Keresés

Részletes keresés

Fanney Creative Commons License 2008.01.17 0 0 5877
hmm én most kipróbáltam a chlorhexamed-et, és nekem ez kúúúrva jó:D de téleg!!! hát mérnem ezzel kezdtem..sztem le is ment volna a duzzanat 2 nap alatt...ma próbáltam ki először de esküszöm már jobban érzem a nyelvem..:)
Előzmény: Törölt nick (5876)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.17 0 0 5876
Én annó betadinet hígitottam vízzel, és azzal öblögettem. Olyan kóla színűnek kell lenni a keveréknek és akkor jó. Nekem az bejött. Csak ne nyeld le.
Előzmény: Fanney (5875)
Fanney Creative Commons License 2008.01.17 0 0 5875
hát sajnos péntekig melóznom kell..akkor gondolom nem túl sok esélyem lesz rá h esetleg holanpra vagy holanputánra lemenjen a duzzanat...:S de sajna muszáj...fakk..na mindegy, egyébként már 7 napos és még mindig duzzadt..egyébként az durva h 1 hét alatt elfogyasztottam egy egész üveg phlogosolt? de vmit muszáj vennem mert amíg felvan dagadva addig kezelni kell...szóval mit ajánlotok inkább? kamilla tea, jég, phlogosol, vagy clorhexamed? vagy kombináció:D
Előzmény: Törölt nick (5874)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.17 0 0 5874
Na itt a baj, hogy call centerben dolgozol. Mármint ez önmagában nem baj, csak a nyelvpiercingnek nem tesz túl jót, amíg meg nem gyógyul. :O)
Előzmény: Fanney (5873)
Fanney Creative Commons License 2008.01.16 0 0 5873
na ma már megtámadtam egy hatalmasssss pulyka combot:D lehet kicsit meg is erőltettem a nyelvem, mert egyébként call centerben dolgozom..:S és rongyosra beszéltem a szám..és holnap is mennem kell, de amíg ekkora nem igazán tudok beszélni, szal semmi értelme..na mindegy..szóval most kicsit fáj..meg ettem sütit is lehet megsértettem a lyukat:s de nem baj rögtön leflogoszoloztam:D amúgy csak én vagyok ilyen lúzer friss nyelv pc-s?:P meg még mindig nem ment le a daganat=( örülnék már..
Előzmény: angelina jolie (5872)
angelina jolie Creative Commons License 2008.01.16 0 0 5872
szerintem is hülyeség hogy elrákosodik!:))))ezen jót nevettem..én meg ugyanugy cigiztem már rögtön egy óra mulva miután szúrta...és mégcsak nem is csökkentettem a napi nikotinadagomat...láss csodát: még élek..ugyhogy sztem nyugodtan cigizhetsz..max öblögess utána..bár én nem öblögettem minden egyes cigi után, különben felvásárolhattam volna az egész gyógyszertárat az öblögetőkért:)
Előzmény: Fanney (5870)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 5871
Ez hülyeség, hogy elrákosodik a nyelved. Én is cigiztem. Mondjuk nekem kurvára csípte a nyelvem, amikor még friss volt, úgyhogy én akkor vagy 2 hónapig nem is gyújtottam rá utána. Az jó, ha már tudsz enni, akkor gyógyul. Lassan le fog lappadni a nyelved, mondjuk a sok jegeléssel vigyázz, nehogy a torkod vagy a mandulád bánja. :O)
Előzmény: Fanney (5870)
Fanney Creative Commons License 2008.01.16 0 0 5870
fúúú már tudok enni szilárdat:D igaz lakótársam azt mondta még ne gyújtsak rá amíg nem megy le a duzzanat, de tekintve h csütörtökön lövettem és ma szerda van muszáj voltam elszíni egy szálat..:$ remélem ettől még nem fogok meghalni..:D:D bár szerinte elrákosodik a nyelvem..de hát ha vki dohányos akkor nem bírja..no szóval már nem érdekel h duzzadt, végre ehetek és ennél nincs is jobb!!!:D
Előzmény: Törölt nick (5869)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 5869
Mindenkinél másképp van ez. Nekem annó 4-5 nap alatt lement a duzzadás nagy része. De tökéletes csak úgy 3 hét múlva lett. Nagy ötletem nincs a jegen és a fertőtlenítésen kívül. Viszont a kamillatea ivás hosszútávon nem tanácsos, leszedi a bélbolyhokat. Egyébként nem lenne rossz, ha egy pár falat erejéig valami szilárdat is megpróbálnál rágcsálni. És nem beszélj túl sokat, mert az is megerőlteti most a nyelved.
Előzmény: Fanney (5868)
Fanney Creative Commons License 2008.01.16 0 0 5868
Sziasztok. én úgymond friss nyelv pc-s vagyok, mert csütörtökön lövettem, és ugye most kedd van.volt:D és az lenne a kérdésem h mi az optimális intervallum amíg lecsökken a nyelvem mérete? mert már kezdem unni h nem ehetek szilárdat..jobban mondva zacskós leves és kamilla tea túltengésem van..ja meg sztem phlogosol mérgezést is fogok kapni ha így folytatom:D:D na szóval, szopogatok jeget is...meg hideg italok..és csütörtök óta semmi változást nem tapasztalok...ötletek? v tanács, v tapasztalat..azt is olvastam h általában 1 hét alatt megy le?? ez lehetséges?
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.14 0 0 5867
bossy...nem elmaradt mert itthon kellett töltenem a hétvégét és anyu itthon volt...majd szerintem most pénteken vagy azutáni héten :)
nassssy Creative Commons License 2008.01.14 0 0 5866
hellosztok!ma akarok pc-t,de nem tom h észreveszik e itthol ?mi a véleményetek?ha nagyon erőltetem tudok normálisan beszélni??????
Előzmény: bosyy (5865)
bosyy Creative Commons License 2008.01.13 0 0 5865
na, piercinges vagy már? :)
Előzmény: zsaniiiii (5864)
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.13 0 0 5864
szilikon & müanyag szárast lehet berakni
Előzmény: Linike16 (5863)
Linike16 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 5863
Sziasztok,azt szeretném megkérdezni,hogy mit lehet tenni az ellen hogy vkinek fémallergiája van ?:S JMert nekem a köldökömnél az van,de a nyelvemben nem...ott bírja....köldökömből ki is szedtem,de nem lehetne akkor más tipusú vmit berakatni ???:S Előre is köszi.
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5862
ja és nemtudják...remélem nemis fogják :D
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5861
azajó hogymár vettem egy 20ast az remélem jólessz mondjuk elég vékony nyelvem van :D és az mégjobb hogy mire belehet tenni az újat addigra vszeg pasim fog venni nekem:D vegy legalábbis eddig igyvan :) barátnőmnek pl. egy mm-t se dagadt fel....remélem nekem se fog nagyon...a pöszeség nemérdekel mert hazaérek beköszönök elmegyek fürdeni aztán lefekszem :D ugyis másnap 5kor kelek :D aztán csak reménykedni tudok hogy nemdagad rohadtnagyra...multkor álmodtam vmit de a lényeg azvolt hogy megcsináltattam a pc-t és tök szép volt :) köszi a választ és bocsi a hosszú válaszér :D na ezt jol leirtam :D nha mindegy

