Na csá!
Vóna 1 kérdésem.(Gondolom meglepődtetek.) Nos bizonyára ismerős nektek az UFO-enemy unknown vagy vmi ilyesmi. Az a helyzet nekem meg van de már gagyi. Pontosabban el*****dot. És kéne mert nem lehet menteni. PLEASE!!!!
Ha vmi trükköt ismer vki azt is várom. Köszi!
Szoktatok még 2-3 évnél idősebb játékokkal játszani?
Bizony szoktam. Az evek soran (19 eve jatszom komputereken), volt nehany igazi, klasszikusan jo jatek, amihez erdemes visszamenni, neha csak a hangulatert. Eppen most jatszom megint az Under a Killing Moon cimu kalandjatekot, annak ellenere, hogy megoldani nincs mit, hiszen emlekszem a rejtvenyeire. De a hangulata annyira nagyon zsenialis volt, hogy meg igy is erdemes "vegigfutni" rajta. Vagy peldaul a Flight Simulator 2000-el kapcsolatban elovettem a regi FS 4.0-t, meg az UFO Simulatort, mert azokban is van valami "meg mindig elvezheto". Es tobb mas jatekkal vagyok igy.
Meg mindig nagyon elvezem neha olyant mint Epic Pinball, meg tarsai.
...ja még valamit, annak a játéknak nem:
Lord Of The Realm volt a neve, vagy vmi. hasonló??? Kicsit olyan volt mint egy Warcraft II + egy ~kereskedelmi + stratégiai + tesz-vesz game :)
A többit meg sem köszöntem (Blue Max stb.). Az Ascendancy ügyében, ha van egyéb ép ötleted, akkor írd meg, na jó megyek vissza a Diablo II-höz. Egyenlőre nem tetszik, de talán lesz ez másképp is... :)
:)....Nem, az nem a Lotr 3. része, hanem a 3. lemeze, ugyanis 3 lemezes, és nem volt kedvem egybe csomagolni, tehát az csak egy játék, 3 lemezen. Bocs, ha nem volt egyértelmű.
A colonization, meg a civ.-et is felrakom majd, csakhát időm legyen rá, meg sávszélességem...
Ami a Krynneket meg a Curse-t illeti, kösz a segítséget, ha eljutok odáig, majd szólok, OK?
Egyébként a mára tervezett frissítés elmaradt, váratlan dolgok jöttek közbe, de igyekszem.
Ripper:
Kösz az infót, az Amiga résznél még nem turkáltam. Most megnéztem. Csodálkoztam is nagyokat, amikor látom: Lord of the Rings 3! Én eddig azt hittem, hogy a project lefulladt és ki sem adták. :-) Na, majd ma csekkolom.
A Discworldért is jár egy köszi.
Más: pár napja letöltöttem tőled a DoC-t. Igazi nosztalgia, nyolc éve még a kedvenc (talán az első?) játékom volt. Csak a lovagi tornával van gond. Ha elindul a párviadal, a képernyő elkezd össze-vissza ugrálni, én meg nem tudok semmit sem csinálni. Tudnál segíteni (vagy bárki más)?
Ja, és szerintem jó lenne feltenni a Civ1-et és a Colonizationt is. Iszonyú ütős játékok még ma is, egy éve is bőszen nyomtam. (Csak azért hagytam abba, mert megszereztem a Civ2:ToT-ot, majd hamarosan a CtP-t is.) Nekem Civ1 biztos van, meg talán a Colo-t is megtalálom. Megvan még a Curse of the... (Pool sorozat), meg a Krynn sorozat másik két része, ha kell.
Nem ismeros vkinek a Seal Team nevu regi jatek? Vietnamban kellett egy elit csapattal feladatokat megoldani, asszem az Electronic Arts kiado egy korai gyongyszeme volt ez. Regota keresem, mert az en lemezem elszallt a Valhallaba, es anno nagyon tetszett. Szoval, ha vki tudna segiteni...
Nemrég olvastam a Pratchett-től a Bűbájos Bajokat (Sourcery), úgyhogy kedvem támadt kicsit megdolgoztatni Rincewind apót. Tehát ha valaki tud egy linket, ahonnan megszerezhető a Discworld1, az ossza meg velem, ha nem gond. Köszi. Ja, meg a Lord of the Rings 1-2 is kéne, ha vóna. :-)
Látom még nem vagyunk sokan. Részemről PC only, a többi cucc már túl poprs, hogy elővegyem. Iszonyú fan vagyok Questek terén, párat fel is tudok ajánlani, de kerenék is. Ha valaki válaszol, akkor írok még...
A Sim Farm-ot azert nem tudtad letolteni, mert meg nem tartok ott:)
Az s betu elejen tarztok, de par napon belul meglesz, igerem. (Jovo heten mar tuti)
A Blue Max-ot pedig majd keresem, ok?
Az Ascendacy-nek nagyon orulnek, mert regen nekem is megvolt, de elveszett, es azota nincs meg. Milyen hosszu?
Az a Robin Hood-os game: Nem a Defender of the Crown-ra gondolsz? Az fent van nalam,
es van egy hasonlo jatek is: King Arthur's KORT.
Megegyszer kosz a tamogatast!
Ha megirod, milyen hossz az Ascendacy, kitalaljuk, hogyan tudod eljuttatni nekem, ok?
Szívesen hozzájárulok az oldaladhoz egy játékkal: méghozzá az ASCENDANCY-val. Szerintem ez anno egy korszakalkotó játék volt mind grafikailag, mind tartalmilag. Én a mai napig elő szoktam venni. A zenéje egyszerűen fantasztikus lett...
Isteni az oldalad!!!
Tedd meg nekem, hogy megszerzed valahonnan a BLUE MAX c. repülőszimulatort. Ez volt az első játék amivel játszottam!
Előre is köszi, ja még valami, a SIM FARM-ot nem tudom letölteni, nincs honnan!!!
bigfoot
(támogatom az oldaladat (maximálisan)!)
Kéne nékem még egy game. Volt anno Comodor 64-en egy játék ami Anglia elfoglalásáról szólt. Asszem Robin Hood főszerepében volt a játékos. Nos ennek lett egy kiválló PC-és folytatása, de sajna már nincs meg nékem. Szóval kéne ez is.
Üdv.
Mivel ezek forgalomban mar nem kaphatok (tobbnyire), feltevésük nem büntetendő.
(De ha valakit zavar, akkor elmondom, hogy elvárom mindenkitől, hogy kipróbálás után, 24 óra múlva törölje le, és vegye meg az eredetit, ha tudja...hehe)
Na mindegy, elkezdtem egy abandon oldalt, de még nincs kész, csak kb. "I" betűig lehet
letölteni, de majdnem minden nap frissítek. Ha gondoljátok, nézzetek be.