A 4 oldalas szerződést személyes okmányok közül milyen másolatot kell csatolni. Elég a személyi és lakcímkártya másolata, vagy az útlevélé is kell. (utóbbi nincs)
Én Attiláékon keresztül regisztráltam, így azzal van tapasztalatom, a Saxo-n keresztül csak a cimek változnak értelemszerűen.
Köszönjük regisztrációját. Ebben a levelünkben megtalál minden információt, ami a számlanyitáshoz szükséges.
A következőt kell tennie:
1. lépés
Töltse le a levélhez mellékelt számlanyitási kérelmet (ClientApplication.pdf), majd nyomtassa ki, és töltse ki. A levélhez mellékelt 4 db jpg kiterjesztésű képfájlban útmutatót talál a kitöltéshez. Írja alá a számlanyitási kérelmet, és figyeljen arra, hogy aláírása megegyezzen a személyazonosító okiratban szereplő aláírással. A kitöltött számlanyitási kérelmet scannelje be.
2. lépés
Scannelje be a személyazonosító okiratait! Ez lehet személyigazolvány vagy útlevél.
Scannelje be a lakcímigazoló dokumentumot. Elfogadnak 6 hónapnál nem régebbi közüzemi számlát, bankszámlakivonatot is. Fontos, hogy a számlanyitás során megadott lakcímmel megegyezzen! (Lakcímkártyát, és mobilszámlát nem fogadnak el!)
3.
A bescannelt számlanyitási kérelmet, személyazonosító okiratot és a lakcímazonosító okiratot küldje el az info@elemzeskozpont.hu email-címre.
Mi történik, ha elküldte a papírokat?
A számlanyitás során feldolgozzák a beérkezett adatokat és a Saxo Bank kollegája felhívja Önt a megadott telefonszámon. (Valószínűleg Sárhidi András fogja keresni a Saxo Banktól)
Ha bármilyen kérdése van a számlanyitással, vagy a szolgáltatással kapcsolatban, akkor ez egy jó alkalom arra, hogy megbeszéljék
A számlamegnyitást követően fog kapni egy információs levelet, arról, hogy milyen számlaszámokra utalhatja el a számlanyitáshoz szükséges tőkét. Akár forintban is utalhatja, így nem lesz az átváltás miatt költsége!
Fontos! Ne használja a számlanyitási kérelemben megadott email-címet és fax-számot. Nemcsak azért, mert sokat kell várnia, hanem azért is, mert nem a magyar kollegák kapják meg az anyagát.
A Saxo Bankot elérheti a következő elérhetőségeken:
Sárhidi András Saxo Bank
Email cím: asr@saxobank.hu
Telefon szám: 06800 18393
A fenti szám ingyenesen hívható, és 99%-ban magyar kollega veszi fel. Ha mégsem és nem beszél angolul, akkor csak mondjon annyit, hogy „Andras Sarhidi”, ekkor adni fogják a kollegát.
Elég mailben elküldeni a szerzödést, vagy ezenkívűl még postán is meg kell küldeni.
Elég volt e-mailben.
Az elszámolási pénznemére melyiket célszerübb írni EUR vagy USD , esetleg HUF is jó ?
EUR vagy USD szerintem célszerűbb. Azt érdemes választani, amiben kereskedni akarsz jellemzően, amúgy meg mindegy.
Amikor megkapják a szerződést, akkortól aktiválják az éles számlát, vagy csak a pénzmegérkezés után.
Passz, erre nem emlékszem, amúgy mindegy, hogy előtte aktív lesz-e a számlád, vagy csak akkor aktív ha pénzed lesz rajta, mert pénz nélkül úgysem tudsz kereskedni.
Pl. ma elküldöm a szerződést és csak jan 15.-én a pénzt, akkor a jan 15-ig nyomathatom még vajon a demót.
Esetleg van még valami amire oda kell figyelni?
Utaláskor a megkövetelt azonosítókat add meg a megjegyzésnél, mert akkor nagyon hamar a számládra kerül a pénz, de ha bénázol ezzel pár hétig keresgélhetik, ha rosszra könyveli a rendszer. Bocsi a kérdésekért, de a zöldszámon nemsikerül elérni őket.
E-mail gyorsabb.
Pl. ma elküldöm a szerződést és csak jan 15.-én a pénzt, akkor a jan 15-ig nyomathatom még vajon a demót.
Természetesen, csak kérni kell az ügyfélszolgálatot, hogy hosszabbítsák meg a demódat. Nekem félévre szokták meghosszabbítani.
Tipp: nézz be az elemzeskozpont.hu-ra, időnként van akciójuk ezzel kapcsolatban.
Aki a saxonál nyitott szlát, attól egy kis segítséget szeretnék kérni. A 4 oldalas szerződést személyes okmányok közül milyen másolatot kell csatolni. Elég a személyi és lakcímkártya másolata, vagy az útlevélé is kell. (utóbbi nincs) Elég mailben elküldeni a szerzödést, vagy ezenkívűl még postán is meg kell küldeni. Az elszámolási pénznemére melyiket célszerübb írni EUR vagy USD , esetleg HUF is jó ? Amikor megkapják a szerződést, akkortól aktiválják az éles számlát, vagy csak a pénzmegérkezés után. Pl. ma elküldöm a szerződést és csak jan 15.-én a pénzt, akkor a jan 15-ig nyomathatom még vajon a demót. Esetleg van még valami amire oda kell figyelni? Bocsi a kérdésekért, de a zöldszámon nemsikerül elérni őket. köszi
Nem meglepo, hogy nem ugyanaz jön ki. Több oka is van. A kilépésre két lehetoség is van. Ki lehet lépni támasz-ellenállásnál is, de ki lehet lépni indikátor alapján is. Ezt a trader dönti el. A 4 órás gyertyát a brókerek máskor nyitják-zárják, máskor lehet a belépés és a kilépés szignál is, akár 3 óra eltolódás is elképzelhetö, vagy hogy egyáltalán nem is ad jelet az egyik brókernél. Stb.
