Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.10 0 0 307
Szerintem ez egy huncut, rövid miniszoknya egy teljesen normális harisnyatartóval.:o)

cj

Előzmény: JoanaTavares (302)
JoanaTavares Creative Commons License 2002.10.10 0 0 306
Ilyenkor még nincs, majd december környékén. Amúgy a naci alatti harisnya szerintem nem kifejezetten erotikus :)
Előzmény: Zabi (304)
Ideiglenes Nick Creative Commons License 2002.10.09 0 0 305
Hát hülye lennék én, hogy ne hoznám fel?!
Zabi Creative Commons License 2002.10.01 0 0 304
Sajnos túl korán jött a hűvös ősz és a lányok a szoknya/rövidnadrág+mezitláb irányzatból 99 százalékban váltottak a hosszúnadrág irányába. De vajon van-e rajtuk a nadrág alatt harisnya? Mik a tapasztalatok?
ezmarcsakjolesz Creative Commons License 2002.09.25 0 0 303
Hat erre az oldalra hol bukkantal? Mellesleg nekem mindegy, ha az asszony, vagy az egyik kollegam bármelyik minőségében hordaná.

Egyébként inkább újhullámos harisnyatartónak tartom.

Előzmény: JoanaTavares (302)
JoanaTavares Creative Commons License 2002.09.18 0 0 302
Nem tudom eldönteni, hogy
ez
egy durva harisnyatartó vagy egy szuperrövid miniszoknya.
ariva Creative Commons License 2002.09.11 0 0 301
milyen harisnya?
nem mindegy??!? :-)))

a lényeg, hogy egyre többet látható. Csak győzzön az ember szeme futkosni a gyönörű harisnyás gyönyörű lábakon!!! ;-)

ratopel Creative Commons License 2002.09.11 0 0 300
Vajon milyen típusú hn. lesz a divat idén ősszel?
JoanaTavares Creative Commons License 2002.09.06 0 0 299
Na felhozom, itt van az ösz, itt van újra. És az egyetlen jó benne, hogy elö lehet szedni a harisnyát, -tartót.

Bár látom, vannak, akik rekkenö höségben is birtak a témáról társalogni :)

Esti Judit Creative Commons License 2002.08.14 0 0 298
KOszi.
Azt hozem tudom melyikre gondolsz. Mar akkor, ha a hatul azt jelenti, hogy a Feny utca feloli oldala az epuletnek.
ej
Cuvi Creative Commons License 2002.08.13 0 0 297
Szintén a Mammutban van egy másik fehérneműs, valamelyik emeleten, hátul. Pici bolt, kék táblával, gyönyörű (és méregdrága, de megéri) fehérneműkkel. Ott esetleg érdemes lenne megnézni.
Előzmény: Esti Judit (296)
Esti Judit Creative Commons License 2002.08.13 0 0 296

En a szurkeket nagyon szeretem, de egy csomomindenkinek nem tetszik. Meg hat ahhoz szinte csak a hideg szinu ruhak mennek. Kiveve a bordot, de az a baratom szerint nagyon Matav design. A cognac szin, amit egy csomoan szeretnek, nekem nem jon be anyira, kicsit tul sotetnek tartom.

Mas.

Nagyon regota szeretnek egy olyan combfixet, aminek a szelen nem csipke van, hanem szaten csik. Iszonyuan vonzanak ezek az egyszerusegukben es nemessegukben szep anyagok, mint pl a szaten meg a selyem. Bordo vagy sotetkek lenne a legjobb. Tud valaki lelohelyet? En meg csak kepen lattam ezt a harit, meg a Mammutban a Palmers uzletben lattam valami hasonlot, de az nem tetszett annyira.

ej

wamshoes Creative Commons License 2002.08.12 0 0 295
Nyissunk egy cipős topicot? :-)

Én a világosabb harisnyákat kedvelem. Különösen azt amikor sötét cipő, és sötét szoknya társul hozzá, ilyenkor szinte "világít" a láb, nem lehet nem oda nézni :-) Nadrággal is jó, akkor a lábfej vonzza a figyelmet.

Esti Judit Creative Commons License 2002.08.12 0 0 294
Talan ezt a cipo temat lassan lezarhtjuk, vegulis elegge offtopik.

Engem nagyon erdekelne, hogy milyen harisnyaszineket szerettek es miert. En feketet nemigen hordok, mert elonytelenul vekonyit, viszont a vilagosakkal neha bajban vagyok.

ej

Esti Judit Creative Commons License 2002.08.12 0 0 293
Szia!

