Keresés

Részletes keresés

krisz_ Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26308
Neked is hiányzik vastigris?
:))
Előzmény: Mátyás Zoltán (26290)
zakka Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26307
Ugye megbocsátotok, ha most nem futunk együtt, ugyanis inkább tovább alszom és csak 10-től futok (akkor viszont Gankival) négy kört. Sok az a + egy óra reggel. :-)))
Előzmény: V.Péter (26306)
V.Péter Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26306
Gondolom :-)
(Én is a padhoz jövök 9-re a Margit-híd felől.)
Előzmény: 7241gabi (26289)
Hiver Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26305
Köszi! Már csemegézek is!
Előzmény: pen (26298)
Hiver Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26304
Tasi!
Az NDK turmixgépet mi is emlegettük :o)
Gratula a 30 pontos győzelemhez, a többi csapatot is legalább ennyivel verjétek meg!
Előzmény: tasi- (26301)
Hiver Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26303
"Nagyon szépen fut!"
Ki volt ez az ember? Be kéne aranyozni! :o) Rám ilyet még soha nem mondtak!
Előzmény: iSTVán a dombfutó (26294)
pen Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26302
György üzeni, hogy gyertek minél gyakrabban :o) Elégedetten hortyog a székek tetején, kb. 4,5 virsli elfogyasztását követően.

Természetesen minden mai futónak gratula!!! Jövőre én sem hagyom ki, mert a gödi női mezőny gyarapításra szorul..

pen

Előzmény: Hiver (26299)
tasi- Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26301
Udv!

Kis csapatunk apró nehézségek után ma délelőtt magabiztos laza kis 30 pontos győzelmet aratott az első meccsen :) Már jobban állunk mint tavaly a harmadik forduló után :) (3 zakóval kezdtük az évet)

Hiver: gratu! :)
>> szép - levehető tetejű :o) kupa
Ez majdnem olyan mint az NDK turmixgép...a levehető ajtajú :)

--
Tasi

Előzmény: Hiver (26296)
Hiver Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26300
Egy kis Freud-i elírás: nem futvart, hanem fuvart :o)
Előzmény: Hiver (26299)
Hiver Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26299
...
A verseny után pedig a lassan hagyományossá váló virslizés volt Penéknél. Amíg Sepi elment lezuhanyozni, addig az asztalnál ülők (Pen, iSTVán, Nereida és én) között érdekes hasonlóságot fedeztünk fel: mindannyian a pehelysúlyú kategóriába tartozunk, együttes súlyunk nem éri el a 200 kilót - bár így utánaszámolva azt hiszem, a 190-et sem. Ideális futóalkatok :o) Azért a virsli- és üdítő- és csokipusztításból mindeki kivette a részét, meg a jó kis beszélgetésből is.
Köszi Penéknek a vendéglátást, a futvart a vonathoz, meg a nevezést! Megyünk legközelebb is! :o)))
Előzmény: Hiver (26296)
pen Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26298
Felraktam a Gödi crossfutás képeit. Lehet csemegézni.

