Keresés

Részletes keresés

k.aresz Creative Commons License 2005.11.23 0 0 577
Én egyszer magamnál elvesztettem. Nem szeretném mégegyszer.
Előzmény: devil_vs_angel (575)
devil_vs_angel Creative Commons License 2005.11.23 0 0 575
szabad megkérdeznem, volt már rá példa hogy Te elvesztetted volna ezt a bizonyos kontrollt?
Előzmény: k.aresz (574)
k.aresz Creative Commons License 2005.11.23 0 0 574
Igen. Mármint nem beláthatatlan, hanem például válás, családelhagyás. Szerintem lehet egy bizonyos szinteg erős kontroll alatt tartani. Például kevés találka, felületes kapcsolat. Ha egy ponton túl megy a vonzódás, onnéttól bele lehet zúgni a szakadékba is, vagy nagy erővel vissza lehet kapaszkodni a fennsíkra is.
Előzmény: devil_vs_angel (572)


k.aresz Creative Commons License 2005.11.23 0 0 573
Egyrészt szerintem van olyan. Másrész szerintem nagyon sok olyan is van, aki nem egy partnerrel akar lenni, de mégis vele éli le az életét. Akiknek fontosak bizonyos erkölcsi normák, azok legyőzik minden egyéb vágyukat.
Előzmény: fufug (571)
devil_vs_angel Creative Commons License 2005.11.23 0 0 572

De szerintem ha megjelennek az érzelmek, akkor nagyon erősen kell kontrollálni azokat -- hogyan tudod kontrollálni? mi van akkor ha a Te életedben is eljön "AZ" a személy aki esetében a kontroll semmit sem ér?

beláthatatlan következmény? szó szerint?

Előzmény: k.aresz (570)
fufug Creative Commons License 2005.11.23 0 0 571

Ez az "élő vibrátor" óriási megfogalmazás!!! Gratulálok. És női harmadikra is tudnál ilyen finom kifejezést?

 

Szerintetek tényleg van olyan ember, aki csak egy partnerrel akar lenni egész életében?

Előzmény: Aural (563)
k.aresz Creative Commons License 2005.11.23 0 0 570

Mi pont érzelem mentes kapcsolatokat szoktunk keresni. Ez nem vonzódásmentest jelent. De szerintem ha megjelennek az érzelmek, akkor nagyon erősen kell kontrollálni azokat. Ellenkező esetben beláthatatlan következmények lehetnek.

 

Nekem nagyon szimpatikus a 2-3 alkalom után új partner elv. De sajnos feleségem ezt nem szeretné, ha már van egy harmadik, az legyen állandó :) Emellett szól mai fertőző világunk is. Persze elméleti szinten vagyunk még, mert 2-3 alkalomnál hosszabb kapcsolatunk még nem volt. Igaz ebből is csak nagyon-nagyon kevés.

Hosszú Puska Creative Commons License 2005.11.22 0 0 569
...amúgy próbáltad már?
Előzmény: gcorvaksz (567)
gcorvaksz Creative Commons License 2005.11.22 0 0 567
A klisse szerint talan igen, viszont en sem tudok erzelmek nelkul, ferfi letemre.
buddi Creative Commons License 2005.11.22 0 0 566

A klisé szerint egy férfi félrelép, az nála csak szex, de ha egy nő teszi ugyanezt, az sokkal súlyosabban itéltetik meg, mivel a nő nem tud érzelem nélkül szexelni.

Hát a nejem tudott.

Előzmény: Kisboldogasszony (565)
Kisboldogasszony Creative Commons License 2005.11.22 0 0 565

Sok igazság van abban, amit írsz.

Az én párom, kifejezetten élvezi, kezdeményezi, ha más pasival kavarok a jelenlétében, de azt hiszem, nagyon megbántódna, ha egy másik férfival komolyabb érzelmi kapcsolatba keverednék. Tehát ő is féltékeny, csak nem a testemre, hanem a lelkemre. (Márha létezik egyáltalán olyasmi...)

Előzmény: Aural (563)
fufug Creative Commons License 2005.11.21 0 0 564
Köszi, majd este válaszolok.
Előzmény: Aural (563)
Aural Creative Commons License 2005.11.21 0 0 563

szia :)

 

Nem tudom, a férjemből 12-3 év alatt sem bírt elmúlni a féltékenység érzése, pedig sosem korlátozott semmiben, nem ellenőrzött, nem piszkált, nem tiltott - de az érzés mégis megvolt, nem jó, hanem rossz érzés volt neki arra gondolni, hogy éppen mással vagyok. Izgató is, de mégse jó.

