Keresés

Részletes keresés

CsuBbeE Creative Commons License 2008.01.20 0 0 5892
hát... egyre többen vagyunk.... ,so majd fogsz találni! de Fanneynek igaza van!:) szerintetek ha pálinkával öblögetek, az gázos?... merthát,.... mégiscsak a fele alkohol... csak azért kérdezem, mert sok helyen olvastam, hogy nem szabad alkoholt fogyasztani... de nem látom a logikáját.... régen műtét előtt is pálinkával locsolták orsós bélabát kinn a mezőn... so nem tudom! szerintetek!?:)
Fanney Creative Commons License 2008.01.20 0 0 5891
vágesz..csak sztem nem az a cím h társkereső:) hanem h nyelv piercing tapasztalatok..
Előzmény: Akinom89 (5890)
Akinom89 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 5890
Mantana nem akar nelv piercinget, hanem egy nyelv piercinges lánykát keres magának.
Előzmény: Fanney (5889)
Fanney Creative Commons License 2008.01.20 0 0 5889
nekem is kicsi a nyelvem...nyelv pc kisnyelvűeknek is jár:))
Előzmény: mantana (5888)
mantana Creative Commons License 2008.01.19 0 0 5888
Sziasztok!

Engem már régóta érdekel ez a nyelvpiercing dolog,csak persze nem az én kicsi nyelvemen szóval szivesen ismerkednék ilyen ékszerrel rendelkező lánnyal vagy talán rossz helyen kopogtatok??
CsuBbeE Creative Commons License 2008.01.19 0 0 5887
Hát Fanney részvétem!=( a barátom, aki vitt piercerhez, miután berakta, és nem dagadtam egyből, és simán beszéltem, ütött vágott, hogy hogy lehetek ekkora szemét mázlista!:D
Ma reggelre előrelátásaim szerint alakult a dolog... bár nem vészesen, egy icipicit azért dagadt, és mindha izomlázam lenne....:D úgyhogy most szétnyomkodott paprikáskrumpli, kocsonya zselé, ilyesmik... de a pogi is megy.. csak még fura rágni vele...:D Apropó anyák... én 17 vagyok... a szúrás előtt egy nappal, este 11-kor közöltem anyámmal... had ne idézzem a szavait, mert ez egy nyilvános fórum:D a lényeg az, hoy kiakadt kicsit.. de amikor meglátta nem tudta eltitkolni a kis vigyort a szűáján:D jah, és a 3 éves öcsém is imádja! Meg persze énis!=)
Fanney Creative Commons License 2008.01.19 0 0 5886
jah nekem a beszédem az kb tegnapra érte el azt a szintet h nem sejpítek meg nem raccsolok:D 1 hét után..azért téleg durva h ahányan vagyunk annyi féleképpen gyógyul a pc-nk..pl már a 9ik napban tartok és mégmindig duzzadt a nyelvem...remélem 2 hét múlva elmúlik..:(
Előzmény: CsuBbeE (5883)
Fanney Creative Commons License 2008.01.19 0 0 5885
hmm...az én anyukámnál sztem senki nem akadt ki jobban. amikor elmondtam neki én úgy kezdtem: szia anyu. megvan a karácsonyi ajándékom: egy nyelvpc. erre ő: micsodaaaa?? nem kizárt soha, meghalsz, kirugnak a munkahelyedről, mindenki kiröhög, majd csöves leszel stb.. erre én azt mondtam h elmúltam 18, nem kell a beleegyezésed, csak szóltam h ne érjen meglepetésként.. erre már nem tudott mit lépni..szal ha elmúltál 18 akkor simán...egyébként veszélyekkel csak akkor jár ha nem a megfelelő helyen csináltatod...én a westendben a funky fish.ben csináltattam:) ajánlom neked is;)
Előzmény: Csilla... (5884)
Csilla... Creative Commons License 2008.01.19 0 0 5884

sziasztok!nekem ugyan még nincsen pc de nagyon szeretnék egyet!!leginkább a nyelvembe de mivel a szülők nem engedik....:(  szeintetek hogy tudnám meggyözni öket??azt mondják nagyon veszélyes....

CsuBbeE Creative Commons License 2008.01.19 0 0 5883
Sziasztok!
Tegnaptól fogva énis közétek tartozom!:) Megvan az első(nyelv) PC-m!:) Nagyon boldog vagyok, már régóta vártam rá!:) Szerencsémre a beszéddel semmiféle gondom nem akadt, simán megy a cs, s, sz, r... so minden.... folyamatosan öblögetek kamilla teával, mivel nibncs itthon smemiféle konkrét szájfertőtlenítő!
most hétvége van, ezért venni sem tudok, esetleg valaki tud valami jobbat a kamilla teánál? remélem ennél roszabb nem lesz, most alig duzzadt, és csak kicsit fáj... próbáltam enni, de az halott ügy lesz most pár napig azt hiszem!:D
Fanney Creative Commons License 2008.01.18 0 0 5882
de egyébként érdekes, mert addig tart amíg azt onnan kiöblögetem, utána semmi..meg egész nap semmi,csak mikor kajálok..vagyis utána..lehet még érzékeny a szilárdra..no mindegy..remélem holnapra már lemegy a nyelvem...de már nem sejpítek és nem is raccsolok, és hétvégén nem is dolgozom ,szal meg se szólalok!!:D
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.18 0 0 5881
hát itt többen írták, hogy gennyedzett. Nekem olyan nem volt.
Előzmény: Fanney (5880)
Fanney Creative Commons License 2008.01.18 0 0 5880
már 8 napos vagyok és még mindig duzzadt a nyelvem..meg evés után mindig van körülötte egy kis genny..tudom undi, de ez mitől van? ez normális??
Előzmény: Törölt nick (5879)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.18 0 0 5879
Szerintem lakótársad csak az egészségedet védi, és titkon le akar szoktatni a cigiről. Alkoholt meg miért ne ihatnál? Az is fertőtlenít. Csak nem színes piát igyál, mert az elég viccesen elszínezi a nyelved. :O)
Előzmény: Fanney (5878)
Fanney Creative Commons License 2008.01.18 0 0 5878
sőt ma reggelre egy picit már le is ment a nyelvem..perze nem 100%os de egy pici változás észlelhető...kedves lakótársam még mindig azon az állásponton van h elrákosodik a nyelvem és ne gyújtsak rá, de ebben nem látok túl sok realitást, szóval rá is gyújtok..bár nnem nap 4 szálat ahogy eddig hanem csak 1-2t..viszont alkoholt még nem ihatok ugye?
Fanney Creative Commons License 2008.01.17 0 0 5877
hmm én most kipróbáltam a chlorhexamed-et, és nekem ez kúúúrva jó:D de téleg!!! hát mérnem ezzel kezdtem..sztem le is ment volna a duzzanat 2 nap alatt...ma próbáltam ki először de esküszöm már jobban érzem a nyelvem..:)
Előzmény: Törölt nick (5876)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.17 0 0 5876
Én annó betadinet hígitottam vízzel, és azzal öblögettem. Olyan kóla színűnek kell lenni a keveréknek és akkor jó. Nekem az bejött. Csak ne nyeld le.
Előzmény: Fanney (5875)
Fanney Creative Commons License 2008.01.17 0 0 5875
hát sajnos péntekig melóznom kell..akkor gondolom nem túl sok esélyem lesz rá h esetleg holanpra vagy holanputánra lemenjen a duzzanat...:S de sajna muszáj...fakk..na mindegy, egyébként már 7 napos és még mindig duzzadt..egyébként az durva h 1 hét alatt elfogyasztottam egy egész üveg phlogosolt? de vmit muszáj vennem mert amíg felvan dagadva addig kezelni kell...szóval mit ajánlotok inkább? kamilla tea, jég, phlogosol, vagy clorhexamed? vagy kombináció:D
Előzmény: Törölt nick (5874)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.17 0 0 5874
Na itt a baj, hogy call centerben dolgozol. Mármint ez önmagában nem baj, csak a nyelvpiercingnek nem tesz túl jót, amíg meg nem gyógyul. :O)
Előzmény: Fanney (5873)
Fanney Creative Commons License 2008.01.16 0 0 5873
na ma már megtámadtam egy hatalmasssss pulyka combot:D lehet kicsit meg is erőltettem a nyelvem, mert egyébként call centerben dolgozom..:S és rongyosra beszéltem a szám..és holnap is mennem kell, de amíg ekkora nem igazán tudok beszélni, szal semmi értelme..na mindegy..szóval most kicsit fáj..meg ettem sütit is lehet megsértettem a lyukat:s de nem baj rögtön leflogoszoloztam:D amúgy csak én vagyok ilyen lúzer friss nyelv pc-s?:P meg még mindig nem ment le a daganat=( örülnék már..
Előzmény: angelina jolie (5872)
angelina jolie Creative Commons License 2008.01.16 0 0 5872
szerintem is hülyeség hogy elrákosodik!:))))ezen jót nevettem..én meg ugyanugy cigiztem már rögtön egy óra mulva miután szúrta...és mégcsak nem is csökkentettem a napi nikotinadagomat...láss csodát: még élek..ugyhogy sztem nyugodtan cigizhetsz..max öblögess utána..bár én nem öblögettem minden egyes cigi után, különben felvásárolhattam volna az egész gyógyszertárat az öblögetőkért:)
Előzmény: Fanney (5870)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 5871
Ez hülyeség, hogy elrákosodik a nyelved. Én is cigiztem. Mondjuk nekem kurvára csípte a nyelvem, amikor még friss volt, úgyhogy én akkor vagy 2 hónapig nem is gyújtottam rá utána. Az jó, ha már tudsz enni, akkor gyógyul. Lassan le fog lappadni a nyelved, mondjuk a sok jegeléssel vigyázz, nehogy a torkod vagy a mandulád bánja. :O)
Előzmény: Fanney (5870)
Fanney Creative Commons License 2008.01.16 0 0 5870
fúúú már tudok enni szilárdat:D igaz lakótársam azt mondta még ne gyújtsak rá amíg nem megy le a duzzanat, de tekintve h csütörtökön lövettem és ma szerda van muszáj voltam elszíni egy szálat..:$ remélem ettől még nem fogok meghalni..:D:D bár szerinte elrákosodik a nyelvem..de hát ha vki dohányos akkor nem bírja..no szóval már nem érdekel h duzzadt, végre ehetek és ennél nincs is jobb!!!:D
Előzmény: Törölt nick (5869)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 5869
Mindenkinél másképp van ez. Nekem annó 4-5 nap alatt lement a duzzadás nagy része. De tökéletes csak úgy 3 hét múlva lett. Nagy ötletem nincs a jegen és a fertőtlenítésen kívül. Viszont a kamillatea ivás hosszútávon nem tanácsos, leszedi a bélbolyhokat. Egyébként nem lenne rossz, ha egy pár falat erejéig valami szilárdat is megpróbálnál rágcsálni. És nem beszélj túl sokat, mert az is megerőlteti most a nyelved.
Előzmény: Fanney (5868)
Fanney Creative Commons License 2008.01.16 0 0 5868
Sziasztok. én úgymond friss nyelv pc-s vagyok, mert csütörtökön lövettem, és ugye most kedd van.volt:D és az lenne a kérdésem h mi az optimális intervallum amíg lecsökken a nyelvem mérete? mert már kezdem unni h nem ehetek szilárdat..jobban mondva zacskós leves és kamilla tea túltengésem van..ja meg sztem phlogosol mérgezést is fogok kapni ha így folytatom:D:D na szóval, szopogatok jeget is...meg hideg italok..és csütörtök óta semmi változást nem tapasztalok...ötletek? v tanács, v tapasztalat..azt is olvastam h általában 1 hét alatt megy le?? ez lehetséges?
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.14 0 0 5867
bossy...nem elmaradt mert itthon kellett töltenem a hétvégét és anyu itthon volt...majd szerintem most pénteken vagy azutáni héten :)
nassssy Creative Commons License 2008.01.14 0 0 5866
hellosztok!ma akarok pc-t,de nem tom h észreveszik e itthol ?mi a véleményetek?ha nagyon erőltetem tudok normálisan beszélni??????
Előzmény: bosyy (5865)
bosyy Creative Commons License 2008.01.13 0 0 5865
na, piercinges vagy már? :)
Előzmény: zsaniiiii (5864)
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.13 0 0 5864
szilikon & müanyag szárast lehet berakni
Előzmény: Linike16 (5863)
Linike16 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 5863
Sziasztok,azt szeretném megkérdezni,hogy mit lehet tenni az ellen hogy vkinek fémallergiája van ?:S JMert nekem a köldökömnél az van,de a nyelvemben nem...ott bírja....köldökömből ki is szedtem,de nem lehetne akkor más tipusú vmit berakatni ???:S Előre is köszi.
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5862
ja és nemtudják...remélem nemis fogják :D
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5861
azajó hogymár vettem egy 20ast az remélem jólessz mondjuk elég vékony nyelvem van :D és az mégjobb hogy mire belehet tenni az újat addigra vszeg pasim fog venni nekem:D vegy legalábbis eddig igyvan :) barátnőmnek pl. egy mm-t se dagadt fel....remélem nekem se fog nagyon...a pöszeség nemérdekel mert hazaérek beköszönök elmegyek fürdeni aztán lefekszem :D ugyis másnap 5kor kelek :D aztán csak reménykedni tudok hogy nemdagad rohadtnagyra...multkor álmodtam vmit de a lényeg azvolt hogy megcsináltattam a pc-t és tök szép volt :) köszi a választ és bocsi a hosszú válaszér :D na ezt jol leirtam :D nha mindegy

