Szine:Grafit szurke Egyik felnin 1 cm szepseghiba van plusz az RC marka felira lekopott! Az osszes VW csoportos autora jo beleertve a SEAT es a Skodat is! Gumik: Meret :225/45/17 Marka: Michleine Prmacy HP Profil melyseg :7-7.3 mm Evszak Nyari
Terhelesi index 270 km Tavaly aprilisban vettem a vajda gumitol kituno allapotban vannak 8 ezer km-ert mentem veluk egy szezont!
Felnik centirozva egy gorgozve Skoda Octavia 2 on hasznaltam egy szezont a gumik tokeletes allapotban vannak!
Maradt kettő darab, eredeti csomagolásban lévő Suzuki Ignishez vett tetőre szerelhető kerékpár tartóm, illetve egy db 20 literes üzemanyag tartályom (műanyag) nem használt. Mennyit adnátok érte?
eladó renault trafic,opel vivaro gyári!!! első+hátsó(aggyal,csapágyal,abs karikával)féktárcsák és hozzá való betétek.62e km-t futottak.a hátsóknak alig van válla az elsőknek pedig még bőven van 1-2 betétre élettartama.
Maradt kettő darab, eredeti csomagolásban lévő Suzuki Ignishez vett tetőre szerelhető kerékpár tartóm, illetve egy db 20 literes üzemanyag tartályom (műanyag) nem használt. Mennyit adnátok érte?
Van kollégámnak egy szett elvileg ilyen acélszettje, 1 teles bridgestone gumikkal. Ha még aktuális a keresés, akkor hívd a 0670,6000,689 számon _Bandit.