Üzletelek? Én mondtam volna ilyet? Vagy esetleg az üzlet,ha kérdeznek és én válaszolok? Hát ez elég sok sebből vérzik, de mindegy, a te dolgod (és azoké, akik vesznek tőled valamit...)
Miért is?????? De tudod mit kedves Atti...Hagyjuk is mert nem vagyok kíváncsi a hülye szövegedre. Köszönöm.
Reklamálni? Nem szoktak. Amiket kiküldünk abroncsokat azokat gumis cégen keresztül küldjük,garanciával. Az,hogy egy hétköznapi ember ként vagyok itt és próbálom kiszolgálni az embereket az legyen az én gondom. Köszönöm.
már többször akartam kérdezni: nem nagyon égő egy freemail-es címről gumit árulni?
Vagy bármi mást ??
:-)))
Olyan hülyeségekre gondolok, hogy beruházni egy domain-re ( 2.500,- Ft), meg egyszer 30.000-et fizetni egy középgagyi honlapért, plusz éves 10.000 a tárhely ... ( ez egyszeri 30k HUF + Évente 12k)
:-)
Ha valami Jótállást érintő problémája van az Ügyfélnek, az a freemail-es címedre ír majd ??
Kalkulátor szerint a 7"-ra 195-225/x széles méret megy, 6,5"-ra 185-215/x illik, szóval így válassz.
Az egyik azért drágább, mint a másik, mert ritkább méret, kevesebb készül, kevesebb fogy, tehát többe kerül gyártani, mint a másikat, aminél az egy egységre jutó költség kisebb. Ez nem az 1 cm-re jutó gumi, hanem inkább közgazdaságtan.
Focus3-ra nézegetem a kerekeket. A felni esetében a gyári méret 7J16, ET50, 5x108. Amit a kereskedők kínálatában találok, az viszont 6,5J16, ET50, 5x108. Ezzel a fél eltéréssel kell foglalkozni?
Ja, és az hogy a fenébe' lehet, hogy egy 215/55 R16-os gumi 40 ezer, egy 205/55 R16 meg 20 ezer? Laikusként azt gondolnám, 1 centi eltérés nem indokol ekkora különbséget. :-o
Eladó egy szett használt, de jó állapotú 245/40 18-as Michelin Pilot Sport 3-as gumigarnitúra.2 darab 2010 52. heti, 2 darab 2013 13. heti, egységesen 4-5 mm mintával.