puszó
Előzmény: bosyy (5859)
bosyy Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5860
azt kihagytam, hogy kb. 3-4 napig nagyon dagadt volt..
Előzmény: bosyy (5859)
bosyy Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5859
szia!
akkor péntekre sok sikert! :)
nekem aznap amikor csinálták még nem nagyon dagadt fel. inkább másnap reggelre,de akkor nagyon. Nem tudják otthon, hogy csináltatsz azért kérded? beszélni fogsz tudni csak pöszén :))
jótanács, rendelj netem pár piercinget... én rendeltem előtte 22-est a szúráshoz, meg pár 16-ost. De most, hogy teljesen lement a nyelvem, ez is nagy, úgyhogy ma rendeltem 14-est és 12-est, talán az már jó lesz hosszra.
Előzmény: zsaniiiii (5858)
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5858
uhh egy tipikus kérdés hátha valaki már volt ugyanebben a helyzetben..

pénteken csináltatom délután a pc-et és vasárnap este kb 9kor érek haza...addigra lemegy a dagadás (ha egyáltalán feldagad) vagy fogok tudni legalább 2szót beszélni? tudom hogy embertől függ

ha valaki már volt ilyen helyzetben légyszives segitsen!!

puszó,köszi és bocsi a kérdésért
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5857
ezazzzzzz most beszéltem a dokimmal negativ lett magyarul megyek pénteken piercinget csináltatni huhh de boldog vagyok áááááá :D
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5856
na szép xD remélem nemveszik ki mert akkor pénteken már csináltathatom is xD
**uhitomi** Creative Commons License 2008.01.08 0 0 5855
a mandulaműtét kurvaszar.... de az altatás az fless xD
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.07 0 0 5854
még semmit mert fehérváron új valami van és ezért még nemért ide a papir...vagy holnap vagy csütörtökön kapom meg...remélem holnap...mondjuk ha nem veszik ki pénteken megcsináltatom...max anyám kivág a ház elé :D csaknem...
bosyy Creative Commons License 2008.01.07 0 0 5853
manduládra mit mondtak?
Előzmény: zsaniiiii (5852)
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.06 0 0 5852
remélem énis hamarosan megtudom csináltatni.....
nikki18 Creative Commons License 2008.01.06 0 0 5851
Sziasztok!

Én két napja csináltattam meg a nyelvpc-m.Nagyon jól sikerült,beszélni is jól tudok mostmár bár az evéssel még vannak kisebb gondok de már nem vészes :D
sese17 Creative Commons License 2008.01.06 0 0 5850
szia!
Igen már begyogyult!
bocs hogy nem irtam csak szar volt a netem
Előzmény: bosyy (5837)
Katicabogáj Creative Commons License 2008.01.05 0 0 5849
szerintem még elég friss a piercinged a vad dolgokhoz:D
lehet hogy megrántota az illető,ezért kicsit felszakadt..öblögess serényen,és kerüld a vad csókcsatákat
Előzmény: Chewyke (5821)
Katicabogáj Creative Commons License 2008.01.05 0 0 5848
szerintem 14évesen még nagyon fiatal vagy a piercinghez.szerintem még korai,de te tudod:)
a szúrás oylan érzés,mintha erőspaprikába harapnál,de ez mindenkinél változó,ugy ahogy a gyógyulás is
igen vannak átlátszó műanyag golyók,de az,hogy mennyire látszik az ékszer függ az ember beszéd stílusától is....pl ha nagyon artikulálsz akkor még azt si észreveszik,de ha nem akkor nem..viszont a ló tulsó oldalára sme kell átesni,ha nagyon összezárt szájjal fogsz beszélni,akkor meg az lesz feltünő
böktés után 1-2hétig kerülni kell a tejtermékeket,mivel a benne lévő baktérium lassítja a gyógyulást.és minden étkezés után öblögess vmi torokfertőtlenitővel,de a szopogató tabletták mint pl strepsils,vagy mebucain is megteszik:) remélem mindenre válaszoltam
Előzmény: *-*-*- (5819)
Katicabogáj Creative Commons License 2008.01.05 0 0 5847
hmmm....
nekem anno szilikon szárral és műanyag golyókkal bökték,tökéletesen megfelelt kezdő ékszernek,nagyon szépen begyógyult,kb 3napig volt bedagadva,de nem is fájt..bár már nagyon nem emlékszem mert jó régen volt:)
általában fémallergiásoknak szokták ajánlani a szilikon ékszereket(de elvileg az orvosi fémtől nem lehet kiütésed).én azért választottam,mert sokkal gyorsabban gyogyultak vele az eékszereim.eddig minden testékszerem szára szilikon volt,és én csak pozitívan nyilatkozom róla..de van akinek ugyanigy megfelel a fém szár is:)
Előzmény: nickip (5817)
bosyy Creative Commons License 2008.01.04 0 0 5846

Sztem dönts az alapján, hogy mi tetszik. Nekem pl. a szemöldökömbe titánium van ( csak ez volt megfelelő színben, hogy menjen a hajamhoz ) a nyelvemben orvosi fém.

Előzmény: nickip (5845)
nickip Creative Commons License 2008.01.04 0 0 5845
Sziasztok, szerintetek orvosi fém , vagy titán a a jobb ?
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.04 0 0 5844
szijasztok!! cép a pc-d!! :) bárcsak nekem is lenne már......nah rakjatok fel sok képet :D pussz
Akinom89 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 5843
A videóhoz hozzá tenném plusszba, hogy előtte jó alaposan lefújják érzéstelenítővel a nyelved (már ahol) csukva kell tartani a szád (és nem lenyelni a sprayt, mert akkor nem hat), utána a kezedbe nyomnak egy kis vesetálat és abba kell majd kiköpni a nyálat.
Nekem utána letörölte a maradék nyálat a nyelvemről, hogy ne csússzon meg a tű és utána ugyanaz történ, mint a videón.
Előzmény: Adri12 (5835)
bosyy Creative Commons License 2008.01.02 0 0 5842
bosyy Creative Commons License 2008.01.02 0 0 5841
na, harmadikra csak sikerül..
bosyy Creative Commons License 2008.01.02 0 0 5840
valamiért lemaradt
bosyy Creative Commons License 2008.01.02 0 0 5839
az enyém ilyen... ha van kedvetek ti is csináljatok fotót :)
Adri12 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 5838
Köszönöm szépen bosyy!:)De most lenne még kérdésem:DSzerintetek hol érdemes Szekszárd környékén szuratni?
Előzmény: bosyy (5836)
bosyy Creative Commons License 2008.01.02 0 0 5837

Szia!

begyógyult már a nyelved? :)

Előzmény: sese17 (5815)
bosyy Creative Commons License 2008.01.02 0 0 5836

szia!

egy kis videó a folymatról, elég jól látható, hogy mi történik...

http://www.youtube.com/watch?v=sKJi7knQ--M&feature=related

Előzmény: Adri12 (5835)
Adri12 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 5835

Sziasztok!

