Keresés

Részletes keresés

Johnny Boy Creative Commons License 2005.07.12 0 0 511
Igen, féltékeny vagyok, és ha megcsalna, látni akarom, ahogy megteszi. Én is úgy érzem egyébként, hogy csak idő kérdése, hogy mikor következik ez be, pedig maximálisan megbízom benne és tudom, hogy szeret, de mégis... Szinte biztos, hogy egyzer megteszi, 1 hónap, 1 év, 2 év, ki tudja. De látni akarom, ahogy valahol egy szórakozóhelyen ittasan összejön az alkalmi partnerével vagy egy ismerősével és valahol dugnak egyet: kíváncsi vagyok rá, izgat. Persze jobb lenne, ha nem tenne ilyet, én igazából azt szeretném, ha hűséges maradna. És valóban birtoklási vágy van bennem. Egyébként nagyon érdekes ez a biológiai magyarázat és a poligámia gondolata is. Szerintem sincsen semmiféle monogámia az ember szexuális viselkedésében, ez csak egy kulturális előírás, a gyakorlatban azonban nem így működnek a dolgok.  
buddi Creative Commons License 2005.07.11 0 0 510

Féltékeny vagy, és szeretnéd ha megcsalna, de a szemed előtt.

Ez is egyfajta birtoklási vágy.

Ha megcsal de nem előtted, az már nem tetszene mi?

Előzmény: Johnny Boy (504)
Jenő Tokióból Creative Commons License 2005.07.11 0 0 509

Szerintem egyébként egy ilyen beállítottságú nő biztos hogy nem fog megváltozni, vagyis csak idő kérdése mikor fog félrelépni. Hasonló egyéniségű nőt ismertem már párat, erre jobb előre felkészülni hogy ne érjen váratlanul. Gyereknevelés vagy az öregedés lehet egyedül ami megváltoztatja őket.

 

Előzmény: Johnny Boy (504)


Jenő Tokióból Creative Commons License 2005.07.11 0 0 508

Izgalmas feleséged van, bár az ilyen kapcsolatokat szerintem jobb szeretői szinten tartani. Amit egyébként sokan megfigyeltetek itt, az nem más mint a legősibb kompetitív ösztönök egyike. Egyrészt a férfiak szeretnek vetélkedni egy jobb nőért azaz a jó génállományért, a nők pedig szeretik versenyezetetni a körülöttük lévő hímeket, hogy utódnemzés szempontjából a legoptimálisabb kombináció alakuljon ki. Férfiaknál egy ilyen versenyhelyzetben két dolog lehet, a stressz megbénítja és gyengének bizonyul, vagy kifejezetten felpörgeti és a legjobbat hozza ki magából. A legtöbb férfi aki ilyesmikről képzeleg, tulajdonképpen arra a többletre vágyik, amit egy ilyen helyzet ki tud hozni belőle. Talán mert átélte már vagy kezdettől fogva része a fantáziáinak. Végül is az ősemberek is rejtett poligámiában éltek és ebben élünk ma is, csak egyes vallások látszólag megkövetelik a monogámiát.

 

Előzmény: Johnny Boy (500)
maxpayne Creative Commons License 2005.07.11 0 0 507
Fura egy dolog ez.Pszichológus(pszichiáter) kellene talán,hogy megmagyarázza az okát,miért izgatja a férfiak egy részét,hogy a kedvesét lássa egy (több?) idegen pasival szeretkezni.

Sokszor elképzeltem én is,hogy a feleségemet előttem kényezteti(k) más(ok)...
Hogy csókolom az ajkait,míg Őt valaki...és érzem a kéj apró(vagy NAGY) rándulásait a száján,a rezdüléseket a testén...amit MÁS okoz...

Igen,szeretnék látni egy másik pasit BENNE...
Huhhhh......:)Kicsit sem izgat...:)Attól még (sőt) nagyon szeretem!!!!
Lubomir Creative Commons License 2005.07.11 0 0 506

Hm....javaslom beszélgess a vágyadról és a kétségedről az asszonnyal. A reakciójából sok minden kiderülhet. Pozitiv és negativ.

 

Más.

