Keresés

Részletes keresés

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.27 0 0 449

Na, ez mai hír, lehet, hogy mégis marad a bot? :-)

"Despite being tricked into an operation last season, Hugh Laurie says his cranky super doc character hasn't completely thrown away his cane. "There's a 50/50 chance his symptoms will come back," Laurie reminded us, hinting he'll be limping again soon."

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.27 0 0 448
Hö, a látványos szenvedés kifejező. :-P Jesszus, miket vág itt Camera fejéhez, le is esik a csajszi álla, és úgy marad...
Előzmény: FeanorB (446)
Greg's privet B Creative Commons License 2006.07.27 0 0 447

jajjajjjajjj! És én ezt még nem lááááttam! Ez már jövő héten lesz, ugye? *reménykedő sóhaj*

Pont lemaradtak a dévédéről :-// Mármint 3-4 rész, és a randis is- a technika ördöge

Előzmény: FeanorB (446)
FeanorB Creative Commons License 2006.07.27 0 0 446

na mivel megjavult a net (úgy néz ki) fel is rakok gyorsan pár

RANDI képet!!!!!!!!!!!!!!

mindenki örömére!!

:DD

House NYAKKENDŐT köt!!!!!!!!!! :DDDD és már húzza a száját :D

séróigazítás....szegénykém, készül azért...

a legszívszorítóbb jelenet..majdnem elbőgtem magam rajta...és Wilson is olyan de olyan drága itt!! ....

csini cuccban, meglepődve...:))))))))

látványos szenvedés...:DDD

mi vaaan, cicavirág??....:DD

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.27 0 0 445

Ez nagyon LOL! :-DDDD

Ügyes vagy, peregnek itt az események! Mentőskocsi viszi melóba... :-) Majd meglesz a motorja is? A gémbojozás nagyon hiteles, és már jacuzzi-jük is van? Wow! :-) Nagyon édesek, de várj csak...hol a BOT? ;-)

Előzmény: Csillagkutya (440)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.27 0 0 444
Ott gubbasztott mellette, és kötögette a gyerekcipőket. :-) Hát igen, örömkönnyek is lehetnek, erre nem is gondoltam. Úgy legyen!
Előzmény: Csillagkutya (437)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.27 0 0 443
Jaj, ne is mondd, én már attól bőgök, ha felidézem magamban azt a jelenetet... :-(
Előzmény: FeanorB (435)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.27 0 0 442

Ez olyan jó kis felcsigázó trailer, nem? :-) Olyan "nem mutatunk semmit, csak sejtetetünk, és kurva sok vágással fokozzuk az izgalmakat, de nesze nektek, Cuddy sír, találgassatok, hogy miért!"- jellegű. Szóval gonosz. :-) De nekem tetszik, végül is nem is kell, hogy eláruljon semmit, jó ez így, sejtetős, de azért a sírós jelenet a végén ÜT. Amikor már azt hiszed, hogy abszolúte nem fog semmit mutatni, amivel bármit is kezdeni lehetne, bevágja premier plánban. Mondtam már, hogy imádom az ilyesmit? ;-) Annak idején a hajamat leraktam, amikor kijött az a Király visszatér trailer, ami azzal végződött, hogy Éomer bőg, az is baromi hatásos volt.

Ja, az ismeretlen alakok szerintem betegek. Szóval azok lényegtelenek. :-)

Előzmény: FeanorB (433)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.27 0 0 441
A feliratok kicsit elcsúsztak ://
Előzmény: Csillagkutya (440)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.27 0 0 440

Munkából jövet:

GameBoy:

Első fürdés: :DDD

Első ölelés:

Udvarlás:

Első csók :))))

Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.27 0 0 439
Nagyon jók ezek a South House-ok :DDDD Ezekből is kéne rajzfilm, fotózni a képkockákat, ésvideót csinálni belőlüK :)))
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.27 0 0 438

Jelentem, Housenak mát van Háza, a nőnek nincs, de úgyis Házhoz költözik majd :D

Megvolt az első flört, ölelés csók :DDD Majd szúrok be képeket. House-t elindítottam az orvosi karrierjében, mentőkocsi jön érte minden reggel :DDDD

Előzmény: Desperate HOUSEwife (422)
Csillagkutya Creative Commons License 2006.07.27 0 0 437
Én is remélem, h a megkönnyebbüléstől csorog Cuddy könnye, szipp szipp. az előtte lévő képkockán egy férfi száját mutatják, épp megmozdul. lehet House akkor ébredt fel, esetleg kómában is lesz egy keveset, Cuddy meg ott gubbasztott mellette :DDDD
Greg's privet B Creative Commons License 2006.07.27 0 0 436