Szerintem a szep cipo kb. 5 cm magas sarokkal rendelkezik. Azok mar elegge "kecsesek", noiesek. Az, amit nemreg vettem olyan; hogy kicsit nyitott oldalt. Nem tudom a ciposzaknyelvet, ugyhogy csk korulirni tudom. A labfejem kozepenel nyitott, tehat a labujjaim takarva vannak, es a sarkamnal is van egy zart resz. Es a bokamat egy vekony pant tartja. A sarka kb 6 cm.

Szerintem a magastalpu cipok nem tul izlesesek, nem szeretem oket.
A kepek kozul nekem a barna cipo tetszik.

Ami ma rajtam van, annak kb 4 cm-s sarka van, ez a legkenyelmesebb harisyas cipom, de ez sem teljesen tuti.

ej

wamshoes Creative Commons License 2002.08.09 0 0 291
Szia Judit!

"Egyreszrol utalom azt, ha egy pasi alsogatyaban vagy felmeztelenul maszkal otthon pl. egesz vasarnap. Idegesito. Tulajdonkeppen nem tudom miert bosszant..."
Szerintem teljesen igazad van!!! Magam részéről ilyet csak akkor engedek meg magamnak amikor teljesen egyedül vagyok. Amikor vele vagyok egészen egyszerűen szégyelném magam, ha ilyen igénytelen lennék! Tehát ilyenkor rendes nadrágot,inget veszek fel még akkor is ha sehova se megyünk. És nem érzem kényelmetlennek, mert tudom, hogy ez tetszik neki.
Talán mert én így gondolkodom ezért is szeretném, ha ő is hasonlóan tenne. Persze pluszban még ott van a harisnya és cipő mániám :-)

"Ez a szabaly altalaban ervenyes a labbelikre egyebkent (marmint hogy a kenyelmes nem szexi). A szep, noies cipokben altlaban nem lehet kibirni fel napnal tobbet ep esszel. Szoval kell valami kompromisszum. Lapposabb sarok, ilyenek."
Szerinted milyen a szép, nőies cipő? Milyen magas sarokkal? Tudom sok férfi a 10 cm vagy még magasabb sarkú cipőket találja szexinek, de az én ízlésem nem ilyen! Én úgy 0-6 cm közötti sarok magaságot kedvelem, az ennél magasabbat már valahogy aránytalan találom, és nem tetszik. Esetleg ha a talpa vastagabb egy kicsit (max 2-3 cm!), annyival a sarok is lehet magasabb. Igazából az olyan 3-4 centis sarok magasság ami legjobban bejön nálam. De akár egy szinte teljesen lapos cipő is lehet nagyon szexi (legalábbis számomra). Mindjárt keresek pár képet illusztrációnak, nézd meg őket, hogy szerinted mennyire elviselhetetlenek ezek egy nő számára.

"Szerintem a szex akkor jo, ha az ember spontan kivanja meg, szoval csak ugy jon."
Így igaz!
"egy pillanat alatt be lehet izgulni. Ha eppen nincs az ember lanyan harisnya, akkor valoszinuleg nem fog felrantani egy par combfixet valamikor ut kozben." "Persze van, amikor elhatarozzuk, hogy szexelunk, es felveszek egy harisnyat "beoltozom", rakeszulok, hogy meg szuperebb legyen..."
Szerintem ebben is igazad van, ilyenkor már teljesen felesleges a "beöltözés", hiszen ha már meg volt a beizgulás ennélkül is, akkor már csak felesleges időhuzás lenne.
Amire én gondolok, amiért szeretném ha otthon is felöltözne úgy ahogy nekem tetszik (legalább időnként), hogy sokkal könnyebben bekövetkezzen nálam a spontán megkívánás állapota. Elég lenne csak ránéznem :-)
Mert így előfordul, hogy vagyunk valahol, ekkor szépen van öltözve, meg is kívánom, de nincs lehetőség rá. Aztán hazamegyünk, ő gyorsan átvedlik otthoniba ami általában lelombozza a vágyaimat. Most vagy az utcán essek neki, vagy rögtön azután teperjem le, ahogy belépünk az ajtón? :-)))) Szóval ha ilyenkor nem rögtön öltözne át, akkor lenne időm becézgetéssel, símogatással,stbvel felkelteni benne is a vágyat. Aztán úgyis "kicsomagolom", utána meg már felöltözhet otthoniba :-)
Ha meg otthon is szépen öltözne, akkor olyankor nem is kéne arra várnom, hogy mikor érünk már haza :-)

Előzmény: Esti Judit (290)
Esti Judit Creative Commons License 2002.08.09 0 0 290
Hi!