Hát úgy döntöttem én is hogy szeretnék nyelv piercinget! Nagyon megtetszett! De vhol azért tartok tőle!Vki leírná nekem hogy hogyan és mivel szurják át a nyelvet?:DElőre is Köszi!

Adri

**uhitomi** Creative Commons License 2008.01.02 0 0 5834
a szár sztem tök mind1... a golyó a lényeg, ha a fogaid egészsége a lényeg.. sztem
Előzmény: nickip (5833)
nickip Creative Commons License 2008.01.02 0 0 5833
Szia, köszi a választ- csak most kerültem megint gép közelbe- nagyon köszi a golyó tippet, nem gondoltam volna,hogy a fém golyó leverheti a fogzománcot, az én fogaim meg érzékenyek is .....remélem a szár nem csinálhat bennük bajt.... valahol azt olvastam,hogy a titán jobb mint az orvosi fém ...szerintetek? mondjuk az biztos ,hogy drágább.
Előzmény: sese17 (5818)
zsaniiiii Creative Commons License 2008.01.02 0 0 5832
BUÉK :)
**uhitomi** Creative Commons License 2008.01.01 0 0 5831
erre én annyit mondok, hogy nekem egy keddi napon vették le a fogszabályzóm, és szerdán má mentem suliba... nem volt nagy para.. jah amúgy meg BUÉK!!! :)
Előzmény: zsaniiiii (5830)
zsaniiiii Creative Commons License 2007.12.31 0 0 5830
az egész türhető nekem nem jó, mert hiányoztam szünet előtt 2hetet és v.szeg mindenből felelni fogok....akkor megvárom mit mondanak pénteken és ha nem kell kivenni onnan go piercinges :D
Előzmény: bosyy (5829)
bosyy Creative Commons License 2007.12.31 0 0 5829

Szerintem is várd meg, hogy mit mondanak a manduládra. Miért ne tudnád tavaszi szünet előtt megcsináltatni? Egy pénteki napon kiszúratod, hétfőre már egész türhető lesz..

Előzmény: zsaniiiii (5828)
zsaniiiii Creative Commons License 2007.12.31 0 0 5828
demég nemis biztos hogy kiveszik...ha biztos lenne nem csináltatnám meg...dehát azmeg pénteken derül ki...........szoval ha szerán nemmegyek el akkor majd tavasziszünetbe...ami áprilisban lessz...ésaz sokára lessz....és már 2éve várok rá...és végre megvan a pénz és wááá megőrülök :D
Előzmény: **uhitomi** (5827)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.12.31 0 0 5827
hehe :D
Ez a piercinkiszedősdi a mandulaműtét miatt nálam volt... Szerintem éld túl a mandulaműtétedet, aztán szurass,mert előtte teljesen fölösleges... szuratsz pőiercinget az is fáj,és a mandulaműtét utáni motyó még sokkalsokkal szarabb, szóval sztem várj még mert pénzkidobás előbb megcsináltatni mint a mandulaműtéted utáni felépülés vége...
zsaniiiii Creative Commons License 2007.12.31 0 0 5826
végig olvastam a fórumot éppen ezért kérdeztem meg, mert ilyet nem találtam. azt láttam hogy vkinek kivették a manduláját és 3órára ki kellett vennie és simán visszarakta....szóóval...igen, ennyire sürgős :D
angelina jolie Creative Commons License 2007.12.30 0 0 5825
nem vagyok orvos, hogy megjósoljam, mikor veszik ki a manduládat..de ha ennyire zavar, akkor miért nem rakod át a piercingszúrás időpontját máskorra..?ennyire sürgős??:) amúgy meg nem lenne szerencsés megcsináltatni a pinyot, aztán meg utána derülne ki, hogy ki kéne venni a manduládat...akkor aztán a pinyónak is lőttek, merthogy kiszedetik...
Előzmény: zsaniiiii (5823)
angelina jolie Creative Commons License 2007.12.30 0 0 5824
kedves új emberkék!szerintem előbb olvasd végig a fórumot, mielőtt kérdezel...csomó hasznos információ van itt, csak végig kéne olvasni..legalább erre szánjatok időt, ha már eldöntöttétek, hogy piercinget akartok!
zsaniiiii Creative Commons License 2007.12.30 0 0 5823

Jajjnekem!! segitsetek légyszi!!

nagyon nagyon régóta szeretnék piercinget....csak aza gond hogy lehet hogy ki kell venni a mandulám...ez jövőhét pénteken azaz 4.én derül ki!! 2án meg csináltatnám a pc-t :S micsináljak?? segitsetek....ugyse veszik ki aznap nem? :D azmég sokidő nem? vagy énvagyok a hülye? :D lehet...na mind1 légyszi irjatok minnél előbb..

köszi pusz

zsaniiiii Creative Commons License 2007.12.30 0 0 5822
hát szerintem elfog múlni egy idő után...ahogy olvasgattam ez természetes...elmúlik
Előzmény: Chewyke (5821)
Chewyke Creative Commons License 2007.12.30 0 0 5821

Sziasztok!

Egy Party beleharaptak a piercingembe és vérzetés azóta fehér dzsuvás körbe hiába öblögetek nem múlik de nem is fáj:S mitcsináljak?:D

am 3hete van meg a piercing és eddig nem jött belőle ien matyi

pls help

piercing.neked Creative Commons License 2007.12.29 0 0 5820

sziasztok  !   Krisz vagyok , Piercingek behelyezése ( ékszer + szúrás )  már 3500 ft tól :-D   Budapesten és környékén ill vác és környékén házhoz is megyek !

Krisz  06-20-467-24-76    www.bacchuss.hu   ( még fejlesztés alatt van )

*-*-*- Creative Commons License 2007.12.28 0 0 5819
szijjasztok!
azt szeretném kérdezni h. ha most vok 14 éves akkor lehet-e nyelv pc-m???
és mennyire fáj amikor szúrják és utánna??? meg ha nem akarom h. szüleim tudjanak róla akkor van az a "láthatatlan" pc...ami átlátszó....hogy az mennyire látszik???? és ha pl. begyullad akkor mi kell rá??? előre is köszii
sese17 Creative Commons License 2007.12.27 0 0 5818
szia!szerintem orvosi fémet vegyél jo már van 600ft ért is ilyen gagyik mert szerintem gyagyik inkább drágaábat vagyél. és ne fém golyostavegyél rá müanyag vagy szilikon golyot mert nem veri le a fog zománcot.

nickip Creative Commons License 2007.12.27 0 0 5817
Sziasztok, én is szeretnék nyelvpiercinget, de még csak érdeklődési szinten vagyok, olvasgatok felőle meg ilyenek... milyen piercinget ajánlotok , láttam már, hogy van orvosi fém , meg tintán, meg szilikonos is...? mire kell figyelni? köszi előre is!
bosyy Creative Commons License 2007.12.26 0 0 5816
úgy látszik nekem szerencsém volt, mert tegnap volt egy hetes és mára teljesen begyógyult, csak az első 2-3 napon gennyedzett.. :)
Előzmény: sese17 (5815)
sese17 Creative Commons License 2007.12.26 0 0 5815
szia
Nekem elöl van de genyedzik! és ezért még meg van dagadva egy kicsit és ezért nem merem ki venni! Meg akkarom várni mig teljesen le megy!Am ugy ma egy hetes.
Előzmény: bosyy (5814)
bosyy Creative Commons License 2007.12.25 0 0 5814

Szia!

Én kedden csináltattam, de ma kicseréltem kisebbre a piercinget (22-esről 16-osra), így megszűnt a pöszeség, enni is sokkal jobb, észre sem veszem.   Ha a tiéd is elég jól begyógyult, cseréld ki. Sokkal jobb így és biztosan nem zavarja így majd faterodat sem. Te hova szúrattad? én hátrább kértem, és akril golyókkal, hogy nem koptassa a fogakat.

Előzmény: sese17 (5813)
sese17 Creative Commons License 2007.12.22 0 0 5813
aha nekem is ilyen csak fatter zavar hogy ettöl a szartol nem tudsz beszélni vedd ki
bosyy Creative Commons License 2007.12.22 0 0 5812

Az enyém is 4-5 napos, és még mindig pösze vagyok.. de ma már kicsit lejjebb ment a nyelvem duzzadtsága. Pár nap múlva már biztosan jobb lesz.  :) Főleg ha majd ki lehet cserélni kisebb ékszerre.

Előzmény: sese17 (5811)
sese17 Creative Commons License 2007.12.22 0 0 5811
fatter ki akkarja vettetni a piercinget hogy nem tok beszélni igy nem lehet benn pedig még csak 4 napja van benn elöször mindenki pöszén beszél ilyen kor.
De medig leszek pösze kábé mert fatter már nem hagy????
sese17 Creative Commons License 2007.12.21 0 0 5810
császtok! Nekem ilyen geny van alul a piercing körül a nyelvemen és nekem azt mondta egy csávo hogy akkor biztos ki kelem venni mert a nyelvembe nem genyesedhet be! de nem akkarom ki venni! Most ki kellem majd venni vagy ez nem baj ha genyes?
Chewyke Creative Commons License 2007.12.21 0 0 5809

hy all! Van egy ici pici gondom XD

ettem aztán beakat a piercungem és hát utána ömött a vér belőle XD de ma vagyis másnapra pedig egy kis piros golyócska nött a luknak az egyik oldalára és genyezik :S öblögetem de semmit nem ér nem fáj csak ottvan:S és idegesít mert fehér lett ujra  a nyelvem tőle

mit csináljak? köcce by

bosyy Creative Commons License 2007.12.20 0 0 5808

Sziasztok!

