Keresés

Részletes keresés

Vicus_35 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18839
Andi!
Te 71-es születésű vagy???
Vicus_35 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18838
Tegnap kérdeztem én is a dokinénitől, hogy nem a tápszertől ilyen Prti. Mivel a tápszer is tejalapú. Azt mondta, hogy aki tejalergiás az vagy túl sokat és higat kakil vagy hány.
Előzmény: szmine (18837)
szmine Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18837

Kedves Vicus! Tudom, hogy rengeteg tanácsot kaptál már, én csak a saját tapasztalatomat osztanám meg Veled!

Nekem mindkét fiam anyatej és tehéntej érzékenyen született.

A nagy kinőtte, a kicsinek iskolás korában visszajött laktóz (tejcukor) érzékenység formájában. Az érzékenység mindkettőnél másképp jelentkezett.

A kicsi éjjel-nappal, de főleg éjjel üvöltött, rángatódzott, szinte bekékült. Felvételre, ringatásra kicsit csendesedett, de látszott, hgy szenved. Többször hívtunk éjszaka ügyeletet, vakbélre, egyébre gyanakodva. 5 hónapig szopott, három hó után tápszer pótlással. Végül kiderült, hogy tejérzékeny. A szopáshoz kaptunk egy gyógyszert, ami az emésztést segítette, ill. a pótláshoz tejmentes tápszert, plusz napi kétszer görcsoldó szirupot, még így is sírt 8 hóapos koráig. A mai napig mindig fáj a hasa főleg, ha a laktózt nem tudjuk teljesen kizárni az étrendjéből.

Érdekesség, hogy 5 hónaposan (még kétszer szopott),  egy reggel úgy ébredtünk, hogy nem volt hajlandó többé szopni.

Manapság rengeteg a tejérzékeny gyerek. Jelenleg gyerekek között dolgozom, ott is sok szülő panaszkodik, hogy gyermeke tejérzékeny.

Még annyit, a nagyobbik fiam szervezete annyira allergizálódott 3 hónapos korára, hogy sorvadásnak indult. Születési súlya:3400 gr, 3 hónaposan 2900 gr-ra csökkent.

A Heim Pál kórházban szinte az "utolsó pillanatban" derült ki a tejérzékenysége. 

Az "utolsó pillanat" jelentését, most inkább nem részletezném! ;-((

Előzmény: Vicus_35 (18829)
erzsimami Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18836

Szia Gabika!

Ha feltennéd, nekem még egy honlapom van, igaz még nem kész, de majd egyszer.....

erzsimami.atw.hu

Köszi szépen!!

Előzmény: hazyboszi (18812)
Andi171 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18835

Igaz, hogy nem ezt kérdezted, de én úgy szoktam megsütni, hogy szórok rá valamilyen fűszerkeveréket, ami éppen van otthon (volt már, hogy maradék vadfűszert, vagy szárnyas fsz-keveréket), nyers krumpli rákarikázom, azt megsózom, olívaolajat locsolok rá, és úgy sütöm meg a sütőben.

Nem kell mellette ácsorogni, és sikerem szokott vele lenni a családomnál.

Ezzel a "melyiket vegyem meg" dolog nekem se mindig szokott összejönni, Nagypéntekre olyat vettem, amin még pikkely is volt, és tele volt szálkával. De mondjuk ízre jó volt.

Előzmény: Vicus_35 (18830)
Vicus_35 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18834
Köszi. Akkor megpróbálom a tengeri halfilét, remélem tényleg szálka mentes.
Még egy kérdés: Van-e Valakinek olyan szendvicssütője ami 3 in 1, van hozzá grillsütő talp. Azt hogy kell használni? Olajozni kell? Egyszer? Vagy minden szelet előtt? Vagy a sütni valót kell olajozni? Már van egy éve, hogy kaptam, de még nem mertem kipróbálni:)))))
Előzmény: eicu (18831)
Andi171 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18833

Igen, fent van, át is küldtem gyorsan.

Már akartam is kérdezni, Te nem szoktál aludni?

Én estére úgy kidőlök, hiába határozom el, hogy miután a gyerek elaludt, ezt vagy azt csinálok, van úgy, hogy az apja szedi le rólam, mert előbb elalszom, mint ő.

Előzmény: Marikje (18825)
eindor Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18832
Bocsánat,hogy a "csapos közbeszól".Nekem is van remek receptem/nagyon finom/tonhalhoz.Palacsinta sütőben rengeteg fokhagymát és petrezselymet összevágva párolni.Ha kész,besózott jéghideg tomhal szeleteket megsózva rátenni.Sütőben 2O percre összesütni,félidőben megforditani.Párolt rizzsel tálalni.A halra tálaláskor citrom levét csepegtetni
Előzmény: eicu (18831)
eicu Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18831

Szia Vicus!

A hallal kapcsolatosan a következőket tudom ajánlani. Mi nagy ho-ho horgászok voltunk valamikor, de mostanában nincs időnk így néha mi is a fagyasztatott halfilére vagyunk rászorulva. Az unoka szempontjából meg kifejezetten előnyös mert szereti a halat és nem kell félni, hogy szálkát nyel.

A hekk nevű hal az van szeletben, és van un. hekk haltörzs. A szelet az szálkamentes, a hekk haltörzsben pedig csak a gerinc és a "fésű" szerű csont van.

A  legtöbb fagyasztott "tengeri halfilé" melyeknek nem tudom a nevét, de amelyek hosszú vékony szeletekben vannak a csomagban azok szálkamentsek. Néhánynak azonban igen intenzív íze és szaga van főleg amikor sűl. Néha már a csomagon keresztül is lehet érzeni, hogy milyen "halszagú". Ha nem ismerem a halat  akkor előtte egy két órára sós (van aki fokhagymát is tesz bele) tejbe áztatom. Még fagyosan beleteszem, és amikor sütni akarom leöblítem róla a tejet, leszárítom papírtörlővel, megsózom és lehet sütni rántani. Én általában paprikás lisztben megforgatva szoktam hirtelen kisütni. 

Előzmény: Vicus_35 (18830)
Vicus_35 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18830
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Reformálnám az étkezést a családnak. Jó lenne ha halat is ennénk
Eddig csak az olajos vagy paradicsomos ment vagy a halászlé, de annak is csak a leve.
Szóval roston halat akarok csinálni. De miből?
Melyik az a fagyasztott hal ami szálka nélküli??? Ugyan is a boltban van fagy. tengeri halfilé, de hogy milyen hal és hogy szálka nélküli-e azt nem írták rá és az eladó sem tudja. A szomszéd aszonnyom hek halat sütött, de azt mondta volt benne szálka.
Vicus_35 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18829
Sziasztok!

Visszaolvastam! Ugy érzem magam, mint aki rosszfát tett a tűzre és elmondjátok nekem, hogy jó kislánynak kell lennem:))))
Pedig higyétek el, mindent megpróbáltunk már: 3-dik féle tápszer, görcsoldó papaverines oldat, Espusiman oldat,fekete tea, kamilla tea, édeskömény-kamilla tea, forralt viz, kaja közbeni büfi/ de ha akkor veszem ki a cumit a szájából amikor ő még nem akarja, nagyon elégedetlen:))/. A cumi az üvegen NUK. Ennek a cégnek külön van tejes és teás cumija, előre gyártott lyukkal.
Most limonádét adok neki. És elkeztük a pár kanál almalevet is. Éjszaka 8 óra telt el a két etetés között:)))))
szmine Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18828
Zsófimamája én konyakot szoktam bele önteni, de el is hagyható!
Előzmény: zsófimamája (18801)
Marikje Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18827
Zófimamája Gabi! Ezt elfelejtettem szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jolimama Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18826
Igen, Csirip is írta, már jó.
Most elmegyek, este leszek.
Előzmény: hazyboszi (18824)
Marikje Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18825

Szép jó reggelt napot mindenkinek!

Gabika! http://1evesforum.extra.hu

Pont ma hajnalban-reggel frissítettem átdolgoztam. Pihenésképpen tanulmányi szünetben. Estére ha lesz időm még jövök és mutizok! Jankinak horgicáltam egy lapszoknyát és toppot. Aki volt a topiktalin kezdeményt láthatott belőle.

Hónap munkái!

eredményhírdetések fennt vannak és az aktuális változásokat is feltettem.

Most megyek dodózni. Ja és este ALUDTAM végre jelentem.

Gyönyörű az epertermés mindenkinél nálunk is van sok, de tegnap vm trafókarbatartás volt reggel 1/28-tól este fél 5-ig. Így netelvonón voltam.

Derékfájás!

Ákosnak most először 2 nap alatt jelentősen javult flect@or EP tapasztól 5 db van benne reggel felragasztjuk és estig bírja és még be is vált.

Perzsike!

Leveledet megkaptam nagyon örülök neki csak még nem volt időm reagálni.:) De fogok.

Zsófimamája-Gabi! Remélem már jobban vagy. Puszka a csajoknak.

Hónap munkái leírások! Valaki felvetette gyűjtsük össze. Ha végzek ezen a héten a vizsgáimmal szívesen felteszem ehhez kérném a leírásokat @-ben küldjétek el a címemre. Mindenki küldje!

Borcsimama!

Átadtam anyósomnak az üdvözletet még a képedet is megmutattam puszil látatlanban. Ne vegyél ősszel palántát hanem küldök én neked mert mi most telepítjük át nekünk un ananászeper van és nagyon bő sokáig terem viszonylag.

Jolimama!

A restasszony receptjét ha van időd átküldöd nekem ? Vagy írjátok meg Andi171 lapján fent-e akkor onnan lekopizom.

MINDENKIT puszilok.

Szirmok Viki! Mi van veled?Vág meg egy @-vel!

hazyboszi Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18824
Hát látod,milyen béna vagyok((((((((((((((((

Megint átnéztem,talán már jó lesz.Egyúttal feltettem a receptes linket is)
Bárkinek,bármit felteszek,de kiestem a "rutinból".
Az ellenőrzés sosem árt,sőt.))))))))))))

Mami: most???????
Előzmény: Jolimama (18822)
csirip46 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18823

Szép Napot Mindenkinek.

Taptapo. Én is megtaláltam a kockácskáimat. Nekem igy is tetszik a takaró. Csak csodálni tudlak benneteket Marikjével !!! Ekkora munkát !!

Gabcika. Most már tökéletes mind a két helyen. Pusz.

Előzmény: taptapo (18819)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18822
Mégsem jó, mert most meg a gabcika.atw.hu-ra is a másik jelenik meg.
Előzmény: hazyboszi (18818)
perzsi Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18821

Szép Napot Mindenkinek!

Ma már gyönyörűen süt a nap, a tegnapi idő jól betett a forgóimnak, alig bírtam menni. Most már kicsit jobb.

Zsófimamája! Örülök, hogy egy kicsit jobban vagy, sajnos ez egy eléggé elhúzdó betegség.

Gabika! Nemsokára lesz honalpom, majd jelzem. Szeretném ha majd feltennéd.

Eicu! Hol vagy? Még mindig beteg az unokád?

Jolimama Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18820
Igaz, hogy nem kézimunka, de főként itt összegyűjtött receptek, nem tudom, annak a címét is felteszed?

http://receptgyujtemeny.fw.hu/

Ez a hsz a beírásod után volt, 18679, lehet, hogy nem vetted észre.

Nem tudom, hogy van-e még akinek nincsen fennt a linkje, biztos, hogy fognak jelentkezni.

Marcsinak nem volt árama tegnap, nem tudott jönni.
Amikor egy éves lett a fórumunk, csinált egy 1évesafórum honlapot. Még azt sem tudom, hogy az fennt van-e Nálad, de ha nincs, azt is fel lehetne tenni. Ha még nem láttad, nézd meg. Ha kell a linkje, megírom.

Most már jó helyre mutat a javított link.
Előzmény: hazyboszi (18817)
taptapo Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18819
Rendben, jobban összekeverem és szólok, ha még kell ! üdv taptapo-Magdi 
hazyboszi Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18818
Javítottam,most jó??))
Kicsit félrenyomtam))))
Előzmény: Jolimama (18816)
hazyboszi Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18817
Mami!

Természetesen a fórumot TE igazgatod.)))
Nem kell kérdezned,mit hogyan....én csak pakolgatok,megbeszéltük 1000 éve.))))
Már írtam a fórumra, ha valaki szeretné a képtárlinket bővíteni a sajátjával,akkor....de nem volt jelentkező.....Sőt akinek van honlapja......
Szóval....énrám magasról tesznek,ha te írod ki,lehet........
Bár nem fontos nekem,ha nem akarják...,csak sokan látogatják külföldről is a lapom,regelve van keresőkbe...gondoltam másét is reklámoznám oldalamon,Mint Marikje az enyém,én az övét....
Na,ez hosszú lett))))
Délután leszek...Puszika))))))))))))
Előzmény: Jolimama (18815)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18816
A fürge ujjak honlapodat gondolom szerkeszted, mert ott is a másik jelenik meg, de nem teljesen, legalábbis nekem.
Előzmény: hazyboszi (18814)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18815
megpróbáltam rendben van, jó helyre mutat. Köszönom
Előzmény: hazyboszi (18812)
hazyboszi Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18814
Fürge ujjak Fürge ujjak....
hazyboszi Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18813
ja:

Horgolások,egyebek..... http://gabcika.atw.hu
hazyboszi Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18812
Szia Mami))))

Felraktam a linket,egyenlőre a Horgolások egyebekre,maj a Fürge ujjara is teszem..))
A fórumosok elvileg a honlapról rákattintással oda jutnak)
Még ellenőrzöm,de megköszönném,ha megtennéd te is,tudod...
Néha nem úgy látom a dolgokat,mint más.....
Hajrá lányok)))))))))
Pussz mami)))
Előzmény: Jolimama (18808)
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18811

Sziasztok!

Köszönöm az aggódásotokat, igen, jobban vagyok, most már a kezem sem fáj annyira, inkább fennt a vállizmaimba húzódott.

Azért egy kicsit meg vagyok ijedve, mert a mostani Nők lapjában 62-63 oldal, van egy cikk az autoimmun betegségről, ami tisztára így kezdődik, mint az enyém. A szervezet védekező rendszere saját maga pusztításába kezd, egy hibás gén miatt.

Holnap megyek vissza a dokihoz, majd az orra alá dugom a cikket:((

Bkristin! Megkaptam a gifet, mozog, írtam is vissza, csak nem tudom, hogy hozzád elért-e, mert jött vissza egy nem angol nyelvű valami, lehet, hogy a kézbesíthetetlenségről.

Az állásmegbeszélésre délután fél kettőre megyek.

Taptapó! Én is felismertem a kockáimat, szerintem is keverd össze jobban:))

Jolimama Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18810
Szép napot Mindenkinek!

Kiegészítem még azzal a felhívást, hogy ha valaki még szeretne szavazni, kérjen szavazási számot a szavazok@gmail.com-ra küldött levélben.

Taptapo- Magdikám! Szóljál, ha kell még kocka, és meg lesz a válasz is.
Sajnos, nekem nincsen kötős Burda ujságom, de talán valakinek még lesz.

Betegeknek gyógyulást, álláskeresőknek sikeres megbeszélést.

Az eprek gyönyörűek, na és Judit, a cukorborsód, szép lehet a konyhakerted is.

Biológus, ekkora epret, köszönöm, hogy megmutattad.

Anyus, tényleg szép az a kis együttes. Ha megcsinálod, mutasd meg nekünk is.

Perzsi, sajnálom, igazad van, ez a fordítás tényleg horgoláshoz való. Pedig úgy megörültem neki.

Ha valaki meg tudná tenni, nagy örömet szerezne, és hasznos is, ha a kötésrövidítéseket is ilyen formában megcsinálná.
Talán Andee Pécsről segített fordításban, de Ő már régen nem jelentkezett, levélben is kerestem.
Ha mégis tudna valaki ebben segíteni, kérem tegye meg.

További szép napot Nektek, viharok nélkül. Jolimama
Andi171 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18809

Szorítok az állásmegbeszélés miatt!

Jobban vagy?

Jolimama Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18808
  Változott a következőkben a hónap munkáinak beküldési ideje. Azért, hogy több idő legyen az elkészítésre, két hónap lesz egyben.

A május-júniusi munkákat május 11-től – június 30-ig küldhetitek, a

mami7090@gmail.com -ra.

A szavazás pedig július 1-től – 10-ig lesz. A szavazatokat pedig két helyre küdjétek:

szavazok@gmail.com

mami7090@gamil.com

Azt szeretném még kérni, hogy a képeket ne kicsinyítsétek le, amikor elkülditek, mert ebben a hónapban is volt pár olyan kép, amit nem lehetett nagyobban megnézni.

A következőkben is két kategóriában lehet nevezni, úgy mint eddig. Tehát

A-kategória - lakásdíszítés

B-kategória – ruházkodás.

Szeretettel várom továbbra is, hogy játszunk együtt. Jolimama

Hazyboszi-Gabcika! örülök, hogy visszajöttél. Légyszives válaszolj, hogy mehet-e továbbra is a hónap munkája játék, úgy, ahogy eddig.

Ha igen, légyszives a honlapodra Te is tedd fel a linket, ahol meg lehet nézni őket.

Ez a linkje:

http://honapmunkai.xfree.hu/
taptapo Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18807

A foltosoktól most ment ki egy hölgy hozzájuk, és megkértem tudakolja meg mekkora kell, esetleg nem-e ők akarják a gyerekeket elfoglalni azzal, hogy összehorgolják. (Lehet, ezt nem írtam régebben?)taptapo Magdi

Előzmény: LRJudit (18806)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18806

Kedves Taptapo!

Nem tudtam, hogy ilyen válaszra vársz. Természetesen felismertem a sajátjaimat.

Én sokkal jobban összekeverném, nem raknám egymás mellé az egyforma ill. hasonló négyzeteket. Tudom, iszonyú nagy munka! Vajon tudja-e Böjte atya, hogy ilyen jellegű választ kéne küldenie?

Kedves Anyus4!

Örülök, hogy sikerült!

Pusz Mindenkinek

Előzmény: taptapo (18804)
borcsimama Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18805

Szia, az epred gyönyörű!!!!!!!!!!! Elárulnád, hogy milyen fajta? Ha elküldeném az én eprem képét, az egy kecskebogyó!

Köszi, Borcsimama

Előzmény: biológus (18794)
taptapo Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18804

Lányok, olvasgatom a bodza recepteket, nem tudtok olyan receptet amelybe nem cukor, hanem méz kell és semminemű tartósítószer nem?

Zsófimamája, nahát érdekesek ezek a foltok, nekem is volt vasárnap és hétfőn, kenegettem az alkaromon fenistil géllel és tegnapra szépen elmúltak. Én a napra gondoltam, hogy attól van !

Nem szólt senki, hogy, hogy felismerte a négyzetét, és hogy jó lesz igy vagy még összevisszább rakjam, várjam meg a visszajelzést mekkora takaró kell a Böjte atyáéktól vagy kezdjem összehorgolni ??

És ez most 140 db négyzet.

Egy kedves ismerősömnek (csenedes fórum tag )lenne szüksége kötős BURDA lapra, 1990 előttire. Van még valakinek 1-2 db felesleg? üdv taptapo

Anyus4 Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18803
Szép napot Mindenkinek!

LRJudit !
Nagyon köszönöm a levendulában a segítségedet. Tegnap meghozta apukám.:):)

Zsófimamája!
Hát szerintem rendesen elkaptuk, mert a kicsi fiam lábujjtól a feje búbjáig pöttyös.
Remélem Te már jobban vagy és szorítok neked hogy sikerüljön az állás.

Jolimama!
Az éjjel megnézegettük a párommal az ujságot és rögtön beleszeretett a fekete-fehér terítőbe amihez pohár és tányér alátét van. Azóta egyfolytában nyaggat, hogy ő nagyon szeretne olyat:):)

Efuli Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18802
Rám/nk fér............
Előre is köszönöm kedves zsófimamája
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18801

Szép napot mindenkinek!

Szmine! Köszi a receptet, le is mentettem, nagyon guszta ez a leves. Anyukám köv. adag epréből fogok is készíteni. Csak nincs triple sec-em, remélem anélkül is meg lehet enni:))

Efuli! Pozitív sugarakat küldünk, fel a fejjel!

Ma és holnap én is kérek egy kis szorítást, állásmegbeszélésekre megyek:))

Efuli Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18800
Sziasztok!
Kedves Vicuska. Az én lányaim is bajlódtak annakidején a pocijuk miatt. Én édeskömény és ánizs teakeveréket főztem mindíg nekik. Ezzel vészeltük át ezt a nehéz időszakot amíg el nem kezdtek forgolódni. :)
marcsimami Creative Commons License 2007.05.23 0 0 18799

Szép estét mindenkinek!

Sajnálom, hogy nem tudtam jönni egy jó ideje, de lassan bepótolom a lemaradást.

Szeretettel üdvözlöm a számomra új tagokat. Örülök, hogy még mindíg ilyen aktív az oldal. Gyönyörű kézimunkákat láttam. Gratula!

Mielőbbi felépülést a betegeskedőknek.

Vicus!

Mi is hasfájással kínlódtunk. Sokat segített a tápszerváltás, és a masszázs, de az sem szüntette meg a görcsöket. Még így is rengeteget kellett sétálni (leginkább az alkarunkon hasrafektetve) olyankor megnyugodott. Mikor nagyobbacska lett, akkor a vállunkról "lógott" lefelé. Dorcsi még másfél évesen is sokat kínlódott. Remélem Petikéd kinövi a bűvös 3 hónapos korára.

Efuli Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18798
Sziasztok!
Csak bekukkantottam. Látom megint sok minden történt.
Szépek lettek a talis képek. irigykedem, amiért nem voltam ott, hisz szeretem a vidámságot.:)
Biológus olyan gyönyörű az az eper.... nekem nem lenne szívem beleharapni. :)
Kedves Jolimama fogadd öszinte részvétemet.
Tudom sok mindenkit kihagytam. Bocsi érte, nem szándékos
No búcsúzom. Szorítsatok nekem 1 kis szerencséért, mert mostanság nagyon rá/m/nk jár a rúd, ....... :(((((((
szmine Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18797

Zsófimamája, küldöm az eperkrémleves receptjét! A kép a saját főztömről készült!

Eperkrémleves

Eperleves
Előzmény: zsófimamája (18784)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18796

Jóétvágyat a mai terméshez!

erzsimami Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18795

Sziasztok! Csak most tudtam beugrani, elfoglalt voltam egész nap.

Végiolvastam a napot, és máris elrontottam a gyomromat.

A gyerekeim míg kicsik voltak én is szoktam bodzaszörpöt képszíteni, de úgy, hogy befogtam az orromat.

Kislánykoromban bezabáltam /szó szerint/ bodzabogyóból, és úgy elrontottam a gyomrom, hogy ha megérzem a szagát, már majdnem rosszul vagyok.

Vicus! Sajnos ezt az időszakot át kell vészelni. Kis türelem és elmúlik! Tornáztasd, simogasd a kis pocakját.  Mi úgy is szoktunk böfiztetni, hogy az ujjainkkal finoman doboltunk a kis hátán.

Horgolom össze a virágjaimat, már rájöttem a nyitjára. Csak az összehorgoláshoz sokkal több hatszög kell, mint a virágokhoz.

Krisztina! Köszi a linleket, le is mentettem, csak már nem tudom hova másoljam őket, hogy meg is találjam. Valami rendszert ki kellene találnom.

Nálunk nem esett az eső, de nagyon fülledt meleg volt, be is borult.

A betegeknek mielőbbi gyógyulást, hogy tudjanak kézimunkázni.

Puszi mindenkinek, Jó éjszakát.

biológus Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18794

Meg nem olvastam vissza bocsi, de ezt meg kell mutatnom:

Ez az en kezem :), es  a mi bioeprunk:)

Na nem ez az atlagos, foleg, mert kezd a vege fele jarni, es egyre aprobb.

Nagyon kozeleg egy csunya felho, izgulok, a novenyeim miatt...

Andi171 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18793
Ok, köszönöm!
Előzmény: LRJudit (18767)
mammka Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18792
Még egy válasz van Neked nálunk.:)
Előzmény: LRJudit (18791)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18791

Szivesen!

Előzmény: mammka (18790)
mammka Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18790

LRJudit!Annyira,de annyira kedves vagy,hogy küldted nekem a szíves keresztszemes mintát!!!!!Nagyon köszönöm!

Máma lett egy kis pénzforrásom és elmentem az antikváriumba,remek népművészeti keresztszemes könyvet találtam:De ilyen szíves nincs benne.

A Magyar Hagyomány Műhelyében képzem tovább magam és ott láttam valakinél ilyen mintát.Teljesen megfertőzött.Persze már nem tudom ki varrta ezt és ott sokan vagyunk.Szóval ezer hála!!!

wattacukor Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18789

Sziasztok!

Látom, ti is bodza-lázban égtek! :) Készítettem szörpöt, most fogom leszűrni. Leírom, mert ez is kicsit más mint amiket eddg leírtatok:

Bodzaszörp

1 l víz

70 dkg cukor

16 db citrompótló

1 citrom felkarikázva

3 db virág

fél mokkáskanál szalicil

24 órát ázni hagyni, üveg leszűrni, lezárni, évekig eláll.

A virág lehet több, meg talán a citrom is, kinek hogy ízlik.

Szoktam lecukrozni is, azaz a virágokat levágom a vastag szárról, befőttes üvegbe teszem, kristálycukrot szórok rá, ha úgy van, akkor több rétegben is, amíg megtelik az üveg. Ekkor lezárom és hagyom állni. Pár hét alatt méz állagú trutyi lesz az alján, ami mindenféle légúti megbetegedésre gyógyír, úgymint köhögés, torokfájás, stb. Egy mokkáskanálnyit kell naponta bevenni belőle és nagyon jó hatása van! Nem kell tartósítani, eláll hónapokig, egész télen használható.

csirip46 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18788
Nálunk is nagy zuhé volt, most múlt el. Jég is esett, szerencsére mérsékelten és nem tett kárt. Még szerencse, hogy Panka kutyánk macerált, hogy menjek vele labdázni. Erre hallom, hogy rotyog az ég, sötédedik ,futnak a felhők. Gyorsan elpakoltunk, kocsit bemenekitettük a garázsba - bizti, ami bizti alapon -.
Előzmény: perzsi (18787)
perzsi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18787

Kedves Jolimama!

Köszönöm a gyors választ, de sajnos ezek a rövidítések horgoláshoz jók. Kivételesen ebben a két linkben kötött virágok vannak.

Milyen az idő felétek? Nálunk nagy zuhé volt egy kis jéggel. Még mindig nagyon dörög.

Előzmény: Jolimama (18747)
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18786

Igaz-igaz, csak fájdítja a szívemet:)

De most van elfoglaltságom a lányokkal itthon, az unokatesó is ugyanebben a cipőben van, és itt van velünk:))

Előzmény: Jolimama (18785)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18785
feltöltöttem az ígért ujságot

Kedves Eszter, gyógyulást, ahogy mondtam, magaddal foglalkozz most.

Zsófimamája-Gabikám a kézimunka akkor is gyógyít, ha most nem tudod csinálni, nézegesd a rengeteg gyönyörű mintát. Az is segít.
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18784

Szép napot mindenkinek!

Örömmel jelentem, javulófélben vagyok:)) Köszönöm a gyógyító sugarakat! A lábam már nem fáj, csak lépcsőmászáskor érzem, a nyakam hátam sem, már csak a kezeim vannak beduzzadva, és kicsit merevek.

Jolimama, írtad, hogy legjobb gyógyszer a kézimunka, hát nekem most ez pont nem megy. Hiányzik is nagyon. De már annak is örülök, hogy nem egy ujjal kell pötyögtetnem, hanem rendesen tudok gépelni:)) Remélem hétvégére már kézimunkázni is tudok.

Pumukli Eszter! Én is küldök most neked pozitív sugarakat, meg minden betegecskének!

Anyus! Hogy vagytok? Kijött rajtatok a betegség?

Most változatosságképpen a lányom is itthon van, mert a kiütései miatt elvittem a bőrgyógyászhoz, és vírusos bőrfertőzése van, úgyhogy nem mehet közösségbe. Pedig most lenne a kirándulásuk az iskolával csütörtökön, meg egy csomó próba a fellépésükhöz a színházban, és szombaton a szezonnyitó ünnepségen is fellépnek.

Nem mehet napra, nem lehet lefárasztani, túl hideg-túl meleg, erős sugarú zuhanyban fürdeni, stb. Van aki 5 nap alatt gyógyul, van akinél eltart 2 hétig.

Esetleg, ha valakinek, aki ott volt a talin, és piros foltok-kiütések jelennek meg az arcán, vagy végtagjain, akkor lehet, hogy a lányomtól kapta el. Nem volt szándékos, a háziorvos még iskolába is engedte őket, hogy nem fertőz, de már többen vannak így.:((

Bkristin! Köszönöm a nevem, csak nekem nem villog, ha lementem. Megpróbálnád elküldeni mailban, ha még megtalálod? Köszi!

Szmine! Szívesen venném az eperleves recepijét:))

pumukli9 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18783
Szépnapot mindenkinek!

Alig élek de szeretném tudni a takaróhoz, kell –e még horgolni vagy kötni?

Ha igen mit ?

Képtelem vagyok a postára elmenni, hogy feladjam az ígért fonalat, de megoldom a héten.

Remélem nem késő.?

Puszi Eszter

bkristin Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18782
Akinek még aktuális, horgolt nagyon szép 4zetket  ITT TALÁLTOK!
pmárti Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18781

Juditkám! Én öreg motoros vagyok,vagy voltam mint aktív védőnő! Imádom azokat akik merik vállalni a nagy családot, mi is azok voltunk mi 4-n vagyunk testvérek, csak sajnos nekünk nem adatott meg ez az öröm, de a testvéreim gyermekei és unokái, a mieink is . Pusz. Márti és köszi!

Előzmény: LRJudit (18780)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18780

Márti!

Mintha hájjal kenegetnének!

Te vagy a második védőnő, akit szeretni tudnék úgy igazán.

Az első, a mostani. Negyedik gyereknél költöztünk ide és csak annyit mondott, hívjam bátran. És én hívtam is, ha szükségem volt rá.

Puszi Judit

Előzmény: pmárti (18779)
pmárti Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18779
Vicus! Juditnak igaza van kis lyukú cumiból etesd és többször álljatok meg pihenni! Ha nem szűnik a hasfájás a gyermekorvostól vagy a védőnőtől kérjél másfajta tápszert, a tápszerek összetétele sem egyforma, van baba aki érzékeny a tejfehérjére, és vannak szója alpanyagú tápszerek, hát csak próbálkozni lehet, és  felkutatni mi a jó a csöppségnek, Pusz Márti!
Előzmény: Vicus_35 (18777)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18778

Kedves Vica!

Szomorúan olvasom, hogy nincs tejed!

Akkor próbáld meg, hogy kisebb lyukú cumival eteted. Ez persze lehet, hogy marhaság, majd Márti megmondja.

Én is etettem cumisüvegből, mert az első úgy szopott mint a tank, és rapityomra ment a mellem, az ötödik meg szájpadhasadékkal született, amit nem vettek észre, és Ő nem tudott szopni. Mindkét esetben fejtem a tejet és üvegből kapták. Ez a tény, hogy cumisüvegből esznek, tapasztalatom szerint nem befolyásolja azt, hogy fáj-e a hasuk. Több ötletem nincs!

Puszi Petikének, legyen olyan kedves és büfizzen! A jó példa ragadós lehet! Hihi!

Kedves Szmine!

Én úgy hallottam, hogy egyszerűen palacsintatésztába kell mártani és kisütni a bodzavirágot.

Pusz Mindenkinek!

Előzmény: Vicus_35 (18777)
Vicus_35 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18777
Mártika!
Egy csepp tejem sincs. Petya tápszeres. Éppen most etettem, az első 60 ml után két hatalmasat böfizettés a maradék 40 után 3 kicsit, de ez az utolsó 3 csak 15 perc alatt sikeredett. Az Infacol az ami a kicsi levegőket nagyba sürití és igy egybe jön ki egy nagy büfi, de nekünk ez sem vált be:((
Előzmény: pmárti (18775)
szmine Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18776

Sziasztok!

Kriszti, köszönöm. Sajnálom, nekem is nagyon tetszenek! :-((

LRJudit, a rántott bodzát próbáltad már? Én régebben kaptam egy receptet, de nem próbáltam ki és már nem is találom!

Az eper miatt nagyon irigyellek, imádom ezt a gyümölcsöt. Nekem nincs, helyem sincs ahol tarthatnám. Csüngőeprem van két cseréppel, de annak minimáis a termése. De a tudat is jó, hogy van. :-))

Viszont van egy nagyon finom eperkrém leves receptem, tegnap is azt készítettem. A fiaim nagyon válogatósak gyümölcsöt, zöldséget nem esznek, de ezen veszekednek!

Előzmény: bkristin (18770)
pmárti Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18775

Aranyos Vicuskánk!

Igen a büfizteteés a legfontosabb, mert szopás közben ami levegőt lenyelnek a pöttömök annak jobb ha büfizés képpen jön ki, mert ha nem büfizik eleget a levegőnek hosszú utat kell megtenni és a kis beleket nagyon megmozgatja, és ezért hasfájósok a babák. Szoptatás közben is többször fel kellene emelni, picit pihen, és utána folytassátok a szopizást. A mi babánk is hasfájós pici édesköményes tea+csipketea keverve őrajta segít. Néha ad az anyukája neki valami kanalst is ami állítólag a nagy levegő buborékokat apró buborékká "varázsolja, de ez sem varázsszer"Vigyázni kell hogy te is mit eszel mert az anyatejbe minden beleraktározódik! Hú nagyon visszamentem a szakmámba, védőnénibe.  De 3 hónapos korra elmúlik  nagyjából a hasfájás addigra hozzászoknak a babák a kinti élethez!  Pusz  Márti 

LRJudit Mi a szűrést a gyógyszertárban kapható nagy gézlapból készített két-háromsorosra varrt zscskóba szoktuk csinálni beleöntjük a gyümölcsöt felakasztjuk edényt rakunk alá, és szépen lecsurog és nagyon jó ki lehet nyomkodni belőle a maradék levet is! Nekem van 2 is ilyen az egyik a gyümölcsös, a másikba meg házi túrót szoktam csinálni,ebbe csepegtetem le.! Próbáld ki  Pusz Márti

LRJudit Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18774

Elsősorban a sárgabarack!

Kb. 20 kilót szoktam befőzni!

A szivet évekkel ezelőtt az interneten találtam.

Nagyon szivesen!

Előzmény: vmartina (18772)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18773
Judit, fantasztikus vagy))))) Én is köszönöm.
Előzmény: LRJudit (18771)
vmartina Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18772

De megértek mindenkit, aki a háztartás gondjaival küzd. Bodza, eper.....s mi jön még?

Nálunk az eper mellett a sóska áll hegyekben. Nagyon szeretem, szeretjük, de ennyit feldolgozni egyszerre!

LRJudit Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18771

Mammka!

Előzmény: csirip46 (18768)
bkristin Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18770
Szmine-edit, még nem tudtam írni, de annyit gyorsan, hogy azoknak az angyalkáknak nincs mintájuk egyenlöre,  a csaj azért tette fel, mert neki is nagyon tetszenek, és reméli, hogy valaki majd jelentkezik, hogy megvan valamelyikhez a minta. puszi!   Kriszti
bkristin Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18769

Sziasztok, szeretettel üdvözlök mindenkit!

pmárti, nagyon örülök, hogy tetszik a link! Én is nagyon el tudok merülni benne, meg a barátai albumaiban is! Sok mindtám van már, de pl ezeken is találtam nagyon sok olyant, ami még jobban ttetszik, mint amik eddig vannak lementve. Most a lányomnak horgolok egy topot, a szvetterkéhez még mindíg nem jött meg a fonal...

Zsófimamája, ezt Neked találtam, sajna a többi topiktagnak a nevére még nem bukkantam rá, csak esetleg angolos változatban.

Legyen szép napunk!

bkristin

Előzmény: pmárti (18740)
csirip46 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18768

Szép Napot Mindenkinek.

Mammka.Bocsika a késésért, de kicsit időigényes volt amig átnéztem a könyveimet. Hát, amit kértél, olyant nem találtam, de szerintem meg lehet variálni a szivecskéket.

Ezeket másoltam ki. Remélem, hogy tudod használni.

Mezőkövesd.

Beregi.

Előzmény: mammka (18560)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18767

Andi!

Igen, a szörpbe!

A húslevest is azzal szűrtem, bizony!

Vica, akkor próbáld ki.

Nekem is hosszúra nyúlt néha az etetés, de azt vallottam, hogy a büfi mindenek előtt.

Puszi Nektek, megyek vissza a szűréshez!

Előzmény: Andi171 (18765)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18766

Huha! Ezt lehet, hogy kipróbálom, de nálunk a férjem a szörpi párti.

Amit nagyon szerettem, az a nagybátyám által készített ribizlibor volt.

Sajnos a hangsúly a volt-on van.

Előzmény: Jolimama (18762)
Andi171 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18765

A citromot, amit kifacsarunk, azt bele a szörpbe facsarjuk, ugye, Judit? "A leszűrés előtt 1 nappal a citromot kifacsarni és utána héjastúl beletenni. "

(A húslevest én is nowotex-szel szoktam leszűrni régebben.)

Előzmény: LRJudit (18756)
Vicus_35 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18764
Petike is nehezen büfizik. A fele kaja után egy oriásit, a kaja végén meg egy kicsit. De van ugy, hogy 2 óra múlva is jön büfi. Az etetésekmár kb 1 órásak, próbálom kicsalni a büfit, de nem akarozik.
Előzmény: LRJudit (18761)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18763

Éppen most szűröm a bodzát!

Külön program, 120 virágból csinálom.

Az üditőt úgy szoktam csinálni, hogy limonádéba beáztatok néhány virágot egy napra. Csak azon bosszankodom mindig, hogy a legszebb bodzabokrok a legforgalmasabb autóutak mellett nőnek.

Jolimama Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18762
A férfiakról se feledkezzünk meg, esetleg ha nem szeretik a szörpöt, van ez borban is.

Bodzabor receptje

1 literes üveg bodzavirág szirmot,
másfél kg cukrot,
egy citromot( héjastól ) belerakunk egy edénybe.
4 liter vizet felforralunk, ráöntjük, majd megkeverjük. Amikor kezd kihűlni, 1 dkg élesztőt langyos vízben eláztatunk, ráöntjük és elkeverjük. 15-18 fokos hőmérsékleten tároljuk 4 hétig. Amikor forrni kezd, néha meg kell keverni. 4 hét után leszűrjük és lehet fogyasztani - ez egy adag. Minél tovább álla bor, annál finomabb lesz.

Egyszer, valamikor nagyon régen kipróbáltam.
LRJudit Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18761

Szia Vica!

Büfizik rendesen?

Tudom, hogy Petike a harmadik, de egyszer a nővérem mondta, aktuális gyermekére, hogy nem tudják rendesen megbüfiztetni. Akkor a férjem megfogta a hóna alatt és az ujjaival elkezdte maszírozni a hátát. A gyerek egyszerűen csak lógott a kezében. Fél percen belül akkorát alakított a gyerek, hogy a saját szülei csak döbbenten álltak elötte. Meglátásom szerint a hasfájós gyerekeknek nagy szászalékában ez hiányzik.

Ez nyilván nincs minden esetben így, de segítő szándék vezet.

Puszi Judit

Előzmény: Vicus_35 (18754)
Vicus_35 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18760
Én is szeretem a bodzát!!!

Bodza ital:

-5 liter langyos vizbe 2 darab citrom felvágva, 3 tk ecet, 100 db citrompotló, 70 dkg cukor, 6 nagy bodzavirág. Addig melegíteni, amig a cukor el nem olvad.

-2-3 ek cukrot karamelizálni, kivett pár merőkanál bodza lével felforralni, majd az előzőhőz önteni.

-Az egészet felforralni, kihülni hagyni, átszürni és üvegbe tenni. Hütőben 2-3 hétig eláll/ de addig elfogy, mert nagyon kellemes hűsítő ital/

Jolimama Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18759
Elment )))
Előzmény: Annamária36 (18755)
Annamária36 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18758
Én külön nagyon köszönöm a receptet pont egyik nap jutott eszembe róla a nagymamám mert csak Ő készített ilyet a családban.Amióta nincs velünk,nem ittunk bodzaszörpöt.
Annamária36 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18757

Bocsánat kimaradt egy P betű !

TAPTAPO ! 

Előzmény: taptapo (18750)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18756

Egy kis aktualitás. Nyílik a bodza!

Sűrű bodzaszörp

10 db tenyérnyi virág
1 kg cukor
1 l víz
2,5 dkg borkősav (gyógyszertár)
1 citrom
1 kávés/teáskanál szalicil
4 nap

A citrom kivételével mindent összekeverni.
A leszűrés előtt 1 nappal a citromot kifacsarni
és utána héjastúl beletenni. Ha túl sokáig
van a citrom héja benne, akkor keserű lehet.
A szűréshez érdemes használni valamilyen
speciális szűrőt.

Régen a novotex pelenkabatétet használtam, de sajna eltünt.

Csak összehasonlításképpen írtam annak, aki még emlékszik rá.

Most légszűrő (nem autó) betétet szokott a férjem hozni.

Fél évig tuti eláll.

Annamária36 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18755

Még az én négyzeteim is postázásra várnak !

Kéne TAPTAO címe !

Előzmény: Jolimama (18752)
Vicus_35 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18754
Sziasztok!
Sajnos az igéretemet nem tudom tartani:((
Nem tudok kockát kötni. Petike fia nagyon hasfájos, reggel és du.5-6-tól állandó a nyügi-sirás. Még most aludt el reggel fél 6-tól. Nagyon sajnálom, hogy nem tudok rajta segíteni. Már minden modszert kipróbáltam.
Jolimama Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18753
Igen az, és szégyellem is, hogy nem írtam oda, hogy kitől is kaptuk. Egy külön albumba akkor fel is teszem, jelfordítás névvel, hátha még bővíthető is lesz, más nyelvekkel is.
Előzmény: LRJudit (18751)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18752
Taptapo-Magdikám, máris itt vannak a képek.

Légyszives írd meg, hogy meg van-e a méret, hogy mekkora kell, és kérsz-e még négyzetet. Ha szükség van rá, máris kezdem én is.

Előzmény: taptapo (18750)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18751

Ez a táblázat zseniális!

Köszönjük!

Előzmény: Jolimama (18747)
taptapo Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18750

Hello Mindenki !

Mivel nekem nincs itthon a lánykám aki segítene összeválogatni a négyzeteket, így magam raktam őket, ahogy jöttek. Jelen állapotában igy néz ki a takaró, melynek a képét csak úgy tudom megmutatni, ha elküldöm Jolimamának és ő felteszi !(itt, oly szigrú a szűrés, hogy nem engedi a rendszer). üdv taptapo

Jolimama Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18749
Kedves Mammka! Úgy látom, hogy még nem reagáltunk a kérdésedre. Hidd el, nem azért mert nem akartunk, de valószínű, hogy nem találkoztunk ezzel a képpel. Ha rálelek, én is figyelem, és szólni fogok.
Előzmény: mammka (18560)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18748
Kedves Szera köszönjük a jókívánságot a talira, láthatod a képeken, hogy mennyire együtt volt a csapat-család.
Gondoltam Rád)))))
Jolimama Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18747
Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek.!
Mégegyszer köszönök minden együttérző szót. Csak most olvastam el őket, tegnap még "emlékeztem"
Ez a szomorú, számomra fájdalmas esemény viszont visszahozta egy részvétnyilvánításra Marcsimamit, és I.Évát is. Hiányoztatok, gyertek többször.
A köszönet Mindenkinek szól, nem teszem egyenkint, hiszen család vagyunk, a szó legjobb értelmében.

Új nap, és itt vagyok, emlékezve a szépre, a szombati csodálatos napra. Újból végignéztem a képeket öröm volt látni Benneteket.

Perzsi! Van egy jelfordítás, nem tudom, hogy kitől kaptuk, most azt sem tudom, hogy feltettem-e már a képtárba, de most felteszem ide. Ha nem lesz olvasható, akkor elküldöm @-ban.

Még van egy ujságom, amit nem scenneltem be, ma pótolom. És horgolok, mert tudjuk, hogy a kézimunka gyógyít)))
Vicus_35 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18746
Drága Jolimama!
Fogad öszinte részvétem!

Puszi: Vica
Jolimama Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18745
Nagyon köszönöm Mindenkinek az együttérző szavakat. Sok-sok erőt kaptam.

azsúr Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18744

Jolikám!

Őszinte részvéttel kívánom, hogy mihamarabb lelj megbékélést és nyugalmat.

Előzmény: Jolimama (18682)
perzsi Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18743

Kedves Mindenki! A tali után mintha "leeresztettek volna" . Hol vagytok?

Lenne egy-két kérésem: Gyöngyivrág és LRJudit az alábbi linkeket tették fel. Ha valaki letudná fordítani magyarra, megköszönném. A fordításnál nagy butaságok jöttek fel.http://www.straw.com/cpy/patterns/bags/EnglishGarden-felt.html

http://members.home.nl/tdpj/Patronen/Bloem/Flower.htm

Zsófimamája! Jobbulást kívánok, gyógyító sugarak mennek.

I.Éva Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18742

Kedves Joli mama!

Fogadd legöszintébb részvételemet. Ildikó

livia néni Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18741

Kedves Jolimama!

Öszinte részvétem.

Lívia

pmárti Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18740

Szép napot mindenkinek!

Taptapo Magdika! Köszönöm a címet, ma vagy holnap feladom a kockákat nagyon aranyos vagy hogy megkerestél!! Puszi Márti és Anyukája!

Bkrisztin megint kincsesbányára bukkantál   Köszi !!!!

Pusz mindenkinek Márti.!

marcsimami Creative Commons License 2007.05.22 0 0 18739

Jolimama!

Mély fájdalmadban őszinte részvéttel osztozom. Erőt és kitartás kívánok az elkövetkező nehéz napokra.

ildu Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18738

Jolimama!

Fogadd szívből jövő őszinte részvétem!A Jóisten adjon erőt és kitartást ebben a szomorú időben!

Annamária36 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18737

Komoróka !

10x10-es kockákat vágok amikből (reményeim szerint) összevarrás után 9x9-esek lesznek.Szabadidő ruha anyag de rakom is félre mert délután kaptam egy megrendelést horgolt táskára.egy hetem van rá,hogy meghorgoljam.

Előzmény: komórka (18700)
Annamária36 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18736

Jolimama !

Őszinte részvétem !

neva14 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18735
Drága Jolimama! Most olvastam a szomorú hírt! Fogadd szívből jövő együttérzésemet, és kívánok Neked és családodnak sok erőt a fájdalom elviseléséhez és az elkövetkező nehéz napokra. szeretettel ölellek: Éva
ráhajtás Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18734
Jolimama!Fogadd őszinte részvétem!!!!
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18733

Jó estét! Andi! nem volt még ilyenem sosem, kivéve az inhüvelygyulladást, az már többször is, de hát az össze sem hasonlítható ezzel, mikor minden mozdulat fáj. Van egy gyógynövényes krémem, azzal szoktam bekenni, az 1 nap alatt helyrejön. Na ,ezt most hiába kenegetem:(( Vándorol a fájdalom, most a nyakam és a bal kezem van soron, a lábam egész jó lett.

