Naaa, Shal!!
Ne vedd el a többiek kedvét az indulástól, mert még a végén azt hiszik, hogy bunda...
Hát mi lesz így a sok szép (elvi) nyereménnyel???
(:))
Ismételten értesítem önöket, hogy e havi (helyesebben múlt havi) kérdésünket (mint királyi többes) még igencsak kevesen válaszolták meg. Tisztelet a kivételnek... Tehát folyó nap 24.00 óráig még van lehetőség a helyes válasz beküldésére. A helyes megfejtők között * sorsolunk ki értékes ajándékokat. Tehát harcra fel a LUBbért!!!! Mutassuk meg, hogy ez a fórum más , mint a többi...
és én egyébként is csak rajongani jöttem, már rég szakítottam a monarchikus hagyományokkal...
Most már viszont (egy ilyen sértés után) nekem kell a kiengesztelésen gondolkoznom...
Tisztelet a kedves címzettnek! (:*))
Mondhatnám, hogy Elvis a király, de ezt inkább mondja ő. Sok itt az uralkodói címre pályázó! Persze így a legkönnyebb felvenni a harcot a többi esélyessel, hogy észre se veszed őket. Pedig az ellenség keze bizony már betette a lábát...
Különben meg ha azt akarod, hogy ne hüppögjek, tessék sokkal kedvesebbnek lenni! No.
Hát jó. Először Elvis, aztán te. Én itt kiteszem a lelkemet, de mindenki csak máson siránkozik. Megyek is és keresek egy olyan társaságot, ahol tán még én is érdeklek valakit. Hüpp x 1000.
Uralkodni, haha. :DDD
Azt hiszem, lennének többen is, akik rögtön tennének valamit az ügy (ellen)érdekében. :)
Bár ha jobban belegondolok, most senki nincs itt, szóval ha félretennéd azt a végtelent, megragadhatnád az alkalmat legalább a jogar magadhoz vételére. Bár az alma és a korona is rád vár... :)
Teljesen igaz! Be kell vallanom, őszinte csalódottságot érzek. Persze lehet, hogy csak a vizsgaidőszak miatt, de akkor is... Hiába frissítem percenként az oldalt, semmi... Azaz nem semmi, dehát én rajongani jöttem meg minden, ehhez képest pedig kit látok? Shal és Libertine mindig, Paulina meg sehol... Ha ez így megy tovább, kénytelen leszek egy másik kedves fórumtagért rajongani...
Úgy vigyázz!!! (:))
Ez itt a te Lubod. Itt érted rajongunk (általában :)). Éppen ezért többet is írhatnál ide, hogy a rajongók lelkesedése továbbra is fennmaradjon! Puszil a Lub egyik törzsvendége: