hmm én most kipróbáltam a chlorhexamed-et, és nekem ez kúúúrva jó:D de téleg!!! hát mérnem ezzel kezdtem..sztem le is ment volna a duzzanat 2 nap alatt...ma próbáltam ki először de esküszöm már jobban érzem a nyelvem..:)
hát sajnos péntekig melóznom kell..akkor gondolom nem túl sok esélyem lesz rá h esetleg holanpra vagy holanputánra lemenjen a duzzanat...:S de sajna muszáj...fakk..na mindegy, egyébként már 7 napos és még mindig duzzadt..egyébként az durva h 1 hét alatt elfogyasztottam egy egész üveg phlogosolt? de vmit muszáj vennem mert amíg felvan dagadva addig kezelni kell...szóval mit ajánlotok inkább? kamilla tea, jég, phlogosol, vagy clorhexamed? vagy kombináció:D
na ma már megtámadtam egy hatalmasssss pulyka combot:D lehet kicsit meg is erőltettem a nyelvem, mert egyébként call centerben dolgozom..:S és rongyosra beszéltem a szám..és holnap is mennem kell, de amíg ekkora nem igazán tudok beszélni, szal semmi értelme..na mindegy..szóval most kicsit fáj..meg ettem sütit is lehet megsértettem a lyukat:s de nem baj rögtön leflogoszoloztam:D amúgy csak én vagyok ilyen lúzer friss nyelv pc-s?:P meg még mindig nem ment le a daganat=( örülnék már..
szerintem is hülyeség hogy elrákosodik!:))))ezen jót nevettem..én meg ugyanugy cigiztem már rögtön egy óra mulva miután szúrta...és mégcsak nem is csökkentettem a napi nikotinadagomat...láss csodát: még élek..ugyhogy sztem nyugodtan cigizhetsz..max öblögess utána..bár én nem öblögettem minden egyes cigi után, különben felvásárolhattam volna az egész gyógyszertárat az öblögetőkért:)
Ez hülyeség, hogy elrákosodik a nyelved. Én is cigiztem. Mondjuk nekem kurvára csípte a nyelvem, amikor még friss volt, úgyhogy én akkor vagy 2 hónapig nem is gyújtottam rá utána. Az jó, ha már tudsz enni, akkor gyógyul. Lassan le fog lappadni a nyelved, mondjuk a sok jegeléssel vigyázz, nehogy a torkod vagy a mandulád bánja. :O)
fúúú már tudok enni szilárdat:D igaz lakótársam azt mondta még ne gyújtsak rá amíg nem megy le a duzzanat, de tekintve h csütörtökön lövettem és ma szerda van muszáj voltam elszíni egy szálat..:$ remélem ettől még nem fogok meghalni..:D:D bár szerinte elrákosodik a nyelvem..de hát ha vki dohányos akkor nem bírja..no szóval már nem érdekel h duzzadt, végre ehetek és ennél nincs is jobb!!!:D
Mindenkinél másképp van ez. Nekem annó 4-5 nap alatt lement a duzzadás nagy része. De tökéletes csak úgy 3 hét múlva lett. Nagy ötletem nincs a jegen és a fertőtlenítésen kívül. Viszont a kamillatea ivás hosszútávon nem tanácsos, leszedi a bélbolyhokat. Egyébként nem lenne rossz, ha egy pár falat erejéig valami szilárdat is megpróbálnál rágcsálni. És nem beszélj túl sokat, mert az is megerőlteti most a nyelved.
Sziasztok. én úgymond friss nyelv pc-s vagyok, mert csütörtökön lövettem, és ugye most kedd van.volt:D és az lenne a kérdésem h mi az optimális intervallum amíg lecsökken a nyelvem mérete? mert már kezdem unni h nem ehetek szilárdat..jobban mondva zacskós leves és kamilla tea túltengésem van..ja meg sztem phlogosol mérgezést is fogok kapni ha így folytatom:D:D na szóval, szopogatok jeget is...meg hideg italok..és csütörtök óta semmi változást nem tapasztalok...ötletek? v tanács, v tapasztalat..azt is olvastam h általában 1 hét alatt megy le?? ez lehetséges?