Jó éjszakát mindenkinek!

Előzmény: Andi171 (18716)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18732
Gyere!
Előzmény: evanet (18731)
evanet Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18731

szép estét kivánok mindenkinek

Gabi gondoltam ma rád jó hogy elmentél az orvoshoz.

Kriszti nagy vagy. Annyira jó ez a másik két link is én az elsőn olyan jól el voltam, végig néztem rajta mindent. Még jó, hogy nem vártam meg a másik kettőt. Édes párom reggel nagyon nézett volna, hogy a gép mellől vonulok vele munkába. Mert nagyon nehéz egy jó oldaltól elszakadni

Lányok annyira guszták ezek az eprek mehetek látogatóba?    

Előzmény: zsófimamája (18710)
szirmok Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18730
na itt meg az i maradt ki. Ez ma nekem nem megy.
szirmok Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18729
"fantasztkusak"
szirmok Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18728

Kriszti!

Megint fantasztikussak a feltett linkek! Köszi

ilcsi. Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18727
Jolimama! Őszinte részvétem! Sok puszi!
Lia63 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18726

Drága Jolimama!

Fogadd szivből jövő őszinte részvétem.

"Csak az hal meg, akit elfelejtenek, akit nem, az örökké velünk van!"

Marikje Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18725

Jolimama!

Őszinte részvétem

Zsike11 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18724

Jó estét Mindenkinek!

Nem tudtam jönni napokig, és szomorúan látom, rossz hírre érkeztem.

Drága Jolimama! Bár nem tudtalak személyesen megismerni a találkozón, fogadd legőszintébb együttérzésemet. Ugye tudod, hogy nagyon várunk, hogy köztünk légy.

szirmok Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18723

Jolimama!

Fogad őszinte együttérzésemet!

Viki

Anyus4 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18722
Apukám holnap megy venni, mert ma nem tudta megállni, hogy ne jöjjön be az unokájához. Ezért holnap meg és természetesen be is hozza:):) Jó kifogás, pedig hiába mondtuk hogy ne jöjjön nehogy elkapja.

A szőnyeggel kapcsolatban köszönöm az infót.
Előzmény: LRJudit (18721)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18721

Anyus4!

Sikerült a levendula?

Szőnyeget én szőnyegfelvetőből csinálnék.

Üdv Judit

nyüzike Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18720
Jolimama együttérzek veled és sok erőt kívánok
Csopi47 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18719

Jolimama!

Fogadd őszinte részvétemet. Annak az elvesztése, aki közel állt hozzánk borzasztóan tud fájni.

ballarozika Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18718
Kedves Jolimama!

Gondolatban Veled vagyok, fogadd őszinte részvétem!

eicu Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18717

Kedves Jolimama!

Fogadd őszinte részvétem, Veled érzek.

Andi171 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18716

Jól elkapott ez a nyavalya, máskor is volt ilyen? Úgy értem, hogy valami ehhez hasonló, enyhébb, mert gondolom, ilyen még nem, hogy szinte mindened fájt.

Csütörtök még jó soká lesz, talán addigra enyhül is még többet.

Előzmény: zsófimamája (18710)
hazyboszi Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18715
Drága Mami!

Veled érzek.........
Puszillak,ölelllek,lélekben veled vagyok!
Az esti gyertyám érte ég majd!

Anyus4 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18714
Szép napot mindenkinek !

Átmenten szólni a körzeti orvosnak a fiamról, aki nem is látta a gyereket és közölte, hogy csütörtökön mehet oviba.
Mikor megkérdeztem, hogy jól értettem-e akkor közölte, ez olyan mint egy megfázás.
Na ennyit az orvosokról.

evanet Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18713
Drága Jolimama fogadd mély együttérzésemet.  Gondolatban veled vagyok.
pmárti Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18712

Jolimama!

Fogadd őszinte együttérzésünket Pmárti és anyukája Sárika.

szmine Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18711
Joli mama! Fogadd őszinte részvétemet!
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18710

Kedves Jolimama! Fogadd legmélyebb együttérzésemet, sok erőt, kitartást kívánok neked és családodnak!

Voltam ma orvosnál, elküldött laborvizsgálatokra, majd csütörtökön lesz eredmény, addig is kaptam gyulladáscsökkentőt. Reumatikus gyulladás lehet, azt mondja, de lehet vírustól is. Kérdezte, hogy fájt-e a torkom, voltam - e lázas, stb. Mostanában nem.

Ma a lábam meg a jobb kezem egész jól van, most a bal fájdogál, meg reggelre a nyakamba és a vállamba utazott a fájdalom.

Ma én is ettem eprecskét, kaptam anyukámtól:))

rózsaszirom Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18709
Drága Joli mama!

Fogadd őszinte részvétemet.
taptapo Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18708

Drága Jolikám, vannak kik egész életükben csak jót tettek, és gondoltak, mégis ki tudja miért az Úr hosszú szenvedés után szólítja csak magához.

Ilyenkor csak állunk, és nem értjük miért kellett egy tiszata, jólelkű embernek hosszan szenvedni, miért kellett a jó barátoknak, rokonoknak, ismerősöknek oly sokáig ezt tehetetlenül nézni. Neki már ez megváltás volt, neked pedig marad az emlékezés, mellyel mindig magad mellett tudhatod.

Légy erős, TE erős vagy! puszillak taptapo Magdi

vmartina Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18707

Jolimama!

Fogadd őszinte részvétem!

Andi171 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18706
Drága Jolimama, fogadd őszinte részvétemet!
margitmama Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18705
esthii! nagyon sajnálom a nagymamádat, mert én tudom mi ez, most gyógyultam meg belőle.ÉS sajnos idősebb korban még fájdalmasabb. üdvüzöllek margitmama. 
Előzmény: Esthii (18652)
Esthii Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18704

Jolimama! Fogadd őszinte részvétem!

gy
margitmama Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18703
Drága Jolikám !Fogadd legmélyebb, részvétemet,eggyütt érzésemet, gondolatban veled vagyok. margitmama.
bkristin Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18702

Jolimama, fogadd öszinte együttérzésemet! 

Krisztina

exiefo Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18701

Jolimama !

Őszinte részvétem :)))))

komórka Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18700
Annamária!
Hány cm-es kockákra vágod a ruhákat? És milyen anyagból vannak?
A foltosok előszeretettel cserélnek anyagokat, általában 5x5-ösök mennke, de a 10x10-esek is jók. Watercolorhoz a kisebbek a jók.
Előzmény: Annamária36 (18685)
komórka Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18699
)Joli mama!
Fogadd őszinte részvétem.
perzsi Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18698

Jolimama! Fogadd őszinte részvétem

hkatica1 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18697
Jolimama! Fogadd őszinte részvétem!
ágnes77 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18696
Csirip46 azt hiszem sikerült      http://agibaba77.xfree.hu  meg promálom.
borcsimama Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18695

Köszönöm az infót. Élek vele.

Most néztem az enyém satnya, a lányomnak meg aki nem is locsolja, óriásiak. Igaz ő vette 4 éve, én meg a szomszédtól kaptam. Na irány ősszel a piac.

Mégegyszer köszi Borcsi

Előzmény: LRJudit (18673)
borcsimama Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18694

Jolimama!

Fogadd őszinte együttérzésemet. Küldtem Neked reggel egy emailt benne egy szöveget. Remélem az is egít bánatod enyhítésében.

Ölellek Borcsimama

ágnes77 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18693
Őszinte részvétem Joli mama!
eindor Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18692
Szivből sajnálom Joli mama(((((((((((((((((((((((
szedit99 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18691

Drága Jolimama!

Fogadd együttérzésemet! Sokat gondolok rád, kívánok erőt az elkövetkező napokhoz!

Anyus4 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18690
Szép napot mindenkinek!

Köszönöm a jókivánságokat.

Segítséget szeretnék kérni, volt szó a szőnyeghorgolásról, de hiába nézegettem vissza nem találom.

Milyen fonalból kell készíteni a szőnyeget? Időm most annyi mint a tenger:)

Zsófimamája!
Ugye elmentél az orvoshoz?
Anyus4 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18689
Jolimama !

fogadd őszinte részvétemet.
erzsimami Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18688

Jolika! Őszinte részvétem!

csirip46 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18687

Jolimama. Fogadd őszínte részvétemet!

Anhel Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18686
Sziasztok!

Jolimama!
Fogadd őszinte együttérzésemet!
Annamária36 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18685

Szép napot kívánok Mindenkinek !

Sógornőm előszeretettel jár a vöröskeresztbe ruhákért és néha olyan darabokkal lep meg,hogy a hajam égnek áll tőle.Valamire "csakjólesz" alapon mindig kimosom őket és elteszem.Ma hajnal fél négykor eszembe jutott,hogy ha felvagdalom őket kockákra,jó meleg takarót lehet belőlük varrni.Azóta nem alszom csak vagdalok,délután a melóba meg állva fogok aludni. :o)

LRJudit Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18684

Jolimama!

Sok ölelés Neked!

Puszi Judit

LRJudit Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18683

Ez mindig így volt, van és lesz!

Idén nekünk a retek mutatott figyiszt. Valaki a föld alatt mindig gyorsabb volt.

Aztán valaki bemutatta nekünk őméltóságát és megmondta mit kell tenni ellene.

A harmadik vetés most mutat hajlandóságot, hogy az asztalra kerüljön. De ugye most jön a meleg. Majd meglátjuk. Eddig nem győztük ajándékozni!

Bár ehez sok köze lehet az elmúlt télnek.

Üdv Judit

Előzmény: csirip46 (18681)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18682
Szép napot!

Pár napig csak néha leszek, felnézek Hozzátok.
Számomra nagyon közeli hozzátartozó ma hajnalban hosszas betegség és szenvedés után itt hagyott bennünket, ma hajnalban.
Összeszedem magam, és igyekszem vissza Hozzátok.
Mint több topikosunk hozzátartozójáért már égett, égjen ez a szál gyertya férjem öccse, Nagyházi Sándor emlékére.

csirip46 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18681
Én is, de ha eperke nem akar megmaradni és teremni. csinálhatunk mi bármit is :))))
Előzmény: LRJudit (18680)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18680
Csak leírtam tapasztalatainkat!
Előzmény: csirip46 (18677)
Andi171 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18679

Igaz, hogy nem kézimunka, de főként itt összegyűjtött receptek, nem tudom, annak a címét is felteszed?

http://receptgyujtemeny.fw.hu/

Előzmény: hazyboszi (18678)
hazyboszi Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18678
Sziasztok!

Mivel van már netem,szeretném a honlapom frisssíteni.
Kérlek benneteket,hogy nézzétek meg a http://gabcika.atw.hu oldalon,kinek nincs fennt a képtára,stb....és ha fel szeretne kerülni a listára,kérném emilben küldje el a képtára címét nekem.
Köszike.)))

honlapom
csirip46 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18677
Hát lehet, hogy jobban értesz hozzá. Nálunk csak a férjem egyik "szakmája" az agronomus.
Előzmény: LRJudit (18676)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18676

Ha jó a szomszéd eprecskéje, miért ne?

Az automamta öntözőrendszernek nincs párja!

Férjem kiépítette és pótólhatatlan.

Hamar visszajön az ára, mert sokkal gazdaságosabban lehet locsolni, kevesebb vízzel! Ez főleg akkor számít sokat, ha valakinek vezetékes vízzel kell locsolnia! Na, az kifizethetetlen. Rengeteg időt lehet megtakarítani vele. Éjjel lehet locsolni, mert ugye napsütésben nem praktikus. Persze sok függ a locsolandó terület nagyságától. Nekem legalább 2-2,5 órát kéne naponta locsolnom.

Fóliát amúgy mi sem használunk.

Előzmény: csirip46 (18675)
csirip46 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18675

Szép reggelt Mindenkinek.

Ráhajtás.Gyönyörű ez a rózsa.

Borcsimama. Én a töveket Dánszentmiklósról rendeltem vagy 5 éve. 3 fajtát küldtek és az idő kiválasztotta, hogy melyik fajta érzi jól magát. Nemcsak locsolni kell, hanem trágyázni is. (műtrágya is jó). A korai indákat le szoktam vágni, mert kifárasztja a tövet. Ha szép a hajtás, otthagyom, hogy meggyökeresedjen és ha már gyökeres, csak az inda részét - leválasztom az anyatőről - vágom le. Ebből pótólok és fiatalitok.

Tavaly is annyi volt, hogy a lányom az oviba ládával vitt be. Az idén is sok lesz. Már most is rengeteg van. Th. a lényeg, hogy ne a szomszéd adjon töveket, hanem egyszer kell jót venni és akkor megvan az alapod. A gyomtalanitás fontos, de a folia nem vált be. Az alá u.n. csepegtetős öntözés kell. Drága és macera.

bkristin. Megint csodálatos oldalakat tettél fel. Időt kérek!

Agnes77. @-t küldtem. Az adatlapra való beirást "képesitettem", remélem, hogy érthető.

Ez még csak a kezdett volt.
livia néni Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18674
Anita88!

Hova tűntél? Halad-e az epres terítő?

Lívia

LRJudit Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18673

Borcsimama!

Akkor aktuális az áttelepítés, de már csak ősszel. Majd este megkérdezem a házi beépített kertészemet.

Azt hiszem nem jó akármilyen fólia, az biztos, hogy fekete.
Úgy kéne áttelepíteni, hogy az új hajtásokat, új területre ültetve.

A gombatrágya folyamatosan kapható, egész évben. Csak a szállítást kell fizetni.

Egy kis furgonnal hozattunk, 150 zsák, 1500 forint. És legalább a fele ára gombát leszedtünk még róla. Szerintem, ha nem ledobálták volna az autóról, az egész árát le lehetett volna szedni.

Talán Budafokról hozták.

Ifj. Stelczer István 20 218 4251

Előzmény: borcsimama (18672)
borcsimama Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18672

Magdika! és Judit!

Köszi a választ, locsolom. locsolom, mindennap 2x. Talán ki kéne ritkítanom meg újítani, mert már 4 éves.

Fóliával is próbálkoztunk, de átlátszóval, és több gaz volt alatta, mint előtte. Most natúr gazos csak. Ill. nem gaz, hanem fű nőtt közé de jó tarackos.

Ja, és hol vettétek a gombás tápot? Azt gondolom összel is meg lehet ejteni.

Puszi mindketőtöknek, és sok köszönet Borcsi

Előzmény: exiefo (18670)
rózsaszirom Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18671
Szép napot mindenkinek!

Megvallom kicsit irigykedve néztem a találkozo képeit. De azért nagyon örülök hogy jól sikerült. Látom a képeken jól éreztétek magatokat. Remélem a következőre már én is eltudok menni. Nagyon szorítottam, hogy jó legyen az időtök. Vizsgázókért meg drukkoltam.
Gabcika!
Fel a fejjel, így már én is jártam, hogy valahova szerettem volna eljutni de a technika ördöge nem engedte.
Szinte mindennap olvaslak benneteket. Látom hogy az új tagokat ugyanolyan szeretettel fogadjátok mint amikor én jöttem közétek. Pedig én csak néha betérő lélek vagyok. De remélem nemsokára változni fog a dolog.
Betegeknek gyógyulást, Vicusnak kitartást az éjszakai felkeléshez/ ilyen gyönyörü babával/.
Bocs, kicsit hosszúra sikeredtem: tehát üdv mindenkinek.
exiefo Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18670

Borcsimama,  locsolni, locsolni. Mi most második éve próbálkoztunk a földre teitett

fekete fóliával, és igy gyakorlatilag alig van gaz. Itt nálunk a Duna parton a bolgár

kertészektől lestük el. Összel szoktam a töveket frissiteni, ami afolytonérő fajtánál

mindig némi gyümölcsáldozattal jár.

LRJudit  az előzőekben emlitettem a szakmahobbyszerelem  nekem a varrás, ebből adódóan  egy ágyneműtartó anyagom van , külünféle méterárú.

ezekből szeretnék családom hölgytagjainak táskát csinálni. De nem egyformát.

ezért keresek  táskamintát.

Ha valakinek kellenének ilyen maradék anyagok  , jelezze e-mailon  , megbeszéljük

lehetetlen nincs.

Megnéztem a képeket,  engem a kis lógó kütyük érdekelnek, ezek is jó ajándék

5letek.

A fenébe is  , már függö lettem?????? Most futok egy kört a porszivóval.

Üdv. exi / magdi /

Előzmény: borcsimama (18667)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18669

Kedves Exiefo!

Tisztázzuk! Te mit értesz anyagon?

Itt kicsit lejjebb Kriszti éppen felrakott egy horgolt táskás oldalt.

Mi (gyerekek) második hete szedjük az epret, most tartunk 16,5 kilónál.

A tegnapi adag, azért már kifogott rajtuk. Maradékot lefagyasztottam, ha összejön kb. 5 kiló, jöhet a lekvár!

Az orvosmeteorológusoknak sajna igazuk van! Érzem!

Üdv Judit

Előzmény: exiefo (18664)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18668

Szép jóreggelt Mindenkinek!

Elöszőris kedves Kriszti!

Segítsünk megkeresni a horgolótűdet?

Kedves Borcsimama!

Locsolni!

Ezt sajna nem lehet kikerülni.

3-4 évente át kell telepíteni.

Vetemény szempontjából szűz területet kaptunk, soha, senki nem csinált ilyet ezen a telken. Idén vettünk elöszőr gombatrágyát, mert azért néhány éve már műveli a kertet a férjem, és kell neki a tápanyag (a földnek).

Előzmény: borcsimama (18667)
borcsimama Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18667

Gyönyörű ez az eper. Mondd mit kell tenni, hogy ekkorára megnőjön, és ne akkora legyen mint a nyúlbogyó, mert az enyém is érik, rengeteg van rajta, csak bogyónyi szemek. Pedig szeretgetem őket, ápolgatom, mégis ilyen iciri-picirik.

Előre is köszi.

Puszi Borcsi

Előzmény: LRJudit (18648)
szedit99 Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18666

Szép jónapot!

Csak hogy ne szenvedjetek képhiányban.

Minitali a kórházban Erzsimamával.

borcsimama Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18665

Szióka! Az eperrel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Nekem is van, érik is, de annyira aprók mint a borsószem. Mit kell tenni, leszedni a sok zöldből, hogy kevés maradjon és akkor nagyobbra nő? Vagy mit nem csinálok jól. Locsolni kell?

Megköszönném, ha segítenél, segítenétek. Puszi Borcsi

Előzmény: exiefo (18664)
exiefo Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18664

Szép jóreggelt mindenkinek , verőfényes jó hetünk legyen.

A névtelen leveleket nem szabad figyelembe venni, jellem hiba, nem is kicsi, ha

nem irta alá !!!!!!!!!!!

Előpakoltam egy csómó anyagot, táskát szeretnék belőle, van ötletetek ?

Nagyon guszta az a tál eper, a miénk még nem teljesen érett, talán még egy hét.

A betegeknek javulást, az orvosmeteorológus  szerint ez az idő kedvez

a gyulladásos és mozgásszervi betegségek kialakulásában.

Ma még benézek, addig is vigyázzatok magatokra.  üdv exiefo / magdi /

Anhel Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18663
Kriszti!
Elalvás előtt benéztem hátha van olvasnivaló, és mit látok!!! Köszi ezért a linkekért, innen valóban nem lehet leszakadni, de azért aludni is fogok :)) Puszi : Éva
bkristin Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18662
bkristin Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18661
bkristin Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18660
Éva, ez is jó: album
Előzmény: evanet (18658)
bkristin Creative Commons License 2007.05.21 0 0 18659
Éva, köszi! Klikkelj a barátaira is! Nem bírok elszakadni innen... Pedig nézd meg, hány óra!!!!
Előzmény: evanet (18658)
evanet Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18658
Krisztina ez a link szuper igazi gyönyörűségek vannak benne. Nagy vagy mint mindig köszi érte
Előzmény: bkristin (18656)
bkristin Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18657
UI. Jobb oldalt a barátok, persze albumokkal. Amikor le akartok menteni valamit, ott lesz a nagyítás jele a jobb felsö sarokban, DE amikor ráklikkeltek és kinagyítja, homályos lesz. Kell várni pár másodpercet, és akkor kiélesedik, csak utána mentsétek le!
Előzmény: bkristin (18656)
bkristin Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18656

SZIASZTOK! Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám a talin!

Már biztos észrevettétek, 7végeken keveset vagyok a gépnél, most is csak elolvastalak benneteket, és már megyek is aludni, holnap korán kelünk az oviba! Majd elfelejtettem, hoztam egy linket is, jószokásomhoz híven: ITT 

Jó éjszakát mindenkinek!

bkristin

neva14 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18655
Kedves Topiktársak! Irigykedve olvasom soraitokat és nézem a képeket, amik a talin készültek. Örülök hogy ilyen jól sikerült és láthatóan jól éreztétek magatokat. Remélem a következőn már én is ott tudok lenni. Szép álmokat kívánok Nektek: Éva
szirmok Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18654

Kedves Margitmama!

@ ment.  Gyönyörűek a rózsáid!

Zsófimamája és az összes lábadozó!

Mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánok. 

Mindenkinek köszönöm a dicséretet, képtár... hát én is gondoltam már rá, de talán majd nyáron, ha a fiamnak vége lesz a vizsgaidőszaknak. Ő tud fotózni, én nem, itt kezdődik a probléma.

Nagyon örültem, hogy találkoztunk és köszönöm én is a sok fotót, bár némelyiken tényleg szörnyű képet vágok....

Mi az, hogy névtelen levél!!! Már megint kezd valaki áskálódni?  Én azért szeretekide járni, mert itt egy jó kis család van és amikor ilyesmit olvasok nagyon elszomoródom.

Húsvétkor pl. úgy éreztem kiszállok az egészből, aztán rájöttem, hogy biztos irigy...

Előzmény: margitmama (18583)
Esthii Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18653
Zsófimamája: nagyon szépen köszönöm, a mail címem is nyilvános. De inkább gyógyulj meg, az sokkal fontosabb!!!
Előzmény: zsófimamája (18651)
Esthii Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18652

Szép estét mindenkinek!

Nagyon jó érzés volt ma végig nézni a képeket! Újra átélhettem a hangulatot, ami ott volt. Olyan jó érzés, hogy a nevekhez már arcok is társulnak. A takaróra pedig már nagyon kíváncsi vagyok, alig várom, hogy lássam mi lesz belőlük.

Borcsimama: én írtam az övsömört, köszönöm a gyógyszer nevét, megmondom nekik, hátha segít majd. Szegény nagymama már 84 éves, és nagyon megviseli. De remélem mindenki hamar meggyógyul, mert ebben a szép időben nem jó betegeskedni!

Én is voltam skarlátos, igaz csak 3 éves voltam akkor, és éppen hugom született, így hol apukám, hol pedig nagymamám vigyázott rám. Csak arra emlékszem, hogy rettenetesen hiányzott anyukám gondoskodása.

zsófimamája Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18651

Nagyon szépek a virágok, az eper meg egyenesen ide kívánkozi a számba:))

Borcsimama! Küldöm mailban a mintát, amit Nusától kaptam, amivel a lányom topját kötöttem:))

Esthii! Holnap eltetetem a fonalat, majd jelzek:))

zsófimamája Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18650

Jó estét mindenkinek!

Először is Jolimama, örülök, hogy hazaértél, biztosan Te is elfáradtál, pihenj sokat.

