Sziasztok Cápások!Alegjobb barátomnak van egy szép 1979-es ,1.6-os E21-se de sajna nincs rajta logo se elöl se háttul tudnátok segiteni hol lehetne venni vagy rendelni?elöre is köszönöm
K*rvára nem belevau akar lenni, de egy BMW-s oldalon az alábbi hírekkel találkozni kicsit kellemetlen. A nyolc hírből kettő szól BMW-ről, a többi ez:
Brabus Bullit: a leggyorsabb C osztály Mercedes C63 AMG Estate: villám-kombi Grande Punto Abarth SS: még több lóerõ Audi RS6 Avant: megalomán nehézatléta Visszatér a Corvette ZR1? Lotus: két új típus az évtized végéig
Én voltam egy barátommal evekkel ezelött a Wallis Dunában rendezett találkozón. Szerintem ez az a klub! Leírom az ott történteket. Fel kellett állni és bemutatkozni elmondani milyen autóval rendelkezel (mielött tag szeretnél klenni). A barátom akivel odamentünk kezdte "van egy E 28 528i-m reakció uuuuuuu és van egy E 24 635 csi-m reakció na az már majdnem Bmw. Én már nem kívántam bemutatkozni sem! Szerinted ezek után eljöttünk vagy maradtunk?
Körülbelül ezeket az állapotokat tudtam. Akkor ezek szerint eladtad azt a szép hetest:(. Látom nem unatkozol akkor, helyes csinálgasd csak a járgányokat én örülök neki.
Egyelőre sok változás nincs, bár nem tudom mikori állapotot ismered..Jelenleg van két "dolgozós" cápink, egy E28 523ia, és egy 524TD. Ezek mellett van egy bontódó TD, egy hamarosan bontódó 518i, és egy rendberakásra váró E12 518. Nomeg a Trafim, és egy bontódó 601s..
Hát gondolom tudod, hasonló a felfogásunk. Épp ilyesmiken szokott menni a vita.Én ezt az oldalt képviselem. Az b*ssza nagyon a csőrömet, amikor valaki megvesz egy szart drágán, és mindenkinek azt akarja bemesélni, hogy az a jó, mert ami olcsóbb, az még szarabb...Na ettől vagyok kész,. De ezt a fórumot ne csesszük el evvel, aki akar, majd visszatalál ide.
Majd meglátjuk mi lesz ebből az egészből. Én nem haragszom senkire csak valahogy furcsa ez az egész ami amott megy, tudod én soha nem néztem és nem is fogok senkit lenézni, mert mondjuk, hogy a példával éljek 40000Ft-ért vette az autóját ha tudja akarja vagy ő maga megcsinálja vagy megcsináltatja, ha meg nem akkora a cápa szeretet akkor úgyis feladja és én csak örülök, hogyha valaki megveszi őket és nem bontóba viszi, mert akkor mindíg ott a lehetősége az autónak, hogy talán megmentik és rendbehozzák, hogy tovább éljen közöttünk.
Viszont ha így halad tovább, szerintem sokan visszatérünk ide...
Gondolom itt is van moderáció, de az itteni moderátorok nem akarják úgy formálni a fórumot, hogy utánna ők lehessenek a f*sza gyerekek,mert mindenkit le tudtak igázni..
Tudtok nekem megbízható, becsületes, régivágású szerelőt ajánlani '90-es E32-eshez? Tudom, az nem cápa (sajnos), de szerintem ti jobban tudtok nekem segíteni ebben, mint az E30-as topik. Megköszönök minden választ...
A SOPRONI TALIRA (SZEPT. 1-2) SZERVEZEK KÖZÖS LEMENETELT! AKIT ÉRDEKELNEK A RÉSZLETEK AZ KERESSEN A kiro4444@gmail.hu -N, VAGY A 20/38-32-486-ON EMBERI IDŐBEN!