Nem tudom, hogy hogy vehetned ra, hogy otthon is csini legyen. Eleg nehez dolog.

Ha az ember hazaer, akkor le akar magarol vetni mindent, lazitani akar, meg ilyenek. Ez nekem is ketszeres problemat jelent. Egyreszrol utalom azt, ha egy pasi alsogatyaban vagy felmeztelenul maszkal otthon pl. egesz vasarnap. Idegesito. Tulajdonkeppen nem tudom miert bosszant... A volt baratom nagyon ilyen volt. Masreszerol magamrol is tudom, hogy otthon leginkabb valami pamut sortban es poloban vagyok legszivesebben, es persze papucsban, ami ha kenyelmes, akkor nem tul szexi.

Ez a szabaly altalaban ervenyes a labbelikre egyebkent (marmint hogy a kenyelmes nem szexi). A szep, noies cipokben altlaban nem lehet kibirni fel napnal tobbet ep esszel. Szoval kell valami kompromisszum. Lapposabb sarok, ilyenek. EZ nekem mostanaban eleg nagy gondot okoz. Rengeteget ulok, ami valoszinuleg onmagaban rosszat tesz a gerincemnek, derekamnak. Ha valami miatt sokat kell jarnom a varosban es nem eleg kenyelmes a cipom amiben maszkalok, akkor nagyon megfajdul a derekam. Ezert neha panikszeruen atnyergelek nehany napra a jo kis vilagosbarna bor Adidas cipomre es farmerre, mert mar nem birom tovabb... Persze baratom ezt nem fogadja kitoro orommel, de nem tudok mas megoldast. Nemreg vettem egy nagyon super fekete magas sarkut. Harisnyahoz nagyon idealis, feher a belseje, ugyhogy a vilagos harisnyakat sem veszelyezteti, a talpa eleg hajlekony, es nagyon gyonyoru pant van a bokajanal (vagyis az en bokamnal). Abban legutobb egy egesz napot is kibirtam, es nagyon buszke voltam magamra. De tenyleg nagyon nehez szexi, elegans, izlesednek megfelelo, ugyanakkor hordhato cipot beszerezni.

Kimondottan szexhez harisnyat felvenni meg olyan dolog, ami nekem eleg ritkan sikerul. Nem tudom, hogy mas nok hogyan allnak ezzel. Szerintem a szex akkor jo, ha az ember spontan kivanja meg, szoval csak ugy jon. Ulunk, beszelgetunk vagy valami egyeb hetkoznapi hetkoznapi tevekenyseg kozben egy jol eltalalt simogatastol egy pillanat alatt be lehet izgulni. Ha eppen nincs az ember lanyan harisnya, akkor valoszinuleg nem fog felrantani egy par combfixet valamikor ut kozben. Lagalabbis szerintem nem jo ilyen szunetet tartani. Persze van, amikor elhatarozzuk, hogy szexelunk, es felveszek egy harisnyat "beoltozom", rakeszulok, hogy meg szuperebb legyen, de akkor, azt hiszem, tobbet varok, es ha nem sikerul olyan jol az az alkalom, az tok kiabrandito. Ugy erzem, hogy "jaj en meg harisnyat is vettem fel, es megsem...". Az esetek tobbsegeben minden jol megy, es nincs csalodas, de en egy kicsit mindig tartok a kudarctol (a sajat kudarcomtol), es ez elegge visszavet harisnyas szex teren. De ez az en egyeni paranoiam, valahogy ki kellene nevelnem magambol.

j

wamshoes Creative Commons License 2002.08.09 0 0 289
ezt az oldalt ismeritek? érdemes szétnézni rajta, elég jó képeket találni.
wamshoes Creative Commons License 2002.08.09 0 0 288
Szia Judit! Öröm olvasni egy hölgy hozzászólását itt!!!