Másodszor, nagyon köszönöm az aggódásotokat, most pillanatnyilag kicsit jobb, illetve valami vándorlós fájdalom ez. Eddig a jobb kezem fájt nagyon, most ez egész jó, viszont átment a fájdalom a bal kezembe. Most talán a talpam sem érzem annyira, mint délután. Szundítottam egy kicsit, amíg Zsófi is aludt, pihentettem magam, úgysem sok mindent tudtam csinálni. Úgy járkálok, mint aki be van ....va:))

Anyus! Én is voltam skarlátos óvodás koromban, apukám epeműtéttel volt kórházban, húgom akkor született, pici volt, így engem mentővel vittek a kaposvári kórházba, egyedül, senki nem tudott velem jönni. Arra emlékszem, hogy egy kis WC ablaknagyságú helyen keresztül beszélhettem a látogatókkal, ott adták be a banánt, amit hoztak. Ja és én is mindennap szurit kaptam, 2 hétig voltam ott.

Marcsi! A te férjednek is jobbulást!

A képeket még nem volt erőm felrakni, igaz nem is sokat csináltam, de majd pótolom.

De egyet találtam valakinél amin látszik, hogy fáj a kezem:))

vmartina Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18649

Mégegyszer csak azt tudom mondani, hogy örülök, hogy ilyen társaságba csöppentem.Sokat tanultam Tőletek az elmúlt hetekben a fórumon és szombaton a találkozón.

A betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Kicsit én is elfáradtam az elmúlt napokban. Unoka ballagása az oviban pénteken, szombaton a tali és délután még volt egy másik, amit egy kolléga évente rendez egykori és jelenlegi munkatársainknak. Ma az édesanyám 75. születésnapját ünnepeltük. De minden szerencsére jól sikerült.

Most megyek, küzdök még egy kötött táskával, még nem tudom, hogyan csináljam meg a fülét....

Szép jó éjszakát.

LRJudit Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18648

Sziasztok!

A mai epertermés, kereken 5 kg.

A képen nem a teljes adag látható, abba csak kb. 4 kiló fért.

Jolimama Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18647
Most végeztem a képnézegéssel, jó volt felidézni a tegnapi napot. Mielőtt kikapcsolom a gépet, beköszönök még Hozzátok.
A betegeknek gyógyulást, sokat gondolok Rájuk. Erszikém! Vigyázz Magadra, valóban az idő is közrejátszik a közérzetünkhöz.

Még az maradt le az előbb, hogy külön öröm volt p.márti anyukája, Sárika néni, kívánom, hogy még sok szép terítőt horgoljon, örvezdeztessen meg bennünket is, hogy megmutatják nekünk itt a topikon is.

Nyüzike anyukája is ott volt, sajnos, nem érezte magát jól, és csak a kocsiban tudtam köszönteni. Gyógyulást kívánok Neki.

Ne haragudjon meg senki, de nem tudok már visszaolvasni, fogom pótolni, senkit nem fogok kihagyni.

Jó pihenést, nyugodalmas jóéjszakát, szép álmokat Jolimama
erzsimami Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18646

Sziasztok! Úgy látszik a mai nap a gyengélkedőké. Ma a lányomnál én is úgy elszédültem, hogy hirtelen le kellett ülnöm. Ez az időjárás kibabrál mindenkivel.

Most estére összeszedtem magam és nekiálltam a virágaimat összehorgolni.

Hát, nem is olyan egyszerű, mint első látásra gondoltam. Többet bontom, mint horgolok. Újra át kell gondolnom, és előre tervezni, mi hova kerül, mert a kapcsolásokat már úgy kell készítenem.

Marcsi! Nagyon tündéri a kislányod, ahogy válogat. Jó játék lesz neki szinenként szétválogatni!

Annamária! Nem az a lényeg hogy nézünk ki a képen /láss engem, a tükör mégsem ezt mutatja, hanem amit látni akarok/, hanem hogy jól éreztük magunkat.

Anyus! Sajnálom, kellemetlen betegség a skarlát. Régen ki kellett tenni az ajtóra egy papírt, hogy fertőző beteg és nem mehettek sehova. Ma már csak annyit mondanak, hogy ne menjen közösségbe a gyerek.

Zsófimamája! Tényleg jobb ha kivizsgálják. Akkor te is nyugodtabb leszel.

A névtelen levelekhez: a névtelenség magáért beszél, nem kell vele foglalkozni. Aki nem meri vállalni a nevét, az olyan ember is.

No most már próbálkozom még egy kicsit a horgolással.

Jó éjt nektek.

ráhajtás Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18645
Marikje!Köszönöm))
Marikje Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18644

Ráhajtás Ági!

Nagyon szépek a virágaid:)

Előzmény: ráhajtás (18639)
Marikje Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18643
Anyus kitartás és javulást mihamarabb a családnak!
Előzmény: Anyus4 (18623)
Marikje Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18642

Szép jó etét mindenkinek!

Zsófimamája Gabika!

Javulást mielőbb Ákosom is csatlakozott hozzád beállt a dereka:(

Szirmok!

@ -ben küldöm a telszámot.Mikor értél haza?

Jolimama! Örülök, hogy hazaértél. Olyan jó volt látni mennyire boldog vagy:)

ráhajtás Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18641
Most a rózsa maradt le!
ráhajtás Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18640

Sziasztok!

A szöveg lemaradt!

A virágok az erkélyemen nyílnak!!!)))A rózsák az asztalomat díszítik!!

Ezzekkel a szép virágokkal kívánok Nektek nyugodt jóéjszakát!!!!!!!!

ráhajtásÁgnes

ráhajtás Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18639
bvirág
evanet Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18638

Zsófimamája Gabi reggel azért menjél orvoshoz nem játék az izületi gyulladás kérlek ne halogasd

perzsi Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18637

Szép Estét Mindenkinek!

Mindenek előtt Köszönet Jolimamának a tali megszervezéséért.

Én csak ismételni tudnám az előttem hozzázólókat. Nagyon jól éreztem magam. A képek is nagyon jók lettek, köszönet érte.

Én csak most jutottam géphez, mivel egy hétig nem voltam itthon volt mit pótolni, délután meg átmentünk a lányomékhoz, hogy az unokák megkapják a "madár látta" ajándékot.

A betegeknek jobbulást kívánok.

Sándor3-Ildikó! Várom a telefont, hogy mikor jössz a kiállíltásra.

borcsimama Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18636

Szép jóestét mindenkinek!

Nem emlékszem, hogy ki írta, anyósának övsömöre van. Van rá gyógyszer, úgy hívják, hogy Milgamma.

Recept nélkül lehet kapni a patikában. Az unokanővéremnek és férjének volt övsömöre, és az orvos ezt ajánlta nekik. Csupa vitamin van benne, többek között B12.

Pusz: Borcsi

ballarozika Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18635
Sziasztok!

Most értem haza a hidi vásárról, találkoztam biológussal, olyan fáradt voltam, hogy elkéstem a randiról, úgy telefonált rám, hogy hol vagyok, és akkor ugrottam ki az ágyból.
Találkoztam Piroskával a hidi vásárban, átadtam az üdvözletet neki. Kérdezte hogy sikerült a tali, én mondtam, hogy nagyon jól, majd nézze meg a képeket.

Jolimama!
Hányan voltunk, én olyan harmincra saccoltam, ezt mondtam Piroskának.

Anyus!
Jobbulást a fiacskádnak!

Zsófimamája!
Reggel az orvoshoz vezessen az első utad, légyszi!

Hát nem tudom holnap hogy jutok el pestre, mert vásárolni kéne menni, de hulla fáradt vagyok.
exiefo Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18634

Kedves Mindenki !

Irigykedve nézem a sok jókedvű fényképet, és a hangulatos beszámolótokat.

Mondtam a férjemnek. akármikor lesz a következő találkozó, szeretnék elmenni.

Igaz, ugyan , hogy én inkább himzek, varrok, kötök, no meg a babákkal

foglalkozok, de végig néztem egy pár hasonló topikot, és ez a hangulat és

hangvétel sehol nincs mint itt, ezért ragadtam le nálatok.

Remélem, lessz alkalom,hogy tudjak segiteni én is.

42éve varrok. Ez a becsületes foglalkozásom, és az életem is.

Minden ide vágó témában , valamint eddigi élettapasztalatokban  cserélhetünk

eszmét.

Mindenkinek szép estét, a betegeknek gyógyulást,

Pihenjetek jól    üdv:  exiefó / magdi /

livia néni Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18633
Köszönöm a képeket, és a beszámolókat. Csak sajnálkozni tudok azon, hogy ilyen messze lakok, meg itt van ez e fránya határ is közöttünk. De remélem, hogy ha Szegeden összejön egy találkozó, oda el tudok menni. Az az út már belefér 3-4 órai utazásba.

Lívia

Anyus4 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18632
Hát a 30 nap pihi jól jönne, csak a kicsim ne szenvedne.
Te is megjártad akkor a hadak útját, nem irigyellek.
Nem is érdekelne a dolog ha én lennék beteg és nem a fiam. Annél szörnyűbb dolog nincs amikor az ember picinye beteg.

LRJudit!
Köszi már hivom is Apukámat.
Előzmény: Annamária36 (18628)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18631

Anyus4!

A kertészet a Porcsinrózsa utcában van, a Ligeti vasútállomással szemben.

Jolimama Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18630
Nagyon szép estét!!!
Hazaértem én is. Tele örömmel, sok-sok élménnyel.
Először is köszönöm Ildikónak, aki a helyszínt segítette megkeresni, ahogy látom a képeket, egyre jobban érzem, hogy ennél jobbat nem találhattunk volna. Gyakorlatilag egész nap egyedül voltunk, alig páran jártak arra. Szabadon cseveghettünk, nevetgélhettünk, és kirakhattuk a sok-sok szépséget, a sok ujságot.
Köszönöm Sándornak, lldikó párjának is, hogy szeretettel fogadtak be otthonukba.

Kedves Mindenki! Nagyon köszönöm, hogy eljöttetek. Tényleg szeretettel készültem erre a napra. És az ajándék? Egy kis emlék, ami erre a napra emlékeztessen Benneteket.
Sajnálom, hogy a "névsorolvasás" végére maradt még ajándék. Rátok is gondoltunk szeretettel, reméljük a következőn már Ti is ott lehettek.

Ti pedig, akik messzire laktok, betegség bármi egyéb ok miatt nem tudtatok ott lenni, Rátok is gondoltunk, és emlegettünk Benneteket. Sok-sok kép készült, és amit nézve én is látom, hogy mindenki mosolyog, érdeklődve figyeli azt, aki mesél, vagy mintát mutat, és örömmel válogat a kincsek között.
Nem is tudok mindekit most megemlíteni, de Szirmok, Téged megszólítalak, mert a sok szépet, amit hoztál, mutattál, ha nem hozod sokat veszítettünk volna. Kérlek, ha lesz időd, mutasd meg a topikon a munkáidat, amit mi láttunk, ne maradjon ki belőle senki.

Még nem jártam a képtárakban, félórája értem haza, de akik névvel szeretnék látni a képeket, és azt hiszem, az még nincsen meg, hét elejére biztosan megcsinálja Betti, megígérte. Bettikém, Neked, és mindenki másnak, nagyon köszönöm a sok-sok képet. Volt ugyan nálam fényképezőgép, de elő sem vettem, én gyönyörködtem Bennetek, ahogy beszélgettek.
Hazyboszi-Gabci! Sajnálom, hogy nem jöttél, kerestünk a buszpályaudvaron.

Nagyon hosszura sikeredett ez a hozzászólásom, pedig nem akartam semmi mást írni, csak egy szót, de aztán csak-csak jöttek a szavak.

Az az egy szó, amit mondani szeretnék, mindent elmond: KÖSZÖNÖM EZT A SZÉP NAPOT Jolimama

Anyus4 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18629
Hán nem irigyellek.
Mi négyen vagyunk de még csak a fiókámon látszik, de a doki néni azt mondta hogy ő látja rajtunk is, majd kiderült.
De a legszebb az volt, hogy mikor elmondta hogy skarlátos a fiókám látta rajtunk, hogy egy babszem sem férne el bennünk sehol.
Erre megszólalt mosolyogva kedvesen: Kedves szülők, nem kell megijedni a skarlátot egy ember 40-szer kaphatja el.
Na mire a kórházból a kocsihoz értünk a férjem tele lett pöttyökel.:):)
Már nem látszik rajta, de hazáig meg sem tudtunk szólalni. Teljesen megnyugtatott a doki néni:):):)
Előzmény: ráhajtás (18626)
Annamária36 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18628

ÉN VOLTAM SKARLÁTOS !

30 NAP BETEGÁLLOMÁNY :) .Majdnem évet kellett ismételnem ált.4.osztályban.Az volt a szerencse,hogy becsúszott a téliszünet.

Első héten reggel és este inekciót kaptam amit a kertszomszéd (ápolónő) adott be és így nem kellett befeküdni kórházba.Arra is emlékszem,hogy nagyon megviselte a szívemet,ezért tartott sokáig a lábadozás.

ráhajtás Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18627

Marikje4

Gyönyörű a kislányod!!!))))

ráhajtás Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18626

Anyus!

Ez az eset ismerős nekem!

4 éve a lányom belázasodott!Már volt rajta egy-két pötty!Az orvos azt mondta,hogy nem himlő!Hiába mondtam neki,hogy a gyerek osztályába van bárányhímlős!!!!

Állította,hogy ez nem az!Másnapra a lányom szörnyen nézett ki!5 nap múlva a fiam is elkapta!1-2 nap múlva a férjem!!!!!!!!!!!!!!Gondolhatod!3 himlőssel együtt!!))

Vigyázzatok Magatokra!Puszi Nektek!

pmárti Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18625

Zsófimamája! Nagyon sajnálom hogy a tegnapi nap rövidsége miatt több társsal  még szót sem tudtam váltani, de majd legközelebb! Az ízületi  fájdalmadhoz én is okoskodok!! Tudomásom szerint a sok ízületben egyszerre fellépő fájdalom valami féle allergiás reakció lehet, persze gyulladás is ha az a páros ízületekben van. A köszvény is ízületi  fájdalmakkal jár de az nem egyszerre  a többi ízületben , és annak éles nyilaló érzése van, ez tapasztalat sajnos. Mindenféleképpen orvoshoz kell menned, mert a vérből ki tudják mutatni mi okozza, és megfelelő gyógyszert adnak rá. Addig Algot,vagy valami fájdalomcsillapítót vegyél be, de sürgősen keresd fel az orvost, az is lehet hogy valami vírusfertőzés előjeleként van ez a fájdalamad.  Vigyázz magadra! Nusinak igaza van nem lehet pitiáner dologként kezelni! Puszi Márti

Margitmama látom hogy jól vagy és szerencsésen hazaértél, anyukám regélt rólad a bátyuskéméknál! Puszil ő is. örülök hogy  Borcsimamával  összejöttetek, Ő benne van az ezoterikus dolgokban!

Marikje!  Nagyon nagy segítséged van arany a picikéd, ő majd sokat segít neked!

A Képek nagyon jók rengeteg készült, még mindet meg sem tudtam nézni, na majd szép lassan helyrerázódok, én is kipurcantam,mire este hazaértünk, hát ez ilyen mozgalmas nap volt, d enagyon jó volt!!!!

Akik nem voltak ott azokat is üdvözlöm, legközelebb biztos sokan közülük is  jönnek!!!!  Puszi mindenkinek Márti!!!

Előzmény: zsófimamája (18611)
ráhajtás Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18624

Szép vasárnap délutánt Mindenkinek!

Lányok!!Annyira aranyosak vagytok a fotókon))))))))))mindenkinél volt horgolótű és cérna???)))Néztem néztem a képeket és kicsordult a könnyem!Annyir látszik rajtatok az öröm))))))))))Sokat gondoltam Rátok!!Köszönöm a feltett képeket!Ha már nem lehettem ott,legalább így egy kicsit köztetek voltam!

Anyus!

Jobbulást a pici fiadnak!!!!!!!!!Sajnos az én lányom is ágynak esik!!agyon fáj a torka!Már a harmadik kávét iszom,mert biztos éjszakázás lesz ma!

Puszi Mindenkinek!!    ráhajtásÁgnes

Anyus4 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18623
Szép napot mindenkinek !

Itt Balszerencse:)

Most értünk haza megint az ügyeletről. A szombat hajnalban napszúrásnak diagnosztizált betegség mára skarlát lett. Nem merem ide leírni az ügyeletes orvos hölgy milyen szavakkal illete a kollégáját mert a betűk vörösre váltak volna.

Most mindannyian karanténba vagyunk zárva. Ugyan mirajtunk még nem látszik,de a dokinéni azt mondta hogy látja rajtunk az előjeleket. Biztos igaza van.

Nagyon köszönöm a jókivánságokat.

LRJudit!
Köszi az infót levendula ügyben. Telcsizek az apukámnak, kinnt van a telken. A telkünk a 70-es út mellett van Érd alatt. Megkérem hogy szaladjon el venni.

Nagyon sajnálom, hogy a talin nem lehettünk ott, de jobb is igy, mert nem fertőztünk meg senkit.

Zsófimamája!
Minnél előbb menj el orvoshoz, mert ez nem játék. Én is igy kezdtem, majd elmúlik.
A majd elmúlikból nem csak akkut reumás lettem de még sérvet is kaptam tőle.
Vigyázz magadra.

Ezt a képet küldöm azoknak akik nem érzik jól magukat, hátha egy kis vidámságot csal a szívetekbe és meggyógyultok.

Na mostmár abbahagyom. Bocsi a sok szövegért.
csirip46 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18622
Annamaria. Nézz meg engem:)))
Előzmény: Annamária36 (18523)
Sándor3 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18621
Sziasztok!!!
Jolimami 14 órakkor elindult haza Lehet hogy már otthon van .sajnos most kerültem gép közelbe . NAGYON JÓ VOLT A TALI Remélem többször találkozunk
csirip46 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18620

Szép Délutánt Mindenkinek.

Ma átmentem képnézegetőbe. Most fejeztem be Ágnes77 képeinek nézegetését.

Ági, az adatlapodra rakd fel a képtárad elérhetőségét, és igy csak rá kell kattintani.

http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=69855 Ágnes képei itt vannak.(katt)

Mjégegyszer átéltem egy kicsit a tegnapi napot. Kösz Lányok! ...és természetesen a türelmes fiuknak is.

Markije.Ez a "kockaszakértő" tündéri !!!

Csak kiváncsiság, mennyi kocka jött össze?

taptapo. és nálad?

Mennyire elég, mert ha kell, akkor 1,2,3 ...db esetleg pótolok.

Zsofi-Gabi. Ez tényleg nem lumbágó, amit népiesen boszorkány-lövésnek is becézgetnek. De igy is úgy is ORVOS!

hkatica.Nem vagy egyedül:)))

Én ezt az ajándékot kaptam!!! Jolimama, mikor aludtál??? Ennyi gyönyörüséget elkészíteni !!!

Annamária36 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18619

Most "mondja" nekem a Duna Tv,hogy milyen anyagot is kaptam az erdélyi barátainktól.A kalotaszegi hímzés megy erre az anyagra.Az írásost már kipróbáltam de ezek a minták.....Hát van még mit tanulni.

6m anyag :) lesz miből stafírung.

ágnes77 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18618
Sziasztok! Nagyon jó volt a tegnapi nap és én annak is örültem hogy a férjem is jól érezte magát köztünk. Tegnap este már raktam ide fel a fórumra képeket de a képtáramba felraktam az öszes képeimet. agibaba77.xfree.hu/69855
nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18617
Van...
Andi171 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18616

Mi ez a "gyáva topickukkolók"?

Van, aki névtelen leveleket ír Nektek, ezzel a topikkal kapcsolatban?

Előzmény: nusa-szegedről (18608)
biológus Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18615

Latoma  tali jol sikerult, majd ma ballarozika beszamol rola reszletesen, mert talizom vele a kezmuves vasaron :)

Nagyon szep ajandekot kaptatok Jolimamatol, kicsit irigykedek is:)

Asszem muszaj lesz ide Szegedre is szervezni egyet, jol mondta Jolimama:)

A betegeknek mielobbi jobbulast.

Napszuras, nekem 1* volt nagyon enyhe, az nalam annyi volt, hogy nem kivantam az ennivalot es hanyingerem volt, azota kalapban jarok nyaron es semmi bajom. Egyszeru es parktikus megoldas, uyges horgolok pedig egeydi kalapban is divatolhatnak :)

biológus Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18614

Zsófimamája, akkor jonnek a jo tanacsok. Biztos van a kozelben patika, es tudsz izuleti gyulladasra venni kremet elsosegelykent ez is jo, vagy herbaria.

Eleg jo a felctor nevu gel. Viszonylag erosebb gyulladascsokkento. De ha nagyon gaz klasszikus szajon at szedheto gyulladascsokkentot is bevehetsz mig dokihoz jutsz.

En igy 29 evesen rendszeres izuleti gyulladassal kuzdok, foleg komolyabb szteroid kura utan, igaz a belemnek jobb elsz tole, de a multkor ugy nezett ki a helyzet, hogy a mamam botjat fogom elkerni, mert nem tudok jarni... Csuklo, terd es bokaszoritoval mar folszerekeztem, mint egy 70 eves :))))

Előzmény: zsófimamája (18611)
nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18613

vagy mi van?

Az az izé, a végén: csókoltassuk...

persze, némi felhanggal...

nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18612

Na, tessék, még egy okostojás...

Pedig ezt a státust én már lefoglaltam...

Gabi, hallgasson az öregebbre,

az uradat csólkoltassuk...

Előzmény: zsófimamája (18610)
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18611

Ja, és a párom aranyosan azt mondja, hogy biztos a sok kézimunkától, meg a számgépezéstől van.

Persze- mondom, -mert a lábaimmal is szoktam horgolni, meg billentyűzetet püfölni:)))

Előzmény: zsófimamája (18610)
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18610

Hahó! Itt vagyok:))))

(Egy ujjal, he-he)

Nusa! Még én is megijedtem ezen a vészhelyzeten:))))

Nusának írtam este mailben, hogy fájnak a kezeim, lábaim, olyn érzés, mint az ínhüvelygyulladás, de minden ujjam külön-külön fáj, meg a térdem, meg a lábszáram, meg a lábfejem külső éle, és a lábujjaim is. Szerintem ez nem lumbágó, mert nem csípődött be semmi, inkább valami izületi gyulladásféle lehet. Már a hét elején fájtdogált az egyik kezem, de tegnap mire Érdre értünk, úgy bedurrant, hogy a poharat nem tudtam felemelni.

Holnap meglátogatom a dokit, majd csak okosabb leszek:))

Minden betegecskének jobbulást kívánok!

Előzmény: nusa-szegedről (18604)
nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18609

Erről beszélek!!!

De, amíg át nem élte az áldozat, nem tudja mire számíthat...

Még rémlik, fiatalasszony koromból, mikor átéltem az elsőt!!!!!!!!

Akkor azt hittem, majd elmúlik. Amikor már mozdulni sem tudtam, vitt el az apósom a másik faluba az orvoshoz...

Gabi ne várja ki a végét, menjen most orvoshoz!

Előzmény: eicu (18606)
nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18608

Szegénykém!

Te is ebben a cipőben jársz?!

Nem győztem elmesélni, a gyáva topickukkolók zaklatását a találkozón...

Ha, gondoljátok, szívesen fölteszem ide, a nagy nyilvánosság elé is!

Jut eszembe, nagyon köszönöm hogy ennyi VERENÁT kaptam!!!!!!!!!!!!

Pedig, egyszer, véletlenül szaladt ki...