pen

Hiver Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26297
Bécs-Budapestesek!
Csütörtökön bent jártam a BBp-irodában, és megkértem a szervezőket, hogy a csapatainkat (Zsugáék, Sneciék, Penék, a 2 Gyuribá-féle csapat + a mi lánycsapatunk) próbálják meg mindig egy szállásra beosztani.
Ricsi, Zsazsi!
A Ti céges csapataitokat nem vettem bele a kalapba, mert így is necces, hogy meg tudják-e oldani, hogy 6 csapatra összehangoltan figyeljenek. Viszont a fenti csapatokban annyira kuszák az összefüggések (Kedves itt, gyúró ott, a lányokat ki segíti kísérni a 3-4. napon amikor nem lesz kocsink, Sneci-Zsuga csapatpárbaj, stb.), hogy ezt a 6-ot muszáj volt. Ha Ti is szeretnétek ezt az egyszállásos megoldást, szóljatok nekik Ti is előre, ill. a helyszínen próbáljátok meg majd variálni (szervezőket ott megkérni/más csapattal cserélni)!
Viszont egy rossz hír:
Idén Sopronban is koleszos szállás lesz, nem a Lővérek szállodái!!! :o(((
Hiver Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26296
Gödi Crossfutás:
A reggel úgy indult, hogy Julcsiék lemondták a versenyt, így egyedül kellett vonatoznom, odatalálnom. Odaérve Pen, Sepi, Nereida és Kovács Kriszta fogadott, majd nagy örömömre előkerült iSTVán is - nem gondoltam, hogy mégis beszervezi a hétvégéjébe Gödöt, amikor szinte mindenki lemondta. Kriszta megfenyegetett, hogy ha nem nyerem meg a 18 km-t, 3 nap pihenőt kapok a BBp-en. (Ő az 5 kilin indult.) Én nagyon fáradt voltam még a Kaiser's, ill. a tegnapelőtti kemény edzés miatt, így csak egy 4:20-as tempót jósoltam magamnak. Szerencsére(?) nem volt nagy mezőny, így nem kellett kihajtanom magam. A pálya elég nehéz volt, sok mélyhomokos rész, néhány kaptató tette izgalmasabbá, de ezzel együtt nagyon tetszett. A végére is inkább mentálisan fáradtam el a sok koncentrálástól, szinte minden lépést végig kellett gondolni, hogy hova, és hogyan tegyem a lábam. (Ezúton is csodálatomat fejezem ki a tájfutóknak, akik eközben még az útvonalakból is válogatnak!) Hál' istennek a végén iSTVán segített, futott előttem, és jelentette a nem várt akadályokat: faág, gödör, stb., ami nagyon rám fért, mert már majd' kifolyt a szemem a sok nézéstől. (Rövidlátóknak asszem jobb a szép sima aszfalt :o) A végén Pen fotózott és szurkolt hangosan, Nereida bringán ülve próbált hajrázásra bíztatni (és itt nem a fejemet borító szőrzet ütemes mozgatására gondolt :o), de én nem voltam hajlandó - így is megnyertem vagy 5 perc előnnyel, minek szaggassam szét a fáradt futóműveimet? A vége 1:22:valamennyi lett, ami 18 kilivel számolva, csak 4:35-ös átlag, ennyire talán nem vagyok rossz formában (bár elég kényelmesen futottam végig). Sokak szerint inkább 19 volt a táv, én is hajlok erre, pláne, hogy állítólag - bevallottan - az 5 kili is 6,5-7 volt, és a 18-ra is azt mondták a szervezők, hogy hosszabb - csak azt nem árulták el, hogy mennyivel.
Verseny után mindenki kapott fincsi paprikás-paradicsomos-hagymás zsíroskenyeret, teát, narit, csak egy kicsit tolongani kellett a finomságokért, a nénik alig győzték etetni az éhes szájakat.
Az eredményhirdetés elég mókás volt, a fiúk pl. ilyeneket nyeretek: elekromos csavarbehajtó, metszőolló, csiszolókorong.
Nekem egy szép - levehető tetejű :o) kupa (eddig ez a legnagyobb!), egy stopper (ezt szerettem volna! :o))), meg egy L-es méretű bőrmellény lett a jutalmam...
iSTVán a dombfutó Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26295
Aludni, aludni... Na jó, aki rendesen megfutotta a versenyt, annak szabad! :-))
Előzmény: Hiver (26292)
iSTVán a dombfutó Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26294
Már a nap is izgalmasan kezdődött. Tegnap este szüleim megkértek, háromnegyed 6-kor ébresszem őket, hogy időben tudjunk indulni. Gondosan be is állítottam az ébresztőt 6 órára, mondván magamban, hogy felesleges olyan korán indulni. Reggel fél 6-kor jön anyám, hogy felkeltem-e már...
Mivel a forgalom sem volt nagy, fél 9 körül már Újpesten voltunk, így kénytelen voltam gyalog kimenni a vonathoz öcséméktől Rákospalota-Újpestre, hogy kicsit apasszak a felhalmozott időből. A vonatra várva rögtön ismerősbe botlottam, Veitschben voltunk együtt a nyár elején. Kellemesen elbeszélgettük az amúgy sem hosszú utat (15 perc). A többiek (Hiver, pen, Sepi, Nereida) már ott voltak, gyorsan mentem nevezni. Nyeretlen kétévesként körbejártam az összes asztalt, mire megtaláltam, hol is kell neveznem (természetesen az utolsónál). Még fél óra volt a rajtig, így alapos bemelegítés helyett beszélgettünk egy kicsit és elmerültünk a vásári ricsajban (a gyerekeknek volt "dühöngő", középkori bajvívásra emlékeztető egymást püfölés, vattacukor, arcfestés, portrérajzoló, szóval mindenféle jó móka).