Szerintem ez amolyan megkönnyebbült könnykibuggyanás volt - biztos Ház akkor tért magához a lövés utáni sokkból, és tuti megint tejcsárdázott egyet - vagy: 'Mikor vacsizunk, Cuddy? Jók a spermáim!' _:D

És milyen lesz Cam haja?! Bööeh-

FeanorB Creative Commons License 2006.07.27 0 0 435

most képzeld el, a huszonnegyedik, utolsó rész legutolsó két percében történik az, hogy viszik be vérbe fagyva a dokit..szétlőtt nyakkal meg minden......

*szívszorulás*

Előzmény: Lupin's fairy (434)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.27 0 0 434

Miért sír? -  hát én is majdnem sírtam!

Mi lesz Házzal? *a körmét rágja* elég nagy kib***ás ilyen promót csinálni!!!

FeanorB Creative Commons License 2006.07.27 0 0 433

ÁÁÁÁ, köszi Candy!!

basszus, milyen új alakok játszanak már benne????

és Cuddy miért sír????????

Előzmény: Desperate HOUSEwife (430)
Greg's privet B Creative Commons License 2006.07.27 0 0 432
áááá!! Lesz itt dráma- jujj! Legyenmárlegyenmár!
Előzmény: Desperate HOUSEwife (430)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.27 0 0 431

Ja, és ezt Miss Gének, mert sok Házdoki-Wilson jelenet van benne, és édesek. :-) Amúgy a Stayin Alive-ra van, és az a címe, hogy House is the coolest guy on tv.:-D

enjoy:

http://www.youtube.com/watch?v=dImKanSMwM0&mode=related&search=

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.27 0 0 430

Vááá, ezt láttátok már? 3. évad promó!!!

http://www.youtube.com/watch?v=arLbzIIlro8

Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 429

Nagyon egyetértünk! Már akartam ezt írni én is, csak nem tudtam, melyik topicba, de jó helyen van ez szerintem itt is. :-) Lisa micsoda nő basszus! :-O Ezt most mindenféle leszbikus felhang nélkül mondom, de tényleg úgy van, ahogy mondod, amint meglenik, onnantól kezdve uralja a képernyőt, mert olyan kisugárzása van annak a nőnek, hogy csak egy szó jut eszembe róla: WOW. Tényleg nagyon karizmatikus. Abszolúte lejátszott mindenkit, Nelle, Ling, de még Ally is haloványnak tűntek mellette. És Mark szegény, hogy nézte! :-(( Hát komolyan, nekem a szívem szakadt meg miatta. Annyira groteszk ez a szál egyébként, mert az az igazság, hogy Marknak ő lenne az igazi, ha nem lenne az a kis "apróság"... :-)(  <--ez itt egy egyik szemem sír-a másik meg nevet szmájli.

Amikor Mark a bíróságon arról beszélt, hogy Cudy milyen csodálatos NŐ, hát szinte megkönnyeztem. Édes ez a pasi nagyon, és szegény a végén milyen szomorú volt. A vécés jelenet meg tök jó volt, érződött ahogy vibrált feszültség a levegőben, úgy drukkoltam, hogy essenek már egymásnak, de sajnos nem, a francba! Richardnak meg hatalmas virtuális cupp az esküvőért, tök aranyos volt, "megcsókolhatom a menyasszonyt?" :-) Ez is miylen már, hogy Richard is be van indulva rá, mint nőre, de a bigottsága miatt meg rosszul is van tőle ugyanakkor... :-)

Ja, és tök gáz, hogy még nem találtam normális Ally screencapes oldalt, pedig szívesen levadásznák pár képet Cuddyról az Allyben. Esetleg Te tudsz iylen lelőhelyet?

RDJ nem végleg lép le, azt tudom, de azt nem, hogy akkor mi a fenének kellett ez az elmegyek, de visszajövök közjáték? Biztos elvonóra kellett neki mennie. De hogy már megint mennyire szenvedélytelenek voltak...amikor a kisgyerek azt mondta, hogy "most felhúzom az ablakot, hogy smárolhassatok", akkor gondoltam, hogy bazzeg, azt húzhatod öcsisajt, de minek, mert úgysem fognak. és igazam is lett. Komoylan rossz nézni, hogy ezt a sótlan kapcsolatot akarják ilyen húdenagy szenvedélynek beállítani. Egyébként tetszik nagyon a Chances are, a dal, amit a sztori szerint Larry írt Allynek, szeretem RDJ hangját, mindjárt meg is hallgatom.