2 napja csináltattam nyelvpiercinget. Szerencsére nekem egyáltalán nem fáj, nem kellett fájdalomcsillapítót bevennem. Pöszézek eléggé. Enni tudok elég jól, nem éhezem. :)  A nyelvem nagyon bedagadt, és szinte fehér, pedig öblögetek.. Remélem ez gyorsan elmúlik.

sese17 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 5807
Figyel nem kell félni. Én is féltem de nem fájt nem érztem szinte semmit ugy el volt érzéstelenitve! ugy hogy vágj bele bátran ne félj
Betty15 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 5806
Sziasztok , en most szeretnek rakni nyelv-piercinget , de nagyon felek a szurastol , meg h milyen erzes mikor berakjak , segitenetek???tudom h utanna megjobban faj de azt mar megolsdom:Dkoszi elore is
angelina jolie Creative Commons License 2007.12.20 0 0 5805
szia!az az általad említett "rosszindulatú" kis fehér valami az egy gennygóc..az nem gáz, ha ott van..általában a szúrt sebeknél előfordul, hogy gennyedzenek..nekem is gennyedzett a legelején..szóval, ne parázz..
Előzmény: sese17 (5804)
sese17 Creative Commons License 2007.12.19 0 0 5804
császtok! Nekem tegnap ota van nyelvembe piercing meg van dagadva pösze vok és nem tok enni
Az alján van ilyen ferér izé a luknál és attol félek valami rossz indulatu szar
nem tudjátok mi lehet???
kösz

zsaniiiii Creative Commons License 2007.12.17 0 0 5803
na jah xD
Chewyke Creative Commons License 2007.12.17 0 0 5802

Nem azért modntam h meny el műtét alőtt hanem ha mégis kiveszik akor nem kell megvárni a tavasziszünetet! lehet h akor emg a másikat akarják kiszedni XD

zsaniiiii Creative Commons License 2007.12.17 0 0 5801
okés köszi de azért megvárom mindenképpen hogy kiveszik e vagy nem..nemakarok bajt..
Chewyke Creative Commons License 2007.12.17 0 0 5800

nem kell azt szünetben! elmész valameik pénteken és ha ügyes vagy öblögetsz miután ezsel vlamit akor hétfőn már okés leszel max kicsit pösze! én is így csináltam

Előzmény: zsaniiiii (5799)
zsaniiiii Creative Commons License 2007.12.17 0 0 5799
ááá doki ma nemtudott torokleoltást csinálni...28-án megyek vissza :S még ki nem derül hogy kiveszik e nemcsináltatok pc-t bármilyen szomoru is :( pedig annyira szeretnék már...na majd akkor szerintem tavasziszünetbe :D
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.17 0 0 5798
Egyfelől tényleg jól jönne, ha nem vennék ki a mandulád. Viszont ha úgy áll, hogy előbb-utóbb úgyis ki kell vanni, akkor meg jobb lenne piercing előtt. Mert ha műtétre kerül a sor akkor 100%, hogy kivetetik Veled előtte.
Azért drukkolok, hogy sikerüljön, amit szeretnél. :O)
Előzmény: zsaniiiii (5797)
zsaniiiii Creative Commons License 2007.12.16 0 0 5797

:D holnap megyek dokihoz...remélem hamar kiderül hogy kiveszik e vagy nem, mert ha nem akkor tök zsír mert egész téliszünetben(dec.25-jan.6ig) pasimnál leszek xD szóval szurkoljatok hogy ne vegyék ki a mandulám :D

pussza

Chewyke Creative Commons License 2007.12.16 0 0 5796

jajj öszekevertelek valakivel :S de azért sorítok :D

sry

Előzmény: zsaniiiii (5794)
Chewyke Creative Commons License 2007.12.16 0 0 5795

oks majd szorítunk neked!

Vagy asztmondod h fogyokurázol és joghurton élsz 3napig

azért nem ezsel XD

Előzmény: zsaniiiii (5794)
zsaniiiii Creative Commons License 2007.12.16 0 0 5794

anyu aztmondta csináltathatok csak ne az ő pénzéből.ez nem az ő pénze.multkor rákérdeztem aztmondta majd megbeszéltük.azóta is beszéljük :D énis igérgettem már mindent...nemfogok annyit gépezni, tanulni fogok stb. ...ha megcsináltathatnám lehet hogy tényleg kicsit megerőltetném magam tanulásban...

jáájj olyan régóta szeretnék..nemtudom neki mért baj az ha nekem van a nyelvemben vmi szar...na mind1 holnap megpróbálom megdumálni vele :D pápusz

Chewyke Creative Commons License 2007.12.16 0 0 5793

ha leírod tudunk!:D

de szerintem nem megy titokban mert feltünő lessz h nem tudsz enni meg pösze leszel de sok sikert:D

Előzmény: atubsutten. (5792)
atubsutten. Creative Commons License 2007.12.16 0 0 5792

Szijasztok ! 

Ha minden igaz pénteken meglesz a pircingem , a szüleim nem engedték meg így titokba lesz ... és lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban még. Tudna vki válaszolni a kérdéseimre ? :$:) elöre köszönöm :P

Chewyke Creative Commons License 2007.12.16 0 0 5791

Szia szerintem ne csináltass mandulaműtét előtt! DE kérdezd emg a dokidat!

hamisítás az bűn nehogy gond legyen előle inkább bezséld rá anyudat!

én pl tunulni fogok ha ... de nem igazán tartottam be XD

Előzmény: zsaniiiii (5790)
zsaniiiii Creative Commons License 2007.12.15 0 0 5790
Sziasztok!!szeretnék már régóta nyelv pc-t de 2 gondom is van:'(
1.:most téli szünetben csináltatnám csak az egyik baj hogy torokgyuszim van és lehet ki is veszik a mandulám:'( de csak jövőhéten derül ki....
2.:szalonban csináltatnám csak az a baj, hogy kell szülői beleegyezés...viszont anyu nemnagyon akarja...irjak egyet a nevében vagy milegyen?? segííítsetekkk!!!!

előre is köszi,pussza
Chewyke Creative Commons License 2007.12.15 0 0 5789

Nincs mit!
Én akor iedtem em mikkor burn után láttam a nyelvem. oylan volr minr ha véres lett volna XD

aztán a doki felvilágosított:D

Előzmény: Flo88 (5788)
Flo88 Creative Commons License 2007.12.15 0 0 5788
Köszike ;) már megijedtem :)
Előzmény: Chewyke (5787)
Chewyke Creative Commons License 2007.12.15 0 0 5787

Szia! Nah azért sárgul be mert a nyelveden fehér szar lesz és befogja a nyalóka a pia a kóla szal midnen de ez majd elmúlik vagy fogkefével mosad a nyelved de nem javaslom mert fáj hat nehez jön le XD

Előzmény: Flo88 (5785)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.15 0 0 5786
Kb. 3 -4 hét. :O)
Hosszú szárral mind a mai napig nem tudok normálisan beszélni. :O)
Előzmény: Abonyi csajszi (5783)
Flo88 Creative Commons License 2007.12.15 0 0 5785
Sziasztok!
Segítséget kérnék, mert szerdán csináltattam a nyelv piercingemet, tegnap feldagadt, és a nyelvem besárgult. Ez normális? Vagy lehet hogy a dohányzástól van? Mit csináljak hogy elmúljon? Légyszi segítsetek! Előre is köszi! Puszi!!
Chewyke Creative Commons License 2007.12.13 0 0 5784
Öm ha műanyag a piercing akor vágass le belőle és jobb lesz
Abonyi csajszi Creative Commons License 2007.12.13 0 0 5783

Sziasztok!

Annyit szeretnék megkérdezni hogy ti mennyi idő után tudtatok normálisan beszélni? Nekem nagyon rossz hogy  nem tudok normálisan beszélni!Segítsetek légyszi!köszi

Chewyke Creative Commons License 2007.12.12 0 0 5782

Sziasztok multhét pénteken csináltattam a piercingem és eddig semi gond nem volt vele tegnap bedagatt és fehér lett a nyelvem márnincs bedagadva csak fehér amradt mivle tom leszedni v mikor múlik el?? Öblögetek is Betadinal azt is innen néztem meg van egy másik amit a  piercinges ajánlott ha benyulad

Abonyi csajszi Creative Commons License 2007.12.12 0 0 5781

Sziaszok!Képzeljétek!Ma megyek fél4re a percingeshez és megcsináltatom a nyelvpiercinget! kb. mennyi idő mulva múlik ez a zsibbadás?

Szúrkoljatok hogy minden jól menjen!puszi

baybee Creative Commons License 2007.12.07 0 0 5780
A ferdeség normális. Nekem is az. Ez a nyelv anatómiája miatt van így. Azért, hogy felül ne legyen túlságosan elől, mert az zavaró lehet. Viszont alul nem tudják a lenövés és a nyelvfék miatt hátrébb szúrni. Persze ezalól kivétel akinek hosszú nyelve van. :O)
Az viszont már nem annyira normális, hogy ennyire behúzódik a bogyó. Valószínűleg túl rövid szárat tett be a nyelved vastagságához képest. Lehet vissza kéne menned a piercerhez.
Előzmény: momento (5779)
momento Creative Commons License 2007.12.07 0 0 5779

Sziasztok!

kedden csináltattam nyelvet :P* és nem tudom de normális az hogy a piercing felső gömbje a nyel hátsó részén van az alsó pedig elöl? Így kb egy 45 fokos szögben van és sokkal hosszabb a bemenete.. annyira megfeszült hogy jelenleg az alsó gömb behuzodott a nyelvembe és folyamatosan mozgatnom kell nehogy benöjjön..

ez helyre fog jönni vagy elbaxták?

angelina jolie Creative Commons License 2007.12.04 0 0 5778
sziasztok!már rég jártam itt..:)
csatlakoznék a témához...szerintem nem mindenkinek van a nyelv alsó részén kinövése.sőt, mondhatnám, hogy ez egyénenként változó. Nekem például nincsen. de nem gáz az sem, ha van, addig amig nem fáj.ha fáj, akkor ott már problémák adódhatnak esetlegen...
Előzmény: HBerni (5773)
stinky14 Creative Commons License 2007.11.29 0 0 5777
hát nekem felül van körbe egy kb 2 mm magas kinövés. de ugyanolyan szinű mint a nyelvem. de nagyon zavar..
bonnieDC Creative Commons License 2007.11.29 0 0 5776
nem, nem fáj és pici. kb egy mm-es körben (de lehet nincs annyi) és fehér
HBerni Creative Commons License 2007.11.28 0 0 5775
Persze, ha fáj , vagy nagy gyulladt csomó akkor doki .  Nekem olyan kisebb lencseszem nagysagú vagy meg akkora sem.
bonnieDC Creative Commons License 2007.11.28 0 0 5774
aha értem... hát, köszi a választ, ez nyugtat valamicskét, csak eddig itt mindenki azt írta, h elmúlik, meg hamar elmúlt másoknak (meg leszakadt v letépték) stb.. nem zavar egyébként, csak ilyen parázós vagyok. ha tudom, h oké, akkor felőlem ott lehet..
HBerni Creative Commons License 2007.11.28 0 0 5773

Szia Bonnie,

A hugomnak mar 2 eve van pcje es az also reszen nek is van kinovese (nekem is). Ott ahol csinaltak, azt mondtak, hogy majdnem mindenkinek ilyen lesz es marad is.

bonnieDC Creative Commons License 2007.11.28 0 0 5772

sziasztok megint!

még mindig ugyanaz a problémám! az alsó bemenet körüli pici kinővés! már 8 hete és nagyon félek, mert most úgy tűnik, mintha nagyobb lenne. hova menjek vele? milyen orvoshoz? a háziorvosnak mutassam meg? vagy kinek, aki megértéssel lenne irántam.(gondolok itt arra, h nem az lenne az első reakció, h azonnal vegyem ki  apc-t)..?

