Keresek egy filmet, néhány éve láttam valamelyik csatornán.
Amerikai vagy kanadai film. Egy fiatal lány egy tó partján egy korai, évtizedekkel korábban lezuhant (kétfedeles?) repülőgép roncsaira bukkan. majd valahogyan a pilótákkal is kapcsolatba kerül akik tulajdonképpen már nem élnek, de nem tudnak távozni -, és akikről kiderül, hogy egy óceán-átrepülő versenyen vettek részt, lezuhantak és eltűntek. A lány az öccse segítségével segít nekik helyrehozni a gépet és ezzel abban is, hogy végre távozhassanak.
Sziasztok! Ó, látom jó helyre jöttem - bár lehet több a halász itt is mint a hal.. :)
Na, szóval én egy skandináv film címére volnék kíváncsi (svéd, dán, nem emlékszem), mely azt hiszem a dráma műfajba volt sorolva. (Kb. 3-4-5 éves a film.)
A főszereplő egy elmebeteg gyilkos pasas, aki a film elején szabadul a börtön helyett rámért diliházi létéből. Autózik, majd megáll egy buszmegállóban, ahol két tinicsaj várja a buszt. Beszédbe elegyedik velük, de aztán elrabolja őket. Az egyik spinét elengedi - a másik viszont érdekes pszichológiai anomáliából belezúg a férfibe.
Valaki tudná melyik volt ez az alkotás? Előre is köszönöm!
Olasz vígjáték két házaspárról. Az egyikben az asszonyka a tüzes, a másikban meg a férj a fickós, így aztán "keresztezik" egymást, a sajátjukat ki is nyírnák, persze a végére aztán rendeződnek a sorok. Sokszor jut eszembe, mert azért olyan bájosnak tűnt az egész, de fogalmam sincs mi volt a címe. 80-as évekből való lehet.
igen, valószínűleg ez az, bár nem tudom pontosan beazonosítani, mivel nem tudok angolul, de a képek, szereplők alapján nagy valószínűséggel jó helyen keresgélünk. Innen legalább el tudok indulni, köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Egy francia filmet keresek, amit a nagypapámmal néztem kis koromban, de nem emlékszem sok mindenre. Egy férfi volt a főszereplő, aki kapcsolatba kerül azt hiszem ismerősök vagy üzleti dolgok miatt egy Natasa nevű call girl-lel, és megcsalja vele a feleségét, aztán azt hiszem mégis visszamegy a feleségéhez a végén. Nagyjából ennyire emlékszem. Kb. 80-as évek, max 90-es évek elejéről származhat. A főszereplő színész úgy emlékszem hasonlít Christian Clavier-re, de ezen a nyomon nem találtam meg a filmet. A call girl szőke ha jú volt benne.
Szerintem ez Claude Sautet AZ ÉLET DOLGAI című 1971-es filmje Michel Piccolival, Romy Schneiderrel és Lea Massarival. Ennek alapján készült a VÁGYAK VONZÁSÁBAN (1994) című amerikai film.
Sziasztok! Régóta keresek egy filmet, de nem sok mindenre emlékszem belőle. Egy francia film volt, művészfilm, dráma. A film egy autóbalesettel kezdődik (két autó ütközése) ami igazából a film vége. Két szerelmesről szólt, akik valamiért nem lehettek együtt. A végén elindultak egymáshoz, és ekkor karamboloztak. Talán valami tengerparton játszódott, de ez nem biztos. Még videóra vettük fel, de sajnos azóta sem találom. Ismerős valakinek?
YoutubeTV.ch vki- nek ven már előfizetése vagy trial verziója, mik a személyes élmények ? Áprilisig kódolatlan az adása, és a kinalata allitolag nagyobb a mint a Netflixnek + a Huluunak 40 nyelven vmi 10 euróért per hó
Sziasztok!Kérném a segitségeteket!Tertmészetesen egy filmet keresek,ami egy hajóversenyről szól,hasonlóan mint a"Verseny a javából"az autó,és az "Azok a csodálatos férfiak" repülőverseny hőskorából ,a mult század elejéről.Ha valakinek van ötlete kérem segítsen! Köszönettel:Lacko53
Sziasztok, hátha valaki tud segíteni, egy film címére lenne szükségem!
Elég régen láttam, így a sztorit sem tudom egészen pontosan felidézni, de nagyjából a következő:
Szilveszter éjjelén indul a történet, egy nő lakásukban lelövi a férjét. Utána rémülten menekül, s miközben a lifttel halad lefelé, azon fohászkodik, bárcsak visszaforgathatná az idő kerekét, hogy meg nem történtté válna a szörnyű tette. Úgy érzi, pontosan látja, mi vezetett idáig és ha egy évvel korábban lenne, biztosan másképp irányíthatná a dolgokat, hogy ne ez legyen a vége.
Mire leér az utcára, láss csodát, az idő valóban visszaforog egy évvel és lehetőséget kap arra, hogy bebizonyítsa: hogy az események tudatában elkerülhetik a sorsukat. Újra éli az elmúlt egy évet, mindent igyekszik másképp tenni, mint ahogy korábban, de a végkifejletet csak részben tudja megváltoztatni, azaz a gyilkosság bekövetkezik, csak épp nem az ő keze által...
Szerintem nagyon jó film volt és szeretném valahonnan megszerezni, csak hát a címe nélkül elég nehéz :(
Ismét szükségem lenne a segítségetekre egy régi filmmel kapcsolatosan.
Egy Repülőgép anyahajó hatalmas viharba kerül, és a vihar elcsendesülésével, kiderül hogy visszamentek az időben... A második világháború közepén találják magugat. A legmodernebb flotta szembekerül a Második világháborús Japán hadi flottával. Természetesen az Amerikaiak erőfölénye (az akkor még ismeretlen technikai vívmányok miatt) igen csak izgalmassá teszi a filmet...
A hajó kapitánya azt próbálja elérni, hogy lehetőleg ne avatkozzanak be a történelembe, de nincs könnyű dolguk, ugyanis a japánok felfedezik a hadihajót...
Nagyon izgalmas kis film...
Valamelyik hadihajónak a neve a film címe, de nem emlékszem rá.
Ha jól emlékszem 5-6 fiatal egyetemista vagy fősulis baráti csapat elmennek kirándulni közösen Amerikába valahol a hegyekbe. Az egyik srác kitölt egy lottó szelvényt és elhireszteli, hogy nyert a lottón.
Az egészet azért találja ki, hogy írjon belőle egy dolgozoatot. Kíváncsi volt a társai viselkedésére, hogyan változnak meg a személyiségük annak tudatában, hogy megtudják hogy milliomos van közöttük. Végül az lesz belőle, hogy szépen elkezdik egymást gyilkolni a fiatalok a kamu lottó szelvényért. De csak a film végén derül ki, hogy csupán egy dolgozat miatt gyilkolták le egymást.