Előzmény: Lupin's fairy (428)
Lupin's fairy Creative Commons License 2006.07.26 0 0 428

Candy! Láttad az Allyt megint volt benne Cuddy és annyira jó volt, sztem az összes nőcit a háttérbe szorította, főleg az esküvői jelenetben és szegény Mark milyen arcokat vágott! Látszott rajta, hogy szinte sajnálja,hogy nem meleg, mert akkor övé lehetne a nő, akit szeret:)))

RDJ meg úgy tűnik lelépett, bár ez a szál már megint kissé átgondolatlannak tűnt miért éppen most tör ki rajta ilyen hévvel az apai érzés?

Dr. Lisa Cuddy Creative Commons License 2006.07.26 0 0 427
Ezek már ilyen előrelátó figurák... No bot... :PP *remélem nem fogja megutálni a nyalókát :DDD*
Előzmény: Desperate HOUSEwife (426)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 426

Igen, a nyalóka király, de paint-tel lehet ám rajzolni botot is... ;-)

Habár...lehet, hogy szeptembertől fölösleges lesz...

Előzmény: Dr. Lisa Cuddy (425)
Dr. Lisa Cuddy Creative Commons License 2006.07.26 0 0 425
Jaja, én voltam... :DD
NEM VOLT BOT!! *felháborító*
ezért raktam nyalókát a kezébe... :DDDD *legalább legyen mán valami tipikus!! :PP*
Előzmény: Desperate HOUSEwife (424)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 424
Te alkottad őket? Nagyon édesek, csak a Doki kezőből hiányzik a BOT! Amúgy ezekben a SP figurákban mindig Foreman a leghitelesebb... :-)
Előzmény: Dr. Lisa Cuddy (414)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 423

:-DDDDDDDD

Vázz, erről most eszembe jut a fanfic, amit tegnap olvastam....ugyanis végre találtam egy nagyon jót, nagyon naughty (explicit NC-17 volt a besorolása), gyakorlatilag arról szól, hogy szexelnek az összes elképzelhető helyen, ami csak embernek eszébe juthat, és még nincs vége, még folytatni fogják az írók! :-) Persze a Corvette-ben, Cuddy asztalán, a kórházban a tetőn (!), de nem lövöm le az összes poént, mert ha akarjátok, elküldöm Nektek e-mailben, nagyon izzasztó kis fanfiction, ez az, amiben a bilincsek is előkerülnek! :-)

Wilson doki irodája, ez nem is rossz ötlet, azt hiszem, ezt meg kéne írni... ;-) És a LIFT! Valóban az a lift is annyira adja magát... ;-))

Előzmény: Greg's privet B (407)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 422
Ez jó!!! :-) Én ugyan sosem játszottam Sims-szel, de tudom, miről van szó, mert már láttam, ahogy mások játszották. Na, ez de hülyén hangzott...mindegy, lényeg, hogy tudom, miről van szó, ügyi vagy, jók lettek a figurák, Házdoki, ahogy a zongorájáról álmodozik... :-D Cuddynak meg még legyen mélyebb a dekoltázsa, és akkor hitelesebb lesz! :-D De egyébként teljesen felismerhetők...de várj, még nincs nekik HÁZuk?
Előzmény: Csillagkutya (393)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 421

4man meg szerintem legyen inkább FARKANY, az jobban hangzik (fekaakinekrettenetesenkiszívtákanyakát)

*fennhangon röhög*

:-DDDDD

Egyébként azt akartam még mondani, de látom, már némileg elkéstem vele, hogy ha arra keresel rá, hogy House/Wilson, akkor érhetnek kellemetlen meglepetések... :-) de lehet, hogy van valami aranyos fanfvideo is, ami csak a soriból van összevágva, és a barátságukról szól, mindenféle homo fennhang nélkül, egy olyat én is szívesen megnéznék.

Nekem Wilsonról mindig Madonna Jimmy Jimmy című száma jut eszembe, az akkora LOL alapból is, úgy meg főleg, hogy hozzá kapcsolom... :-D

Előzmény: Kymry (388)
Desperate HOUSEwife Creative Commons License 2006.07.26 0 0 420
Ezek a nevek.... :-DDDD MegaLOL mindegyik! Éljenek a magyar nyelv szépségei! Foreman nálam már csak Előember tükörfordításban... :-P
Előzmény: FeanorB (380)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!