Félreérted... nem az oldal konkurencia, hanem Ő mintha picit elkötelezett volna bizonyos kereskedő(k) felé, de nem látok bele... így az Ő oldalán aligha célszerűen jelennek meg infók más dílerekről... így értettem... :)
Ha nagyon ráérsz és nem az About részt szerkeszted, akkor egy kis infó a kocsimhoz...
extrák: gyárival paralell működő saját riogató, légterelők, téligumik, színben harmonizáló plüssmenyét a kalaptartón... :) Csak mer tnéztem az autóink XLS-t... amúgy a színt nem kellet volna felvnni, meg esetleg a rendszámokat? Aki nem akarja, az nem adja meg... :)
Az a helyzet, hogy ez a sz..os hol küldi hol nem, mint valami makacs szűz.
Így van olyan aki regisztrált és 2 jelszót is kapott egyet a rendszertől egyet tőlem manuélisan generálva és van olyan aki csak egyet tőlem, meg olyan aki semmit.
Amúgy post-oltam az oldalon, hát mit mondjak, nem egy júzerfrendli cucc, pedig én informatikus vagyok... ezt sem programozó találta ki logikailag, az tuti... :)
Szerintem még senki nem kapta meg ezt a bizonyos konfirm e-mailt, így aztán jön szegény piti81, szétcsapja a szervert, és kiküldi manuál... ez van... :(
Ha jól értem, eddig a legjobb szervízárat az M6 adta, mert 20k-t dízelre 35e alatt fizettem, és ebben volt pollenszűrő-cs is, csak az üzemanyagsztűrőt hagytam 30k-ra külön... tőlük is lett bekérve vajh szonda ajánlat?