Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
ez a srac az egyik legnagyobb f@sz a nemeteknel. ha egyszer ertenetek hogy mekkora marhasagokat hord össze a fegyverekröl, löveszetröl, lövedekekröl akkor nem ajnaroznatok. sokmindenröl fingja nincs. az hogy kirakja a sziluetteket 20 meterre es eltalalja az vegkepp harmatfing kategoria.
semmi gáz , vettem a lapot csak felsejlett egy pár hetes sztori mikor még engem akartak challenge-re hívni, holott a másik se jelent meg semilyen "jegyzett" helyen - vagy amikor meg kellett volna jelenni elég zűrös lett a dolog, és még fel is sült az egyén . előtte meg a mondat itt a fórumon: az ö vasa felveszi a verseny a régi német cuccokkal.... ;)
Miért mentem volna egy kamu qb-s hívására .... pont az ilyeneknek nincs okom semmit bizonygatni , mint te. Van hasznosabb dolog is amire időt üzemanyagot el lehet fecsérelni.
Ez egy vágott anyag, a rontott lövések ki vannak szedve... 4:17, 4:22, mások a fények, teljesen egyértelmű. Szóval emberünk 35 m-ről állva nem 10-ből 10-et szedett le - lehet, lőtt rá 30-at :DDD
Aki a versenyzést komolyan gondolja,annak bizony áldozni kell a felszerelésre (és ez nem csak a lövészetben van így)! Viszont ebben az esetben nem a tapasztalatáról van szó,hanem egy hobbi lövész esetleges versenyzéséről,és korlátozott anyagi lehetőségéről! Nyilván NEKI élete a HFT,de van aki nem erre tette minden gondolatát. Mindig vita volt,hogy a JAWA a jobb,vagy a TROPHY,de kevesen tudtunk valós hozzáértéssel pro és kontra valósan összehasonlítani a két típust. Itt ugyanez a helyzet! ( a 600-as problémája siralmas,mert a fegyver kezelés nagyon fontos dolog,abba nem fér bele az a hibázás)!
Nem mostanában veszek hw30-at ,így nem tudjuk meg, idegen cuccal meg nem lövök , csak hogy bizonyítsak bármit is. Más se jött el sziluett meccsre hogy megmutassa itteni profizmusát <- ez most nem pont rád értettem ;)
A balesetem előtt 10 m-ről én is szedegettem a gyufaszálat támasztás nélkül (lásd videó), de ilyet nem tudtam amit ez a srác művel. Tényleg le a kalappal aki ezt utána csinálja.
Ne keverjük az előítéletet az utóítélettel, vagyis a tapasztalattal.
Hobbi célú lövöldözés ok, arra megfelelő lehet (kis szerencsével), de a verseny más tészta. Ott nincs helye a próba-szerencse dolognak.
Anno egyetlen (!) bamba lövő orrba verte magát az FB 600-as karjával, meg kicsúszott a kezéből, és a Feinwerkbau azonnal leállította a gyártást, és áttervezte a puskát. Így született a 601-es.
Eladnám Hammerli Air Magnum 850 Co2 légpuskámat. Kalibere 4,5 mm. 88 grammos Co2 patronnal, vagy adapterrel 2x12 grammos Co2 patronnal üzemel. Teljesen új állapotú, néhányszor használtam csak. Pontos és csendes. A lövészaj tovább csökkenthető a menetes csővégre szerelhető hangtompítóval. A forgótárba 8 db lövedék fér. Tárból két darab jár hozzá. Töltése forgó tolózáras rendszerű. 11 mm-es szereléksínje van, melyre távcső szerelhető. Sütése állítható. Nyílt, Tru-Glo iránytékai vannak, melyekből a hátsó állítható. Biztosítása automatikus. Egy 26 000 Ft értékű, 16 J energiát biztosító szelep lett bele vásárolva, mely mellett egy gyenge ütőmű rugó lévén 7,5 J az energiája és felhúzása finomabb, könnyebb, mint eredetileg. Ezen rugó cseréjével fillérekért elérhető a 16 J-os teljesítmény. Csak saját felelősségre. Érvényes MKH kártyával rendelkezik. Tavaly vásároltam, újonnan. Maga a puska 110000 volt + a 16 J szelep 26000. Eddig ez így együtt 89 000 forintos áron eladó.
Van még hozzá való hangtompítóm, 2x12 grammos patron adapterem, távcsövem és 16 db táram is, melyek külön megegyezés tárgyát képezik.
Személyesen Budapesten vehető át, vagy posta. Címem publikus.