**uhitomi** Creative Commons License 2007.11.27 0 0 5771
vodka forever:D:D vagy pálesz me az erős és fertőtlenít...
vadalmakukac14 Creative Commons License 2007.11.27 0 0 5770

sziasztok!

Jaja én is vbk-t ittam és tiszta barna lett tőle a nyelvem szóval tökre fogott minden pia! Igen igen a betadin jó!!!!!!!!!!!!!!!

P!nk63 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 5769
Azért a piálással óvatosan, mert a hányás nem tesz jót :D csak mértékkel :D meg sztem ne színeset igyál.
Előzmény: vadalmakukac14 (5765)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.11.26 0 0 5768
Hát ha szerinted egy olyan fertőtlenítő, ami kimondottan nyálkahártyafertőtlenítő nem higiénikus... sztem a betadine-nál jobb nincs... fel kell higítani vízzel és tök jó... kicsit furi íze van, de sztem nem gáz
vadalmakukac14 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 5766

Szia!

Betadinnal próbálj öblögetni, nekem kb 5 hónapja van és van amikor még nekem is fáj ritkán és én akkor betadinnal átszoktam öblögetni és utána már nem is fáj... próba szerencse!

Előzmény: Csilulu (5755)
vadalmakukac14 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 5765

Szia!

Persze lehet, sőtt, az alkohol tisztítja is a sebet, ugyhogy tessék csak berugni, én is piáltam, már aznap....... azt mondták igyak sokat! Minél nagyobb a % értéke annál jobban fertőtlenít! Pusssza

Előzmény: judy0708 (5756)
vadalmakukac14 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 5764

Szia!

Nem tom mivel öblögetsz, de sztem a legjobb a betadine, próbáld ki ha még nem próbáltad nekem ez volt a legjobb.... Légy ügyes!

Shellys Creative Commons License 2007.11.26 0 0 5763
Sziasztok! Én 11 napja csináltattam, dagadás már lement, viszont literszámra folyik a nyálam, a gennyről nem is beszélve... Volt valami vadhús szerű is a lyuknál, azt letéptem (anno a 2 ajakpiercingemnél is vlt, hasonlóan jártam el, és hamar elmúlt). Octenisept-et használok (Wildcat-ből), de az ink csíp, mint h használjon. Kamilla segíthet valamit? Vagy attól csak rosszabb? - mert hallottam olyat is.. Köszi
Akinom89 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 5762
Ha olyan a nyelved, mint piercing előtt, nem fáj stb., akkor mehet! ;)
Előzmény: stinky14 (5761)
stinky14 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 5761
3 hetes a piercing.
Akinom89 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 5760
Ha friss a piercing, akkor lehet baj.
Csak fordítva van tapasztalatom ( lány fiúnak), páromnak jó érzés. :)
Előzmény: stinky14 (5759)
stinky14 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 5759

szerintetek orális sexnél a piercinggel lesz valami gond? a lánynak rosz lesz tőle vAgy valami?

baybee Creative Commons License 2007.11.24 0 0 5758
Na tök jó, örülök, hogy rendbejött a nyelved. :O)
Előzmény: HBerni (5757)
HBerni Creative Commons License 2007.11.24 0 0 5757

Sziasztok,

Bevált az 5 napos Sumetrolin kúra.  Teljesen rendbejött a nyelvem. Elmúlt a gyalladás és a váladékozás is. :) Teljesen elmúlt a duzzanat és az egész nyelvem visszanyerte az eredeti méretét.  Szóval, ha valaki úgy jár mint én irány a doki és feliratni 1 doboz Sumetrolint. :)))

judy0708 Creative Commons License 2007.11.23 0 0 5756
cjjasztok!!! 2napja szurattam nyelvpiercinget és alig dagadt be beszélni s tudok...az evéssel azért még vannak problémáim...deh hát legalább karácsonykor visszahízhatom azokat a kilókat amiket most leadok...:P viszont 1nagy kérdés:lehet ilyenkor alkoholizálni???mert erről semmit nem mondtak...:S
Csilulu Creative Commons License 2007.11.22 0 0 5755

Asszem baj van!

8. napja hogy megvan a nyelvpc-m és eddig tök simán ment minden,nem fájt, nem volt bedagadva csak másnap! Ma délután meg iszonyatosan elkezdett fájni és még mindig naon fáj! Nem tudja vki mi lehet a baj? mit csináljak? HELP! köszi

lizzie_borden Creative Commons License 2007.11.19 0 0 5754

Ez a "ne-igyál-tejet" szöveg szerintem sem 100%.Én 1hétig csak joghurton,tejbegrízen,és tejes alapú gyümölcsleveseken,hideg tejen éltem.És 2 hét után nagyon szépen leapadt a nyelvem,nem gennyedzett,és nem is gennyedzik,nem is fájt.Bár lehet ez emberfüggő.

Én 1 hétig hihetetlenül szenvedtem,nyelni nem tudtam,a bal oldali nyirokcsomóm nagyon megduzzadt(a piercerem szerint azért,mert rövid a nyelvem,és val'szeg nagyon kihúzta a fogóval).'hét után viszont egyik napról a másikra semmi bajom nem volt.

Ez voltam én:)

angelina jolie Creative Commons License 2007.11.19 0 0 5753
nekem még a szúrás után legalább két hétig volt váladékozás, és szerintem ez természetes..ugyhogy ne parázz! bár ez mindenkinél más, de egyáltalán nem para, ha még most is gennyedzik.
Előzmény: HBerni (5752)
HBerni Creative Commons License 2007.11.19 0 0 5752

Nem tudom nekem miert csinalja, de mar abbahagyhatna. :)

Azthiszem a heten meg nem megyek vissza a cserere.

baybee Creative Commons License 2007.11.19 0 0 5751
Nekem pl. olyan nem is volt egyáltalán...
Előzmény: HBerni (5750)
HBerni Creative Commons License 2007.11.19 0 0 5750

Sziasztok,

Hasznalt az antiboutikum. Vegre megszunt a fajdalom is, csak estere lesz kicsit erzekeny, de gondolom az "faradsagtol" van.

Mar csak 1 valami zavar.   Nektek mikor szunt meg a "levedzes" ?  Marmint az a feher valadekozas? 

baybee Creative Commons License 2007.11.18 0 0 5749
Ez így igaz. Ezt már én is leírtam itt többször is. :O)
Előzmény: Csilulu (5747)
Akinom89 Creative Commons License 2007.11.18 0 0 5748
Én is ettem rendesen tejterméket, mikor friss volt a pc-m, utána öblítettem is, megvagyok én is, semmi gáz.
Előzmény: Csilulu (5747)
Csilulu Creative Commons License 2007.11.18 0 0 5747
Nekem azt mondta a piercerem (és teszem hozzá nagyon jó) hogy ez hülye tévhit hogy tejterméket nem szabad enni-inni!Szabad, csak utánna nagyon jól öblítsd ki meg fertőtleníts! Tegnap kakaóscsigát ettem és tejet ittam hozzá :)) és semmi bajom!ennyi
Előzmény: Nittkee (5745)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5746
hát nem rendszeresen kell szedni, csak addig, amég el nem múlik a gyulladás...
Nittkee Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5745

Halli!

Ma 6napos a nyelv pc-m és kicsit aggodok mert még mindig nem apadt le a nyelvem.. hatalmas még mindig :S ismerőseimnek 4.-5. napra már teljesen leapadt nekem még mindig nem :S Ez normális?

ja meg ugye tejterméket nem szabadna enni, de pl ilyet hogy csoki, nutella stb? ezekben is van tejpor így ezeket sem szabadna?  

Csilulu Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5744
Szerintem a cataflamot hanyagold mert rohadt erős gyógyszer és tönkre teszi a szíved!Én is szedtem egy időben de megfájdult a szívem és a dokim azt mondta sürgősen váltsak át más pirulára!
Előzmény: **uhitomi** (5742)
Csilulu Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5743

Sziasztok!

Már régóta olvasgatom ezt a sok okosságot amit írkáltok!:)

1000 éve akartam nyelvpc-t és most végre rászántam magam! 3. napja hogy megvan!és tök király nem bántam meg! Bnőmmel mentem lövetni és ő sokkal jobban be volt sz..va mint én XD pedig neki nem is lőttek semmit de  majd elájult!

Nekem is bedurrant a mandulám de már az se fáj, viszont náthás vagyok még aznap elkezdett fájni a torkom másnapra pedig minden bajom lett!

Ez véletlen egybeesés hogy pont most vagyok megfázva vagy van köze a nyelvpc-hez? Félek attól hogy elfertőződik és ki kell majd venni amit nagyon nem akarok!

Öblögetek, fertőtlenítek állandóan!

Szerencsések közé sorolom magam mert már nem fáj sőt fel sincs dagadva!semmi bajom kivéve ezt a rohadt náthát! Idegesít nagyon! Az evés nehézkesen megy meg a beszéddel is küszködöm de majd belejövök :)

Am meddig kell öblögetni?Muszáj megvárni az 1 hó-t hogy kicseréltessem?