puszó
Előzmény: bosyy (5859)
bosyy Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5860
azt kihagytam, hogy kb. 3-4 napig nagyon dagadt volt..
Előzmény: bosyy (5859)
bosyy Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5859
szia!
akkor péntekre sok sikert! :)
nekem aznap amikor csinálták még nem nagyon dagadt fel. inkább másnap reggelre,de akkor nagyon. Nem tudják otthon, hogy csináltatsz azért kérded? beszélni fogsz tudni csak pöszén :))
jótanács, rendelj netem pár piercinget... én rendeltem előtte 22-est a szúráshoz, meg pár 16-ost. De most, hogy teljesen lement a nyelvem, ez is nagy, úgyhogy ma rendeltem 14-est és 12-est, talán az már jó lesz hosszra.
Előzmény: zsaniiiii (5858)
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5858
uhh egy tipikus kérdés hátha valaki már volt ugyanebben a helyzetben..

pénteken csináltatom délután a pc-et és vasárnap este kb 9kor érek haza...addigra lemegy a dagadás (ha egyáltalán feldagad) vagy fogok tudni legalább 2szót beszélni? tudom hogy embertől függ

ha valaki már volt ilyen helyzetben légyszives segitsen!!

puszó,köszi és bocsi a kérdésért
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5857
ezazzzzzz most beszéltem a dokimmal negativ lett magyarul megyek pénteken piercinget csináltatni huhh de boldog vagyok áááááá :D
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5856
na szép xD remélem nemveszik ki mert akkor pénteken már csináltathatom is xD
**uhitomi** Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5855
a mandulaműtét kurvaszar.... de az altatás az fless xD
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.07 0 0 5854
még semmit mert fehérváron új valami van és ezért még nemért ide a papir...vagy holnap vagy csütörtökön kapom meg...remélem holnap...mondjuk ha nem veszik ki pénteken megcsináltatom...max anyám kivág a ház elé :D csaknem...
bosyy Creative Commons License 2008.01.07 0 0 5853
manduládra mit mondtak?
Előzmény: zsaniiiii (5852)
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.06 0 0 5852
remélem énis hamarosan megtudom csináltatni.....
nikki18 Creative Commons License 2008.01.06 0 0 5851
Sziasztok!

Én két napja csináltattam meg a nyelvpc-m.Nagyon jól sikerült,beszélni is jól tudok mostmár bár az evéssel még vannak kisebb gondok de már nem vészes :D
sese17 Creative Commons License 2008.01.06 0 0 5850
szia!
Igen már begyogyult!
bocs hogy nem irtam csak szar volt a netem
Előzmény: bosyy (5837)
Katicabogáj Creative Commons License 2008.01.05 0 0 5849
szerintem még elég friss a piercinged a vad dolgokhoz:D
lehet hogy megrántota az illető,ezért kicsit felszakadt..öblögess serényen,és kerüld a vad csókcsatákat
Előzmény: Chewyke (5821)
Katicabogáj Creative Commons License 2008.01.05 0 0 5848
szerintem 14évesen még nagyon fiatal vagy a piercinghez.szerintem még korai,de te tudod:)
a szúrás oylan érzés,mintha erőspaprikába harapnál,de ez mindenkinél változó,ugy ahogy a gyógyulás is
igen vannak átlátszó műanyag golyók,de az,hogy mennyire látszik az ékszer függ az ember beszéd stílusától is....pl ha nagyon artikulálsz akkor még azt si észreveszik,de ha nem akkor nem..viszont a ló tulsó oldalára sme kell átesni,ha nagyon összezárt szájjal fogsz beszélni,akkor meg az lesz feltünő
böktés után 1-2hétig kerülni kell a tejtermékeket,mivel a benne lévő baktérium lassítja a gyógyulást.és minden étkezés után öblögess vmi torokfertőtlenitővel,de a szopogató tabletták mint pl strepsils,vagy mebucain is megteszik:) remélem mindenre válaszoltam
Előzmény: *-*-*- (5819)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!