek meg :(( Továbbá a magyarok banki kultúrája - összefüggésben azzal hogy nem nagyon van miből meg mit bankolniuk - valahol az uránbányász béka segge alatt van.
Ja, és ehhez jön még hogy a támogatott lakáshiteleken a bankok irtózatos pénzeket kaszáltak (OTP tavalyi profitja 100 milliárd felett, idén lesz az 130 is). Ezért persze nem törekszenek hogy hatékonyabban működjenek és mélyebben nyalják az ügyfelek fenekét, mert a lé így is megvan.
Egészen 2-3 évvel ezelőttig szinte minden bank megpróbálta a top 10-20% ügyfeleket kiszemezgetni, a többiekre meg szart. Ez ha lassan is, de változik. (Én épp ilyen változásokon dolgozom, ha éppen hagynak :)))
Taliznom kell Geryvel is, a szombat biztos, a helyszin még nem, mert nem tudom, hogy hová kell mennjek, de ha gondolod, oda adom Gerynek a cuccot, és ti Pesten lerendezitek!-ha nem jó a szombat!
Ááááá!!! :((( Máááá megvettem!!!!! Legalábbis kifizettem... elvileg ma 5kor van bimmer a seggem alatt...
Az 1 giga reális, én azt mondtam a srácnak hogy minima egy félgigás zsuga menjen bele a masinába. Egyébként engem minden ilyen geek dolog érdekel, vegyük úgy hogy hobbi... Ha veszek gépet és a boltban akarják összerakni, hangosan szoktam tiltkozni...
Szép állapotú(nem padkázott) 16" BMW alufelni, igény esetén Michelin Pilot 225/50 90%-os gumikkal. Ha kell van még 4db 2 cm-es nyomtávszélesítő is. Csak a gumik, ill a nyomtávszélesítők külön nem eladók!!!
Nekem is van destinator. Én Zürichbe mentem vele és utca házszámra odanavigált. Szerintem jó. Még Budapesten is jól lehet használni ha olyan helyen jár az ember amit nem ismer.
Van pda-d? Ha viszont rá akarod tölteni a nyugateurópát akkor nagy kártyát vegyél bele. Asszem nekem ausztria, svájc, é-olaszország van rajta az kb 200-250 mega. Ha még ráteszed franciao., spanyolo., meg még ezzel a pakkal nemtom mi van az még legalább ennyi hely. Szóval nem árt ha egy 1 gigás van benne szerintem.
Nekem megvan mind. Ha gondolod segíthetek. Mi nem is vagyunk messze egymástól. Csak vedd má meg azt a rohadt kocsit:)
Hát én a magam részéről mindent megteszek hogy jó bank maradjon, és ez nem bullshit. Sajna van egy nagy versenytárs akinek e nevét nem írhatom le hogy az OTP, na ők finganak egyet és elszáll a piac. :D
De egy másik kérdés: Az E36-E39 elsö ülései mennyire kompatibilisek???-mert felmerült bennem az ötlet, hogy amíg az 5-öst használom, átteném bele a kupém füthetö, félbör sportszékeit!:)
Csak azt nem értem hogy az ilyen szép nagy emberek, miért a kicsi autókat szeretik? :o) Félreértés ne essék, az e30 teljesen rendben van ha van menne kraft! De lehet,hogy én csak egy nagy 5-er ben érzem jól magam igazán! Ja lehet ez azért van mert kicsi vagyok? ;o)
Érdekelné a srácot. A PDA-s programokhoz annyi közöm van, hogy 5 éve egy informatikai analfabéta ismerősöm vett egy ilyet, aztán én szenvedtem egy napot vele mire összebarátkozott a kőkori PC-jükkel. Soros porton...érted... De akkor még nemigen volt ilyen netes regisztrációs kötelezettség, igaz, ilyen komoly szoftverek sem voltak rá.
Oké, ráér addig. A Destinatorhoz megvan komplett nyugat európa is. A pda kicsit más világ mint a pc, itt ugy megy hogy megveszed a progit, felrakod PC-n keresztül pda-ra, majd neten keresztül a pda azonositóját elküldve beregisztrálja a progit a gyártónál. Ugyanezt a progit más pda-ra felrakni már lehetetlen. Az Aeromap ilyen. A Desti az hát..... izéé :-))) De működik full. :-)