Milyen munka mélységet tud a valóságban? Tervezek egyet vásárolni én is, vagy ezt a típust vagy a Hecht 750-et. Van egy 6 lovas rotagépem de az kikészíti a vállamat minden tavaszon. Ez talán kényelmesebb lesz.
Ezért a jelölt kart le kel venni és egy spirál rugót kel feszítet állapotban felhelyezni (ha találok fotót felteszem) a tengelyre majd a kart visszatenni úgy h a rugó a kart úgy húzza hogy gázadáskor nyissa a pillangószelepet!
Az a jelőlt kar az Terrán a turbina lapát mozgatja ha az nincs be kötve és nincs egy rugó rajta akkor a Terra sem megy max alapjáraton. Szóval össze kellene hangolni neked valahogy .
Ha jól emlékszem Jikov 2820-as karburátor van most rajta. A probléma a következő, a képen megjelölt kart nem lehet sehova csatlakoztatni, nincs rugó vagy rudazat ami oda menne, így indítás után folyamatosan játszani kell vele, hogy ne fulladjon le.
Szia! Úgy keress rá, CSK-03 rotációs kapa. Egyébként a Jikov karbit arra gépre gyárilag ecselték föl. Nem Terra karbi, hanem Jikov. Csak a Terra és az Agzat is ezt használja. Az, hogy nem igazán akar vele működni, az elég tág fogalom. Pontosítsd kicsit, hogy mit nem csinál jól. A hozzártőbbek akkor tudnak tanácsot adni. Terhelésszabályozó emlékeim szerint nincsen rajta külön. ( A tetején van két sárga csavar. Amelyik alatt nincs rugó, az a főfúvóka. Ki tudod tekerni, a rajta levő lukakat finoman ki tudod tisztítani levegővel. Segíthet. A rugós csavar a keverékállító csavar. Az oldalán levő csavar az alapjárat állító.) Remélem tudtam segíteni. Üdv.
Csepel P125-ös kapálógéphez keresek karburátort. Jelenleg egy Jikov (valószínú Terra) karburátor van felecselve rá, de nem igazán akar vele működni, a terhelésszabályzónak ha jól láttam a gépen nincs is helye. Sok információt nem találtam a gépről, inkább semmit sem, valakinek lenne ötlete milyen karburátort lehetne rárakni amivel működne?
Ugyan ezt éreztem a Bertolini 403-asommal. Szinte elengedettkézzel kapál, néha picit meg kell lökni oldalra hogy ne forduljon. Egy megváltás, így 70 körül.