 

Mostanában nekem is mind gyakrabban megfordul a fejemben, hogy mennyire élvezném hogy a barátnőmet jó alaposan kinyalja egy pasi, miközben vadul csókolom az ajkait....azt hiszem erre fogom terelni a beszélgetést vele...

 

L

Előzmény: Johnny Boy (504)
birbigli Creative Commons License 2005.07.11 0 0 505
a legfontosabb,szvsz,hogy eldöntsd,mit is akarsz és azután annak megfelelően cselekedj is,de ez,hogy akarsz valamit,de az az életed végét jelenti,nem túl jó lehetőség.
Én már elég régen szóltam itt hozzá,van vagy két éve,amikor még csak előtte álltunk bizonyos eseményeknek,de mondhatom, hogy nem bántuk meg, sőt.Így az a vágy,ami Benned is van megvalósult és ezzel csak erősödött a kapcsolatunk,mert azóta nincsenek tabuk,mindent elmondunk egymásnak,hiszen,legfeljebb megvalósítjuk egymással,nincsenek titkos félrelépések,mert nincs rá szükség,lehet ,hogy feleséged is valamilyen ilyesmi helyzetben kiélhetné magát,melletted.Persze,ha maradsz ilyen féltékeny,akkor rossz az ötlet.Rajtad áll,szenvedsz,vagy élvezkedsz:)
Előzmény: Johnny Boy (504)
Johnny Boy Creative Commons License 2005.07.11 0 0 504
Erről még nem beszéltem vele, de azt tudja, hogy nagyon féltékeny vagyok és mindig azt mondja, semmi okom rá. Hiszek neki, mert jó a házasságunk és szeretjük egymást nagyon, az ágyban is jó. De például a szorongásom egyik fő oka, hogy ha alkoholt iszik - és ez szinte minden kisebb-nagyobb társasági összejövetelen megtörténik - akkor nagyon beindul szexuálisan, az előéletében is ilyen alkalmakkor voltak alkalmi szeretkezései. Így aztán ha nélkülem megy el néha-néha barátnőivel valahová szórakozni, állandó szorongás gyötör, hátha mégis megtörténik... Ugyanakkor szinte vágyom rá, hogy megtörténjen mégis, csak éppen kíváncsi vagyok arra, hogyan, hol és kivel. Nem akarom azt ajánlani neki, hogy tegye meg, mert tudom, hogy azt mondaná: hülye vagyok és csak engem szeret és velem akar szeretkezni, senki mással. Mindig ezt mondja, ha féltékenykedem. Szóval a lényeg az, hogy elméletileg minden oké nálunk, szerintem hűséges hozzám és bízhatok benne, mégis folyton aggódom, hogy megcsal, de eközben a féltékenység mellett szinte várom, hogy lássam egy ilyen helyzetben. Csak éppen azt hiszem, hogy akkor vége is lenne a házasságunknak, mert biztos, hogy többé nem tudnék hozzáérni. Leginkább egyébként arra szoktam gondolni, hogy biztosan vágyik néha más férfira, mert olykor, ha tanúja vagyok annak, hogy ismerős férfiakkal beszélget, erotikus vágyakat fedezek fel a szemeiben, de lehetséges, hogy ez csak az én vízióm. Azt hiszem az a legnagyobb baj, hogy ismerem az előéletét, ezen pedig nem vagyok képes túllépni. Lehet, hogy ez az egész nem is illik ebbe a topicba, mert végül is engem csak a dolog lehetősége izgat, ha meglátnám, amint valaki mással szeretkezik, nyilván összetörnék azonnal. Pedig már gondoltam arra, hogy megkérem, feküdjön le előttem valakivel, de valószínűleg visszutasítaná ezt és ha mégis megtenné, akkor alaposan megsínylené a kapcsolatunk.
Előzmény: Elizabeth (502)
HatfaludyFeri Creative Commons License 2005.07.09 0 0 503
Igen, amíg volt feleségem és is éreztem néha hasonlóan.
De nem tudom, hogy ténylegesen el tudtam-e volna viselni ha látom, hogy a feleségem jól megb..... . Mert kifejezetten egy energikus szeretkezés közben szerettem volna őt látni.
Előzmény: Johnny Boy (500)
Elizabeth Creative Commons License 2005.07.09 0 0 502
Hát, érdekes. Próbáltál már vele beszélni erről?
Előzmény: Johnny Boy (500)
covering_fire Creative Commons License 2005.07.09 0 0 501

Öcsém, azt javallom, ne erőltesd. Ha őszintén átjössz, ez nem lesz egyszerű dolog.