 

És persze, a szex idegennel is nagyon jó tud lenni. De én valahogy úgy működöm, hogy ez max 3-4 alkalomra elég, utána elunom, ha nem alakul ki valami bizalmas, játékos-intim kapcsolat is. Ezzel mindig is így voltam - mihelyt megszűnt az újdonság izgalma, már nem adott elég izgalmat általában ahhoz, hogy kedvem legyen folytatni.

Mondtam már máshol, azt hiszem, hogy az én esetemben másik pasit bevonni max úgy lehetne, hogy egy-két-három alkalomra, aztán valaki mást -hacsak nem akarná a párom, hogy komolyabb kapcsolat alakuljon a harmadikkal, de ez nem valószínű :)- szóval, kb úgy, mint egy élő vibrátort. De egyelőre ő erre nem vágyik. Izgatja, ha más próbálkozik nálam, de még abban is van kis rossz érzés, ennél többet nem szeretne.

 

Én meg alapban jobb szeretek egyvalakivel lenni egyszerre...Nagy, lusta macska vagyok, aki nem jól tud kétfelé koncentrálni  :)

Előzmény: fufug (561)
buddi Creative Commons License 2005.11.20 0 0 562

szivesen, örülök ha segithetek rajtad!

 

Előzmény: fufug (561)
fufug Creative Commons License 2005.11.19 0 0 561
Nagyon klassz érdemi hozzászólás volt. Tanulságos is és ez viszi előre a beszélgetést. Köszönöm!

Én azonban azt gondolom, minden kapcsolatban eljön egy mélypont a testiség terén (is). Ekkor jobb ha közösen próbálják visszahozni a színvonalat, vagy ha nem is közösen de egymás tudtával.
Igazad van, hogy - az egy partner is elég időszak - kinek rövidebb, kinek hoszabb. De - sajnos vagy nem - ez már nem vitatott tény, hogy az ember sem monogám lény. A civilizáció sem tudja a biológiát csak időszakosan befolyásolni.

A másik dolog pedig: Abban megegyezhetünk, hogy a szex nagyon jó. Sőt idegennel is jó tud lenni. Kérdés, hogy az ember az általa szeretett embert nem akkor szereti-e jobban, ha ilyen élményektől nem tiltja el. Ráadásul egy kapcsolaton belül a szexuális igények is eltérhetnek. Ezt valahogy fel kell oldani ahhoz, hogy a kapcsolat megmaradjon.

Nem tudom, mert még nem volt rá példa, de már most úgy gondolom valóban felizgatna ha látnám a feleségemet mással szeretkezni. Nem hiszem, hogy azért mert kevéssé szeretném, csak másképp lát az ember dolgokat egy hosszabb idő után. Minden jóhoz hozzá lehet szokni. És egy emberrel egy idő után kimerülnek a lehetőségek. Jól eshet mással is lennei, aki más adottságú, temperamentumú, stb.

Ha jól értelmeztem Neked is volt olyan időszak, amikor több partnered is volt. Szexuálisan izgalmas volt, nem? Szerintem Te most még az érzelmi időszak olyan részén jársz jelenlegi partnereddel, amikor az emberben a féltékenység nagyobb, mint a racionalitás. Ezért látod ezt most másképp. Lehet, hogy tévedek, csak így érzem.
Előzmény: Aural (560)
Aural Creative Commons License 2005.11.19 0 0 560

Igen, tudom, hogy mások máshogyan vannak ezzel, és ez jó, jó hogy nem vagyunk egyformák :)

 

Furán van ez azzal az új farokkal, meg a nem ellenállással.

 

Először is, azt hiszem, nincs olyan, hogy "nem tudok ellenállni". Olyan van, hogy "nem akarok ellenállni".

 

Nekem volt ilyen periódusom, még a férjem előtt, egyszer-egyszer közben is (12 évig voltunk házasok), de visszamenőleg is azt látom, mindig benne volt, hogy hiányérzetem volt a meglévő állandó kapcsolatom mellett. Nem lelki, egyszerűen testi - nem volt annyira jó, hogy elég lett volna. Nem azt mondom, hogy rossz volt, vagy nem volt orgazmusom, de mégsem volt elég jó. Sőt, akkor még nem is gondoltam, hogy lehet olyan, aki elég, és nagyon sokáig elég, sőt, aki a jónál is jobb - pont fordítva, azt gondoltam, hogy egy idő után (kinek hosszabb, kinek rövidebb) normális, hogy más is érdekelni és izgatni kezd. Azóta meggondoltam magam..tapasztalatból, és ez most jobb, mint volt a sok :)

 

Előzmény: fufug (556)
buddi Creative Commons License 2005.11.19 0 0 559

Ő mondta el, mert azt hitte rájöttem. Felkavaró élmény volt. Szeretkezni akartam vele, amit persze ő akkor nem akart.

