az a "baj", hogy azt senki nem fogja tudni megmondani, hogy havonta mennyi megy el csak a főzésre egy jó indukciós főzőlappal, mert mellette ezer egyéb más is használ áramot a házban.
én meg most látom, hogy gáz mennyi fogy a főzésre, mert semmi másra nem használunk gázt, úgyhogy ez az adat tuti biztos:)
"Mindenki a szegény kicsi magyar népet szívatja, brühühű."
Tévedés, nem mindenki. Leginkáb saját vezetőink (és haveri körük) szívatnak, MINDEGYIK GARNITÚRA, kb 64 éve, szinte megszakítás nélkül folyamatosan - persze nem ugyanazon okból.
Ha esetleg valamelyik nem rugdos+tapos, csak simán pofoz, azt később visszasírjuk.
Tényleg, igazad van... az a ház valóban gázkonvektoros. Akkor biztos egy átfolyós fali (gázos) vízmelegítő volt... én csak gázboylernek hívom, de itt már rámszóltak, hogy az nem az.
Rám, azaz rám? (nem értem miért kell folyton nagybetűzni:))))
Tényleg bátor vagyok, de azért meglehetősen elmélyedtem a témában. No, nem lettem szaki, papírom sincs róla, de 1 évig azért olvasgattam, tervezgettem, kérdezgettem, konzultálgattam, nézelődtem stb. Többek között itt is és asszem pont Gmkiev osztott ki először:D Maszek a rendszerem, de nyitott és hőcserélővel illesztett a zárt cirkóshoz. A vas hegesztésén kívül mindent én csináltam. Volt, amit többször is:D Jól (hatékonyan és biztonságosan) működik. Na, ideje befejeznem az öntömjénezést:DDD
"..nem kaptunk még egyelőre semmilyen "papírt" a tűztérhez."
Általában a fizetéasnél a Zember kezébe nyomják a "gépkönyvet". A tercier-égéssel kapcsolatban nézd meg a temporis müszaki leirását../pl a "szabókandalló"-nál.
..de ha a keresőbe bevésed a kandallót becses nevét--talán megmutatja a kért információt..!
Nem biztos, hogy akkora puff volt, tulajdonképpen egy nagy ablak repült ki tokostul, de úgy, hogy az üvegek sem törtek ki (nem értem...) és alóla is kiesett pár falazóelem a konvektorral.
Statikai kár az épületben nem keletkezett.
A robbanás a képek és újságcikk alapján a fürdőben volt és a tettes egy "gázkészülék" :)
A muki sem sérült meg nagyon, de "kirepült" a fürdőből (talán ajtóstul).
Állítólag fürdeni készült (lehet, hogy csak be akata gyújtani az őrlángot...)
Még a függönyök sem pörkölődtek meg, nem gyulladt meg semmi.
off, de láttátok a tényekben tegnap, hogy felrobbant egerben egy gázkazán? kivitte a ház oldalát teljesen, még szerencse, hogy nem volt senki a járdán, mert simán agyoncsapta volna. társasház első emelet, semmi nem maradt a lakás utca felőli homlokzati falából.:O tudomk, melyik az a ház, egy nagyon forgalmas úton van. mitől robbanhat igy fel egy gázkazán?