Éljen az eBay! Ma megjött a másik TE DVD-m is. Mondjuk DVD-hez mérten elég pocsék minőségű a képminőség, állítom, az divx, amit feltöltöttem erga oldalára, az is van simán ilyen.
Cegledi kanna, verhetetlen. Kiruccantunk egszer egy hetvegere egy turistahazba, es a vizhordast ilyen kannakkal kellett megoldani. Reggelenkent orult dzsemmelesek voltak kannara, csettintesre es vokalra :)
Zepp ajánlata korrekt, elérhető szint. A másik jó dolog a Pujol gitáriskola (4 kötet, a negyedikbe Tornai Tanár Úr se kezdett még bele, azt mondja az már nagyon brutális - ha bemész a Segoviába biztos ajánl neked tutit).
sf2 soundfont es valami synth hozzzavalo , peldaul " sfz+ " , vagy van a "Drums from hell " ugyancsak "sf2" -vel szokott lenni "free' sf2 a neten .Valakinek volt itt a topicban " Drums from Hell " en kaptam egyet de a PC-m nem viszi , rengeteg RAM kell most van 512 de gonolom keves .A sfz+ -hoz is egy dobfelszereles ugy 300M es a RAM -bol kene jatsza SYNTH , magy DFD modon is de zabalja a CPU -t es tekeri HDD-t
Ha már klasszikus gitározás lett a téma, ide is benyomom:
Óbudai Társaskör, Február 9. csütörtök 19 óra
Gitármuzsika Óbudán
GUITART TRIÓ
Straub Tamás, Pétery Tibor, Draskóczy Zoltán
J. S. Bach: Háromszólamú invenciók (e-moll, g-moll, g-dúr), J. Haydn: C-dúr "Londoni" trió, W. A. Mozart: Divertimento * * * M. Muszorgszkíj: Egy kiállítás képei
Belépőjegy: 1.200 Ft
Szólóban, duóban már hallottam őket, és Zoli a volt tanárom, úgyhogy én biztos ott leszek:)
Más: tegnap nagy volt a pörgés, úgyhogy mégegyszer: POD 2.0 kerestetik, 40k körül gondoltam, labkapcs., midikábel és egyebek nélkül.
A klasszikus gitározás alapja az a jobbkéztechnika, amit sztem nem muzsikán lehet tanulni, hanem pengetésgyakorlatokon. Kezdőknek a Szendrey-Karper-féle narancssárga gitárgyakorlatok sorozat sztem jó, persze marha unalmas lesz végigcsinálni:) De ez is az a típusú dolog, hogy nagyon megéri jól elsajátítani a pengetéstechnikát, különben egy szint után korlátozva leszel.
Inspirációnak tudok ajánlani ezt-azt, de az eljátszhatatlan lesz:)
Hm, a profitorientált (ami a látszat ellenére nem vagyok) az jelen esetben én volnék? Akkor azt hiszem félreérthetően írtam... (mármint a buzizást illetően az újonnan felbukkanó arczokra gondoltam)
Amúgy ha már egy kicsit ON: nem tud valaki ajánlani olyan klasszikus muzsikát, aminek segítségével egy magamfajta tudatlan ismerkedni tud a klasszikus gitár stílussal (azaz nem eljátszhatatlan)?
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet kannát venni, egyáltalán milyen kannát szoktak a népek ütni zajkeltő eszközként. És egyáltalán mennyi egy ilyen cucc?
Valahogy úgy érzem, hogy nekem is kell egy kanna, hogy egész nap üssem.
na, akkor émmeg odaviszem a nejlonost, oszt majd valmaikor felveszed Ádmámnál/tól. jó így? csak hogy ne mászkáljak üres tokkal.
most találtam egy elveszett diktafonos wav file-t, amin improvizálok. slidegitárral csinálom a Brother My Cup Is Empty-t. egy biztos: érdekes. kb nyáron készülhetett.