Ha véletlen nőne nekem is olyan vadhús vagy hólyag szerű vmi akkor várjak vele míg elmúlik?vagy mit csináljak? köszi előre is

**uhitomi** Creative Commons License 2007.11.17 0 0 5742
okéoké! utánaolvastam, és az összes "piryn"-nel végződő gyógyszernek (calmopipryn,aspiryn,algopiryn,stb...) 4 panaszra van hatóanyaga, mindegyiknek más és más az erőssége mindegyik panaszra... ez a 4 motyó a lázcsillapítás,gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás, és a negyedik az az,hogy a vörösvérsejtek ne tapadjanak össze és ne legyen vérrögöd... na az algopirynben a fájdalomcsillapítás és a lázcsillapítás a legerősebb. a másik kettő az aspirynben és a többi motyóban van (aspirynt pl. szednek a "vérbetegek"....) de a cataflam az jó,annak jó a gyulladáscsökkentő hatóanyaga is... még a végén gyógyszerész leszek :D:D kicsit szarul fogalmaztam, bocsi, de ezt szóban sokkal jobban tudnám magyarázni :D
Előzmény: baybee (5741)
baybee Creative Commons License 2007.11.16 0 0 5741
Hát ezzel vitatkoznék. Bár nem vagyok sem orvos, sem gyógyszerész. De én szinte semmi mást nem szoktam szedni csak algopyrint. Nekem hatni szokott.
Előzmény: **uhitomi** (5740)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.11.16 0 0 5740
Az algopirynnek nincs gyulladáscsökkentő hatóanyaga, a cataflam amellett,h kurvaerős fájdalomcsillapító,jó gyulladáscsökkentő, sztem az jó lehet rá... Az evésről meg csak annyit h én már az első naptól kezdve mindent ettem vele,persze embere válogatja aztis h neked pl ez így elba**ódott :D fel a fejjel és gyógyulj meg!
baybee Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5739
A só az lehet. De ettől még ehetsz szilárd kaját, csak ne sózd túl.
Előzmény: HBerni (5738)
HBerni Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5738
Szereztem antibotikumot.  Mat el is kezdtem szedni Sumetrolint, 2*2.   Az egész ragoberendezésem faj. A nyelvem  a lyuk körül egy fel centis sugarú körben be van kemenyedve és fel van dagadva. Annyri dagadt, a nyelv többi részéhez képpest, hogy ki is dudorodik. :(   Remélem a gyógyszer lehúzza.   Be kell vallanom , szerintem én szúrtam el a dolgot, mert 4 nap után elkezdtem rendes kaját enni és szerintem a sok só kimarta lyukat.   Úgyhogy most csak leves meg víz.  Legalább leadok pár kilót. Mar az elmúl 1 hétben is lement 3. :))))
baybee Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5737
Hát ez akkor gyulladás szerű valami lehet. Öblögess rendszeresen és szerintem a Cataflamnál jobb gyulladás csökkentő az algopyrin. Legalábbis én magamon úgy vettem észre. Tudtommal (de lehet tévedek) a Cataflam csak bazierős fájdalomcsillapító. De lehet valami antibiot is kéne szedni. De persze ehhez már doki is kell.
Előzmény: HBerni (5736)
HBerni Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5736
A legrosszabb nem is a nyelv kemenyedes, hanem a fajdalom ami a nyaki nyirokcsomoimban van. Olyan erzes mintha a piercing nem is a nyelvembe lenne , hanem az allam nyelv alatti reszeben.   Meg szerintem kisse gennyes is neha. (fuujjjjj  baaa)      Szerintem ez nem lesz olyan jo allapotban a jovohetre, hogy rovidebb szaras masik cuccra cserelhessek. :(     Mivel lehetne gyorsitani a gyogyulast?
baybee Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5735
Az alkohol fertőtlenít. :O) Szóval szerintem no para, ha már úgy alapból nincs vele gond.
Előzmény: **uhitomi** (5733)
baybee Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5734
Nem beszéltél tegnap kicsit sokat, egészen véletlenül? Mert nekem pl. attól fájdult meg nagyon sokáig. A lyuk körüli keménység is volt nálam is. Arra nem emléxem, hogy volt-e köze a sok beszédhez.
Előzmény: HBerni (5732)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5733
a nyelvembe majd januárban rakatom vissza, mert a srác azt mondta, h a kettőt egyszerre nem vállalja, a karácsonyi zabálásnál meg a szilveszteri partinál meg nem kéneyelmes a hosszú szár, szóval majd januárban:D amúgy ha alkoholt iszok vel akko bedagad vagy mi? mert má abszolút nem fáj, és nincs is bedagadva, és elvileg az elkövetkezendő 3 napban buliznom kellene, de nem akarok úgy, hogy lehet valami baja a cuccnak :S
HBerni Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5732

Sziasztok,

Szeretnem a tanacsotakat kerni.  HOlnap lesz 1 hetes a nyelv piercingem. Tegnap napkozben mar teljesen ok-nak tunt. Mar nem is fajt.   Estere viszont baromira megfajdult. MA reggelre pedig a lyuk koruli resz bedagadt es bekemenyedett es annyira faj, hogy sirni tudnek.  Phlogosammal es Betadinnal is kezelgettem eddig is es most is  + meg Cataflamot is szedek a fajdolom es a gyulladas ellen.  Szerintetek mi tortenhetett? Nektek volt hasonlo tapasztalototok?

Berni

angelina jolie Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5731
hát..én nem vagyok jártas ajak pc ügyben..de szerintem azonos lehet a gyógyulási ideje a nyelvpc-vel, végülis mindkettő vmilyen szinten a szájban van..:Dés a nyelvpc-d megcsináltattad már?
Előzmény: **uhitomi** (5730)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.11.14 0 0 5730
Sziasztok már jórégen voltam itt :)
Megycsináltattam az ajak pc-m, és kérdezni szeretnék: mikortól lehet vele alkoholt inni???
stinky14 Creative Commons License 2007.11.13 0 0 5729
bonnieDC Creative Commons License 2007.11.13 0 0 5728
amúgy nem tudtuk vmi jó pc-s oldalt, ahonnan tudnék rendelni??
bonnieDC Creative Commons License 2007.11.13 0 0 5727
ok! köszi a jótanácsokat! tegnap este kivettem, és lekezeltem, és kicseréltem rövidebb szárra, de az elég kényelmetlen volt, amikor visszahúztam a nyelvem és ezáltal vastagabb lett, szorított, szal visszatettem a régit. Asszem nekem csak a hosszabb szár kényelmes, lehet, mert egy kicsit hátrébb van a pc, de nem zavar az evésnél, semminél, még egyszer sem haraptam rá....
Előzmény: baybee (5724)
baybee Creative Commons License 2007.11.12 0 0 5726
Ja, még később is. De látom ezzel nem vagyok egyedül. :O)
Előzmény: (emily) (5725)
(emily) Creative Commons License 2007.11.11 0 0 5725
Te ilyen későn is fent vagy?
Előzmény: baybee (5724)
baybee Creative Commons License 2007.11.11 0 0 5724
Tényleg el fog múlni. Ha 7 hete van bent a pc, akkor próbáld meg, hogy kiveszed és azt is külön lefertőtleníted, meg egy kis fültisztító pálcikával a lyuk környékét és magába a lyukba is csepegtetsz, és úgy teszed vissza a pc-et. Arra viszont figyelj, hogy az a kinövés a nyelved alsó részén maradjon. Ott kevésbé idegesít.
Előzmény: bonnieDC (5719)
(emily) Creative Commons License 2007.11.11 0 0 5723
Általában 10 nap után cserélik ki. Én úgy tudom. Nekem speciel még mindig a hosszabb van bent, mert a szimpatikus hölgy Amcsiba van a párjával. Egyébként nem muszáj kicserélni, csak a hosszú kellemetlen, mert hosszú. A rövid meg jobb, mert rövid. :D
baybee Creative Commons License 2007.11.11 0 0 5722
Jesszus, ez elég brutálisan hangzik.
Egyébként 3 - 4 hét ajánlott az első cseréig.
Előzmény: stinky14 (5720)
stinky14 Creative Commons License 2007.11.11 0 0 5721
ti hány hét után cseréltétek ki a piercinget?
stinky14 Creative Commons License 2007.11.11 0 0 5720

a piercing beleakadt a felső fogsoromhoz és és amikor visszahuztam a nyelvem akkor kiszakitott egy darabot a nyelvemböl. és ott egy husdarab logott. de azt tegnap este letéptem. ugyhogy most már nincs baj. a vágás is összefort.

Előzmény: baybee (5717)
bonnieDC Creative Commons License 2007.11.10 0 0 5719
7 hete van piercingem, és 5 hete van a kis hólyagszerű izé.. tegnap voltam a csajnál, aki szúrta, és azt mondta, h majd elmúlik, bár csak rápillantott.. akkor csak nem lehet olyan nagy gáz.. vagy igen? amúgy mióta bent van, napi10-15-ször öblögetem, egy hete pedig phlogosollal is ecsetelem napi4-5x.. csak idegesít, h itt a fórumon mindenkinek elmúlt pár nap alatt :(
Előzmény: baybee (5713)
Abonyi csajszi Creative Commons License 2007.11.09 0 0 5718
Sziasztok.16 éves vok és szeretnék nyelvpiercinget! Azt szeretném +kérdezni hogy tudtok Szolnokon egy megbízható piercingest? Előre is köszi!
baybee Creative Commons License 2007.11.09 0 0 5717
Ezt hogy érted?
Előzmény: stinky14 (5715)
baybee Creative Commons License 2007.11.09 0 0 5716
Félni nem kell, de ha gennyes, vagy vadhús, vagy hólyag (tök mindegy minek nevezzük) akkor továbbra is kéne öblögetni. Én a betadine-t ajánlom, vízbe feloldva. NEkem annó azt mondta a srác, hogy olyan "lájtkóla" színűre keverjem. Szóval ebből be tudsz keverni akár fél litert is, amit viszel magaddal és minden kaja, cigi után öblögetsz vele. Nekem is volt olyan kinövés, magától elmúlt.
Előzmény: (emily) (5714)
stinky14 Creative Commons License 2007.11.09 0 0 5715
Az nagy gáz hogy ha a két napos piercing belevágott a nyelvembe (nem tudom hogy) és ott most van egy vágás ami mindig véres. Szerintetek ez gáz?
(emily) Creative Commons License 2007.11.08 0 0 5714

Pontosan nem tudom. November 14 én megyek kicseréltetni, mert aki csinálta most külföldön van. Egyébként 10 napig öblögettem, naponta 5-ször. Félnem kéne?