A rajt előtt a taktikán gondolkodtam. Szívesen futottam volna Sepivel is, Hiverrel is, nem tudtam dönteni. A vége az lett, hogy Sepi futotta a kellemesebb tempót, így vele maradtam jó 27 percig. Először a település utcáin kanyarogtunk (a végén egy "köszöntjük a futókat" tábla), aztán jött egy kellemes erdei szakasz, aztán kevésbé kellemes erder, majd egy kissé kellemetlenül homokos szakasz, egy felüljáró, pár rövid, de meredek dombocska, szóval sok szép, crossfutásra kitalált terep. Ama bizonyos 25 perc után úgy találtam, hogy Sepit túl sokan előzik meg (köztük 2 nő, amit "nehezen viseltem" :-)), és tulajdonképpen én Hiverrel is szeretnék kicsit együtt futni, elkezdtem a felzárkózást. Ez persze kicsit gonosz dolog volt, mert mindenki, aki mellett látszólag szélvészként futottam el, aggódva tűnődött, hogy gond van-e a sebességével ("ennyit lassultam volna" című pillantások).
A jól belátható mezei szakaszon láttam előttem Hiver narancspólóját (nem tudok jól saccolni, de valahol 500 és 1000 m körül volt az előnye), kemény 25 percembe került, míg utolértem (még több is lehetett volna, ha nem hagyom ki a frissítést féltávnál, aminél ő vesztett pár másodpercet). Pedig elég jól hajtottam, a kezdeti 180 körüli (inkább alatti) pulzusról 195 közelébe mentem fel. Amikor már majdnem utolértem, az egyik leelőzött versenyzőtárs rámszólt, hogy mi van (V.)Péterrel. Gyors megbeszéltük, aztán kimentve magam, hogy szeretném utolérni Hivert ("Az előttünk lévő lányt? Nagyon szépen fut! Hány éves? - mondta. Gyorsan válaszoltam, aztán igyekeztem tovább.) Egy kicsit pihentem Hiver mögött (biztosítottam, hogy ő az első, és messze lehetnek a vetélytársak, mert akkor hagytam el őket, amikor elkezdtem a gyors futást), aztán beálltam elé, és így futottuk végig az utolsó kb. 27 percet. Ekkor a pulzus 180-190 között volt, amit a halvány lejtők is segítettek. A célba egyszerre, 1:22:39-cel érkeztünk, a második hölgy 4:45-tel, a harmadik további 2:32-vel maradt le. Ha nem kevertem össze, akkor Sepi ideje 1:31:11, ha nem, akkor majd mondja (és én nagyon elnézést kérek tőle). A táv most 18 km-nek volt hirdetve, de GoZo (mozduljvelunk fórum) szerint ugyanazt a 19,2 km-es távot futottuk, mint ami tavaly volt.
Közben Nereida jól szerepelt az 5 km-nek hirdetett távon, pen pedig széPen szurkolt, és amikor odaértünk épPen képeket készített. Miután Sepi is célba ért meglátogattuk a zsíroskenyérgyárat (minden elismerésem a néniké, mielőtt elindultunk, a gyerekmezőny már nagyban evett, s amikor a 18 km-nek is vége lett, még mindig folyamatosan készítették a zsíros, hagymás kenyeret paradicsom és paprikaszeletekkel - jónéhány órán keresztül, mert bár volt a rajtszámon kenyérjegy, mindenki annyit vihetett, amennyit kívánt), és ittunk egy kicsit a teából. Szórakoztató műsor keretében a Feeling együttes műsorát (érzékenyebb fülüek enyhe kritikával illették az énekest - persze csak egymás közt-, de sebaj...), karatebemutatót láthattunk. Társaságunk fele közben megküzdött a 200 Ft-os vattacukorral (én erről lemondtam, még a 2-5-10-20 Ft-os vattacukoremlékekből élek, talán igaz sem volt...)
Az eredményhirdetés kicsit csúszott, kicsit döcögött, de a díjazottakat feltétlenül kárpótolta a sok ajándék, mely stoppertől csavarozógépig, könyvektől bőrmellényig, szoláriumbérlettől vacsorameghívásig széles skálán mozogtak. (És ki ne felejtsük a közönségkedvenc kábeldobot, melyet több alkalommal is skandált egy lelkes csoport - nem ok nélkül, mert volt belőle néhány az ajándékok között.) Mivel a zsíroskenyérgyár az eredményhirdetésre már leállt (igaz, utána még volt gyümölcsosztás is), Felső-Gödre tettük át székhelyünket, ahol igyekeztünk György elől megenni a virslit (azért hagytunk neki is kicsit! :-)), kellemesen elbeszélgettünk a vonat indulásáig, melyet sikeresen elértünk úgy, hogy Hivernek még jegyváltásra is maradt ideje. A vonat kissé lassabb volt a szokásosnál, rengeteg volt az utas, de most már ebem se sánta, ha valamit kifelejtettem, majd holnap pótolom, mert már kezd elmenni a virsli hatása, így én is elmegyek haza, mert kicsit már sok ideje gépelek (az előző hozzászólásom óta egyfolytában), szóval vagy meg kellene tanulnom gyorsabban gépelni, vagy visszafogni magam kicsit a sok szöveggel, de szerintem egyik sem fog menni, csak én mindjárt...
:-))
SkóT Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26293
Hát igen! Egész nap csak arra vágytam, hogy este elolvashassam a napi beszámolókat, de csak az üresség fogadott! :-(
Várom az infókat!
Előzmény: iSTVán a dombfutó (26291)
Hiver Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26292
iSTVán!
Felmentést kérek!
Eddig aludtam, most néztem csak be ide. De most még előbb vacsizni fogok, és csak utána írok, különben lefordulok a székről, és csak ennyit fogtok látni:

