Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Ha a freecommander ezt tudna, akkor mar megcsinaltam volna, de hiaba neztem vegig az osszes almenujet, csak fajlokban keresest es megjelenitest talaltam. Nem nagyon tudok angolul, de talan az altalad idezett szovegresz is ezt jelenti.
Nekem nem fajlokat kell keresni, hanem a pendrajvot blokkonkent megnezni, hogy melyik szektorokban vannak az elveszett, de meg felul nem irt adatok, es azokat kimenteni. Ha 512 bajtonkent teszi, az se zavar, ra tudok szanni par orat extraban, hogy vegiglapozzam.
Nem akarok semmilyen olyan megoldast, amihez admin jog kell, csak olyan mezei megjelenito programot keresek, ami admin jog nelkul tudja listazni nekem a szektorok tartalmat szovegesen, hogy lassam, hogy hol a keresett szovegem. Ha meg keresni is lehetne a feluleten, hogy mondjuk egy szot megadok es megnezi, hogy mely szektorokban van ilyen, az kellemesen meggyorsitana az ugymenetet.
Szoval, olyan "olvaso programot" keresek, ami win10 alatt futva admin jog nelkul kepes a pendrajv szektorait olvasni, kepernyon megjeleniteni a tartalmat.
Bocsanat, ha nem irtam vilagosan, nem akarok semmilyen hiper-szuper helyreallitast meg image konvertalast es akarmit vegezni - mondjuk nincs is ra lehetosegem - egyszeruen csak szeretnem latni, hogy a pendrajv melyik szektoraiban vannak, amit keresek. Akkor megtalalom a boldogsagom. ;)
Kell is, különben elfogy a sávszél esetleg jön a Hello, Petya vagyok, meg ilyesmik. Kár ezen rágni a gittet, csak amikor ilyen netes proxykkal és USB bootolással trükköznek, akkor az mindkét fél dolgát nehezíti. Mi szopunk, a júzerek meg kevésbé tudnak dolgozni. És ha sokat ugrál, akkor hamar ajtón kívül találja magát.
Csak annyit akartam mutatni: Egy cég teljes joggal kitilhatja a rendszeréből az internetet, korlátozhatja a dolgozók hozzáférést a különböző területekhez. Ezzel egyet is értek.
Nyilván egy ilyen szigetüzemre is alkalmas izé teljesen más kategória. Bár már ott is jön a net, mikor adatokat küldenek a statisztikákhoz és központi adatbázisból mindenfélét kimutatnak, meghibásodási arány, szervízköltség, állásidő. Sokan ezzel nyertek nagyot a piacon, hogy előre meg tudják mondani a az üzemóra utáni karbantartásokat és szoftver figyeli, idpben szól, lesz alkatrész és ember is.
Felét ne i sértem, de hagyjuk, mert még oda jutunk, mint az izraeli gyártósorral, amináél nincs jobb és mi nem is láttunk olyat, nem érthetünk hozzá :-D Mert egy gépre az lép be, aki a főgóré enged. Ez alatt áll a júzer. Többi az felett van, akár NTLM, port security vagy a takács szerver :-D
Ott nem lehet elkerülni. Azért lehet korlátozni mert nyilván nem kell mindenkinek mindenhez hozzáférni a cégen belül.
Az asztali gépemen volt internet de csak egyéni kóddal tudtam bemenni így a kollégák, az éjszakai műszak amikor nem voltam bent nem tudotak internetezni.
A gépembe rajtam kívül a rendszergazda és néhány magasabb szintű vezető férhetett hozzá. Miután észrevettem, hogy valamelyik éjszaka illetve hétvégén bejár a gépembe az általános igazgató kivételével mindegyiket kitettem. Közülük csak egy járkált be mert érdekelte az program amit fejlesztettem a gyártósorhoz. Miután kiraktam csendben maradt mert tudta, hogy ha balhézik abból nagyon rosszul fog kijönni.
Az a jó, hogy ilyen tippekkel mindegyikőnk élete nehezebb lesz. Aztán ha olyan a hely (mert nem tudhatjuk) akkor proxyt sem tud beállítani, de ha igen, akkor következményekkel járhat. Szabályok vannak, kész, el kell viselni és ne magyarázzuk már a kerülő utakat.
Gorcsev, Jahno - koszonom, de sajnos csak valami egyszeru progirol lehet szo, mert semmit se lehet telepiteni, meg futtatashoz is admin jelszo kene, ami nincs. Az IT fonok valahol a messzesegben es az a jelszava, hogy a win10 az tokeletes es csak azt lehet hasznalni, ami abban van, illetve amit ceg engedelyevel lett telepitve. A helyzetet talan jol jelzi, hogyha "ingyen program" szora keresel, jon a bongeszoben egy figyelmeztetes, hogy illegalis tartalom miatt eredmeny letiltva.
Egyedul a pendrajvomra korabban telepitett Freecommandert es az Irfanview-t tudom hasznalni, de az elobbiben sajnos nincs olyan nezegetesi lehetoseg, mint amit Gorcsev irt a total commanderre. Azt meg sajnos csak telepiteni lehet, igy nem tudom hasznalni.
Amikor elindítom a gépemet amin windows hetes van egyből kidob 2opciót méghozzá; windows normál indítása, a másik pedig a javított inditás(ajánlott). Bármelyikre is megyek akkor egy indítási javítást indítt el.Amikor elindul az indítási javítás akkor a végén kiírja hogy, Az indítás javító nem tudja automatikusan megjavítani a számítógépet.Aztán van 2 opció Információk küldése a problémákról (ajánlott) a másik pedig Ne küldje el. Mindkét opciót próbáltam már.Az után rákattintottam a befejzésre és leállt a gép. Mit tehetek hogy újra el tudjam inditani a windowst? Ha valaki tud segiteni?
Namostan az azé' kérdéses, hogy pont a vége után lesz-e, de ha csinálsz róla egy image-et, abba' nyugodtan kotorászhatc és rákereshetc a szövegre (pl. a totalcommander nézőkéjével).
Pendrajvon hogyan lehet a szabad szektorokat olvasni, hogy elveszett tartalmat megtalajam?
Sima txt fajl vege veletlenul torolve lett es a fajl mentesre kerult, de azota nem lett hasznalva a pendrajv, tehat a fajl vege utan ott kell lennie az ujonnan szabadda valt szektorokban a tartalomnak.
Azt kellene valahogy visszanyerni, akar blokkonkenti fajlba masolassal.
Valaki azt montha, egy pctools nevu program tudott ilyet, de az erosen a multe.
egy hete kerdezgetek, de senki se tudott valaszolni.:-((