Emilio: Mindent lebetonoztál? Perszepityu! Hát a garázsom elött meg ugráljak a trutyiban? Na itt a talicska, fogjuk meg és vidd! :))))
Emilia: Hát hó az nincs, pedig csúcsrajártaom a frigót :))) Így max engem dobhatsz a_girl karmai közé. Ha belegondolok ezzel egy csomó strapától megkímélnéd: a magasban tuti tériszonyom lenne ettől alaposan elfehérednék, a hidegtől a nózim is átmenne pirosba majdnem kész a hóember :)))
a_girl: Látod neked lenne a legelső hóembered, bár a görgetésben benne lennék :))))) Még akár a lelkem is eladnám az ügy érdekében. (ez a film... és ez az ördög...,hát hurleynek még emilio lelkét is eladnám :))))))
Na Tsók lányok!
Te meg derékban bő barátom gyere csinálj nekem kocsibejárót :)))))
Már késő!! Lebetonoztam mindent :))) Ne félj nem megyünk vonatnézőbe. Ahhoz lusták vagyunk. Kiküldtünk embereket :)))))) A hóleplet nem tudtam elintézni, mert már zárva volt a havazási osztály :)))
Milyen randi? Akkor most mégis találkozol a Böszmével? :))) Micsoda idill :)))
a_girl: ÚÚÚ ne tudd meg!! Tegnap köpcösnek szólítottak :))) Méghogy én köpcös :)))
Emilia! Elkapom csak dobjad! Remélem nem olvad el, mire ideér! Jó magasan dobd, ott hidegebb van!:-)
Krapulax: milyen becenevet kapott az emilio? Nem is mesélted:-( :-) Pedig az ilyesmikkel mindig el szoktál "dicsekedni".:-)
Sziasztok! Legyetek rosszak!:-)
Ezt elbaltáztátok. :-))) Betonozást hagyjátok abba! Piros szönyeg meg elázik, ha már kiraktátok, mert még csak most indulok majd.
Hopplá! Most elárultam magam, mert drasztikusan lecsökkent a ma még érkező vonatok száma. :-))
Krap: Akkor városnézést a fogdában kezdem, és ahonnan erőteljes orgánumodat hallom, onnan kimentelek. :-)))) De fizetni nem kell érted, ugye? :-))))
A_girl: szar lehet, nálunk meg is maradt a hó még reggel. Azóta meg nem voltam otthon. Na de majd ha viszzajöttem Böszmenézőből, dobok egy hógolyót tefeléd. Aztán elkapd ám!
Én tudnék még genyózni Emilióval. Pl........ tegnap nagy cimbije új becenevet adott neki. :-)))))))) Illik rá, ugye krap? :-)))))))))))
Édesem, te meg intézkedj, hogy mire odaérek takarjon minden szép fehér hólepel. Én örülnék neki. Most úgysem kell pár napig kocsiba ülnöm. :-)
Na mars van, mert a végén még lemaradok a vonatról! És akkor oda lesz a hatos (hetes?) randi. :-)))
Persze hogy értékelem. Ki szereti ha kibeszélik a háta mögött? (Nem mintha lenne félnivalóm, de ez akkor sem kedves szándékú ugye..) Ha változik, hát változik, mit tudok tenni? :)))
Krapulax:
Nagyon kipihented magad látom :))) Az értékelésről a 18-as hozzászólásban olvashatsz, de bemásolom neked a teljesség kedvéért :3 nyomdanyuszi az egy nyomdarinocérosz, 3 nyomdarinocérosz az meg egy pirospont. Ha összegyűjtesz 10 pirospontot, akkor kapsz egy szóbeli tündibündit :)))))
Na megyek vissza betonozni :)))
Emilia: Neked nem írok semmit, úgysem vagy netközelben :)) (Max böszmeközelben :))))
a_girl: asszem neked elég lesz egy inci-finci intés is :)))) Csak a fogadást ne Emiliora bízzuk, látod Emilia is szőnyeget szeretett volna erre mit kap BETONT :))) Amerre Emilio jár arra fű nem terem :))))
Tudod felétek azért nem esik a hó mert még egy apró bucka sincs. Ha nincs bucka akkor nem lehet szánkózni, ha nem lehet szánkózni akkor meg minek hó? :))))) Tanárnéni, szépen levezettem az egyenletet? Kérek nyomdanyuszit :)))
Emilia: Annyit vártam rád az állomáson, hogy a rend éber őrei begyüjtöttek mert azt hitték én egy híres TENORISTA vagyok.
Sejtettem, hogy értékelni fogod azt, hogy befejeztem. Pedig olyan jó gonosznak lenni!:-) Csak most jó kedvem van és úgy döntöttem nem leszek az. De ez még változhat.:-)
Nem igazság hogy mindenhol esik a hó, csak itt nem. Így hogy fogok hóembert építeni? Sebaj, majd ha megyek én is felétek!:-) De már most mondom, hogy nem vagyok hajlandó 3 napig a Böszme nagy szobor alatt integetni!:-)
Emilia! Ami a "lejáratjuk Emiliot" játékot illeti én már elkezdtem.:-) De be is fejeztem.
Ne duzzodj, mert csúszódott a dolog, így csak most utazok majd. Majd holnaptól péntekig figyelj, ott fogok ugrálgatni feléd egész nap a böszme szobor körül. :-))))))))
Emilia: még, hogy hűtlen egy csomószor gondoltam rád a multkor, vettem UJ pulcsit Uj nadrágot :)))))
Különben is most duzzogok mert nem integettél elég alaposan a böszme szobor alól :))))
a_Girl: Örülök, hogy itt is összefutottunk, ha belegondolok hamarosan uj vendégünk lesz :))) szegény KÉK"vérü" barátunk csak a te nickedet lesi naphosszat :))))
Emilio: Lassu? Nehezen változó? Értetlen? Nem voltál Te ilyen. Na gyere csak "CD-t" írni majd kikezellek (ebben az időben a forraltbor lesz a menü :))) De hozz hólapátot és építünk Hóembert meg Hóasszonyt a lányoknak. :))))
Nos az ember szokásai, így a szövegei is lassan és nehezen változnak. Tudod: A vér nem válik vízzé - tartja a mondás. Ezért is nem értem ezt az alkalmazkodás dolgot... Persze nem kell mindent értenem :))
Ma nagyon jó napom van. Képzeld, hatan is mondták, milyen szépen lefogytam a popsimból. :-))))) Tök jó! :-)))
Lehet, hogy az a titka, hogy nem szabad sportolni járni? Merthát a héten eddig nem mentem. :-)
Hát lehet, hogy este te néztél ki pocsékabbul, de az tuti, hogy másnap én. :-)))
Viszont sose gondoltam volna, hogy pia nélkül is igy fel lehet dobódni. :-) Komolyan, két napig végig tök jó kedvem volt, pörögtem. :-)
Ezt mondjuk a tanulással sikerült hamar lelohasztanom. :-))))