Minél hamarabb. :-) Rövid, könnyű edzésekkel kezdd, és fokozatosan növeld a terhelést. Elsején jön a San Sebastiani nagydíj, de az szerintem túl nehéz kezdetnek, inkább a másnap rajtoló Lengyel kört javaslom. :-)
nem, országúti. viszont alul sosem fogom a kormányt.
még nem volt törésem, semmi komoly baleset, csak kocsiajtót nyitottak rám párszor. szóval sejtésem sincs, hogy milyen lehet kulcscsontörés után 3 héttel újra tekerni...
Jah persze pihizett,mert tudta,hogy Armstrong nem támadhatja!! Figyelj lehet,hogy jövőre is megnyeri AC a Tourt,de azt borítékolom neked ,hogy vért fog hugyozni érte,úgy meghajtja Lance,szó nem lesz itt dorgálásról max. álmaidban!
törött kulccsonttal ha nem is néhány nap múlva, de már lehet görgőzni, szerencséje, hogy nem úgy járt mint pl. Ullrich, aki lábsérülés miatt majd' egy egész szezont hagyott ki anno...
korrekt cikk...ez a hollywood-i dolog meg tényleg eléggé szembetűnő, főleg ez a Ben Stiller-es sárga trikó átadás milyen már (lehet LA-nak pont ehhez semmi köze nem volt, de esélyes hogy igen), pont mint 1984-ben a Los Angeles-i Olimpián, ahol pénzért akárki vehetett pár 10 méter futási lehetőséget a fáklyával. Mert amúgy el nem tudom képzelni, hogy mi keresnivalója van egy amerikai komikusnak ennek a versenynek a közelében
# RT @axelmerckx: A champion is also measured on how much he respect his teammates and opponents. You can win a race on your own not a gra ...about 10 hours ago from UberTwitter in reply to axelmerckx
# hey pistolero, there is no "i" in "team". what did i say in March? Lots to learn. Restated.about 10 hours ago from web
# Seeing these comments from AC. If I were him I'd drop this drivel and start thanking his team. w/o them, he doesn't win.about 10 hours ago from web
Azért jók ezek a beszólások Armstrongtól, mert ha bárkiben egy fikarcnyi kétség is lett volna, hogy mennyit készül majd Contador a jövő évi Tourra... nos, azokat el lehet hesegetni. :-)) Ezek után keményen meg akarja majd dorgálni a Bruyneel/Armstrong csapatot.
"He is a great rider and has completed a great race but it is another thing on a personal level, where I have never had great admiration for him and I never will."
"Mi relación con Lance Armstrong es nula, pero es un grandísimo corredor y ha hecho un gran Tour, otra cosa es a nivel personal donde nunca le he tenido una gran admiración, ni se la tendré",
Kapcsolatom Lance Armstronggal a nullával egyenlő, bár óriási versenyző, aki nagy tourt teljesített, más dolog, hogy személyes szinten nem vagyok elragadtatva tőle, és nem is leszek.
Az admiración azt is jelenti, hogy csodálat, de azt is, hogy elragadtatás. Szerintem az, hogy "személyes szinten nem "festek" valami nagy csodálatot" nem értelmes. Magyarul is azt mondjuk, hogy nagy ember, de személyesen is megismerve nem vagyok elragadtatva tőle.