És az összes többit, az Arany kötőtűtket, amit Erzsikém szépséges kisunokája cipelt, mert norvég minta van benne... nekem

És azt a sok ápolt, jól karbantartott többit, amit szívből fölcipeltetek, CSAK azért, hogy örömöt okozzatok

...névtelen zaklatók?

Ez, nem politikai topic!

Aki, ide nem mer bekopogni egy fantázianévvel sem...

Előzmény: Rebeka 55 (18586)
Annamária36 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18607
Ilcsihez csatlakozva én is szeretném kérni a címeteket.Tegnap nem vittem magammal a kockákat mert a kötöttek nincsenek még készen.Legnagyobb problémám,hogy 15cm-esek legyenek.Lehet,hogy hülyülök. :)
Előzmény: ilcsi. (18605)
eicu Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18606

A lumbágó az amikor egy hirtelen mozdulat következtében a porckorongba becsípődik egy idegszál. A mozgás rendkívül fájdalmas néha még a nevetés is borzasztó kínlódás árán lehetséges.  Az ágyból felkelés és lefekvés illetve a WC-re ülésről nem is beszélve.  Gyors segítség lehet egy fájdalomcsillapító inyjekció, illet gyógyszer.  Néhány nap múlva szünnek a fájdalmak és elmúlik magától is.  A probléma akkor van ha nem akar múlni és zsibbadások is jeletkeznek az az alsó végtagokban, akkor már nem egyszerű bcsípődés. Ha egy két hónap leforgása alatt többször is előfordul akkor az már komolyabb dolog. Azért vagyok ilyen "okos" mert nekem már kétszer volt.  A kettő között több év telt el. Azt mondták, hogy megfázástól is elérhető ez az állapot. Egyszerűen feálltam az asztaltól és utána már menni sem tudtam csak jajgatni.

ilcsi. Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18605
Sziasztok!
Jó benneteket látni, köszi a képeket!Kicsit(nagyon) irigykedek!Az ajándékok csudiszépek!

Taptapó-Magdika! Légyszi küldj címet, készen vannak a horgolt kockáim!Végülis négy lett.

Marcsika! A kötött még készülőben van, de a cím jöhet, nemsokára megleszek vele.Cuki a csajszid!

A betegeknek jobbulást kívánok!Gyógyuljanak gyorsan!

Judit! Ez a szívsebész, hát, értelmesebbnek gondolnám már csak a diplomája miatt is!De a diploma nem jár együtt az emberséggességgel, sajna gyakran tapasztalni.

nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18604

LÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!

VÉSZHELYZET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aki tudja Zsófimamája telefonszámát, nagyon kérem küldje el!

De aki, azt is tudja, hogy mi az a bizonyos "lumbágó" ! Az azonnal telefonáljon Gabinak, hogy irány az ügyelet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SOS!

LRJudit Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18602

Eicu!

Sajnos lehet még bárányhimlős a lányod is. A bárányhimlő vírusa okozza még az övsömört is. De lehet, hogy csak annak, aki volt már bárányhimlős. Ezt nem tudom.

Előzmény: eicu (18599)
eicu Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18601

Bocsánat megkevedtem. A Tündéri gyerek Marikje segítsége nem Taptapóé.

LRJudit Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18600
Nagyon szeretem a szalaghorgolást!
Előzmény: Anhel (18598)
eicu Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18599

Taptapó!

Tündéri a pici gyerek aki a horgolt kötött kockák között matat. Ezt nem bírtam ki szó nélkül.

Égyébként is készültem, hogy hozzászólok, mert azt sem lehet szó nélkül hagyni, hogy milyen szépek voltatok együtt. Nagyon jól érezhettétek magatokat, csupa elégedett arc, és nagyon sok pozitív hozzászólás. Gratulálni lehet mindenkinek annak is aki így megszervezte és mindazoknak akik elmentek és eltöltöttek egy két nagyon kellemes órát a topic társakkal. Szuper csapatmunka.

Az én unkám időközben hólyagos himlős lett. Ennek volt az előszele a hányás és a láz. Sajnálom a picikét mostanában nagyon rájár rúd. Úgy volt hogy a héten nálunk alszik egy este, de most mégsem fog.  Az anyja vigyáz rá, nehogy elkaparja a viszketős pöttyöket. A lányom kiskorában nem volt bárányhimős, azért nem tudhatom, hogy még lehet-e ő is.

Nézegetem a képeket és örülök, hogy néhány arcot már felsimerek.

Kellemes vasárnap délutánt kívánok mindenkinek.

Előzmény: Marikje (18573)
Anhel Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18598
Anhel Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18597
Ezt pedig a márciusi minitalikor kaptuk Jolimamitól!

LRJudit Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18596

Köszönöm Anhel!

Jolimama már megint bizonyított!

Tanulhat bátran Mindenki Tőle, nemcsak kézimunkázni!

Előzmény: Anhel (18595)
Anhel Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18595

Ez szkennelve van, Judit, talán így is látszik, milyen szép.
Előzmény: LRJudit (18594)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18594

Na most már valaki megmutathatná azt az ajándékot!

Kérem szépen!

Előzmény: hkatica1 (18593)
hkatica1 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18593

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Nagyon jól éreztem magam tegnap, örülök hogy személyesen is találkozhattunk. Nagyon jók lettek a képek (bár egy-kettőn elég fura képet vágok :( ).

Örök hála Jolimamának, hogy megszervezte és sok-sok köszönet az ajándékért!!!!

ballarozika Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18592
A betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!
ballarozika Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18591
Hát mégiscsak irigyellek, tündéri ez a lány, jó kis segítség nem csodálom, hogy ennyi energiád van ők adják a napsugarat az életünkbe.
LRJudit Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18590

Kedves Rebeka55!

Válogatott (nem általunk válogatott) szomszédaink vannak, de még Ő is aláírta a levelet, amiben megfenyegett minket, hogy ha nem gazoljuk ki a kertünket, kénytelen lesz fejelenteni. 3 éve sikerült a másik szomszédos telekből egy 6 méteres csíkot megvennünk, ami 75 méter hosszú és annak a rendbetétele eltartott egy kis ideig, mert az a telek volt, ahová az összes kedves szomszéd a szemetét, sittét hordta. Hozzátartozik, hogy ez a kedves szomszéd volt az, aki a levágott füvét átdobta erre a csíkra, még akkor is, amikor már a miénk volt. Ilyenkor a férjem egy marékkal visszadobott, hogy jelezze, észrevettük. Válaszként az utolsó alkalommal, törött üvegcserepeket kevertek közé. Férjem időben észrevette és nem nyúlt bele. A szomszéd úr szívsebész! Na! Ehez mit szólsz?

Pusz Judit

Előzmény: Rebeka 55 (18586)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18589

Halihó Anyus!

Ma reggel voltunk a kertészetben (Érd), ahol a növényeinket szoktuk venni, és volt levendula. Nem kérdeztem az árát, de nem hiszem, hogy 300 forintnál drágább lenne. Fogalmam sincs, hogy az ország melyik égtáján laksz.

Üdv Judit

Anhel Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18588
Eindor- Kati! Édesanyádnak mielőbbi gyógyulást kívánok, remélhetőleg hamar kiengedik a kórházból.

Rebeka55! Egy névtelen levél önmagáért beszél. Szerintem mögötte egy önmagát nem vállaló gyáva, rosszindulatú valaki bújik meg.
eindor Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18587
Köszönöm,köszönjük!
Előzmény: margitmama (18584)
Rebeka 55 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18586

KEDVES MINDENKI!

A képeket nézegetve a szivem fájdul ,hogy nem lehettem köztetek .Remélem a következőn ott lehetek.

MÁS

Szeretném a véleményeteket kérni!!!nem idevágó dolog tudom,csak kiváncsi vagyok a véleményetekre!!!!!

KInek mi a véleménye a névtelen levélről?

És annak írójáról?

Várom a válaszotokat!!!!

Puszi mindenkinek   Rebeka 55

Elnézést a nem idevágó kérdésért!!!!!

margitmama Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18585
bocs a név hibáért!!!
margitmama Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18584
einor!Nagyon sajnálom, anyukádat, és eggyütt érzek veled, mielőbbi gyógyulást Kívánok! margitmama.
Előzmény: eindor (18582)
margitmama Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18583

Marikje!Ezektől a képektől , ELOLVAD AZ EMBER!!!! GYÖNYÖRŰ!!! margitmama.

Borcsimama!!HÁLA NEKED MÉG MINDIG  NAGYON JÓL VAGYOK ÉS ÁLLANDÓAN TE JÁRSZ AZ ESZEMBEN. KÖszönöm!!!!!

Emőkém! hogy értél haza, sokat gondolokrád. puszi.

Köszönet Képpen. a Tegnapi Napért!!! A kertemből!

eindor Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18582
Szevasztok!Nem vagyok hütlen Hozzátok,csak baj van.Anyukámat a Baleseti sebészet intenziv osztályán kezelik.Mindenkinek kellemes hét végét kivánok Kati
Andi171 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18581
Köszönet még egyszer mindenkinek, akik a képek és az élménybeszámolók segítségével minket is egy kicsit részesévé tettetek a tegnapi napotoknak!
evanet Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18580

Marcsi neked már nagyon egyszerű lesz a takaróösszeállitása van segitséged. Annyira tündéri Lenke annyira szakértellemmel válogatja azokat a négyzeteket. Gyönyörű kicsilány  

pumukli9 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18579
Köszönjük a képeket, akik nem tudtunk a találkozón részt venni.

Én igyekszem meggyógyulni. De gondolatban most is veletek voltam.

Puszi mindenkinek Eszter

k-betti Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18578
Igen, már le is mentettem :)
Előzmény: Anhel (18577)
Anhel Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18577
Sziasztok, szép vasárnapot mindenkinek!

Margitmama! Nem vagy egyedül abban, hogy még most is a hatása alatt vagy a tegnapi napnak. Nehezen tudtam elaludni, annyi élmény járt a fejemben, mert az idejét sem tudom, mikor éreztem magam ilyen jól.
Sokszor panaszkodok magamnak, hogy baj van a memóriámmal, de most büszke vagyok, mert 99 %-ban be tudom azonosítani a nicknévhez tartozó arcot. Ez csudaklassz.
Késő este még Evanet-Évinek elmeséltem az élményeimet, szegényt alíg hagytam szóhoz jutni, az őszi talin Ő is ott lesz.

Zsófimamája-Gabi! A lánykáid tündérek, feltalálták magukat, és nagyon türelmesek, aranyosak voltak.

Kriszti! Olyan kár hogy nem tudtál eljönni! Remélem legközelebb ottleszel a lánykáiddal együtt!

A férjeken én sem láttam az unalom jelét, nagyon jól elvegyültek közöttünk, valószínű érezték az összetartozás erejét.

Betti! Ígértem, hogy elküldöm a képeket, de lehet, hogy mivel felfaktam a képtárba, onnan le tudod menteni!?

Erzsimami! Légyszíves az adatlapodra írd rá a képtárad címét, mert akkor a nevedre kattintva mindenki könnyen eléri, nem kell külön keresgélni!

Anyus! Írj a kisfiadról, remélem jobban van, mielőbbi gyógyulást kívánok neki!

Szirmok- Viki! Olyan jó lenne, ha az xfree-n csinálnál képtárat a munkáidról, mert ezeket a gyönyörűségeket meg kellene osztanod azokkal is, akik nem tudtak eljönni.
A képtár elkészítésében nagyon szívesen segítenék!

Marcsi! Látom Neked már nem lesz gond összeállítani a takarókat ilyen tündér segítség mellett :))

Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, puszi Nektek : Éva
Előzmény: margitmama (18568)
hazyboszi Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18576
SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!)))

Jelentkezem! Először is: irigykedem,mert készültem menni én is.........
Másodszor: Mami szervezése,mint mindíg tökéletes!)))
Nem véletlenül Ő lett a fórumigazgató!)))))))))))))))))))))
Sajnálatos dolgok jöttek össze nekem: vizsga,ugye: sikerült....
Reggel nem indult az autóm,össze vissza kellett szervezkednem,hogy beérjek vizsgázni((( Dokinál is jelenésem lett volna,oda már el sem értem((((
Ok,amiért nem tudtam menni /nevetni fogtok/ a garázsban egy egér! szétrágott valami vezetéket,és a szerelőm szombat reggelre igérte,házhoz jön.....
Mondanom sem kell ,nem ért ide.((((((((((((((((Talán kedden............
Itt rágtam a körmöm........Buszom innen közvetlen csak reggel 7-kor van(
Mire felvonatoztam volna.....szóval ,....................
Hát a körülmények összjátéka,és az idegeim tűréshatára.(((((((((((((((

Irigykedve,és egyben boldogan nézegetem a feltett fotókat)))
Nagy,családi csapat ez a fórum,jól kinőtte magát,hála..)))))
MAMI: elismerés,gratula........))))
Minden résztvevőnek köszönet:

EZ A LEGJOBB FÓRUMCSAPAT A VILÁGON!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!
Marikje Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18575

Én is szeretnék külön gartulálni a türelmes családtagoknak akik lehetővé tették szeretteiknek, hogy maradjanak és még jól is érezték magukat.

Nusa! A férjurad még viccet is mesélt nekünk:) A három mesteremberről akik azon vitatkoznak, hogy kié a legősibb mesterség és term a villanyszerelő győz.

Marikje Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18574

És jó kézimunkázást!

Marikje Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18573

Szép jó reggelt mindenkinek!

Nagyon jó volt ma reggel ujból visszanézni a képeket. És gondoltunk a távolmaradókra is, de legközelebb ugye még többen leszünk:)!

Sándor3-Ildikó!

Véletlenül kaptam egy tűt az egyik gomiban majd azt visszajuttatom mert azt mindig vissza kell adni:) Babona

Taptapo Magdika!

Nekem már lesz segítségem az összeállításban :)

Megnézzük meleg lesz-e

Eza fonal pont jó lesz és ezzel kezdjük.:)

Persze nem kezdem még az összeállítást csak színenként válogattuk szét!

Jó napot mindenkinek jó főzőcskézést, kertészkedést.

evanet Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18572
Szép napot mindenkinek annyira jó nézni ezeket a fényképeket. Legalább mi itthonmaradtak láthatjuk, milyen jól éreztétek magatokat. Úgy szeretettem volna én is ott lenni, de legközelebb remélem sikerül. 
margitmama Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18571
Gabcikát mindenki hiányolta! nem tudjuk hogy miért nem tudott eljönni,de nagyon vártuk! Remélem majd jelentkezik.!puszi margitmama
Előzmény: zsófimamája (18556)
margitmama Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18570

bKriszti!!!! nagyon jó lett volna ha te is ott lettél volna köztünk.gondoltam rád!! margitmama

Előzmény: bkristin (18557)
k-betti Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18569
Jó reggelt!

Jolimami mindent megtett, hogy mindenki jól érezze magát. Többször végignézett a népes társaságon, és odasúgta nekem, hogy olyan jó látni, hogy mindenki cseveg, tapasztalatot cserél, öröm neki ezt látni. :) Nem lehet őt nem szeretni. (Ezt a képet Anhel-től vettem "kölcsön".)

Már elkezdtem töltögetni a fényképeket, nagyon lassan másznak fel, most tart a 113 db-ból a 29-nél. A feliratozást is elkészítem, egy kis türelmeteket kérem, lehet, hogy jövő hét elejére csúszik...

margitmama Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18568

SZép Jó REggelt MIndenkinek!!!!!A tegnapi nap nagy élmény volt nekem, nem is tudok most még, beszélni róla, mert annyira a hatása alatt vagyok. azt mondhatom gyönyörü volt!!!!most a képekből teszek fel egy -kettőt. a többit majd ha jobban , kipihentem magam. csak annyit hogy KÖSZÖNÖM!!

EZEKNEK A KÉPEKNEK A BÉKE SZIGETE.-navet adnám!!!!!

erzsimami Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18567

HÚ! Tényleg! NUSA igazad van. Elismerést érdemelnek azok a fiúk, akik ott helyben elviselték a sok döngicsélést, ide oda repkedést.

Azért őket is megörökítettük. Reméljük legközeleb ők is többen lesznek. Bár az enyémet abszolút nem érdekli az ilyen megmozdulás.

erzsimami Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18566

Jó reggelt mindenkinek! Remélem mindenki kipihente magát, rendben hazaért.

Azért olyan jó volt fiatal arcokat is látni a talin, Esthii, Katica, Betti. Bocs ha valakit kihagytam.

Így az utánpótlás biztosítva.

Ma köszönteni megyünk névnapot, szülinapot, így pihenés lesz, de legalább délután újra elővehetem a kézimunkát.

Remélem, azok akik most nem lehettek velünk , a következő talin ott lesznek és személyesen is megismerhetjük egymást. Látnotok kellett volna a nyüzsit, a szebbnél szebb újságok válogatását, az örömöt, ha megismertünk egy-egy topiktagot.

GABIKA! Kár, hogy nem tudtál eljönni, nagoyn örültünk volna a személyes találkozásnak.

JOLIKA! Köszönet a fáradságos munkádért,időd nem kímélve szervezted a talit.És külön köszönet az apró ajándékért, amit olyan nagy szeretettel adtál át nekünk.

Most elköszönök, este jelentkezem, addig is nézegessétek a képeket a taliról

http://xfree.hu/keptar.tvn?f=erzsimami

borcsimama Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18565

Szép jóreggelt Mindannyiotoknak!

Most lettem kész a képek elmentésével, és megpróbáltam beazonosítani nevekkel, de még nem nagyon sikerült, mert hála Istennek sokan voltunk. Hiába, már az évek múlásával a memória sem a régi. Legalább is nekem.

Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást és a szeretetet amit ott lehetett érezni, hogy mennyire eggyé forrt a csapat.

Nagyon örülök, hogy rátok találtam, és hogy ilyen kellemes napot szereztetek nekem.Remélem, hogy máskor is fogunk találkozni. (Kár, hogy a képek alatt nincsenek ott a nevek, (nicknév és az igazi) hogy legközelebbre már mindenkit a nevén szólíthatnék).

Köszönet Jolimamának, és mindannyiotoknak.

Borcsi

nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18564

Külön is köszönet illeti meg a férfi hozzátartozókat, amiért türelmesen végigvárták a mi bulinkat, szemérmesen a háttérbe vonulva, parkolóban, környékbeli üzletekben, itt-ott.

De Ágnes77 férje minden elismerést megérdemel!!!

Vette a bátorságot, elvegyült közöttünk, (ami, tekintve a létszámot és a zsivajt, amit gondolom csaptunk, nem kis lelkierőre vall...) cipelte a csomagokat, beszélgetett velünk, és ami a legcsodálatosabb, úgy tűnt jól érzi magát a "hölgykoszorúban".

Szerintem, szavazzuk meg a "topic tiszteletbeli tagjának" !

nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18563

Lányok!

Katartikus élmény volt!!!

Hálás szívvel köszönjük a szervezőknek a fáradozását.

ildu Creative Commons License 2007.05.20 0 0 18562

Jaj,lányok,de szépek vagytok így együtt!Fáj a szívem,hogy én nem lehettem ott!

Anyus,jobbulást a fiadnak!Mél ment!

ágnes77 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18561

A találkózóról élet képek.

mammka Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18560
sziasztok!A foltos topikról vagyok.Azt szeretném kérdezni,hogy ki varr közületek keresztszemest,magyar népi motívumokat.Hétfőn majd megyek antikváriumba,de gondoltam megkérdezem tőletek!Elsősorban olyat keresnék,amiben szív van és abból ágazik ki a kereszt.Köszönöm!!!
szmine Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18559
Szia Krisztina! Hamarosan írok részletes e-mailt. Lenti hozzászólásomnál, légyszi nézd meg majd a linket!
bkristin Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18558

Gabi, olyan helyesek  a csajszijaid!!!! Az enyémek is biztos szuperul érezték volna magukat, Kittike igen barátkozó típus!

Elkezdtem csinálni azt a virágos aljú és pántú topot, nemsokára lefordítom! Nem nehéz, de a méretek igencsak másak. Hát igen, más fonal, más méretü horgolótü...

Szép estét!

Előzmény: zsófimamája (18556)
bkristin Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18557
U.I. Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: bkristin (18555)
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18556

SZia Kriszti!

Sajnos, Gabci nem jött el, eddig még nem tudjuk, hogy miért.

Valóban nagyon jól éreztük magunkat, én is nézegetem a képeket, alig bírok elszakadni tőlük.

Előzmény: bkristin (18555)
bkristin Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18555

Sziasztok! Épp fényképeiteket nézegetem!!

Jó látni, hogy jól éreztétek magatokat, és még az idö is kedvezett nektek! Csak majd kérünk - ha kérhetünk - névvel ellátott fényképeket is, hogy mi is tudjuk, hogy ki kicsoda. Azt hiszem, Betti képtárában vannak ilyen képek az elözö taliról. Betti, légysziiiiii! Gabcikát nem látom, öt ismerem képröl. Meg nem is írtok róla. Végülis ö nem tudott élmenni? Pedig ott lett volna a helye!!

bkristin

evanet Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18554

sziasztok köszönjük a sok képet egész nap gondoltam rátok. a fényképeket látva annyira sajnálom,hogy nem tudtam elmenni. Ősszel tutira ott leszek

zsófimamája Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18553

Szép estét mindenkinek!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a mai napot mindenkinek, rettentően jól éreztük magunkat.

Örülök, hogy személyesen is találkoztunk, nagy élmény.

8 körül értünk haza, voltunk a mamánál és a rokonoknál is. Lányok már majdnem itthon aludtak el a kocsiban, Zsófi azóta is alszik. Nem tudtam megfürdetni, pedig csupa maszat, homok, annyit játszott. Örültem, hogy olyan jól elvoltak a lányaim, azt hittem, hogy unatkozni fognak, de jó volt az a játszótér, csak egy csúzdát hiányolt a pici. De hát mindent nem lehet, igaz:))

Anyus! Sajnálom, hogy a fiacskád beteg lett, ápolgasd, ölelgesd:))

Marcsi! Köszönöm a segítséget, könyvet, (Fanni már kiolvasta), legközelebb ne hagyd otthon a lánykáidat:))

Képeket holnap mutatok:))

Jó éjt, szép álmokat:))

szmine Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18552

Sziasztok! Örülök, hogy jól sikerült a tali! Sajnálom, hogy nem lehettem ott! :-((

Jók a képek! Kár, hogy a nevek nincsenek ott.

Nézzétek mit találtam! Az oldal alján gyönyörű angyalkák vannak, sajnos minta nélkül. De talán bkristin tud nekünk segíteni, ha benéz!

http://forum.living.cz/read.php?34,1805862,page=44

taptapo Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18551

Szép esét mindenkinek!

Nagyon szépen köszönöm Jolimamának az ügyes szervezést, az ajándékot !

Örülök, hogy megismerhettelek benneteket ! De, lehet, hogy még egy-két névre rá kell kérdezzek, mert kb. 30 ismeretlen archoz nem tudok ennyi idő alatt nevet-nicknevet megjegyezni (sajnos).

Képzeljétek a férjem számára most derült ki, hogy taptapo vagyok !

Köszönöm az újságokat, elhoztam 12 db-ot!!!

Rengeteg négyzet összegyűlt, de az összehorgolással megvárom a visszajelzést Böjte atyáéktól, - ahová a héten kiutazott egy foltvarró, aki megtudakolja, hogy mekkora nagyságút szeretnének.

Elkápráztattatok az ügyességetekkel, a kedvességetekkel és nagyon jó volt érezni, hogy mindenki örül mindenkinek !

Minél hamarabb legyen megint ilyen szép napunk !!!üdv taptapo 

szirmok Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18550

Erzsimami és akit még érdelel!

A www.conrad.hu oldalra kattintva a keresőbe a 803758-06 irva található a nagyítos lámpa. Az üzlet az Oktogonnál van a Kátayval sréhen szembe.