 

Szia

Előzmény: Johnny Boy (500)
Johnny Boy Creative Commons License 2005.07.08 0 0 500
Nem nagyon szoktam fórumozni, de most mégis írok, mert ez a téma érdekel. Én egy rendkívül féltékeny férfi vagyok, két éve élek együtt feleségemmel. Féltékenységem részben abból ered, hogy feleségemnek igen változatos szexuális múltja volt, amelyet pontról pontra elmesélt nekem annak idején (jó néhány szerető, alkalmi kapcsolatok, egyéjszakás kalandok stb.) Ráadásul elvált nő, és mikor már titkos viszonyt folytatott velem az előző férje mellett (szerelmi háromszög) , utólag kiderült, hogy miközben velem is szexelt, odahaza is csinálta néha az exszel. Bár azóta hűséges hozzám, legalábbis elmondása szerint, illetve úgy tűnik számomra is, én mégis rendszeresen féltékenykedem. Ha meglátom egy idegen pasival, ha később ér haza valamiért, ha nem tudom elérni telefonon, ha a barátnőivel sörözni megy este valahová, rosszul vagyok az aggodalomtól és úgy érzem, nem tudnám elviselni, ha lefeküdne valaki mással. Ez az érzés állandó szorongást okoz nekem. Ugyanakkor azt vettem észre magamban, hogy csaknem vágyom arra, hogy egyszer sikerüljön elcsípnem, amint egy fickóval alkalmilag kefél valahol, ha egy olyan helyzetben látnám viszont, mint múltjának egyes történeteiben. Magyarán lehetséges, hogy szívesen végignézném, ha valaki nagyon megdugná, ugyanakkor valószínűleg ez igen rosszul is esne nekem és egy életre megundorodnék tőle. Gondoltam arra, hogy szándékosan előidézünk valami ilyesmit, de attól tartok, ez csak a képzeletemben izgató dolog, és amint azt látnám, hogy egy másik faszi a farkát belehelyezi, soha többé nem tudnék hozzáérni. Hát, ennyi az én történetem.   
smokie_ Creative Commons License 2005.07.07 0 0 499
kevés hozzászólásod van még :o(
Előzmény: liberátor2 (493)
liberátor2 Creative Commons License 2005.06.22 0 0 493

Már meg is nyitottam volna a topikot, mert érdekesnek ígérkezik a téma, de valamiért még nem nyithatok ilyet.

Alfa Hold Creative Commons License 2005.06.22 0 0 492
itt a link he!:
orgazm
Előzmény: liberátor2 (490)
Alfa Hold Creative Commons License 2005.06.22 0 0 491
tegnap volt a velveten. olvassál újságot! :)

és nyissál topikot, hátha valaki leírja a tapasztalatát.
Előzmény: liberátor2 (490)
liberátor2 Creative Commons License 2005.06.22 0 0 490

Orgazmusklinika???

Erről írátok bővebben??? Ez lehet, hogy OFF-OFF.

Talán lehetne topicot nyitni ebben a témában.

Alfa Hold Creative Commons License 2005.06.22 0 0 488
szerintem ez egy durva általánosítás.

és itt egyébként is 3-as felállásról van szó, nem arról, hogy nélkülem dugják a feleségemet...
Előzmény: Törölt nick (480)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.22 0 0 486
Te, lehet, hogy el sem hiszed, de én is élvezem az életet, meg őszinte is vagyok magammal, mégse szeretnék ilyeneket.
Csak a nőket szeretem, még látensen is, a sajátomat meg nem akarom másokkal megosztani...
Hogy én milyen ferde hajlamú vagyok, b+... Ha nem ismerném magam, el se hinném.
Előzmény: gold-x (477)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.22 0 0 485
Egyetértek vele.
Bár feleségem nincs, de képzelőerőm van.
Előzmény: Törölt nick (473)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.22 0 0 484
De sohasem csinalja.
Előzmény: Törölt nick (483)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.22 0 0 482

Koszonom Cherry, Internet Cop, hogy helyre tettel.  Igazad van, nincs szolasszabadsag, majd mindig toled kerek engedelyt...nezzel jobban korul..van itt is ott is ismetlo tema..

