Engem érdekelne MYSINGE a huzat, de nem tudok privit írni neked légy szíves írjál ha még eladó (mellik kanapéágyad van két karfás?): tabajd81@freemail.hu
sziasztok, lenne egy ektorp sarokkanapé huzatom fekete színű, idemo kifutó mod,ellként vettem meg az Ikeaban, kb két hónapja de sajna nekem nem jó mert az enyém ágyazható, ez a huzat pedig a fix változatra illik, igy hát szívesen eladnám annyiért amennyiért vettem, 32900ftért, ami kevesebb mint az eredeti ár fele. Eredeti csomagolásban van.És sajnos az IKea kifutó árut nem vesz vissza:-((((((((
Kellene nekem FAKTUM konyhához való Perfekt lábazat, egy kb. 20 és egy 35 cm-es darab , ezüst/alu színű. 16 cm magas, elvileg 220 cm méretűt lehetett kapni. Nem tudom, van-e még az áruházban, de két ilyen kis darab miatt nem akarok venni egy egészet, hátha van valakinél egy kis maradék.
IKEA Ektorp fotel Idemo piros huzattal eladó, nagyon szép, újszerű állapotban. Használati nyomok nincsenek rajta, árnyékos lakásban volt, vagyis közvetlen napfény nem érte. A huzat frissen kimosva. A gyári összeszerelési útmutató és szerszám jár hozzá.
Keresek nyír (esetleg fehérre pácolt tölgy) színű PAX szekrényt 100*236*60-as méretben. Elsősorban Budapesten, de hosszabb szervezéssel máshonnan is elhozzuk. Ajtó nélküli, üres szekrényváz is érdekelne!
Itt vagy a tinuwiel kukac yahoo pont com címen vagyok elérhető.
Ha nem mondtál le még róla akkor írj. Edland komód.Sajgó szívvel de megválok tőle(nyomás hatására cselekszem :) ) . Bútorcsere volt és már nem illik a többi bútorhoz.
Kérésre tudok több képet küldeni.
Érdeklődni lehet : mariann.g77kukacgmail.comvagy itt.
Szükségem lenne néhány (legalább kettő) színtelen/átlátszó IKEA Vessla tárolódobozra. Sajnos az áruház újonnan már csak színes, áttetsző fajtát árul, nekünk pedig fontos lenne, hogy tisztán lehessen látni, mi van benne, és a pontos színét is. Ha teteje nincs, nem gond, szerencsére tetőből még kapható náluk színtelen átlátszó.
Amennyiben lenne ilyened, és megválnál tőle, kérlek írj e-mailt a loona-mail [kukac] freemail [pont] hu mailcímre. Elsősorban Budapesten vagy Békéscsabán tudnám átvenni a dobozokat.