Én elsősorban a szép női cipőkért vagyok oda, amik egy szép harisnyás női lábon mutatnak a legjobban. De úgy általában is azt szeretem ha egy nő szépen fel van öltözve: szép blúz, szoknya/nadrág, harisnya, cipő. A "fiatalos" (szakadt farmer, póló), "sportos" (póló, jogging, sportcipő),stb stílusok nálam nem menőek, inkább a "komoly" stílust kedvelem .
A barátnőmmel nagy szerencsém van, mert nagyon szépen szokott öltözködni, pont úgy ahogy nekem tetszik, annélkül, hogy erre én kértem volna.
De mit tegyek, hogy ne csak akkor csodálhassam amikor elmegyünk valahova, hanem otthon is?
Hogyan vehetném rá arra, hogy amikor belép a lakásba ne azzal kezdje, hogy felvesz egy kopott papucsot,stb? Vagy amikor nem is megyünk sehova, csak úgy az én kedvemért öltözzön fel szépen? (Különösen ha "akar tölem valamit" :-)))
Mit tanácsolnál Judit, hogyan próbáljam meg erre rávenni?

Esti Judit Creative Commons License 2002.08.08 0 1 287
Visszterve meg a nok harisnyara szoktatasara :

Arra is erdemlmes gondolni, hogy

1.Egy csomo nonel ez reszleges vagy teljes stilusvaltast kovetelne, amibe nehezen megy bele az ember. Nem mindenki erzi magat jol ugy, hogyha nem valami laza, kenyelmes ruha van rajta. De ez megszokas kerdese foleg. Harisnyaban es szoknyaban az embernek egy csomo dologra figyelnie kell, mashogy kell mozognia, ulnie. Aki nem szokta meg ezeket, az feszeng. Szoval meg kell szokni, de ahhoz akarni kll megszokni.

2. Ahhoz hogy valaki igazi harisnyas nove valjon, aki mindig harisnyat hord amikor csak lehet, ki kell alakitani egy praktikus es eleg nagy harisnyaarzenalt. Ez sem olyan egyszeru. Sok ido es turelem kell hozza. Ki kell tapasztalni, hogy milyen harisnyak jok, mik tetszenek a pasinak, stb.
-Egy valamirevalo harisnyanadrag minimum 600-700 forint, de inkabb 1000 korul van.
-Egy valamirevalo combfix legalabb 1300 forint, de az igazan szep szexisek inkabb duplaja korul kezdodnek.

Nehez jo harisnyat valasztani. Az ember nem probalhatja fel a boltban. Es aki nem sokat hord harisnyat, nem biztos, hogy jol tud valasztani.
-Eloszor is a jo harisnya szep. Ezt ranezesre el lehet donteni (tobbnyire). Azert figyelembe kell venni, hogy kinek mi all jol a labvastagsagahoz, szoknyakeszletehez, cipoihez stb.
-Aztan fontos nagyon az anyaga. Egy igazan jo harisnyaban az ember nem izzad annyira. Persze attol fugg, hogy milyen meleg van...
-Az is fontos, hogy az anyag eros legyen es ne legyen minden erintestol egy ujabb kis szalhuzodas rajta. Az nagyon bosszanto.
En a Calzedoniat nagyon szeretem, mert megbizhato cuccaik vannak (Sisi es Omsa markajuk), es nem is tul draga ha az ember belegondol, hogy ha ott vesz egy harisnyat, akkor az egy olyan harisnya lesz, amit szeretni fog, nem lesz vele bosszusaga, a 2es merettel jelolt csomagolasban nem 3 meteres harisnya lesz, stb. A Mammutban es a Westendben nagyon rendes eladok vannak, hagynak valogatni, nezelodni. A Kigyo utcaban jobban raszallnak az emberre, hogy mit ker stb. Tél vegen altalaban van egy eleg jelentos learazas is, nem art benezni olyankor.
A Sisibol a vekonyak, fenyesek es a combfixek is nagyon jok, Omsabol nagyon szuper a vastag 50 denes telre. (szerintem)
A Bellindatol viszont ova intenek mindenkit. Egy csomoszor volt, hogy selejt volt, pl volt egy nagy huzodas rajta feltuno helyen, vagy egyszeruen el volt szabva a csipojenel es nem lehetett felvenni.

Mara ennyi
j

Esti Judit Creative Commons License 2002.08.08 0 1 286
Hali!