S ha a bajom meg nem oldodott meg...akkor mi?

 

Egyebkent igyekszem:  a valasz nem.  Nincs ra ok, jon mindenfele mellebeszelessel de nem mondja meg miert nem.  Igy allunk.

 

Sajnalom ha zavartam a felsegteruletedet.

 

 

Előzmény: cherrry (481)
cherrry Creative Commons License 2005.06.21 0 0 481

Kedves Nyalhatnék,

Mi a francért rinyálod tele az összes fórumot a problémáddal?
Nyitottál egy topicot arról, hogy nem szop le a feleséged: rendben.
Fél éve sirdogálsz ott: rendben
Aki akarja vigasztal: rendben.

 

Ha csak a töredékét fordítottad volna a szövegelésnek a feleséged meghódítására, akkor már rég undorod lenne a sok puncinyalásból.

 

Maradj szép békésen a topkodban.

Előzmény: Törölt nick (479)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.21 0 0 479
Nem, az en felesegem nem leszbikus de nem nyalat, nem szopik.  En nem vagyok biszex, de orulnek ha valaki megdugna a felesegem s kinyalna, akkor legalabb tudnam, velem van baja s nem neki van baja..Ertitek?
Előzmény: Törölt nick (478)
gold-x Creative Commons License 2005.06.21 0 0 477
 És őszinte, és élvezem az életet. És nem tagadom magam előtt, mint egyesek.
Előzmény: Törölt nick (476)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.21 0 0 475

Tundy, itt az alap baj az, hogy nem engedi hogy nyaljam, ami neki nagyon jo lehet...a tobbi mar csak az en fantaziam, hogy masnak megengedne stb stb s elveznem ha elvezi stb...

 

En mar szazszor elmondtam mit szeretnek, kerdezem mit szeretne, de valahogy haritja mindket valaszt...ez a bajom...

Előzmény: tündy (474)
tündy Creative Commons License 2005.06.21 0 0 474

 

Szervusztok.

 

Nő létemre írok ebbe a topciba, mert mégis kapcsolódik az én esetem a témához. A férjemmel jól megvagyunk, mindig is jól megvoltunk szexuális téren is. Házasságkötésünk óta sok év eltelt, a férjem sok "extrém" vágyam teljesítette, de én nem tudtam őt rávenni, hogy meséljen vágyairól. Pedig én is szívesen belementem volna az ő fantáziájának megvalósításába de mindhiába. Évek teltek el, gyermekünk született, aztán még egy. Aztán több mint 10 év házasság után a férjem kibökte végre, hogy mit szeretne, mi is izgatná, mire kiváncsi. Nos a férjem azt szerette volna hogy végig nézi, amint két másik férfival közösülök. Hát persze nemet mondtam. Aztán végül is beleegyeztem de csak azzal a feltétellel, hogy hátulról nem jöhetnek, csakis óvszerrel hatolhatnak belém és nem élvezhetnek el bennem. Így is lett  A férjem két számomra ismeretlen férfival jött haza azon a bizonyos napon. Nyaraláson történt amikor a gyerekek nem voltak velünk, az egyik férfi míg belémhatolt én a másikat a számmal izgattam, majd cseréltek, végül mindketten rámverték. A férjem végignézte, soha többé nem találkoztunk azokkal a férfiakkal. Bevalotta a férjem nagyon tetszett neki a dolog nagyon köszöni, és többet nem szeretne neki ez volt a vágy, őt ez izgatta, hogy lássa ahogy engem meg... Nem ítélem el a férjemet, azóta is kiegyensúlyozott házasságban élünk, hát ennyi lenne az én tapasztalatom erről a kérdésről.

Törölt nick Creative Commons License 2005.06.21 0 0 473
Szia Amok,  a 469. hez mit szolsz?  (ne a biszex reszhez..)
Előzmény: Törölt nick (472)
Törölt nick Creative Commons License 2005.06.21 0 0 472
Szerintem biszexuális.
Előzmény: Törölt nick (469)
gold-x Creative Commons License 2005.06.21 0 0 470
 Csak annyit árulj már el, hogy minek jössz akkor erre a topicra?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!