Ide szeretnénk gyűjteni minden hasznos(nak látszó) információt, tapasztalatot, kérdést, ami szükséges lehet a görögországi 246 kilométeres ultrafutóverseny teljesítésében. http://hu.wikipedia.org/wiki/Spartathlon
Teljes ellátás a megadott időtartam alatt, azaz háromszori étkezés és repeta, szállás, buszozás a rajthoz, frissítés és orvosi felügyelet verseny alatt, ünnepség Spártában, szállás Spártában, buszozás vissza Athénba, ünnepi vacsora Athénban.
A nevezési díj 250 euro, ami a mai MNB középárfolyamon 63060 forint. A legkedvezőbb Malév jegy szeptember 26-án oda és október 2-án vissza illetékestűl 63300 forint. Ezeken kívül már csak a Ferihegyre utazás és az athéni buszozás, a szabadság és még nem tudom minek a költsége van. Tehát a mai napon a Spartathlon 2007 költsége: százhuszonhatezer-háromszázhatvan forint.
A távmérésben igazatok van, de ha azt mondta Bástya elvtárs, hogy 10,5 km, akkor annyi és kész. Mindenki azt hisz mit akar, de kiegyezhetünk valahol 9,5 és 10 között
Mátrabérc honlapját nem sikerült megnyitnom,Margitára klikkelve az oldal karbantartás miatt nem elérhetö felirat fogad. Ezek után tovább nem nyomoztam, de köszi az infót.
Már négy napja módosítottam a TTT honlapon a Téli Margita Maraton kiírását, a rendező szervezet honlapjának megfelelően. A legelső kiíráshoz képest voltak változások, például az, hogy csak a hosszútávon lesz futóverseny, módosult a nevezési díj, a (tömeg)rajt ideje is. Azért jó lenne tényleg, ha valaki az UMSZ-től megerősítené a kiírásban olvasható információkat.
A jövö héten Téli Mátrával kapcsolatban lenne egy kérdésem. UMSZ kiírás szerint tömegrajttal indul a verseny, a Teljesítmény Túrázó honlapon viszont az szerepel a bajnokságban indulók jelezzék ezt a rajnál, oke. De most akkor ha tömeg rajt lesz akkor az mikor? Illetve a további forduáknál ez miként lesz? Bocsi ha már volt róla szó és csak én nem olvastam erröl.
Jó is volt az a kis dombfutás :-) Az első két körben - kezdő létemre - elmentem a tágabb élmezőnnyel. No, ezt a verseny során nem tettem többé. Azt hiszem az első olyan versenyem volt, amelyiken majdnem nullára amortizáltam magam :-) A maraton hosszát tudtommal korrigálták, de már akkor is nagyon hosszú volt :-))
Szerintem a Dunamenti nagyon jó hangulatú kis verseny, legalábbis mikor még indultam rajta, nekem tetszett. Akkor -talán 2002 v. 2001-ben ?- egész sokan voltunk, és jól éreztem magam. Akkor mind a kétszer a 3. napi váci VK közelében volt a szállás 4 ágyas szobákban.
Na igen a rajt mindegyik nap csúszott, volt h több mint egy órát, de ez már elhomályosul mert futni jó volt ott, szép környék -nekem spec. ez fontos szempont- kis forgalom. A pályák hossza modjuk szerintem mindegyik nap el lett mérve.
TÉZÉ nem akarlak elkeseríteni, de a ha ugyanaz a pálya akkor az a 10 és feles kör jó ha megvan 10.
A mezőny is erős volt. Ott volt Vozi! Az akkor még ultrázó Olasz Laci el is kente, ami akkor nagy szó volt!
Kaptunk vacsit is egyik nap. Tészta.
Erős meglepetésként ért mikor első nap kapásból 3x kellett oda-vissza megszaladni a Naszályt, de ez másnak sem volt laposabb.