Igazából nem is gyanakodtam, mivel 12 éve v. házasok, és eddig semmi ilyesmi nem történt egyikünkkel sem, igaz most közel két éves elég mély válság előzte meg a dolgot.

Előzmény: fufug (558)
fufug Creative Commons License 2005.11.19 0 0 558
Hogyan tudtad meg? Ő mondta el? És milyen érzéseket váltott ki benned az eset?
Azért érdekelne, mert lehet, hogy egy cipőben járunk, bár én még nem vagyok bizonyos a dologban.
Előzmény: buddi (557)
buddi Creative Commons License 2005.11.19 0 0 557
Én is nagyon-nagyon régóta fantáziáltam erről (nejem mással), és a közelmúltban megtudtam, hogy ez már nem csak a képzeletemben történt meg. Nem törtem össze (pedig nem előttem tette, hanem az átverésemmel) de azt hiszem csak azért nem, mert (férfi módra ?) kizárólag egy-egy alkalomra korlátozta egy egy pasival a kapcsolatát.
Előzmény: Aural (555)
fufug Creative Commons License 2005.11.18 0 0 556
Köszönöm, hogy áttértél ide is. Örülök az őszinte véleményednek, ilyen is van. Itt nem is csak arról szól a történet, hogy valakik megszervezik, hogy harmadik legyen, hanem itt kapcsolódunk a nyitott házasság vagy a swinger témához.

Vannak a tiedtől eltérő vélemények, amiket én tiszteletben tartok, mert nem vagyunk egyformák. Én is ismertem olyan lányt, aki egyszerűen nem tudott ellenállni az új faroknak. És csak annak. Nem érzelmileg kellett neki a pasi. Ha egy ilyen nőbe beleszeret az ember, csak úgy tarthatja meg, hogy boldoggá teszi azzal, hogy a vágyinak nem szab gátat. Korlátot és feltételeket lehet. Pedig van ilyen helyzet, hiszen az érzelmeknek nem lehet diktálni. Mint ahogyan az ösztönöknek sem.
Előzmény: Aural (555)
Aural Creative Commons License 2005.11.18 0 0 555

A saját tapasztalatom az erről, hogy a férjem -amíg házasok voltunk- hihetetlenül be tudott gerjedni attól, hogy más környékez, pláne, ha az az orra előtt történt...attól is, ha azt hitte, más célba ért. És engem is felizgatott, vagy aktívabbá tett, ha őt környékezték. Vagyis csak javított a szerelmeskedéseinken.

De az is ide tartozik, hogy amíg csak arról volt szó, hogy elképzelte, meg látta, hogy nyomulnak rám, addig az izgalom dominált. Amikor az lett a meggyőződése, hogy mással is szeretkezem, akkor keletkezett benne csomó negatív érzés is. De az izgalma nem nőtt! Az fantáziánál és meggyőződésnél is ugyanakkora volt.

 

Én ebből hajlamos vagyok arra következtetni, hogy gyakran elég a lehetőség elképzelése...ráadásul az mellékhatások nélküli :)

 

Ebből gondolom, kiderült az is, hogy sosem látott mással (nem is láthatott volna). Fogalmam sincs, hogy akkor mi történt volna. De az a gyanúm, hogy előbb-utóbb szétverte volna a kapcsolatunkat a keletkezett rossz érzések garmadája, hacsak nem sikerül megvalósítani, hogy a harmadik mindig kivülálló marad, és személytelen. Mondjuk, mint egy vibrátor... Ez azonban nem nagyon reális...ki a csuda akar vibrátor lenni? Legalábbis egynél többször? Viszont nekem meg annál jobb, minél többször mélyedek el ugyanavval ugyanabban, és azt meg csak akkor tudok, ha közöm is van hozzá, különben megunom :)

 

Ami engem illet, fantáziálok két, sőt, több férfiról, és nagyon izgalmas - de a valóságban a lehető leg-legjobb egyetlen egy is. (Már ha jó vele) és dehogy fogom hagyni, hogy más lány is beszálljon, mert engem nem vonz, viszont addig nem velem foglalkozik - de más férfi se kell, ha egyszer semmi hiányérzetem.

