Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Főleg a lérak. technikánál, érdemes lett volna komplett üteget összeállítani, legalább egy-egy részegységgel mindenből. És mondjuk a TZM-et is ott elhelyezni, ahol eredetileg állt az indítókhoz képest stb. Valami olyasmit lett volna jó csinálni, mint a skanzenekben. (Parasztporta = rakétaüteg)
S pont azt akartam kérdezni a Vega téma után, csak közben egy órára el kellett ugranunk itthonról, hogy miért nincs Kecelen egyáltalán Nyeva, hiányos a Volhov és tényleg nincs Dvina.
Az is érthetetlen, hogy egyes eszközökből (pl. Csepel D344) szakadt, hiányos példányok vannak, miközben hibátlan példányok kószálnak a bontókban.
Mégegyszer mondom, minden tiszteletem Pintér úré, de a megvalósítás dilettáns.
Csak egyet tudok érteni veled..s erre egy példa: mikor Kecelen voltam, egy srác mellettünk boldogan ismerte fel, legalábbis, még akkor azt hitte a saját cikloidás kabinját Gyálról, mivel csak egy drót "zárta", kinyitotta...nézte-nézte egy darabig, aztán mondta, hogy mégsem ez volt...ez van, értelmesebb lett volna mindenből egy, tematikusan elhelyezve, mert így csak sorok vannak, összezsúfolva minden mindennel, logika nélkül, értelem nélkül....
Nem tévedsz. Na ez a vacak az, amit HPASP hiányolt Kecelről. Az a szörnyű, hogy Pintér tulajdonképpen jót akar, mert megpróbál megőrizni az utókornak olyan dolgokat, amik másképpen az enyészeté lennének. DE ÉSZ NÉLKÜL TESZI. Sok teljesen egyforma dolgot összeszedett, kiállítja, és ezzel a hasznos dolgoktól veszi el a helyet. Felállította mindkét Vega antennaposztzot, de a Volhovra, Nyevára, pláne Dvinára már nem volt esze. Ki van állítva nála a K2, K3, K9, ami kívülről tök egyforma, de benézni nem lehet, így meg a dolognak nincs semmi értelme. Most hirtelen nem tudom, kit idézek, de itt a környéken egy kolléga azt írta, hogy "a kevesebb több lett volna."