Tök jó volt a mai veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:o)

Előzmény: iSTVán a dombfutó (26291)
iSTVán a dombfutó Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26291
Ennyi türelmes versenyzőtársat!
Én értem haza legkésőbb (nagy valószínűséggel), mégis rám vár a beszámoló megírásának feladata.
Hamarosan neki is állok, addig is előzetesként:
Hiver nem jött nagy mellénnyel, viszont azzal ment el a versenyről. Természetesen nem jellembeli torzulásról van szó, egyszerűen izgalmasra sikerültek a díjak, illetve ajándékok.
Remek kis verseny volt, hangulatos (jobb, kevésbé jó) programokkal.
Mátyás Zoltán Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26290
Nem! A keresendő személy kilétére vonatkozó választ a (26162-26163) találod.
Matyi
Előzmény: sneci (26269)
7241gabi Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26289
V.Péter!
Reggel 9-kor kezdek a padnál, 3 kör, lassssssú. Ha gondolod, sok szeretettel várlak!
Gabi
ui.: más is jöhet!
_Iteo_ Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26288
Hallottak arról hogy:
2 srác megfogadta tavaly hogyha a kedvenc csapatuk, (VfL Bochum) feljut a Bundesligába (német első osztály..) akkor elfutnak Bochumból a Müncheni idegenbeli meccsre? Két hete kezdték el futni a (kb) 600km-et és minden napra jutott egy maraton, ráadásul minden kilométerért 5Eurot kapnak a szponzor(ok)tól..
Fogalmam sincs sikerül-e végigfutniuk, valaki tud erről valamit?
Spenót Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26287
Sziasztok!

Rohamos a fejlodesem. :)
Eleg szomorú, de most meg annak orulok, hogy lefutottam egyben egy szigetkort 38 perc alatt.
Durva, mi? :)
Na, mind1. Hetfon ezt se gondoltam volna magamrol.
1 het alatt kb. 15 percet javitottam.
Mi lesz egy honap mulva?!?!?!?

Reszkesssssss FUTURE! :))))

Spenót

sneci Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26286
És már csak 13 nap!
sneci
sneci Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26285
Szerda nekem nem jó, mert melózom.
sneci
Előzmény: Epy (26277)
zakka Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26284
A csütörtöki 15 kilis tempófutásom mégis erősre sikeredett, ennek jele, hogy tegnap rosszul esett a futás (pedig "csak" egy laza szigetkör volt), és még ma reggel is éreztem a vádlimat. Ezért mára laza 10-est, holnapra laza 20-ast kaptam (csábító lenne Hiver ajánlata, de ezzel a lábbal nem merek kimenni a HHH-ra, maradok a Szigeten).
SkóT Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26283
pen: elvileg rendbehozták egy kicsit, de nem a megfelelő minőségben stb. Pl. kifestették azt is amit nem kellett volna.
Ma sajnos nem tudunk a futásra menni, mert suliban vagyok egész nap.
Előzmény: pen (26276)
krisz_ Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26282
Jó futást (verseny, edzés), tájfutást, kosarat, .... mindenkinek a hétvégére!!!
krisz_ Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26281
Még nyeremény is??? :)))) Majd jóóól megmosolyoglak! :)))))))))))))
Előzmény: sneci (26254)
Philipcsiga_ Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26280
Nekem nagyon tetszik az a Vivendi Telecom Hungary. Nem lehetne azt is a csapatnévbe iktatni valahogy? Annyira szuperül hangzik.
tasi- Creative Commons License 2002.10.05 0 0 26279
Vasarnap hajnal :) Oks, ugyis erdekelt milyen az a Panorama-kor :)

--
Tasi

Előzmény: Hiver (26278)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!