 

Ha pedig a párom szeretne bevonni egy második férfit...azt hiszem jobban szeretem a birtokló-tekintetet, azt, amiben benn van, hogy szőröstül-bőröstül kellek, és nem ad senkinek sehogy..a mindennapi, valódi szabadságomat még sosem csorbította. Nem tudom, ha ez lenne szíve vágya, belemennék-e, talán igen, ha biztos vagyok abban, hogy neki ez kell a boldogsághoz és megmarad nekem - de magam miatt nem :)

 

vagyis én elméletben szeretem a harmadikat, de a gyakorlatban csak két semleges pasival tudnék. Ha a férfitárs nem semleges, akkor a magam kedvéért nem. A páromnak meg egyelőre nincsenek ilyen vágyai.

fufug Creative Commons License 2005.11.13 0 0 554
A mi hozzászólásainknak több köze van a témához mint a tiednek, vagy nem? Talán valami lényeghez tartozót is írhatnál...
Előzmény: buddi (553)
buddi Creative Commons License 2005.11.13 0 0 553
szerintem már kicsit off vagytok, itt nem pár párral a topic cime
Előzmény: fufug (552)
fufug Creative Commons License 2005.11.13 0 0 552
Köszönöm, írtam neked. Remélem mielőbb válaszolsz, mert nagyon várom.
Amiket írtál klassz dolgok. Nálunk sajnos nem így működik, így engem jelen helyzetemben csak az elv izgat és csak elméletben mondok véleményt.

De tudom, hogy így van mert ha régebben a feleségemmel egymás korábbi kapcsolatairól beszltünk az mindkettőnket felizgatott.

Szerintem az érzelmi háttér adja meg a sav-borsát a dolognak. Ha egy olyan barátnőmet vették birtokba, akit nem szerettem, az nem izgatott jobban mint egy pornófilm. Illetve amiatt igen, hogy élőben játszódott. De érzelmi háttér mellett valami különös borzongás fut végig az emberen, hiszen mástól fog elélvezni a kedvese ésel kell fogadni, hogy más is ki tudja elégíteni szexuálisan. Ez rossz, de mégis jó....
Előzmény: Kisboldogasszony (551)
Kisboldogasszony Creative Commons License 2005.11.13 0 0 551

kisboldogasszony@vipmail.hu

Előzmény: fufug (548)
Kisboldogasszony Creative Commons License 2005.11.13 0 0 550

A párommal való találkozásunk szerencsés véletlennek köszönhető. Azt tartom szerencsésnek, hogy mindketten szexmániások vagyunk és egyikünk sem hajlamos a féltékenykedésre. Egy olyan bulin ismerkedtünk meg, amelyre mindketten szexpartnerkeresőbe indultunk, ő előre megfontolt szándékkal, én hirtelen felindulásból. És ott egymásra találtunk, házasság lett belőle.

 

Többes szexben már korábban is mindketten voltunk, közösen az első egy baráti párral jött össze, párcserés alapon. Aztán beszélgettünk róla, milyen érzés volt a másikat szeretkezés közben látni, és így jöttünk rá, hogy ez mindkettőnk számára izgalmas. Vagyis pl. én is szeretem nézni, ha a férjemet egy másik lány szopja...

Előzmény: fufug (547)
Kisboldogasszony Creative Commons License 2005.11.13 0 0 549
Tanácsot adni nem igazán tudok. Talán ebben is működik a nagy számok törvénye: sok-sok embert kell személyesen, írásban megkérdezni. Tapasztalataim szerint művész-berkekben gátlástalanabbak az emberek, könnyebb partnert találni.
Előzmény: zsánpól_aki_nem_amatőr (546)
fufug Creative Commons License 2005.11.12 0 0 548
Szeretném tudni néhány - nem teljesen publikus- dologról a véleményed. Ha megírnád az e-mail címemre a tiédet, akkor megtehetném és azt nagyon megköszönném.
Előzmény: Kisboldogasszony (545)
fufug Creative Commons License 2005.11.12 0 0 547
Köszönöm a nyílt válaszodat. Nagyon sajnálom, hogy én nem tartozom az ismerősi körödbe! (Nem cikizés) Egyszerűen szinpatikusak a megnyilatkozásaid.
Kíváncsi lennék arra, hogyan került sor az első ilyen alkalomra nálatok.
Valóban igaz, hogy nem csak a férfiakat izgatja fordítva is működik. Téged is izgat, ha a férjedet látod más nővel szexelni, vagy csak kölcsönösségi alapon neki is megengedett?
Előzmény: Kisboldogasszony (543)
zsánpól_aki_nem_amatőr Creative Commons License 2005.11.12 0 0 546

Szia,

kellemes baráti kör lehet, nekünk is ilyen kellene... :-)

nekünk a legnagyobb nehézséget a partner fellelése okozza... esetleg tanács?

üdv,

Zs

Előzmény: Kisboldogasszony (543)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!