szerintem ez a nekemmindentszabad kategória. én ezt szoktam kihasznáélni autóvezetés közben is - amikor mondjuk 80-nal furikázik egy rendôrautó elôttem, akor én mögéállok és nyomom, ahogy ô. feltéve, ha nem használ megkülönböztetett jelzést. egyszer állított meg egy páros: idôsb és egy nyeretlen 2 éves. nyeretlen mondta, széles vigyorral, hogy nakéremszépen, mennyiveltetszett menni? mit mutatott a kilométeróra, amikor jeleztem, hogy álljon félre? mondom neki, én is kedves mosollyal: uraim, nem tudom, nem figyelem állandóan a sebességmárôt, inkább az utat, de gondolom úgy 50 km/óra körül lehettünk, mert ugye önök is annyival haladtak. a faszika még vigyorgott volna és majdnem elkezdte mesélni, hogy dehgôtôk majdnem 90-nel mentek, amikor az öreg csocsi szólt: gyere fiam, az úr 50-nel ment. ránéztem az öregre, és mosolyogtam egyet, és beszélltam.
ez volt a legjobb kihágás sztorim.
hehehehehehhhhe.
Ez nem politika (mámint a Selmeczi bige harapós sztorija). Ha lenne ilyen fórum, akkor ez a sztori a Felfuvalkodottság-ba tartozhatna. Egyszerű, esendô emberi tulajdonság.
én ma eznen a selmeczi fideszbigén borulgattam, meg azon, hoyg külügyminiszterünk ide hívta az izraeli és palesztin vezetôket, hogy itt békéljenek meg. ezeknek tényleg agyára ment a kampány.
de csitt. ez nem politika. és minduntalan rámszólnak, hogy sokat polit8izálok. pedig semit nem utéálok jobban. csak kezdem elveszteni a türelmem ezekkel szemben. ezekkel a fiúkkal szemben.
fogkrémet??
fogport, az az igazi. vigyázni kell, nehogy véletlen teljesen kiöblítsd, és akkor garantáltan lesz mit csikorgatni! a hangélmény maximális, és a fogad se vásik! próbáld ki.
Bár csak lehetne, pi-ha! De vár engem a Fogtündér, aztán az ágyikó, hogy jó kis fogcsikorgatások közben konzisztens slejmmé alakuljon át az egész nap elszívott superlong Pall Mallok savanyú maradéka, hö.
Álmomban háromkerekű autó leszek, a rendszámom: Nulla
Összenövesztették, amit összetartozónak véltek. De nagy buli volt itt éccaka, egész éjjel csikorgattam a fogamat. De úgy, hogy még a kutyám is felvonított, hö.
Te milyen fogkrémet használsz, hogy tiszta és száraz legyen a fogcsikorgatásod?
látod, így megy ez. összevonódtunk. mókás.
(kivételes köszönet a moderátoroknak - ettôl még, amit vázoltam, valós probléma a nagy beszólás számú topic versus kevésbé éber looser esetben.)
akkor szoktam, amikor pltalálok egy topicot, ami egyébként érdekelne, de már vagy 15 ezer hozzászólás van benne. ha nem vagyok ott az elejétôl, nem fogom végigolvasni. és akkor lôttek a témának. ha én nyitom meg, akkor összevonhatják az ôs topiuccal, azaz soha nem fogok beszélni róla többet.
ugye? én például anettkától is, de attól is, hogy beszélnek róla.
ha meg csak úgy nem televízionikusan, akor rendesen tudom csikorgatni attól, ha egy doki felír egy többezer forintos gyógyszert és kiváltom és a melékhatásai miatt az elsô szem után nem tudom szedni. nem kell valakinek teniszkönyökre írt fájdalomcsillapító fél áron?