Sziasztok,azt szeretném megkérdezni,hogy mit lehet tenni az ellen hogy vkinek fémallergiája van ?:S JMert nekem a köldökömnél az van,de a nyelvemben nem...ott bírja....köldökömből ki is szedtem,de nem lehetne akkor más tipusú vmit berakatni ???:S Előre is köszi.
azajó hogymár vettem egy 20ast az remélem jólessz mondjuk elég vékony nyelvem van :D és az mégjobb hogy mire belehet tenni az újat addigra vszeg pasim fog venni nekem:D vegy legalábbis eddig igyvan :) barátnőmnek pl. egy mm-t se dagadt fel....remélem nekem se fog nagyon...a pöszeség nemérdekel mert hazaérek beköszönök elmegyek fürdeni aztán lefekszem :D ugyis másnap 5kor kelek :D aztán csak reménykedni tudok hogy nemdagad rohadtnagyra...multkor álmodtam vmit de a lényeg azvolt hogy megcsináltattam a pc-t és tök szép volt :) köszi a választ és bocsi a hosszú válaszér :D na ezt jol leirtam :D nha mindegy
szia! akkor péntekre sok sikert! :) nekem aznap amikor csinálták még nem nagyon dagadt fel. inkább másnap reggelre,de akkor nagyon. Nem tudják otthon, hogy csináltatsz azért kérded? beszélni fogsz tudni csak pöszén :)) jótanács, rendelj netem pár piercinget... én rendeltem előtte 22-est a szúráshoz, meg pár 16-ost. De most, hogy teljesen lement a nyelvem, ez is nagy, úgyhogy ma rendeltem 14-est és 12-est, talán az már jó lesz hosszra.
uhh egy tipikus kérdés hátha valaki már volt ugyanebben a helyzetben..
pénteken csináltatom délután a pc-et és vasárnap este kb 9kor érek haza...addigra lemegy a dagadás (ha egyáltalán feldagad) vagy fogok tudni legalább 2szót beszélni? tudom hogy embertől függ
ha valaki már volt ilyen helyzetben légyszives segitsen!!
még semmit mert fehérváron új valami van és ezért még nemért ide a papir...vagy holnap vagy csütörtökön kapom meg...remélem holnap...mondjuk ha nem veszik ki pénteken megcsináltatom...max anyám kivág a ház elé :D csaknem...
Én két napja csináltattam meg a nyelvpc-m.Nagyon jól sikerült,beszélni is jól tudok mostmár bár az evéssel még vannak kisebb gondok de már nem vészes :D
szerintem még elég friss a piercinged a vad dolgokhoz:D lehet hogy megrántota az illető,ezért kicsit felszakadt..öblögess serényen,és kerüld a vad csókcsatákat
szerintem 14évesen még nagyon fiatal vagy a piercinghez.szerintem még korai,de te tudod:) a szúrás oylan érzés,mintha erőspaprikába harapnál,de ez mindenkinél változó,ugy ahogy a gyógyulás is igen vannak átlátszó műanyag golyók,de az,hogy mennyire látszik az ékszer függ az ember beszéd stílusától is....pl ha nagyon artikulálsz akkor még azt si észreveszik,de ha nem akkor nem..viszont a ló tulsó oldalára sme kell átesni,ha nagyon összezárt szájjal fogsz beszélni,akkor meg az lesz feltünő böktés után 1-2hétig kerülni kell a tejtermékeket,mivel a benne lévő baktérium lassítja a gyógyulást.és minden étkezés után öblögess vmi torokfertőtlenitővel,de a szopogató tabletták mint pl strepsils,vagy mebucain is megteszik:) remélem mindenre válaszoltam