Hat persze, az kellemetlen, ha az embert bunko modon megbamulja valaki, vagy a Moszkvan beszolnak a csovesek stb. Multkor eppen allamvizsgarol igyekeztem hazafele, nagyon csini voltam, szep kis combfixben feszitettem, erre leszolit egy csoves, hogy adjak neki kajara 10 forintot. Mentem tovabb, mondtam valamit, hogy sietek vagy ilyesmit, erre o kozolte, hogy ha adok neki egy tizest (ugyebar kajara) akkor majd meghiv egy italra es talakozhatunk maskor is. Gondolhatjatok, hogy ez a fantasztikus lehetoseg micsoda orommel toltott el.

De hat nem az ilyen helyzetekert hordunk harisnyat, hanem azert,hogy a sajat pasinkat elbuvoljuk (vagy akinek nincs eppen, az szerezzen egyet), meg hogy bezsebeljuk a kedves elismero pillantasokat es megjegyzeseket. De nekem pl. az is jol esik, ha a baratnoim megjegyzik, hogy milyen jol all ez a szoknya vagy harisnya, vagy ha a batyam azt mondja, hogy "de jol nezel ki".

De nemcsak a csabitas fontos. Az embert teljesen maskepp kezeli mindenki, ha noies, ha harisnya es szoknya van rajta. Nemcsak az tortenik, hogy tobben megfordulnak utana, hanem valahogy mindenki komolyabban veszi. Legalabbis nekem ez a tapasztalatom. 24 eves vagyok, es ha farmerben bemegyek valahova, akkor mindenki letegez, mert 15b evesnek neznek. Ez nem mindig elony. Tavaly telen nagy hidegben marhanagy dzsekiben, sapkaban meg kapucniban bementem egy osztallyal egy helyre kirandulason(eppen tenitottam akkoriban), es nem vettek eszre a penztarnal, hogy en nem tartozom a nyolcadikosok koze!!! Nekem is gyerek jegyet adtak!!! Nagyon vicces volt. Jol jartam, mert nagyon draga volt a jegy. :-) De van amikor egeszen megalazo, hogy az embert kis tininek nezik. Tavaly nyaron az OTPben jol kioktattak, hogy Junior szamlanal szerzodesmodositast csak a nagykoru kepviselom jelenleteben eszkozolhetek. Mondtam, hogy 23 eves vagyok, menjenek mar a fenebe. Erre neztek nagy szemekkel. Ha az ember harisnyaban van, akkor viszont felnott nokent kezelik, mitobb csinos felnott nokent. Nem gondoljak rola azt, hogy ennek mindent a szajaba kell ragni, mert ez egy kis hulye naiv stb. Normalisan beszelnek veled. Fontos a mmegjelenes.

ezmarcsakjolesz Creative Commons License 2002.08.08 0 1 285
Judit!

Remélem is, hogy nem fejezted be a beszámolót :) Végre egy lány, aki tényleg hasznos infokat közöl. De van egy kérdésem. Azt írtad, hogy jól esik a lányoknak, ha észreveszik,hogy nézik a harisnyás lábukat a fiúk. Metrón utazva azért kínos is lehet. Ott az ember ugye automatikusan odakapja a fejét. De nekem úgy tűnik vannak, akik ezt nem a respekt jeleként, hanem "kukkolásként" értelmezik, és nem tetszik nekik, hogy bámulják, főleg, ha olyan valaki bámulja, aki nekik nem tetszik.

Milyen jó lenne, ha egy egyezményes jel lenne arra, hogy kinek tetszik, ha a fiujk legeltetik rajta a szemüket. Nos akkor én sem esnék zavarba, ha egy lány így rajtakapna, hogy gyönyörködöm a lábában.

Előzmény: Esti Judit (284)
Esti Judit Creative Commons License 2002.08.07 0 1 284
Sziasztok!

Tobben kerdeztek, hogy hogy lehet egy not ravenni a rendszeres harisnyaviselesre. Az en baratom nagy harisnyaimado, es neki seikerult, ber lehet, hogy meg mindig nincs megelegedve az eredmennyel... Mindenesetre nagyon sookat valtoztatott a hozzaallasomon. Legyetek turelmesek.

Ennek az egesz meggyozesi folyamatnak az a lenyege szerintem, hogy le kell szepen lassan epiteni a noben az ellenerzeseket, amik nagyon gyakoriak. Meg hat persze el kell vele hitetni, hogy jo laba van, es szxi, stb. (Az nagyon jot tesz egy nonek, ha megdicserik, meg ha latja, hogy masok is megnezik ha harisnyaban van. Es tenyleg csinosabba, szexibbe teszi az embert egy jo harisnya, ezt tanusithatom.)