Hasonló lámpák az Éva kézimunka üzleteiben is kaphatók. Nekem Conrad-os van.

Ja és csomagküldést is vállalnak.

pmárti Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18549

Először is köszönet  Jolimamának  és a neki segédkezőknek,  Ildikónak ,hogy  találkozhattunk! Nagyon jó vot, csak az időnk volt rövid hogy hamar tovább kellett mennünk! Az Anyukám rettentően élvezte és azt mondta hogy ilyen jó emberek azokból tevődnek össze akik szeretnek kézimunkázni, és alkotni. Köszönet Stefikének a náma olvasónknak, hogy elkalauzolt bennünket, hogy ne kelljen sokat gyalogolnunk!

Rozikának a fonalat!Köszönet

A Fényképezőknek is megköszönöm a képeket! / Igaz ilyenkor jobban szembesül az ember a súlyával, szóval szúlyos egyéniség vagyok, de ez van sajna/

Taptapo a kockámat nam adtam oda, küldöm csomagban, a címet majd kérem @-ben!

Szóval köszönet mindenért és pihenjük ki magunkat ! Jó éjt mindenkinek Pusz. Márti!

Esthii Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18548

Szép estét mindenkinek!

Nagyon jó volt a mai nap. Igazán jó volt, hogy a nevekhez már arcok is társultak. Nagyon jól éreztem magam veletek, és azt a sok szép dolgot is köszönöm, amit hoztatok! Igazi kincses ház volt ott! És a sok nézelődés között még egy kis tapasztalat cserére is volt időnk! Köszönöm ezt a szép napot, anyukám nevében is, aki szintén jól érezte magát!

Anhel Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18547
Viki!

Ha nem kellett volna cipekednem, én is vittem volna mutatnivalót, készülő munkáiról (kötések) meg egy tündéri rugdalódzót, amit két gyerek használt de a mai napig tök jó állapotban van, eltettem mintának az uncsikáimnak...
Már sajnálom hogy legalább azt nem vittem el, mert Borcsimami most akar kötni rugit, és legalább a technikáját megmutathattam volna...
Előzmény: szirmok (18545)
csirip46 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18546
Van is okod a dicsekedésre, csodálatos dolgokat csináltál!!!!!!!!!!
Előzmény: szirmok (18545)
szirmok Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18545

Szép estét Talizók!

Jó volt megismerni Benneteket és Jolimamának köszönet a szervezéshez.

Most legalább a levelekhez arcokat is tudok társítani.

Nagyon jól éreztem magam, bár egy kicsit megilyedtem, hogy én ilyen sok mindent vittem.... Nem dicsekedni akartam, azt hittem más is sokat hoz. Gondoltam így jobban megismerítek a munkáimat.

Hkatica, Neked is mégegyszer köszönöm a könyvet.

Merikje, ugyan megbeszéltük, hogy egyszer meglátogatsz, de a tel.sz. csere elmaradt, majd e.mail-on.

Sándor3 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18544

SZIASZTOK!!!
Jolimami és jó magam is itthon vagyunk öt óra ota és csak arrol beszélünk milyen jól éreztük magunkat .Arrol nem is beszélve mily en öröm volt találkozni veletek .
Jolimama holnapeste fele ér haza és akkor jelentkezik KÖszönjük a képeket
NAGYON SZÉP NAPOT TÖLTÖTTÜNK VELETEK
Jolimami Ildikó
Andi171 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18543
Köszönjük a képeket, jó látni Benneteket, látszik, hogy jól éreztétek magatokat!
szedit99 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18542
Köszönet a képekért! Jó volt legalább így köztetek lenni!
Marikje Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18541

:)

Köszönet a kincsekért amiket kaptam(ujságok,fonalak) És a sok-sok négyzetért!

Előzmény: ballarozika (18539)
Marikje Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18540

Gabi!-Zsófimamája

A lányaid élőben is elragadóak! Pusz nekik.

ballarozika Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18539
Dehogynem, nincs neked semmi problémád!
Előzmény: Marikje (18536)
Anhel Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18538
Marikje Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18537

Anyus Jobbulást a kisfiadnak!

Előzmény: Anyus4 (18500)
Marikje Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18536

Nagyon -nagyon köszönöm mindenkinek ezt a szép napot!

Jolimama! Köszönjük a szervezést!

Elmondani nem tudom milyen jól éreztem magam köztetek!

Ha előbb nézem meg a képeket a vacsit nem eszem meg!:)

nyüzike Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18535

Sziasztok

4 szuper jó volt a tali a lányomék majd hozzák a képeket mert nincs itt a kábel és én is felrakon.

Jolimama ilyen jól már régen éreztem magam

Sok baráthoz már arc is kötődik  bár nagyon sokan voltunk .

Estii küld el a címedet @.ban Igértem neked virágot és Anyu miatt el kellett jönni

küldöm neked levélben a mail cíimem nyuzike@ gmail .com

emoke33 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18534
Sziasztok! Éppen most érkeztem haza. Köszi mindenkinek mindent. Nagyon jól éreztem magam.
csirip46 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18533

Azokat a képeket, amelyeket csináltam, felraktam a képtáramba.

http://xfree.hu/keptar.tvn?f=csirip46

Hát lányok, rég éreztem ilyen jól magam: Köszi Mindenkinek!!!

ballarozika Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18532
Sziasztok!

Szuper volt a tali, köszönet Jolimamának a szervezésért, én már nem tudok mit mondani, mert az előttem szólók mindent leírtak. Jó volt Veletek találkozni!
Anhel Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18531
Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon sok köszönet Jolimamának, hogy megszervezte ezt a szuper talit. Nagyon jól éreztem magam, jó volt benneteket megismerni. Most már a név mellé egy arc is előttem van, és ez csudajó dolog.
Aki nem tudott eljönni, az legközelebb ne hagyja ki, ha lehet.

Kb 10 órára értem Nyüzike-Jolikával a Népligeti buszvégállomásra. akkor már voltak páran, és mindíg ha jött valaki, találgattunk : Te ki vagy? Persze volt, akit azonnal megismertünk. Fél 11 körül átmentünk a Népligetbe, nagy-nagy beszélgetések közepette. 11 körül már mindenki ott volt. Annamária hozott egy csomó újságot, volt ám turizás! Ezúton is köszönet érte!
Szirmok-Viki elhozott egy pár kézimunkáját, terítőjét hát volt, hogy elállt a szavam a gyönyörűségtől. (nem csak nekem)
Megtanítottak a lányok virágot horgolni dísznek, nagyon örültem neki.
Jolimama minden ottlévő családtagot ajándékkal lepett meg, mindegyikünk kapott egy nagyon szép kis terítőt. A szánk be nem állt, ment a tapasztalatcsere, örültünk egymásnak.
Hát ennyit dióhéjban annak aki nem tudott eljönni.

Már elkezdtem én is fényképeket feltenni a képtáramba, nemsokára kész leszek.
További szép estét mindenkinek, puszi nektek : Éva
komórka Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18530
Joli mama!
Mindenért köszönet, a megszervezésért és a jól sikerült találkozóért.
Nektek lányok pedig az ügyes képekért!
erzsimami Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18529

Látom megelőztetek. Én a képtáramba tettem fel képeket:

erzsimami.xfree.hu

Jó volt veletek találkozni, ha az unokám nem olyan türelmetlen még maradhattunk volna. Mindenesetre jól elfáradtam.

Egy kis ízelítő:

Annamária36 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18528

És még jól éreztem magam,meg jó volt látni benneteket!

És minden elismerésem azoké akik olyan messziről eljöttek!

JOLIMAMI KÖSZÖNÖM !

(most már hagyok mást is szóhoz jutni)

Annamária36 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18527

Én ezeket a képeket készítettem de most nézve azon gondolkodom,hogy mindenkinek el kellett volna kapni egy-egy magányos pillanatát.

Na majd legközelebb !

Annamária36 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18526
Annamária36 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18525
Annamária36 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18524
Annamária36 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18523
Jaj Csirip úgy nézek ki mint aki részeg,pedig nem is !  :o)
Előzmény: csirip46 (18521)
k-betti Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18522
Nagyon jól éreztem magam a topictalin. Hamarosan létrehozok egy új mappát az xfree-s könyvtáramban, majd írok, ha az összes fényképem feltöltődött.

csirip46 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18521

Nagyon nagyon jól éreztem magam a talin.

Voltunk egy páran......

Egy kis tapasztalatcsere.

Egy kis csivit-csevet...

Jolimama a kiscsapatunk lelkes tagjaival. 

Jolimama. Köszönöm, hogy megszervezted ezt a remek találkozót.  Ugye lányok?!!!

Andi171 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18520
Jaj, szegény kisfiú, mennyire akarna ő is menni! Majd az őszi találkozón biztosan ott lesztek Ti is! Meg én is.
Előzmény: Anyus4 (18515)
exiefo Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18519

Kedves  Edit !

A babával kapcsolatban, ha érdekel nyugodtan irj e-mailt.

Mindenkinek köszönöm a kedves elismeréseket.

Irjatok a taliról, minden érdekel, gondolom mást is.

A kicsi fiunak jobbulást, ez most tényleg járvány én egy hete kinlodom vele.

Előzmény: szmine (18504)
Andi171 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18518

De jó, hogy már tettél is fel képet! Köszi!

Előzmény: vmartina (18516)
evanet Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18517

De jók ezeket a képeket látni köszönjük Martina Egy kicsit olyan, mintha én is köztetek lennék

Pumukli - Eszter valóban nagy kin egy ilyen virusos hasmenés remélem már jobban van az egész család. Az étvágya az embernek egy erős gyomorrontás után is nehezen áll vissza.  Mikorra vár a lányod? Hányadik baba? Tudjátok kislány lesz vagy kisfiú? 

vmartina Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18516

A gyerekecskének kívánunk jobbulást! Sokat emlegettünk, dehát Neked legyen most ő a legfontosabb. Emlékszem én is egy gyerekkori napszúrásos gondomra. Sötét szoba, sok alvás, pihenés, símogató ( nálam akkor nagy)anyai kéz...

Küldöm az első képeket, majd biztos jön még.

Az idő kellemes, sokan voltunk, vagyunk,  nekem rohannom kell tovább...

Köszönet mindenkinek, különösen Jolimamának!

Előzmény: Anyus4 (18515)
Anyus4 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18515
Hát ez a vírus senkinek sem hiányzik de főleg a lányodnak nem hiányzott most az utolsó időszakban van épp elég baja ilyenkor az embernek.

Hát nem tudom, hogyha ilyen egy enyhe napszúrás akkor milyen lehet az erős, de nem is szeretném megtudni.

Nagyon szép idő van itt is nem túl meleg, kellemes, hét ágra süt itt is a napocska. A lányok biztosan nagyon jól érzik magukat.

Nem tudok a kicsim mellől meglógni egy órácskára hogy legalább megismerkedjek velük, mert ahogy megmozdulok rögtön anyu itt vagy. Egy kicsit szunditok és jobban leszek és mehetünk a topik talira.
A fiókám még jobban készült a talira mint én ezek szerint.
Előzmény: pumukli9 (18513)
evanet Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18514

Szép napot mindenkinek

A talizókna nagyon jó időt kivánok. Nálunk 7 ágra süt a nap. Sokat gondolok rájuk. Már nagyon várom az esti beszámolót, hogy érezték magukat.

Anyus mielőbbi gyógyulást kivánok  kisfiadnak. Az ovónő tényleg megérdemli, ha elbeszélgetsz vele, a gyerek éppsége az első szempont, nem az hogy ő hogy érzi magát. 

pumukli9 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18513
Szép napot mindenkinek

Anyus4

Gyógyulást a gyermekednek, de sajnos ez vírus, a lányom pár nap múlva szül, az egész családot nagyon meg viselte 4-5 napig hánytak és a WC szaladgáltak.

Az erő elhagyta őket, feküdtek kinyúlva. Már jobban vannak de, még nem tudnak kajálni.

A talira én sem tudtam elmenni, de gondolatban velük vagyok, Itt süt a nap.Remélem ott is.

Puszi mindenkinek Eszter

Andi171 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18512

Szegény kisfiú!

Talán holnapra már jobban lesz, olyan rossz, amikor egy kisgyerek beteg.

Előzmény: Anyus4 (18506)
Andi171 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18511
Ez gyönyörű!
Előzmény: exiefo (18474)
Efuli Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18510
Az bizony igaz, ténleg gyönyörű.
Én pl. soha nem fogok tudni ilyent csinálni.
Előzmény: szedit99 (18509)
szedit99 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18509
Mestermű!
Efuli Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18508
Szegényke!
Sajnos nagyon sok helyen nem vigyáznak úgy a gyerekekre ahogy kéne. Az én lányaim is voltak már betegek ilyesmi miatt. Nálunk 1 elég csúnya napszúrás volt a csúcs.
Remélem hamar túl esik a nehezén.
LRJudit Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18507

Biztosan vannak jó ovónők!

De én miért nem találkoztam még egyel sem?!?!?!?!

Sok puszi kicsi fiadnak!

Anyus4 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18506
Hát szegény nagyon rosszul van. Egy korty tea kb. 2 percig marad meg benne.
39 fokos láza volt még mindig pár perce mértem. Mostmár nagyon fáj a torka is.

Annyit mondott a doki, hogy vírusos fertőzés és egy enyhe napszúrás.
Tegnap az ovival Visegrádon voltak kirándulni.

Azt hiszen lesz egy pár keresetlen szavam az ovónőhöz is. Állandóan kizavarta őket a napra mert ő fázott. Hiába mondta a fiam hogy nagyon fáj már a feje a naptól.
Előzmény: LRJudit (18501)
Efuli Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18505
Szép jó reggelt kívánok mindenkinek.
A talizókna és a nem talizóknak egyaránt. Remélem, hogy szép idő lesz egész nap és és nem zavarja meg semmi őket. Én az utóbbiakhoz tartozom. Anyus jobbulást a kisfiadnak. Az a baba ténleg gyönyörű. :)
szmine Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18504

Kedves exiefo!

Gyönyörű a babád! Milyen céllal készült? Ajándékba vagy magadnak készítetted? Megrendelésre nem készítesz? Edit

szmine Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18503

Sziasztok! Szép napot mindenkinek! Sajnos én sem tudtam elmenni a talira.

A férjem dolgozik és nekem kell a nálunk dolgozó  mestereket őrizni.

Itt az idő sem jó. Tegnap egész nap sűvített a szél, éjszaka esett, most is hideg van és újabb eső készülődik.

Nálunk ma van a nagy "Virágosítási Nap", ilyenkor a város apraja-nagyja virágosít. Az önkormányzat megrendeli a palántákat, széthordják a parkokba, utcákba, üzletek és középületek elé és az óvodásoktól kezdve a nyugdíjasokig mindenki ültet. Remélhetőleg az eső nem mossa el.

Egyik évben, amikor még Velence falu volt, falu kategoriában elnyertük a "Virágos Magyarországért" címet.

LRJudit Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18502

Kedves Exiefo!

Ez a baba elképesztő!

Ehhez képest a horgolás számomra kisnyúl!

Gyönyörű!

LRJudit Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18501

Anyus!

És mit mondtak? Rosszul is van szegény?

Előzmény: Anyus4 (18500)
Anyus4 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18500
Szép jó reggel!

Nekem is itthon kellett maradnom, mert a kicsi fiamat be kellet vinni az ügyeletre az éjszaka.
Magas láza lett és semmi nem maradt meg benne, és a lázát sem tudtam sehogyan sem levinni.

Na ez az én szerencsém

De ha elalszik azért megpróbálok meglógni egy kicsit hátha sikerül.

Két edzőtáska ruha, 6 napi hideg élelem bepakolva.

Azt hiszem a mai naptól úgy kéne bejelentkeznem a topikon az az új nevem Balszerencse.
LRJudit Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18499

Szép jóreggelt Mindenkinek!

Ha van még valaki, aki megy a találkozóra, üdvözlök Mindenkit. Remélem nem fog esni legalább az eső!

Az otthon maradók, meg horgoljanak, kössenek sokat.

Rebeka 55 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 18498

SZIASZTOK

A Talizóknak gyönyörű napsütéses,szélcsendes napot kivánok

Jóízü beszélgetésekkel,jókedvvel tarkítva.

Sajnos rajtam kivülálló okból nem tudtam menni,pedig nagyon szerettem volna ,ott lenni közöttetek .

Puszi mindenkinek Rebeka 55

evanet Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18497
Ez  baba csodálatosan szép annyira ügyes vagy.
evanet Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18496

Szép estét mindenkinek

Holnap lélekben veletek leszek a talin. Sok-sok képet kérünk. Hallgattam a rádióban a hireket. Holnapra már visszajön a jó meleg kivánom a nagyon jó időt.

Gabcika sok sikert a vizsgádhoz. Az embernek sose késő tanulni. Én Novemberben voltam egy szakvizsgán, ami elkerülhetetlen volt a munkahelyemen. Küldöm a pozitiv sugarakat.

Eindor anyukádnak kivánok mielőbbi gyógyulást.

Éva olyan sok jó linket tettél föl már a kedvencek közt landol.

Mónika gratulálok a vizsgádhoz.

Jolimama gyönyörűek a virágaid

Még egyszer kivánok minden talizónak holnapra nagyon szép időt, és nagyon jó szórakozást. Érezzétek jól magatokat.        

Annamária36 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18495

Folyt.

Észak-Nyugaton lakunk,holnap B.Pesten is ilyen idő lesz. :o)

Előzmény: Annamária36 (18494)
Annamária36 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18494

Nálunk estére már jóra fordult az idő. (szélcsend,napsütés)

Már most indulnék ha lehetne.

nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18493

Hááááát, nem tudom...

Itt Szegeden esik az eső,  fúj a szél. Nagyon remélem,  Zsófimamája már alszik, nem veszem el az optimizmusát...

Valahogy, nem tudom elképzelni  most, itt , hogy holnap újra tavasz lesz ...

Viszont, Gabi csodákra képes

szera2 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18492
Szép napot kívánok Nektek holnapra, szeretettel!
vmartina Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18491
Jó éjszakát , a holnapi viszontlátásig!
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18490

Esthii!

Margitmamának van/volt övsömörje, kérdezd majd meg tőle, hogy mivel enyhítette a fájdalmait, addig is, amíg orvoshoz jut a nagymama.

Azért, jó, hogy el tudsz jönni a talira, persze édesanyáddal együtt:))

Előzmény: Esthii (18489)
Esthii Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18489

Szép jó estét mindenkinek!

Vegyes érzelmekkel vagyok itt ma este. Képzeljétek, párom nagymamájának napok óta iszonyatos fájdalmai voltak, és foltok jelentek meg a mellkasán. Ma irány az ügyelet, kiderült övsömör. Beutalót a bőrgyógyászatra jövő hét csütörtökére kapott, így szegény sokat szenved. Nagyon nincs jól, és semmit nem tudunk enyhíteni rajta. Nagyon rossz érzés ilyennek látni.

Viszont, ami picit más, úgy néz ki, anyukám is eljön a találkozóra. Ő nem horgol, a rövidpálván kívül semmit nem ismer, de szívesen eljön beszélgetni. Remélem nem baj.

zsófimamája Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18488

Jó éjszakát mindenkinek, én is vonulok elfele....:))

Marikje Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18487

Na hölgyeim!

Asztalt bontok jó éjt !

Hajnalban még benézek ha van vm fontos akkor írjatok. Akik jönnek azoknak a holnapi viszontlátásra akik nem azoknak sok-sok pusszantás:) És gondolunk majd rátok.

nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18486

Na, én is így vagyok elszánva kb.

Teleszórtam a lakást fényképekkel, hogy legalább néhány szivemnek kedves arcot felismerjek...

Persze ez nem jeleti azt, hogy mindenkit a saját nevén fogok szólítani..

NAGYON jó a buli

Édes (?) Mihályom remekül szórakozik...

Előzmény: zsófimamája (18479)
Marikje Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18485

Axiefo!

Nagyon szép lett a baba!

Marikje Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18484
Bizony jó ám! Fűszer és gyógynövény is, én használom teának is és salátákba tárkonnyal nagyon jól harmonizál de a sztráda mellől ne szedj mert felhalmozódik benne az ólom!
Előzmény: zsófimamája (18481)
Anhel Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18483
Exiefo! Ez a baba gyönyörűűűűűű! Nagyon ügyes vagy!
Marikje Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18482

Nálunk is így áll a helyzet egyszer jönne a leányzó meg maradna is ha ilyen szél lesz nem viszem mert zárt helyen csak utánna szaladgálnék . Így nagy a valószínűsége, hogy mégiscsak egyedül megyek.

Előzmény: zsófimamája (18479)
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18481

Marcsi!

Igen, Anyus már írta, hogy nem az.

Pedig én évek óta nézegetem a sztráda szélén, hogy majd egyszer szedek, és megszárítom.  Biztos, hogy zsálya, nem valami vadvirág? Mert a zsálya is jó lehet valamire:))

Előzmény: Marikje (18480)
Marikje Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18480

Zsófimamája-Gabi!

Ez zsálya nem levendula. Nem tudom jelzett erre vissza vk.

Előzmény: zsófimamája (18385)
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18479

Exiefo! Ez nagyon szép baba lett! Gratulálok!

Csirip! Köszi, megböngésztem a googlit:))

Anhel, köszi az ötletet a Lurdyval, nem rossz ötlet:))

Nagyon izgatott mindenki, úgy látom. Itthon is percenként változik a helyzet, egyszer akarnak jönni, másszor nem.

Mindegy, én készen állok, megyek, ha piros hó esik, akkor is:)))

Én is viszek fényképezőt, és minden otthonmaradottra szeretettel gondolunk:))

Anyus4 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18478
Zsófimamája !

Emilke röppent.
Előzmény: zsófimamája (18477)
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18477
Kedves Anyus! Küldd el légyszíves a telszámodat a mailomra, hogy tudjalak hívni, ha ott leszek, és nem ismerlek meg:))
Előzmény: Anyus4 (18476)
Anyus4 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18476
Szép estét mindenkinek !

Mindenkinek elküldtem az emailokat akik jelentkeztek a parkoló ügyben.

Zsófimamája!

Én azt javasolnál, hogy inkább gyertek át a híd alatt és ott van szemben a parkoló.
A híd alatt elég sokszor megnyomják a kocsikat.

Akik a parkolóba jönnek Én 1/2 10 órakor már ott leszek és várok mindenkit.

Jolimama !

Merre menjünk ha mindenki megérkezett a parkolóba hol talizunk mindannyian, és mikor?
Marikje Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18475

Köszönjük gondolunk a távollévőkre viszek fotómasinát és lesz fényképezés pancsolásig!

Ha

Előzmény: Efuli (18472)
exiefo Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18474

SZép estét kivánunk mindenkinek, holnapra kellemes időtöltést.

Kész lett a babám, gondoltam megmutatom

Zsike11 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18473

Marikje! Köszönöm az infrmációt, ha sikerül, megyek, de mindenképpen szép időt kívánok Nektek, és érezzétek jól magatokat.

Jó pihenést, holnapra az utazóknak kényelmes utazást kívánok.

Előzmény: Marikje (18471)
Efuli Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18472
Szia :)
Köszi kérdésed szépen alakulgat. Csak elfogyott a fonalam, mert 3-3-3 féle motring nem lett elég rá. Egyenlőre még a fotelomat sem tudom betakarni vele. :())
Előzmény: Marikje (18470)
Marikje Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18471

Zsike!

Szeretettel várunk! Szerintem még du is leszünk kint.

Előzmény: Zsike11 (18469)
Marikje Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18470

Efuli!

Hogy áll az a Vasarelli-s takaród?