Előzmény: baybee (5713)
baybee Creative Commons License 2007.11.08 0 0 5713
Sűrű öblögetés... Mennyi ideje olyan?
Előzmény: bonnieDC (5712)
bonnieDC Creative Commons License 2007.11.08 0 0 5712
azt hiszem, hasonló lehet a problémánk... olyan, mintha hólyag lenne?
Előzmény: (emily) (5711)
(emily) Creative Commons License 2007.11.08 0 0 5711

Nekem nemsokára lesz 1 hónapos és olyan mintha gennyes lenne az alsó golyónál. De amúgy nem fáj, nincs vele semmi gond. Tudok normálisan beszélni, enni, stb.

Mégis aggódok.

bonnieDC Creative Commons License 2007.11.08 0 0 5710
nem akar elmúlni ez a hólyag vagy vadhús vagy mi a nyelvemről :( mostmár kezdek nagyon kétségbe esni :(:(:(:(
kovibettyke Creative Commons License 2007.11.04 0 0 5709

oks,akkor szerintem Mammutba megyek!és érzéstelenítettek?és milyen a környezet?fájt?szerinted szombaton is nyitva vannak?és tudtál normálisan beszélni? :) írj le mindent :P pussz

Katicabogáj Creative Commons License 2007.11.03 0 0 5708
nyugi,nekem átlagos nyelvem van,dem égsme tudtam kinyujtani eleinte ;)
Előzmény: Jituska (5695)
Katicabogáj Creative Commons License 2007.11.03 0 0 5707
húúú,de jóóórégen voltam itt:)

sztem cseréltesd ki a sárat rövidebbre,aztán ha a hosszú kényelmeseb,akkor veszel egy hosszabb szárat..nekem 1,6os...nem szeretem ami nagyon eláll a nyelvemtől,mert arra iszonyú könnyen ráhapok
most mogyit ropogtatok,és ahogy irok most tudatosult bennem,h jéé,enkem vna gey piercing a számban :D:D náha eszembe jut h naháát:) hahaha
Előzmény: Baabara (5699)
Akinom89 Creative Commons License 2007.11.03 0 0 5706
Ott a nyelv 7500, nyitvatartást és szemöldököt megint csak nem tudok mondani. :)
Nincs mit, ha van még valami kérdezz, megpróbálok felelni! :)

Üdv
Előzmény: kovibettyke (5705)
kovibettyke Creative Commons License 2007.11.03 0 0 5705
Köszi a segítséget :) azt hiszem,megspóroltam egy utat a westendbe :D ugyanis még nem vagyok 18 :P szóval lehet,hogy megpróbálom a Mammutot :D :p és ott? :P
Akinom89 Creative Commons License 2007.11.03 0 0 5704
Hell!

Árkádban nincs, Westendben van piercinges.
Nyelv az 7000, abban benne van a csere ékszer, a szemöldököt nem tudom, sem a nyitvatartást.
Westendbe, ha mész, csak úgy, hogy elmúltál 18, mert különben haza küldenek szülőkhöz egy papírrral, amit alá kell írniuk, hogy igen, megengedem a csemetémnek, hogy orrba-szájjba szúrjátok. :)
Nekem is akartak adni papírt (akkor még nem voltam 18), de megmondtam, mire apámmal aláíratom, hatszor átszúrják a nyelvem máshol, így mentem a Mammutba. :)

Üdv
Előzmény: kovibettyke (5703)
kovibettyke Creative Commons License 2007.11.02 0 0 5703
Helló :D árkádban van piercinges? mármint ahol szúrják:P és ha igen,mennyiért csinálják? és ugyanez a westenddel :p illetve azt tudom,hogy ott van,de mennyiért csinálják,és szombaton nyitva vannak? jah,amúgy...nyelv és szemöldök piercingről van szó :) kérlek mielőbb írjatok...fontos lenne :) köszi,puszi :)
sunci** Creative Commons License 2007.11.02 0 0 5702
hupsz, félre írtam. :S ;) baabarának szól!!! bocsi
sunci** Creative Commons License 2007.11.02 0 0 5701

Szijja Jituska!

Nekem még mindig az eredeti szár van bent! Én csak a bogyókat szoktam váltogatni! Van egy csomó:D Hát nekem annyiból volt yobb amikor szurattam a nyelvem, h én választhattam ki milyen pc kell! És én ilyen kis köveset választottam! Szal sztem az alapból yool néz ki ;) nah mind1. hát ha szeretnél egy másikat a nyelvedbe akkor cseréld(tesd) ki! Deh ezt te is simán meg tudod maganak csinállni otthon.:D nah pussszz mindenkinek.

P!nk63 Creative Commons License 2007.11.02 0 0 5700
Nekem is látszik egy kicsit a felső bogyesz nyoma, pedig nekem már több, mint 2 éve megvan. Mondjuk (sztem) függ, hogy mekkora bogyesz van felül. Nemrég sikerült vennem egy kapszula bogyeszt és az jobban meglátszott :D meg nehezebb beszélni vele, jobban kell artikulálni :D A hosszú szár ... nekem kényelmesebb az 1,8 centis, mert játszani is könnyebb vele, de van egy barátnőm és neki meg a 2 centis szúró szára van bent, mert neki az kényelmesebb meg a rövidebb az alsó bogyónál becsúszik a nyelvébe.
Előzmény: Baabara (5699)
Baabara Creative Commons License 2007.11.01 0 0 5699
Hejhó! Holnap lesz 1 hetes a pc-m, és nem fájt egyszersem, szal én "szerencsés"nek mondhatom magam. Nekem is be van süllyedve kicsit a nyelvembe, de nemhiszem, hogy ez baj lenne. (vagy igen?:S) Mostmár kezdek értelmes kajákat enni, eddig babakaján meg zacskóslevesen éltem :D Múlt szombaton szinte frissen szúrt nyelvvel vicces volt suliba menni :P egész nap egy banánt eszegettem. A pöszeség mostmár elmúlt, tisztán beszélek. :) A nyelvem még picit bevan dagadva, ez normális?:S Most azon gondolkozom, hogy kicseréltessem-e majd 3hét múlva ha visszamegyek, vagy ne.. van aki benthagyta a kezdetlegeset? Vagy most ezen hülyeség gondolkodnom?:P Az a baj, hogy nem tudom most hány mm-es van nekem. Most kb ennyi jutott eszembe. :D További széééééééép estét :)
Jituska Creative Commons License 2007.11.01 0 0 5698

köszi szépen a nyugtató válaszokat...már én is érzem h ezd jobb lenni..mr nem is olyan nagy a nyelvem...és ki tudom rakni...csak kis nehézséggel...de fájdalom mentesen...talán tényleg ha kisebbet rakok majd bele menni fog...meg ha teljesen meg gyogyul...:)

na köszi nektek...puszika...ma vagyok amugy egy hetes..:) hihi

Akinom89 Creative Commons License 2007.10.31 0 0 5697
Helló!

Én is csak megnyugtató választ tudok neked adni, mert amíg nem gyógyult meg a nyelvem, addig nem bírtam az alsó golyót átrakni a fogam felett, hogy ki tudjam nyújtani a nyelvem.
Szóval nincs baj, ki fogod tudni nyújtani a nyelved rendesen! :)
Nekem 4 hónapja van, de eddig nehéz volt megszokni azt, hogy mikor cukorkát szopogatok, középen már csak a pc-vel tudom karistolni. :)

Mégegyszer nyugi!
Előzmény: Jituska (5695)
wdory Creative Commons License 2007.10.31 0 0 5696
hé Jituska!
nyugi csajszi! ez nem para! én se tudtam az elején,csak egy,inkább két hét után a kettőt óvatosankitenni,illetve akor már simán csak nemmertem kockáztatni de kiderült már nem lehet sok baja. :) bnőm akivel mi eccerre csináltattuk :) ő mai napig is nehezen nyújtja ki úgy az egészet,bár most asszem vett egy egész kicsikét magának azzal tudja,de a pcerem mondta h nem mindenki képes rá,mert van akit ott akadályoz ez van.

amugy a fájdalom: hát én csak 4x kaptam cuccot nem egy flakonnal XD de zsibbadtam csak nem az egész de mind1 ez van én és midnenki eddiig tlélte a fájdalmat :D nem?

és a golyó: hát nemtom,nekem alapból kurva hosszú szárral és nagy golyóval tette be,így az nemtudott csak úgy eltűnni,mozgot rendesen benne,csak én nem éreztem belőle semmit. a mandulám nekem is begyulladt :S szar volt...de most ha utána számolok már... két hónapja van meg és semmi gondom :) szerencsére! minden a normális szerint történt

ja és az egyenességről annyit h nekem is ferde mert rövid a nyelvem! illetve így el tud benne feküdni az ékszer is kicist,nyoma nekem is van de engem nem zavar :) akit zavar ne lesse XD
na pusza nektek
Jituska Creative Commons License 2007.10.30 0 0 5695

őőőőőőőőőő......fel merült bennem egy kérdés....

azt tudom h nekem hátrébb került a piercingem ....mert fura nyelvem van állítólag....de nem tudom kinyujtani ugy a nyelvem h ne akadna bele a fogamba...a piercing....szóval egyátalán nem tudom ki nyujtani a nyelvem...sőt behajlitani sem...mert pont olyan helyen van h ebben meg akadályoz....szerinetek vegyem ki és majd szúrassam újra csak előrébb...vagy ha teljesen meg gyogyul....sikerni fog játszani a nyelvemmel....????ugy ahogy rég....ki tudom majd normálisan nyujtani???

amugy is rövid és kicsit széles nyelvem van...szal elég furi...mindenki ki tudja dugni ugy a nyelvét h látszik alul felül a kis golyó...csak én nem...vagy alul vagy felül...e kettő egyszerre nem megy...:(

ez mindekinél igy van előszőr aztén helyre jön??vagy csak velem??? valaki irjon kezdek hisztis lenni...:S

h elszúrták nagyon....:( mondjuk meg se kérdezték h hova legyen...csak szúrták bár elmondta a csaj h nem tudja nekem előrébb szúrni....mert nem olyan a nyelvem formája...meg blabla....meg pont ott mentek az idegek meg a vastag erek....