Én SAXo-n demon többször használtam Trademarkert(hogy csak demoval nem tudom mennyire mérvadó amit írok).
használható volt, ha nem jött közbe valami fundamentális hír.
Kivéve EUR/USD(itt belépni nem lehetett azzal amit megadtak) és USD/YEN(itt pedig többször későn következett be amit javasoltak, ha addig kihúztad fedezettel akkor ok volt.)
ELLEnben GBP/USD és Au/USD esetében demon szépen hozott, bár a megadott értékeken érdemes szűkíteni/finomítani.
Mostanában nem használtam, viszont régebben, megnéztem a szerző blogjában és nekem (bár ő csak a tradek számát írta le) nem ugyanazok jöttek le. Ha jól emlékszem EURUSD-t néztem és nekem több trade jött ki, több PIP-el mint neki. Ez esetleg lehet abból is, hogy ő amerikai én pedig Fxpro-n néztem. Kérdésem: mivel 4 órás chartot kell nézni, mit csináltok, ha elmulasztjátok a jelzést? Mondjuk a hajnali 4 órást csak reggel 7-8 körül veszitek észre. Beléptek?
Köszi, de nem a Saxoról kerestem dolgokat, hanem a TradeMaker-rel elkövetett dolgaikról. :) Évek óta Saxonál van számlám, én kedvelem, de ezt a TradeMaker-t nem teszteltem, kedvem sincs hozzá, hogy egy demón teszteljem stb.
Első ránézésre nem hülyeség, de esetleg jó lenne ha valaki, aki a kezdetek óta használja tapasztalatit megosztaná. Persze én is fel tudnám túrni a net-et, de ilyen-olyan forumon elkövetett hozzászólások nem adnak támpontot, csak az általam vizuálisan ismert emberek véleménye.
1:100 az meg minek, 1:50 is totál elég, de ettől még mindig nem értem mi neked a drága vagy mire gondolsz. Alma az almához, 1:100 vagy 1:50, ha ezt agyig kihasználod akkor nem drága csak sok, ha nem jó írányba vagy és számolják a kamatot. De ez mindenhol igy van. Két kamat közti különbség.
Ez itt extra "nagyobb" vagy mi? Vagy én értek valamit rosszul, valamit nem jól tudok. Ezt rakjuk már tisztába.
AHONNAN HAZAJÖN A PÉNZ,DE AJÁNLANI NEM TUDOK,MERT NEM TUDNI MEDDIG TART,STB.. AHONNAN JÖTT ZSÉ: MIG,TADA,ALPARI,PRIME,GFT,TRADEMAVEN,AMP FUTURES NEM AZT MONDOM H A LEGJOBBAK,CSAK ANNYIT HOGY UTALÁSSAL NINCS,ILLETVE NEM VOLT GOND,DE BÁRMI BENNE VAN A FOREXBEN:))
Párszáz forex bróker, pár minősítéssel, véleménnyel. http://www.forexpeacearmy.com/public/forex_broker_reviews A fene se tudja melyik a megbízható, rengeteg offshore cég van közük, amolyan egy telefonos cég, amely bármikor leléphet. Többek között az fxpro is ciprusi offshore. Valamelyik menetközben nyúl le pipvadászat során, valamelyik nem utal, valamelyik csak úgy simán lelép. És akkor még ott van a tradelési kockázata is. Szóval nem egyszerű a fx traderek sorsa. Talán inkább tradelés helyett egy forex céget kifizetődöbb lenne összedobni valami offshore szigeten :-)
Napi használatban van, Panasz nincs,stoppokat nem ütik,2000 usd-től van,viszont margin az drága,a kis leverage miatt.Hazautalás működik,néha van rikót de nem jellemző:)
Gondolkodom a Míg-hez váltani.
Kérnélek titeket, hogy a jó, rossz, tapasztalatokat írjátok meg.
Azokat kérném akik használják(ták) is, és nem csak a „Sanyi haverjának az anyósa látta 2 éve, és ő mondta”. Köszönöm.
Alparinál még nem volt ilyen élőben,ök olyan középszarok,:) Tadánál nem volt,eddíg.......,Mig-nél nem jellemző:),inkább a kisebb kevés kliensel dolgozó túl olcsó brókerekre kell jobban vigyázni.Fxch pl: csaló. De mind az valamilyen szinten,de nem kell félni:) Élő tapasztalatom van sok cégnél,nem metásnál is.
ha nyersz "folyamatosan vagy sokszor,rádmásznak(nem mindenki) de van hogy sok tradernek ott a stopja,a csalók azt tuti kiütik:) Nem akarok cégneveket itt írni,hátha valakit ez zavarna stb..