Vizsgázóknak gratulálok én is. Jövő héten én is megyek.

Várom a visszajelzéseket azoktól akik a Nyugatiba érkeznek mikorra érnek be? 

Előzmény: Efuli (18449)
Zsike11 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18469

Szép estét Mindenkinek!

Kedves Ügyes Kezűek, meddig lesztek holnap a Népligetben? 10-re biztosan nem tudok odamenni, de később talán el tudnék ugrani.

Igaz, én még nagyon új vagyok itt, de nagyon megkapott az a közösségi szellem, kedvesség, segítőkészség, amivel itt találkoztam. Szívesen megismernélek benneteket személyesen is.

Jelentem, a konyhám átalakításával járó piszkos munka egyelőre készen van. Megpróbálom a lakást némiképp portalanítani, aztán várakozás, amíg el nem készül a bútor.

Nagyon drukkolok, hogy holnap szép idő legyen.

Andi171 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18468

Hú, az jó korán lesz!

Most már kezd alakulni az időjárás, talán holnapra rendben lesz.

Előzmény: Jolimama (18466)
Andi171 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18467
Ok, aztán majd azokat is mutasd ám meg!
Előzmény: Annamária36 (18465)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18466
Már csak egyet kell aludni, és találkozunk.
Az erkélyem virágaival kívánok Nektek jó pihenést, nyugodt álmokat.
Nehogy elaludjatok meg én sem, órák beállítva. Az én buszom 5,5o-kor indul.)))
Jolimama

Annamária36 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18465
Ne haragudj csak lázban vagyok mert már régen varrnám a babákat. :)
Előzmény: Andi171 (18464)
Andi171 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18464

Csak azért válaszolok Komórka helyett, mert lehet, hogy ő már nem ül ide ma este, és hogy ne aggódj a dolog miatt.

Biztosan Neked viszi, mert én nem kértem ilyesmit, nem is megyek, és szerintem rajtam kívül csak egy Andi van még köztünk, de úgy vélem, ő sem megy holnap. Egyszóval: a vlies biztosan a Tied lesz  :-)

Előzmény: Annamária36 (18462)
erzsimami Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18463

Sziasztok!

Apa három napi élelemmel ellátva, csomag összekészítve, még nyüglődöm, hogy öltözzek holnap.

http://www.idojaras.hu/mo_reszletes.php?taj=eh

Időjárás előrejelzés!!!

Reggel hűvös, nappal meleg!!

Most lelki nyugalmam érdekében hamar előkapom a horgolótűt. Még úgy járok, hogy a nagy izgalomban nem tudok aludni éjjel.

A holnapi viszontlátásra!

Annamária36 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18462
Komoróka nem nekem hozod a vliest?
Előzmény: komórka (18453)
nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18461

Lányok,

Kegyelmi állapotban vagyok.

Minden rendben:

Papám, anyám, mosva vasalva, (remélem) jó kezekre bízva.

Misikém három rend ruhával ellátva: 1 a zimankóra, 1 a kánikulára, 1 a köztes időjárásra...

A kockák készen vannak, akár kötött, akár horgolt

A világban nincs semmi rendkivüli

Holnap találkozunk

Szép az élet

Akár, azt is mondhatnám

elégedett és boldog vagyok:

nusa-szegedről

Anhel Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18460
Holnap délelőtt 10-től a Lurdy- házban gyereknapi műsor lesz, ha gyerekekkel jöttök, és van aki elvigye őket, ez egy nagyon jó program lehet, ha unják a talit.
Előadóművészek, matiné, kreatív foglalkozás, ilyesmi.

http://www.lurdyhaz.hu/
Itt megnézhetitek, akit érdekel, közel van a Ligethez.
csirip46 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18459
Gabi. Most jutott eszembe, hogy a híd alatt is lehet parkolni. Th. kisivben az Üllői és rögtön meglátjátok balkéz felöl a híh alatti parkolót. Mi eddig mindig ott partkoltunk.
csirip46 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18458
Gabi. A busznál kattints a másik utirányra- alul- mert ami most megjelenik, az a visszaut.
Előzmény: csirip46 (18457)
csirip46 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18457

Öszitén szólva csak ötletem van. Ott van a 103 -as busz végállomása is a Könyves K.krt felöli részen. Th. ha a Lánymányosi híd felöl jösztök, az Üllői uti felüljáró alatt átmentek és valahol le lehet térni a liget felé. Bár én azt csinálnám, hogy kis ivben elmennék az Üllöi utra és az első adandó alkalmomnál átmennék az Üllői ut megfelelő oldalára.

http://utvonal.bkv.hu/?Command=LaunchLine&type=busz&line=103 Itt van egy térkép is.

http://maps.google.com/ Ez a google térképe. Itt beirod a keresőbe felül, Budapest Népliget és megjelenik a térkép. A Hibrid-re kattints rá, akkor az utcaneveket is kiirja.

Előzmény: zsófimamája (18444)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18456
Kedves Krisztina! Persze, hogy szeretettel fogunk gondolni mindenkire, aki nem tud velünk lenni.
És mindenki aki nem lesz velünk, egyformán fog hiányzozni. Nektek is szép hétvégét.

Mónika, gratulálok a vizsgához, és sajnálom, hogy nem tudsz jönni. Gyógyulj meg mielőbb.
Előzmény: bkristin (18450)
pmárti Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18455
Köszönöm a térképet!Pusz Márti
Előzmény: csirip46 (18424)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18454
Nyüzike-Joli, igen, megkaptam, köszönöm.
Előzmény: nyüzike (18451)
komórka Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18453
Sziasztok mégegyszer!
Mivel senki nem jön a Délibe én egyedül megyek. A következőket viszem:
- Andinak tömő vliest (csak 1 kg-os volt 900 pénzért, de könnyű)
- 6 db. horgolt kocka + fonal
- 60x60 cm-es kötött kockás rész + fonal
- kötős ujságok + egy subás + egy Barbi ruhás album
-gyerek szövőkeret
Most tőlem ennyi telik. Haza semmit se akarok hozni.
Andi171 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18452

Nekem is nagyon tetszenek a négyzeteid! Én csak egyszerű lustakötéssel készítettem őket, egy színből.

Előzmény: szirmok (18387)
nyüzike Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18451

Szép napot mindenkinek!

Jolimama remélem megkaptad a @ tegnap én szúrtam el a cínet  mami helyett mama naná, hogy nem kapod meg.Puszi Joli

bkristin Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18450

Kedves topiktalizók! Remélem, holnap nagyon szép idötök lesz, és nagyon kellemesen fogjátok érezni magatokat! ... és szeretettel fogtok gondolni az otthon maradottakra, és sok fényképet fogtok készíteni! :)

Mindenkinek szép 7végét kívánok!

Efuli Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18449
Szerbusztok!
Kellemes délutánt mindenkinek. :)
Remélem a talin is jó időtök lesz, és szívből kívánom, hogy érezzétek jól magatokat. :)
Azért nem tüntem el, időként olvasgatlak Titeket.
Házyboszika örülök, hogy ismét köztünk vagy. :)
Vicuska gyönyörű a kisfiad.
Mindenkit /kivétel nélkül/ szeretettel üdvözlök
Efüli
Jolimama Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18448
Jó keresgélést, ebben az ujságban is. Lepkés terítő is van benne.
Ahogy Taptapó is írta, annyira pörgős hála Istennek a topik, hogy nehéz mindenre reagálni. Nem figyelmetlenség, ha valaki kimarad. Pl. Szirmok kockáit is már láttam előtte is, de csak visszaolvasva vettem észre, hogy nem is szóltam róla, pedig nagyon tetszik.

végre sikerült feltölteni
szirmok Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18447

Kedves Anhel!

Az az igazság, hogy meg tudlak érteni. Vannak nekem is ilyen napjaim, pedig én nem vagyok egyedül. Ráadásul mostanában sok rossz tapasztalatom van az emberek magatartásával, nemtörödömségével és avval, hogy nem figyelünk egymásra.

Viszont szerencsére jobban vagyok és el tudok menni a talira. /hét elején nagyon rosszul voltam/ most kivizsgáltatom magam.

Már várom, hogy megismerjük egymást személyesen is.

Viki

Előzmény: Anhel (18431)
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18446

Anhel!

Nagyon szép dolgok vannak ezeken a török oldalakon.

találtam egy szép szalaghorgolásos szívecskét, le is mentettem.

Puszi érte:))

Előzmény: Anhel (18438)
Marikje Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18445

Eicu!

Javulást az unokádnak mihamarabb. Gyerekek tudnak időzíteni.

Vicus!

Petike nagyon szép:) Gartulálok jó egészséget kívánok továbbra is!

Anhel-Évi! Jó a link csak az időm véges . Puszi Marcsi

zsófimamája Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18444

SZép napot!

Eicu! Nagyon sajnálom, hogy közbejött ez a betegség, de igazad van, fontosabb a család. Gyógyulgassatok!

Eindor! Anyukádnak is jobbulást!

Gabci! pozitív sugarak mennek a vizsgádhoz!

Csirip! Köszi a térképet, ez nagyon jó így, látszik, hogy ki -merre mehet. Egy kérdésem van még, hogy ha Siófok felől jövök az Üllőin, vagy a Lágymányosi felől a Könyves Kálmánon, akkor a parkolóba simán be lehet kanyarodni, vagy csak az Üllői út 4-es út felőli oldaláról? (ez így érthető, vagy túl bonyolult?)

Beszterczán Móni! Neked gratula a vizsgádhoz, és nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni.

Marikje Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18443

Szép jó napot mindenkinek!

Nagyon türelmetlen vagyok már ami a holnapi talit illeti. Az időtőtl teszem függővé Jankát viszem-e itt nálunk elég szép idő van csak kicsit hangos a szél.

Nem tudok most visszaolvasni nagyon sokat kellene:))))

Be lesz kapcsolva a Skype és Msn estére én úgy tervezem, hogy 10 körül érek a Nyugatiba bevárom Emőke vonatát az kb 1/2 11 aki oda érkezik szóljon . A főbejáratnál fogok állni ott van egy nagy Tábla az érkező vonatoknak ott .

Skype a http://marikaje.uw.hu lapról elérhető Msn címemet Jolimama megadja azt nem akarom ide beírni a le... kezdetű címen van.

Ildikó-Sándor3!

@megy:)

Magdika!

Nem volt még a postás?

nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18442

EZT, most nagyon-nagyon sajnálom !!!

A mi buszunk -sajnos- közvetlen járat Szeged és a Népliget között.

Később sincs olyan, időben megfelelő.

Icu, már majdnem minden tökéletes volt. Kifejezetten a szívemben fáj, hogy MOST -önhibádon kívül-  nem leszel ott.

Nekem, nagyon hiányozni fogsz.

Előzmény: eicu (18413)
csirip46 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18441

Anyus. Itt laktam az u.n. négyemeletesekben. A férjem és még két tulajdonos kb 20 bokrot és fát ültettünk el. Csodaszépen növekedtek. 3 év mulva arra ébredtünk, hogy a bokrokat mind ellopták, csak egyet hagytak meg véletlenül meg a gödroket.  A fák 50%-át a suliból hazajövő gyerekek - láttam - egyszerüen kettétörték. Egy pár ezért megmaradt és csodaszépen megnőtt.

Jolimama Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18440
Köszönjük kedves Azsúr! Neked is jó hétvégét, szép élményeket kívánok. Talán a következő tali időpontján Te is szabad leszel, és velünk lehetsz.
Előzmény: azsúr (18439)
azsúr Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18439
Minden kedves kötős-horgolós társnak - akár megy, akár nem a találkozóra - kívánok elsősorban jó időt, kellemes beszélgetéseket, újság-, minta-csereberéket, nagyon tartalmas együttlétet. Irigykedve várjuk majd a fényképes beszámolót.
Anhel Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18438
Taptapo- Magdi! Köszönöm soraidat. Puszi : Éva

Ez egy török oldal, itt is sok érdekesség van, videókkal.
http://crochet.blogcu.com/
Előzmény: taptapo (18434)
Blue eyes76 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18437
Jolimama, koszonom szepen a szivelyes fogadtatast. Jo tudni, hogy van valaki akihez fordulhatok ha kerdesem van, koszonom.
Előzmény: Jolimama (18249)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18436
Előzmény: Jolimama (18435)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18435
Magdikám, adom én szívesen, és kérek én is Tőletek. Puszi
Előzmény: taptapo (18434)
taptapo Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18434
Kedves Anhel, a nem reagálás nem azt jelenti, hogy nem vagy elolvasva, értékelve. Csak ilyen aktivitás mellett nehéz mindenkinek -mindenkire reagálni. Hidd el, kisüt a nap, itt a fény és elmúlik a rossz kedved. Ezt az érzést most dobd el magadtól és látod már annak is örülni kell, ha engedi a net, hogy elküldd a levelet. Jolimami egy angyal, holnap "elszívjuk" az energiáját, mert nekünk is kell !!üdv taptapo Magdi
Előzmény: Anhel (18431)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18433

Pedig tuti, hogy kijavítottam a 4-5-öt 3-ra.

5 lonc van, de van 2-2 egyforma. Vegyes sövényt csináltunk, de még csak másfél éve! Most jutottunk hozzá!

Anhel! Igen!

Előzmény: LRJudit (18432)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18432

Kedves Edit!

Ez az egyik az 4-5 féle loncunk közül. Ez a legsötétebb virágú, ez különösen tetszik. Nem vagyok egy nagy kertész, névrő pontosan keveset ismerek. Nehezíti a dolgot, hogy a cserjék többségét (kb. 20) egyszere vettük, és nem tudtuk a nevüket hiány nélkül megjegyezni. Pedig a kertészetben a néni mindet bemutatta nekünk.

Ime a másik kettő!
Előzmény: szedit99 (18427)
Anhel Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18431
Lányok!

Köszönöm, a visszajelzéseket, nagyon jól esik, ha valakinek örömet szerzek.
Sajnos, sokszor van olyan érzésem, hogy elmegyünk egymás mellett. Van, hogy napokig nincs kedvem írni, mert ha írok valamit, csak ritkán kapok reagálást. Kivéve Jolimamit, mert úgy érzem, ő mindegyikünkre nagyon odafigyel.
Talán az egyedüllétem miatt vagyok érzékenyebb. Szerencsére jön a jóidő.

Judit! Gyönyörű ez a kis fa-virág. A kertetekben van?

Eicu! Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz eljönni, jobbulást kívánok a kicsinek.

Eindor-Kati! Mielőbbi gyógyulást édesanyádnak!

Ma többször is elment a net-em, remélem ezt már el tudom küldeni.
Andi171 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18430

Kisunokádnak is minél hamarabbi gyógyulást kívánok! Biztosan örömmel veszik, ha ott vagy velük.

Nálunk is végigment az egész nagy családon ez a csúnya vírus, nemigen lehetett tenni ellene semmit, csak a hányást csillapítani, és várni, hogy elmúljon.

Andi171 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18429
Kedves Kati, minden jót kívánok Édesanyádnak, mielőbbi gyógyulást neki.
Előzmény: eindor (18415)
szirmok Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18428

Jolimama!

Nagyon kedves vagy, hogy dicséred a kockáimat, pedig nem is vagyok velük úgy megelégedve. Bár szeretek olyanokat csinálni ami egy kicsit macerásabb mert az nem unalmas és sokat nem ua. csinálják. Kötni jobban tudok.

Most kívételes hogy fel tudtam tenni, mert volt segítség /a tel.val csinálta de még így is/le kellett kicsinyíteni a fotót. Nekünk egy olyan gépünk van amihez nem értek sajna, azért nem tudok a sajátjaimból mutogatni ill, az újságaimból szkenelni.

Talán majd egyszer, de ha tudom valaki mit keres és nekem megvan szívesen lemásolom és elküldöm postán. /pl nagy burdakönyv, de már megelőztek, a multkor/.

Viszont holnap viszek magammal egy párat megmutatni, xszemest is.

Viki

szedit99 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18427
De szép! Mi a neve? Farkasgyepűn is volt ilyen a parkban, de csak csodáltuk, és találgattuk a nevét.
Előzmény: LRJudit (18420)
Andi171 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18426

:-(

Igen, még majd lesz rá alkalom. Köszönöm, hogy gondoltál rám.

Előzmény: erzsimami (18407)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18425
Eindor! Együttérzéssel gondolok Rátok. Jolimama
csirip46 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18424

Gábcika. Drukkolok!

Eicu. Jobbulást az unokáknek!

pmárti és mindazok akik kocsival jönnek. Igy néz ki a tali helye az égből. Parkolót bejelöltem.

taptapo Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18423

Kedves eindor-Kati, osztozunk szomorúságodban, reménykedjünk, hogy nem lesz semmi baj. Otthon esett el édesanyád? Legyél mellette, vigyázz te is rá, jobbulást kívánunk.

Tudod a MI sugaraink, sokunkat erőben tartartanak és gyógyítanak !!!

taptapo Magdi

komórka Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18422
Sziasztok!
Képzeljétek ma korán reggel ébredtem, hogy nehogy elaludjak nem feküdtem vissza. De aztán elég korán volt, csak visszafeküdtem (4,30 órakor) és elaludtam. Arra ébredtem, hogy egy közvéleméynkutató keres. Nézem a mobilom, elmúlt 10 óra és a dátum 19. Úristen Mónika is keresett biztos ott áll a Déliben én meg elaludtam! Hivom Jolimamát, úgye nem ma hanem holnap találkozunk? Megnyugtatott. Én állitottam el a mobilomat!
Mónika közben hivott, tegnap vizsgázott és nagyon hólyagos lett a lába, nem tud jönni, de mindenkit pusziltat!

Na ilyen előzmények után már csak jó lehet a tali!
Az idő csalók, mert napközben meleg van azért. Egy kardigán nem árt. Ennek fényében a virág szinét kell átgondolni. Eddig két virágot horgoltam, de nem nagyon tetszenek, ma még horgolok.
Jolimama Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18421
Szirmok, most néztem megint vissza, és ujra gyönyörködöm a kockákba. Olyan szépek, hogy az én egyszerű kis kockáim már eltörpülnek mellette. Te is és többen is olyan szépeket csináltatok.
Előzmény: szirmok (18387)
LRJudit Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18420

Kedves Anhel!

Végre sikerült Krisztit hogolásra bírni, most Te kezded.

Még csak a 6. oldalnál tartok, de sok szép teritőt letöltöttem már.

Szóval köszönöm!

Pusz Judit

Előzmény: Anhel (18412)
Sándor3 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18419

ESTE 18óra UTÁN A GÉPNÉL LESZEK HA KELLEK !!!!!!!!és MÉLT IS olvasom ha jőn
ILDIKÓ
pmárti Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18418

Szebb napot mindnyájunknak mint a mai!!!!!

Nagy izgalomba vagyunk úgy látom!!

Vicus gyönyörű  Petike olyan mint egy 3 hónapos baba!

Anhel!Nagyon jó kínait találtál ez még nekem is megynyílik, a többi nem ami kis fekete kockákkal jön ki.

Fórumnyitónk Háziboszi!Örülök hogy jelen vagy, és remélem találkozunk holnap veled is. Nem kell a korunk miatt szabadkozni a tanulással kapcsolatba, én 52 évesen végeztem el becsűs tanfolyamot, 55 évesen számítógép kezelő-használóit, és nagyon" büszke"voltam magamra", hogy a sok fiatallal  én is  sikeresen el tudtam végezni, már én szégyelltem hogy  Vén fejemmel a vizsgáztatók mit össze dícsértek!!   Drukkolunk neked!!!!

Anyus!!  Ugye te tudsz tájékoztatást adni parkoló ügyben ?   Hol tudnák parkolni, elég közel ahova szándékozunk menni, hogy a 93 éves Anyukámat ne kelljen nagyon sokat menetnem!!/Hú de ronda szót írtam/ A Könyves K út vagy az Üllői út felöl megyek az 5-s ről. Légyszi írdd már meg hogy hol lenne jobb?!

Puszi mindenkinek  Márti!

Anyus4 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18417
Kedves Zsófimamája!

Nagyon köszönöm a segítséget, de sajna nem ez a levendula, de nagyon hasonlít rá.

Jolimama Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18416
Szép napot Mindenkinek!

Eicu leveledre válaszoltam. vigyázz Magadra, gyógyulást az unokának.

Remélem, hogy nem fogunk megfagyni, általában fák között nem szokott olyan nagy lenni a szél. No meg fűteni fog bennünket a találkozás öröme.

Gabci! a vizsgádhoz sok sikert, és gyertek, ha tudtok.

Biztos vagyok abban, hogy meg fogjuk találni egymást, hiszen sokan leszünk. Még az a gondom csak, nem tudom, hogy meddig is várjak majd a busznál. Arra kérem, ha valaki 10 után érne be a buszvégállomásra, akkor írjon. Addig biztosan ott leszek.
A vonatról ugyis többen 11 fele érnek ki a Népligetbe.

Szedit majd levélben megbeszéljük. Jó lenne találkozni. Talán, ha ősszel megint össze tudunk jönni, akkor nem fog egybeesni a szanatórium idejével. Vigyázz, csak lassan a munkával.

Várlak Benneteket sok-sok szeretettel, lehet, hogy nem tudok bejelentkezni már, mert állandóan elmegy a net, de ha sikerül, még jövök.

További szép napot, és kívánom, hogy a szél fáradjon bele ma a munkába, és csendesedjen holnapra.

eindor Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18415
Szevasztok!Nem vagyok hütlen Hozzátok,irnom nincs mit,szomoru vagyok,Édesanyám felkar töréssel intenziv osztályon fekszik.Mindenkinek kellemes hét végét,jó egészséget kivánok Kati
erzsimami Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18414
Sajnálom, hogy nem jössz, de a család az első!! Puszi neked, jó hétvégét.
eicu Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18413

Szép napot mindenkinekl!

Már reggel hét óra előtt írtam, de nem tudom, hogy hova mert látom, hogy itt nem jelent meg. Biztosan nem figyeltem oda a bejelntkezésre és most újra megírom amit reggel már megírtam.

Nem megyek a találkozóra. A kisunokám az éjjel beteg lett hányt és belázasodott, ők nem tudnának velem jönni én meg úgy döntöttem, hogy én sem megyek hanem  velük töltöm a hét végét. Mostanában nem jutott annyi idő rájuk amennyit szerettem volna, most viszont ki akarok használni minden alkalmat amit kérnek annélkül, hogy a nyakukra telepednék. Most nekük is szükségük van rám.

Érezzétek jól magatokat, csináljatok sok képet és majd elmesélitek, hogy milyen élményekkel lettetek gazdagabbak. 

Üdvözlök mindenki és további kellemes hét végét kívánok, mert nem tudom, hogy legközelebb mikor jutok gépközelbe.

Anhel Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18412
Anhel Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18411
Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Ballarozika! Vicus! Örülök, hogy örültök! Nekem is "elállt a szavam" úgy meglepődtem, hogy egy kínai linken magyar kézimunka-könyveket találtam.

Megosztok Veletek még két linket, görgessétek lefelé, az egyik 31 oldal, a másik 21.
Csodálatos horgolások vannak rajta, gyönyörű terítők, leírással.

31 oldalas:

http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=208306
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18410

Szép napot!

Remélem holnapra megembereli magát az időjárás, mert most igencsak hideg van. Ha ma kitombolja magát, akkor holnapra jobb lesz:))

Ágnes77!

Szereti a férjem az autókat nagyon, csak lehet, hogy ő "kirak minket az út szélén", aztán megy a dolgára. Majd meglátjuk.:))

Szerintem az lenne a legjobb, hogy az aluljáróból feljőve, a park bejáratánál (sétány elején) várnánk össze mindenkit, hiszen úgyis ott áll meg a busz is, villamos is, és a buszpályaudvarról is át lehet oda sétálni:)) (már ahogy a térképről láttam)

Előzmény: ágnes77 (18391)
szedit99 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18409

Köszi!

