De ez félszintetikus olaj. Én biztos nem raknám a CRDi-be. És tényleg csak 4 literrel számolnak. Ez elírás lehet. Ha átütjük 5,3-ra az Excel kiszámolja. Pozitív, hogy lehet vinni olajat, így viszont a többi költség nagyjából megegyezik egy nem horror árú szerviz ajánlatával.
Köszönjük szépen mindenkinek a gratulációkat! Megtiszteltetés, hogy már a Ceedinfón is fent van a nagy hír. Köszönjük!
Más.
Az a sötétzöld nekem is nagyon bejön. Ha én választom a színt, akkor vagy azt, vagy bordót vettem volna, de nálunk úgy alakult, hogy Móni hagyta magát rábeszélni a Cee'd-re (mondjuk nem kellett túl sokat győzködni :-)), én meg hagytam, hogy ő válassza ki a színt.
Én eddig jókat hallottam róluk, de ez most elég kuszának tűnik. A 10W-40 Total olaj nem flélszintetikus? És ezek szerint 4l megy a crdi-be? Azért az igencsak alsó nívó.
Egy zold van es tenyleg eleg sotet. A FrediBeninel lattam kiallitva egyet (pont sw volt). A fekete es az olajkek kozott johetett meg szoba, de porosan is :) ez nezett ki a legjobban. Azert is csodalkozom, hogy keves van belole. Persze tudom izlesek es pofonok.
Szia! Itt a fórumon is van úgy emlékszem két kollégának zöld, de már nagyon régen nem jelentkeztek. Egyébként először én is zöldet rendeltem, nekem is nagyon bejött. Kicsit tényleg sötét, de fényben gyönyörű a színárnyalata szerintem.
En 02.09 rendeltem meg a KIASZABOtol egy raktaron levo zold KIA CEED SW ECS vonohorog, valtozaras autot es mar nagyon varom :). Ugy latom meg nincs zold auto a forumon.
A rendszer működéséről nincs információm, én sem igazán értem hogy maradhatott le(ki) a megrendelés. Talán okulnak ebből s a későbbiekben nem vétenek ilyen hibát! Remélem számodra kedvező megállapodásra jutsz a kereskedővel!
Én a Cee'd -re való várakozás alatt tudtam meg, hogy apuka leszek. A fórumot olvasgatva a sok hasonló eset alapján lehet hogy téged is meglepetés ér...
én még ráérek a 26 évemmel! egyenlőre kocsi legyen, meg ház aztán majd 30 körül jöhet a gyerek! de ha így áll a helyzet ahogy most akkor lehet előbb lesz meg a gyerek mint a kocsi :)))
Gratulálok és nagyon sok örömöt, egészséget és boldogságot kívánok nektek! Mi júniusra várjuk a picit. A többség itt a fórumon szerintem tényleg hasonló (harmincas) korosztály lehet.
@Solarys: csak tudod egyet nem értek! hogy ott bent hogy működik a rendszer? a kereskedések elküldik a megrendelést, majd van egy kolléga aki az SAP-ban elfelejti le OK-ézni a megrendelést!? majd 2-3 hónap múlva észreveszi, hogy hoppá bammeg ezek még itt vannak és gyorsan bekattintja, talán nem vették még észre?! nemértem!
114. egyenlőre tűzszünetet tartok! most még nem állok neki sz****al hadakozni ( mert ismeritek a mondtást? ) Tegnap beszéltem a kereskedéssel és emlékeztek hogy én jöv.héten szabin leszek. szal mondták ugorjak majd be valamelyik nap hogy letudjunk ülni beszélgetni! szóval most píííísz van! remélem sikerül megeggyezni!