Potencialis porblemak:
1. Egy csomo no azert nem szererti a harisnyat, mert ha jo ido van, nagyon melege van benne, magyarul beleizzad, ami valoban nagyon-nagyon kellemetlen. HIdegebb idoben meg a felfazastol van felnivalonk (huu micsoda hulye mondat), es az sem jo vicc. Azok a lanyok (es fiuk is), akiknek volt mar par holyaghurutuk, vesemedencegyulladasuk, tudjak jol. Szoval meg kell tanulni, ki kell tapasztalni, hogy mit kell tenni labgomba, egyeb gombak, illetve felfazas legelozese vegett. Vannak jo megoldasok, tenyleg.

2. Egy csomo lany azt gondolja magarol, hogy nincs eleg jo laba, es ezert inkbb nadragban jar. Nekem pl. eleg vekony labaim vannak, mivel eleg vekony vagyok teljes egeszemben. Nagyon sokaig ezt ugy eltem meg, hogy gebe vagyok, nem pedig vekony/karcsu stb. Regebben ezert nem is nagyon nhortam szoknyat. Most eleg sokszor veszek fel rovid szoknyakat, es mindenkinek nagyon tetszik.

3. Meg hat harisnyahoz (vekonyabbakhoz) nagyon gondosan kell szorteleniteni ahhoz, hogy tenyleg jol mutasson, es ne legyen tok kiabrandito.

Egyelore ennyi.

wamshoes Creative Commons License 2002.08.06 0 0 283
bár nem az a fő profilja az oldalamnak (ahova a kedvenc képeimet pakolom fel), de azért a harisnyakedvelők is találhatnak 1-2 kedvükre való képet...
egy példa:
Angelic Creative Commons License 2002.07.25 0 0 282
Igen, 15 fok alatt mindig viselek harisnáyt, az már elég hideg időjárás:o))

Ezmarcsakjolesz,
Nem, szerintem a combfix maga nem feltűnő, bár valóban magasabb fényűek mint az átlag harisnyanadrágok, de abban is van kevésbé szép, kevésbé jó minőség. Én a magam részéről azt szeretem ami legalább 15 cm-es csipke szegélyű:o)))

Előzmény: ezmarcsakjolesz (281)
ezmarcsakjolesz Creative Commons License 2002.07.25 0 0 281
Angelic,

Ha mar igy rad szalltunk. Vajon a combfixes lanyok feltuno jelensegek? Vagy szinte eszre sem venni, annyira atlagosak. Talan csak abbol, hogy combixbol jobb minosegeket adnak ki, es ez azert a labra huzva is meglatszik. Hogy latod?

Zabi Creative Commons License 2002.07.25 0 0 280
Ez azt jelenti, hogy Te 15 fok alatt mindig viselsz harisnyát?

(mert akkor hideg időjárás rulez!) :)

Előzmény: Angelic (278)
ezmarcsakjolesz Creative Commons License 2002.07.22 0 0 279
Ezt örömmel hallom és csak bátorítani tudlak :))
Előzmény: Angelic (278)
Angelic Creative Commons License 2002.07.20 0 0 278
Nem, nem jól látod:o)))
A harisnya viselése az időjárással áll egyenes arányban, meg a milyen harisnya viselése is. 15 fok alatt például combfixben befagyna az ember lányának a feneke:o)))
40 fok felett meg rásül még a combfix is..

A tegnapi hűvösebb időben már kellemesebb viselet volt :o))
Szóval akadnak lányok akik nem azonnal a nadrágért nyúlnak...még a téli hidegben sem.

Előzmény: ezmarcsakjolesz (277)
ezmarcsakjolesz Creative Commons License 2002.07.19 0 0 277
Fletunt nekem, hogy milyen sok jany jar most ilyen melegben kicsi szoknyaban pucer labakkal. Vajon, amikor rosszabra fordul az ido, mert rogton a nadragert nyulnak, ahelyett, hogy harisnyat huznanak a szoknya ala :)) Rejtely. Arra tudok, csak kovetkeztetni, hogy:

Harisnya viseles nem all egyenes aranyban az idojarassal, sot, aki szereti melegben is felhuzza, aki meg nem, az hidegben sem hasznalja ki az oltozkodes eme valtozatossagot nyujto, es ferfi szemet gyonyorkodteto formajat.

Holgyek, jol latom?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!