Mindenféle aranyam-ezüstöm nekem is van, de ez más! Akik kíváncsiak rá, miért: olyan, mint a mátra selyem, dwe sokkal vékonyabb és szorosabb sodrású.

Képzeljétek! A vaterán vettem 16 motring különböző színű gyöngyfonalat -kapaszkodjatok meg -összesen ezer Ft-ért!

Előzmény: erzsimami (18398)
margitmama Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18408
hkatica1! elkeztem szkenelni , és a képtáramba nyitottm egy mappát a részére, a mai nap folyamán bent lesz.pusz.
Előzmény: hkatica1 (18404)
erzsimami Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18407
Kár hogy nem jössz!! Vittem volna neked "Mesterkuktákat". De még lesz rá alkalom.
Előzmény: Andi171 (18403)
erzsimami Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18406

Nusa!

Írtam neked @-t, de valami oknál fogva nem küldi el a gépem. Még próbálkozom.

erzsimami Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18405
Szorítunk neked!!  Délután a pozitív sugarak mennek!!
Előzmény: hazyboszi (18400)
hkatica1 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18404

Margitmama! Köszönöm az tökéletes lesz. Sok-sok puszi érte :))))

Erzsimami! Ha megteszed, hogy a borító nélküliekből csak egy-egy mintát szkenelsz be, abból én már tudni fogok, hogy megvan-e vagy sem. Bár ha nekem megvan, attól még másokat is érdekelhetnek a minták :))))

Majd a nekem meglévőből én is fogok még szkenelgetni, de csak nyáron, amikor több időm lesz vele foglalkozni.

Előre is köszönöm mindkettőtöknek.

Előzmény: margitmama (18401)
Andi171 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18403

Kívánok Nektek holnapra szép napot, talán jó időtök lesz, elmegy ez a csúnya szél addigra, hiszen annyira várjátok már a találkozást, nem lenne igazságos, ha pont most rossz idő lenne.

Andi

Andi171 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18402
Sok sikert a vizsgádhoz, Gabcika!
Előzmény: hazyboszi (18400)
margitmama Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18401

hkatica! akkor beszkenelem az egész könyvecskét, nem nagy és onnét lementheted! jó lesz így???

puszi margitmama.

itt is csúnya idő van és elég hideg! de talán nem fagyunk meg,( nagyon be vagyok sózva) mondja a férjem!!! igaza van alig várom hogy találkozzunk,

Ági77!   Ágikám  msn-et megkaptam!  skypet nem!de ez is elég, pusz.

Előzmény: hkatica1 (18384)
hazyboszi Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18400
Szép jó reggelt mindenkinek!)

Itt nagyon csúnya az idő( fúj,hideg vann(((((
Még mindig nem dőlt el,majd csak este,hogy tudok-e menni a talira...
Össze fogunk fagyni,az tuti)))) De megérné....
Délután vizsgázom,hogy miből,az titok)) Egy kis továbbtanulás vén marha fejjel,hátha akad munka.......nem kiabálom el,lekopogom..
Szorítsatok...pussz)))))))))))))))

Mami!!! Ha megyek,felhívlak,akkor busszal érkezünk,a szokásos helyre) 7-kor indul innen
PUSZIKA!))))))))))
erzsimami Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18399
Katica! Az az igazság, hogy az én régi könyveimnek már a borítója is hiányzik, így nem tudom beazonosítani. De ha időm engedi szkennelgetek majd be a képtáramba belőlük.
Előzmény: hkatica1 (18369)
erzsimami Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18398

Szép napot mindenkinek! Nálunk nem mondhatnám, hogy szép, be van borulva, fúj a szél.

Holnapra viszont szép napos időt mondanak.

Szedit! Csak módjával!!! Megvár a munka!!

Ma megyek a fonalashoz /mindennapos vendég vagyok/ és megkérdezem, hogy mikor lesz. Karácsony óta nem láttam. Viszont a Teszvesz oldalán mintha láttam volna arany, ezüst és egyéb csillogó fonalat.

Előzmény: szedit99 (18397)
szedit99 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18397

Kedves Lányok! Hej, ha én is, én is köztetek lehetnék /holnap/.

Három hét kórház után azonban nem merem kockáztatni, egyébként is jön egy unoka Gyürüfűről, továbbá még mindig a háztartás rendbetételével foglalkozom, pihenőkkel megszakítva.

Csopi! Sokat gondolok rátok, milyen jó lett volna estig beszlgetni, úgy, hogy a párod is szót kapjon. Lehet, hogy lesz még rá alkalom.

Erzsimama! Itthon mindjárt kipróbáltam a tőled kapott fonalat. Nagyon jó horgolni. El tudnék képzelni belőle egy finom, könnyű csipketerítőt. Kapható-e még nálatok? És /bár nem illik megkérdezni/ mennyiért? Sehol nem láttam még ilyent.

Jolimama! A jövő héten mélben megbeszéljük Kulcsot, és sok mindent.

Marikje! Van 5 kötött négyzetem. Milyen címre küldhetem? Egyébként le a kalappal előtted. Óriási munkát vállaltál!

Érezzétek jól magatokat holnap, helyettem is!

borcsimama Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18396
Bettikém küldtem e-mailt Borcsimama
Előzmény: k-betti (18395)
k-betti Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18395
Kimegyek 9:22-re a Keletibe (hamarosan írok e-mailt). A Keletiből két átszállás a Népliget ha metróval megyünk.

Sajnos a fórumot nem tudom napi szinten figyelni, Borcsimama hozzászólását véletlenül láttam meg.

Jolimamim: kérlek szépen, hogy aki napközben jelentkezik Keleti ügyben, add meg nekik a telefonszámomat, és kérd el az övéket. Köszönöm a segítségedet.

Ha valaki más is a Keletibe érkezik, kérem, hogy e-mailen jelezze a mai nap este 6-ig. Csak késő este leszek gépközelben (illetve napközben, ha a munkám úgy engedi, de erre kicsi az esély).
Előzmény: borcsimama (18393)
ballarozika Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18394

Anhel!
Ez nagyon jó link, nagyon örültem neki azonnal le is mentettem.

Lívia néni!
Nagyon örülök, hogy a fiad megkapta a csomagot, talán te is nemsokára megkapod, és alkothatsz.

Nusa!
Te mivel jössz a talira, és főleg mikor, írd már meg nekem légyszi!

Vicus!
Nagyon szép petike köszi, hogy megmutattad nekünk, hamár ennyit izgultunk a születése miatt. Jó egészséget Nektek, és minél több nyugis éjszakát!

Látom nagyon lázas készülődés van a talira, már csak jó idő legyen, énis nagyon készülök.
borcsimama Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18393

Szép jóreggelt mindenkinek!

A holnapi nappal kapcsolatban kérdezném: 8.54-es vonattal indulnék Pécelről a Keletibe. A vonat 9.22-kor van a Keletiben, onnan tovább a 3-as metróval megyek. Pontosan nem tudom, hogy mikor érek a Népligetbe, ott lesz valaki a Metro aluljáróban, vagy fenn  a metrto környékén találkozhatok valakivel? Virág kitűzőt csináltam.

k-betti Te mikor leszel ott elérhető. nem tudom a tel.számodat, kérlek küldd el @-ben. Köszi a segítséget.

borcsimama

Vicus_35 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 18392
Sziasztok!
Szép jó reggelt Mindenkinek!

Anhel: ez nagyon jó oldal. Nekem, mint kezdő kézimunkásna /ha lesz időm:)))/ nagyon sok segítséget ad.
Köszönöm!!!!
Előzmény: Anhel (18388)
ágnes77 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18391

Kedves Zsófimamája!

Mi is kocsival megyünk és a férjem hoz fel! ÉN féltem hogy ő halálra fogja unni magát egy igy talán tud majd egy kicsit beszélgetni a férjeddel. Ha a férjedet érdekli esetleg a hifi,az autó akkor nyert ügyünk van.

livia néni Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18390
Kedves Rozika!

A fiam jelezte, hogy átvette a csomagot, amelyet Te küldtél. Köszönöm.

Lívia

nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18389
A csótányok kiírtásának legbiztosabb módja, ha azt a szomszédot kiírtod, aki nem rendeli meg a bogárírtást.
Előzmény: yali (18344)
Anhel Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18388
Sziasztok, szép jó estét mindenkinek!

Egy kis érdekesség, és jó viszontlátni a magyar szavakat!

http://photo.163.com/photos/xjzztzqw/#p1

Talán még nem láttátok!
szirmok Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18387

Szervusztok!

Fiam hazajött a koleszból és lefotózta a négyzeteimet /én nem értek ilyesmihez/, így meg tudom mutatni miket csináltam a takaróhoz.  Viszem a talira.

négyzetek
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18386
Ja, és köszönöm mindenkinek az infókat a korzózás ügyében, majd csak elüti az időt valahogy a párom, szeret nézelődni.  ( vagy majd beültetem a planetáriumba:))
Előzmény: zsófimamája (18385)
zsófimamája Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18385

Szép estét mindenkinek!

Na, megint ideértem én is. Ez a sokáig világos, valahogy vonzza kifelé a gyerkőcöket, alig lehet őket beterelni vacsizni, fürdeni. Kicsit szomszédoltunk, aztán elhúzodtak a szokásos teendők.

ANnamária! nagyon szupi a tatyód, átmentem a szomszédba is megnézni, amikor mondtad:))

Nem emlékszel, hogy az a táskás újság magyar vagy német nyelvű volt-e?

Mert itt is lett volna, ha magyar, de nem láttam.

Marcsi! Köszi az infót a balkezes dolgokról:)) Született balkezes vagyok, és mindkét lányom is az:)) Viszont az íráson kívül mindent jobbkézzel csinálok (evés, kötés, horgolás), igaz a bal kezem erősebb.

Most már biztos, hogy kocsival megyünk, és az is biztos, hogy a lányaim is velem lesznek, apuka meg korzózik addig. Rokonok sajnos nem érnek rá, (dolgoznak, vizsgára tanulnak, stb.) majd csak hazafelé ugrunk be egy kicsit. Meg a mamát is meglátogatjuk a szanatóriumban:)) Úgyhogy én addig maradhatok, amíg a lányok, meg a párom bírja:))

Mutizom a levendula fényképét, amit ígértem. Ha ez az, akkor vigyek belőle egy csokorral???? (nem tudom ki kérdezte, bocs)

hkatica1 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18384

Komórka, Margitmama!

Most a virághorgolásom közben átgondoltam a dolgot, és inkább ne hozzatok könyveket nézegetni, mert csak a szívem fájdítanám vele, hogy ezek nekem miért nincsenek meg :(( Majdcsak megszerzem őket egyszer :))

Jolimama Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18383
Most már működik a gmail-em, de nem jött Tőled levél, sőt senkitől. Lehet, hogy elszállt. Küldd el légyszives mégegyszer.
Előzmény: nyüzike (18368)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18382
Ha szükséges, Sándor3-Ildikó is szivesen kimegy a Nyugatiba, csak írjatok Neki.
Előzmény: hkatica1 (18376)
Marikje Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18381

Annamari,Vmartina!

Tutifrankóóóóóóóó

Marikje Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18380
Én sem úgy gondoltam :)))))
Előzmény: hkatica1 (18377)
komórka Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18379
Amit mutattál könyveket abból az első és a Röltex Rózyi nincs meg, a többi megvan, de kicsit sok lenne elvinni (én is viszek dolgokat!) Nem lenne egyszerübb, ha a mintáidat beszkennelnéd? Aztán azokat mélen elküldöd és lehet tovább pontositani.
Előzmény: hkatica1 (18377)
Marikje Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18378

Pumukli!

Megjöttek a négyzetek! Köszönöm:)

Andi!

a tieidet is megkaptam a multkor :)

Taptapo Magdika!

Ma elsőbbséggel ment neked a négyzet és a kék fonal darabka. És sok puszi:)

Gabi_Zsófimamája!

Balkezeseknek találsz videóanaygot kötéssel kapcsolatban a tube oldalain.

http://www.youtube.com/results?search_query=left+handed+knitting

És Jolimama képtárában van balkezes kötőiskola képekben:) http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=36588 a múltkor nézegettem én is mert én meg kétkezes vagyok egyébként balkezes lennék csak kicsinek átszokattak így kétbalkezes lettem és azóta sem tudom csak hosszas gondolkodás után eldönteni, hogy melyik a melyik?:) Tudok írni, kenyeretvágni, dobni mindkét kezemmel:) Kötni még csak jobbal de majd nézegetem:)

hkatica1 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18377
Marikje a leánykádat nem szívesen terhelném!! :))
Előzmény: Marikje (18374)
hkatica1 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18376
IC-vel megyek Debrecen felől, amely csak a Nyugatiban áll meg.
Előzmény: nyüzike (18375)
nyüzike Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18375

Átmegy rákosrendezön,Vagy meg áll?

Marikje Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18374

Bocsánat az olvasó üzemmódért de sok volt most a mellékes most jutott sokaknak eszébe, hogy adóbevallást kellene készíteni:)

HKatica!

Hát férfi az nem lesz csak a leánykám, de ne félj megoldjuk:)

Előzmény: hkatica1 (18371)
hkatica1 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18373
kb. 10 órára
Előzmény: nyüzike (18372)
nyüzike Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18372
Mikor ér be a vonatotok a nyugatiba?
hkatica1 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18371

Jelentem kifosztottam a boltokat.

Nusa, sajnos Verenát nem láttam.

Margitmama! Nagyon örülök :))))

Sándor3-Ildikó, Marcsi, kik a Nyugatinál várják az embereket: lesz valamelyikőtökkel egy erős férfikéz? Egy kicsit sok a könyv és félek a mozgólépcsőn lerántanak magukkal :-)))))))

margitmama Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18370
hkatica1! az első nekem meg van viszem ! puszi margitmama
Előzmény: hkatica1 (18369)
hkatica1 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18369

Egy kéréssel fordulnék hozzátok: akinek megvannak az alábbi könyvek, az nem tudná elhozni a talira, hogy meg tudjam kuksizni milyen minták vannak benne? Vannak fénymásolt mintáim és nem tudom őket könyvekhez kötni.

1243567

Most így beszúrva őket, magam sem gondoltam volna, hogy ennyit még mindig keresek :(

nyüzike Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18368
oda küldtem Nézd meg van e spam volt olyan hogy oda pakolt mindent ki tudja mért
Előzmény: Jolimama (18367)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18367
A gmail nálam nem műxik. Ha arra küldtétek, akkor nem tudom megnézni.
Előzmény: nyüzike (18364)
nyüzike Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18366
Csak amikor felrektad. Nem is szoktam nézni, mert az utcánk végén van egy lottozó és ott félre teszik nekem ami megjelenik.
Előzmény: Jolimama (18363)
Andi171 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18365

Biztosan mindenki horgolja a kitűzőjét szombatra  :-)

Én a konyhán voltam rendet rakni, amíg a két fiamat elvitte a kisebbiknek az apja (vagyis a férjem) az anyukájához.

Aztán én is megyek kötni. Még mindig a rózsaszín bolerót (csapó 3-as).

Előzmény: Jolimama (18360)
nyüzike Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18364
Jolimama @ ment
Előzmény: Jolimama (18360)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18363
Szia, láttad, hogy megjelent a Diana Horgolási Ötletek 5-ös száma?
Előzmény: nyüzike (18361)
nyüzike Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18362
szépej = szépek
Előzmény: nyüzike (18361)
nyüzike Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18361

Szép estét mindenkinek

Szépej a táskák.

Katica képtárát böngészten nagyon tetszk de a tar. hu nagyon nehézkes, lassú

Jolimama Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18360
Hahó, lányok, asszonyok!!! Merre jártok?
Jolimama Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18359
Martina! Ez a táska nagyon szép, gondolkodom, hogy én is elkészítem Kincső unokámnak.
Tervek azok vannak, csak idő lenne rá.
Előzmény: vmartina (18346)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18358
Annamari, köszönöm, hogy itt is megmutattad. Nagyon jó lett. A foltvarrás is kézimunka, ugyan miért ne lehetne itt is?))
Előzmény: Annamária36 (18345)
Jolimama Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18357
Ez attól függ, kinek mikor kell indulnia. Én (hacsak valami közbe nem jön) tudok maradni addig, amíg valaki lesz. Eddig úgy van, hogy Ildikó vendégeként ott maradok Nála.
Sajnos, van akinek a busza elég korán indul. Ha nekem is busszal kell jönnöm, akkor 2-kor indul a buszom.
Az őszi taliról 5 óra körül mentem el, Bettivel az utolsók voltunk.
Előzmény: hkatica1 (18356)
hkatica1 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18356

Sziasztok! Ti kb. meddig tervezitek a talin való maradást? A visszafelé helyjegyem miatt kérdezem.

Vmartina! Szuper lett a táska.

Annamária36 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18355

Erzsimami OKÉ ! Ott fogok toporogni.

Vmartina ez a kistáska szép emléke lesz az ovisballagásnak.

Andi171 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18354

Vicus!

De tündéri ez a kisfiú! Szerencsés vagy, hogy nyugodt kisbaba.

Kívánok Nektek ismét sok boldogságot, az egész családnak!

Előzmény: Vicus_35 (18250)
vmartina Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18353

Kedves Zsófimamája!

Akkor Neked személyszerint is köszönöm. Régóta nem horgoltam már, de a rajz és a video nagyon segített az elkészítésben. Különösen az tetszett, ahogy megmutatta, hogyan kell sor közben fogyasztani. Ez korábban nem sikerült szépre. Jó haladós, egy nap alatt kész volt úgy, hogy állandóan a gyerek után futkostam. Ma reggel vettem meg a füléhez valót( benzincső) és vartam össze.

A leírás alapján, baba fonalból, egy kicsi táska lesz belőle, gyerektáska, esetleg egy színházi retikül.

Előzmény: zsófimamája (18350)
Andi171 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18352

Ez a táska is tiszta jó lett! Nekem a táskák az egyik gyengéim, a másik a takaró. Lassan már külön szekrény kéne a táskáknak, amiket életem során összegyűjtögettem.

Nagyon ügyes vagy, de hát ezt már eddig is tudtuk!

Andi171 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18351

De aranyos ez a kistáska! Biztos nagyon tetszeni fog a kislánynak!

Nekem is tetszett már akkor is, amikor Gabi felrakta. Majd a nagyot is mutasd meg, légy szíves!

zsófimamája Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18350

Az álomtáskám!!!!!:)))) (én tettem fel)

Jaj, de szép, jaj de ügyes vagy, jaj de gyors vagy, meg minden..:))

A videóról, meg a rajzról csináltad??

neva14 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18349
Szép délutánt Mindenkinek!
Csudi klasszak ezek a táskák. Nagyon tetszenek! Most próbálom a lemaradásomat pótolni, amit ma biztosan nem fog még sikerülni. De igyekszem.

Marikje: küldtem a kötéseket. Légyszi szólj ha odaért.
vmartina Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18348

Nekem tetszik! Már régóta vágyom én is egy nagy táskára, amiben mindenem elférne, amit a hosszú műszakokra vinnem kell.

Találtam én is egy pár régi Fürge Ujjak-at, viszem magammal, ezekben úgyis még csak leginkább terítők vannak, én meg azt szoktam a legkevesebbet csinálni.

erzsimami Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18347

Annamária! Szombaton 8-kor az állomáson találkozunk!

vmartina Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18346

Unoka végre elaludt,szeretném megmutatni nektek amit ittléte alatt csináltam. Mindig kellett menni vele valahová, játszótérre, ki a kertbe, dédilátogatóba...

A számítógépet nem vihettem magammal, de a horgolótűt igen.

A táska a holnap oviból ballagó kislányunokának készült. A  kardigánja maradékából csináltam.

Külön köszönet annak, aki a kis táska képét föltette. Annyira megtetszett, hogy most magamnak is horgolok egyet, egy kicsit nagyobban.

Annamária36 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18345

Szép napot !

Jolimama kérésére itt a táska nem gondoltam,hogy megmutatom mert ez a fórum nem erről szól.Akkora lett,hogy strandolni lehet vele meg a végére jöttem rá,hogy hogyan varrom majd a következőt.Minnél többet nézegetem,annál több hibát látok benne.Mindegy,nyárra jó lesz.Már vettem hátizsákot is amiben az újságokat viszem. :)

yali Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18344

Kedves Mindenki!

Megint nem voltam néhány bnapig, és olvasgatok vissza, de még el vagyok maradva..

Én még mindig a 101 kiskutyás gobelinnel kínlódok,nagyon unom a rengeteg kontúrt, ha azon túl leszek, majd könnyebb lesz..

A csótányok kiírtására nincs valami ötlete valakinek? Nem tudok megszabadulni tőlük, pedig nagyon igyekszem...

erzsimami Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18343
Szája kint a lyukból.
Előzmény: borcsimama (18334)
ovadi2 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18342

Szép napot mindenkinek!

Bár igazán nem tartozik a topic témájába, de megosztanám veletek, elsősorban a lakásban cicát tartókkal az alábbiakat:

ma Svédországban az összes Purina terméket betiltották, mert a cicák veseelégtelenséget és hasnyámirigy gyulladást kaphatnak tőle. A betegség tünetei nagy étvágy és rengeteg pisilés.  A vég az kb. 3 nap alatt következik be.

Vigyázat, nagyon sok terméket gyárt a Purina!

Vakond ügyben: kertészeti boltban tudnak rá megoldást, Anyukám is ott vett valamit, amitől elmentek máshová a vakondkák, tehát humánus megoldás, nem kell bántani őket.

Jolimama Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18341
Szép napot Mindenkinek!

Ma ismét sétáltam, ezeket a meglepiket hoztam magammal. Nem biztos, hogy még ma fennt lesznek, de igyekszem.

Páran nem osztottátok meg velem a telefonszámokat. Ez egyáltalán nem baj, de aki nem akarja nekem megírni a tel.számát,kérem, egy levélben írja meg, hogy kb. mikor és hova érkezik. Már csak azért, hogy tudjuk, hol, meddig várjunk.
Biztosan megtalálhatók leszünk, ahol ennyi asszony összegyűlik, az csakis mi lehetünk, valami infót azért szeretnék kapni.

Hangyaügyben nekem a hangyacsapda vált be, a régi családi házunk az erdő tövében volt, rengeteg hangya lepett el bennünket. A csapda után sikerült megszabadulni tőlük. Valaki már írta ezt a megoldást, azért írom, hogy nekem bevált.
Anyus4 Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18340
Wattacukor !

Nálunk is volt rengeteg hangya és szárnyashangya is, nekem az vált be, hogy amerre közlekedtek és a az ajtók és ablakok elé leszórtam sütőport egy hét után minden hangyafaj eltűnt.
Ez tökéletes az indiai vöröshangyákra is, kaptam a nővéremtől Indiából egy kókuszdióból faragott majmot és amikor letettem a polcra, egyszercsak elkezdtek hemzsegni ki belőle a vöröshangyák.:) Még a két hosszú repülőutat is kibírták.

Az Europarkban a Média Markból Saturn lett.
nusa-szegedről Creative Commons License 2007.05.17 0 0 18339

Ez a hét valóban különleges!

Drága, aranyos Pirikém, a '86-os nekem is megvan, de ha a '88-t feltennéd, nemcsak nekem öreg kotlósnak, de egy 17 éves, nagyon kedves, rendes kislánynak is nagy örömöt okoznál, valamint kikiáltalak a hét jó tündérének is, mert ekkora munkát magadra vállalsz, csak hogy másnak jót tegyél!

Privát is megy...

Előzmény: csirip46 (18331)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!