áhhhhhhhhhhh....parás vagyok :(

baybee Creative Commons License 2007.10.30 0 0 5694
Hát ja, ne piszkáld. Ne cserélj éxert. A keményedés is el fog múlni, ha gyulladt lenne fájna, gennyezne és tűzforró lenne a nyelved.
Előzmény: bonnieDC (5684)
Jituska Creative Commons License 2007.10.30 0 0 5693

Szia!

nekem ma 6 napos a piercingem!már nagyon jól vagyok szinte mindent meg tudok enni...nem is fáj csak egy kicsit gennyesedik a szárnál...nem értem h miért de majd el mulik...nekem is kezd le apadni a nyelvem de még nem az igazi..nem tudom meg nyalni a szám....

azt halottam...hogy embere válogatja a hasznositást is.....

valaki azt mondja h sérti sőt idegesiti...a piercing....valakit meg annál inkább izgat...és jól esik neki....szal nem tudom...pl a pasim már alig várja h ki probáljuk amint meg gyogyult ,neki nagyon tetszik ....talán ez is benne volt abban h beszúrassam a piercinget.....

persze elsősorban magam miatt tettem meg ....:)

szerintem nem idegenkednek ettől a pasik vagy ugy ált az emberek....én nem vette, észre ebben a 6 napban h valaki is el itéljen vagy idegenkedjen tőle...szal nem tom...:)

majd kiderül ha ott tartunk hogy haszálni kell másra is a nyelvünk.... :D

Eufrozinaa Creative Commons License 2007.10.30 0 0 5692

Hellokah!

Már 4 napos a pc-m! :) elég jól éldegélek egyelőre vele. Már kezd a duzzadás is kicsit lelappadni. Igaz azt meg kell vallanom, h éjszakálnként, meg reggel ébredég után azért naon ffáááj! :S Szal azonnal veszem be a fájdalomcsillapítót. De napközben télleg teljesen tűrhető! :))

Am az tökre érdekelne, h a pasik mit szólnak eme csodás ékszerhez! :P Mert btom egyelőre idegenkedik tőle, h minek az... Ugye jól gondolom, h lehet ám azt hasznosítani egy s másban...? :P

Jituska Creative Commons License 2007.10.29 0 0 5691

Oksa egy kicsit ezdek meg nyugodni...akárkit kérdezek azt mondja h nem gáz mert akármit is csinálok a piercing akkor is lejebb csuszik ha nyugalmi állapotban van a nyelvem meg ha beszélek...csak akkor nincs bele mélyedve a a golyó a nyelvembe ha játszok vele...ki lököm az alsó fogsorommal a piercinget h ne nyomuljon a nyelvembe mert igazság szerint egy kicsit nyomja..és jó érzés ki nyomni...:D

na mind1 csak gyogyulok lassacskán..de biztosan...köszi mindet...gyogyulgass te is...(leves-krumpli püré mindenféle össze tevő nélkül)

HAJRÁ!!!!

lizzie_borden Creative Commons License 2007.10.29 0 0 5690
Nekem van felső ínyfék piercingem is,kis karika,bogyózárral.A golyó totál be van mélyedve az ínyembe,de nem fáj.Ha kivenném,ugyanúgy helyreállna.Szerintem ez van a nyelvnél is.De mivel még csak 2 napos vagyok,nem akarok semmi biztosat mondani.Olvastam vissza hozzászólásokat,és azokból az jött le,hogy el fog múlni,ha ki lesz cserélve kisebb piercingre.Szóval ne izgulj:)!
Előzmény: Jituska (5689)
Jituska Creative Commons License 2007.10.29 0 0 5689

nekem is oda van a mandulám...rendesen...most már nagyjából tudok enni...de még nem az igazi...

szóval akkor nem lesz gáz a bemélyedésből???ugye...?

lizzie_borden Creative Commons License 2007.10.29 0 0 5688

Szia!

Szerintem öt nap még nagyon kevés ahhoz,hogy csodák történjenek.Nekem 2 napja van a nyelvembe a piercing,de szinte haldoklom....a mandulám is be van dagadva,nyelni alig tudok,enni is csak nagy kínok között.De úgy gondolom ráérek még később parázni.

Én élő példa vagyok arra,hogy a türelem rózsát terem,ugyanis nekem az orrom-ami a legrosszabb esetben is 4hét alatt begyógyul-1év alatt jött rendbe.Addig folyton fájt.Aztán jött egy ajak piercing,amit fél év után sajnos meló miatt ki kellet venni(de a fél év alatt az se gyógyult meg).Most meg a nyelvemmel bíbelődök:)

Szóval hajrá!

Előzmény: Jituska (5686)
Jituska Creative Commons License 2007.10.29 0 0 5687
bocs a helyesirási hibákért...hosszú a körmöm :D
Jituska Creative Commons License 2007.10.29 0 0 5686

Sziasztok ma 5dik napja szúrattam be a nyelvembe a piercinget...

egyátalán nem fájt csa utánna egy nappal...ma már nem is fáj csak a nyelvem széle...jah meg evésnél...de nagyon be van még dagadva...ez nem gáz?tudom h mindenkinek más a gyogyulási idő....

na de ...2es piercinget rakattam bele...senem kicsi se nem nagy...

a nyelvembe eléggé benne van a golyó nyoma...sőt egy kicsit bele is van süllyedve...nem lesz ebből baj??? vagy egy picit majd azér el tüni a lyuk....???kérlek titeet vlsazoljatok h mit tegyek menjek vissza cseréletessem ki nagyobra...vagy nem lesz igy se baja...öblögetem rendszeresen kezelem....szedek rá gyulladás csökkentőt is...

irjatok cupp Jitus

originalqszi Creative Commons License 2007.10.28 0 0 5685
Borzasztó:(((((((((( Érthetetlen:((((((((((((( Hogy az ember mit meg nem tesz magával!!!!!!!!!! Hát nem elég szar az élet piercing nélkül is?????????????:DDDDDDDDDDDDDDDD
bonnieDC Creative Commons License 2007.10.28 0 0 5684
okok, én szorgosan öblögetem.. de sztem be van gyulladva, mert a lyuknál picit keményett a nyelvem, mint máshol, bár nem fáj... hát nagyon remélem,h el fog múlni, mert már annyira megszerettem, h szomorú lenne megválni tőle..... és amíg ott van a hólyag, addig ne cseréljek ékszert? jobb ha nem piszkálom, igaz?
baybee Creative Commons License 2007.10.28 0 0 5683
Öblögess, és el fog múlni!
Előzmény: bonnieDC (5682)
bonnieDC Creative Commons License 2007.10.28 0 0 5682
hihi! nekem 5 hete van nyelvpiercingem, semmi gond nem volt vele, nem fájt, hamar lement a duzzanat, enni is tudtam, de 3 hete az alsó bemenetnél a szár köré nőtt egy pici hólyag, azóta is ott van, és nem úgy néz ki, mintha mostanában el akarna tűnni. de nem fáj, nincs vele semmi gond, csak félek, h ez baj. baj? el fog múlni? mit csináljak vele? itt azt olvastam, h pár nap és elmúlik... hát már lassan egy hónapja ott van:S írjatok!!
Eufrozinaa Creative Commons License 2007.10.27 0 0 5681

Jah és eddig bébipapit ettem! xD Frankón lehet venni a babaosztályon... Van sütőtökpüré meg almasószos is... xD Jah meg májkrémet, meeeg lekvárt, meeeg turmixolt banánt ettem, jaah meg még egy kis csirkemellet grillcsirkéből... Fő a változatosság! Am a piercer aszonta, h 10 napig semmi szilárd kaja,se közvetlen tejes dolog... :S Deh sztem nem fogom kibírni. Ehh...

Eufrozinaa Creative Commons License 2007.10.27 0 0 5680

Üdv mindenkinek!!!

Élek s virulok! :D Túléltem a szúrást! Éjszaka kicsit fájt, vettem be algopirint, szal nyugisan aludtamm. A cikisebb része az volt mikor ma reggel hazaértemmm...:S Mivel nem tudták a drágalátos őseim. Nekem kellett megmutatni, mert nem vették észre. Pedig beszélgettünk 1folytában. Deh végülis nem volt gáz... "Kislányom, most nagyon haragszom rád.." -on kívül ....xD

Elmondhatom h egyelőre zökkenő mentesen mennek a dolgok. Igaz, így rénézésre olyan, mintha ferde lenne... :S De érdeklődtam ismerősöktöl és azt mondták szinte vkivétel nélkül, h teljesen egyenes nem lehet, mert ha tök középre csinálta volna, akkor átszúrt volna egy olyan ideget,ami az ízérzékelésért felelős...vagy mi... :S

Hát remélem, h ha majd lelappad rendesen, meg majd kicserélik rövidebbre, akkor nem fog úgy tűnni, h nem teljesen egyenes.

Am nem igazán fájt. Íjnekcióval csinálta, és majdnem semmit nem éreztem. És kb 1 csepp vér volt utána a nyelvemen... Semmi gázos nem volt benne! =)  És amin meg naon meglepődtem, h most, így 1 nap elteltével szinte tökéletesen megy a beszéd. Más igazán észre sem veszi azt az 1-2 furcsán kiejtett betűt. Csak én hallom picit. Deh még mondom, őseimnek se tűnt fel semmi! :D Reggel, ahogy éjszaka megpihen, egy kicsit macerás a duma, de pár óra alatt belerázódok... :D

Remélem ezek után sem lesz semmi extra kaka dolog!

lizzie_borden Creative Commons License 2007.10.27 0 0 5679

Sziasztok!

Én is ma szúrattam,pontosan 12órakor.

Az én tapasztalatom:nekem érzéstelenítő nélkül szúrták,és majd besz*rtam,úgy fájt,de csak az 1-2másodperc,amikor átdöfték.Utána csend,rend,nyugalom.Most viszont sajog,én már a sírás szélén vagyok:),enni nem nagyon tudok SEMMIT,ezért kezdek kész lenni.De bizakodom,hogy pár nap múlva javl a helyzet.

Amugy az én fejemben megfordult az a gondolat is,h kiveszem,ha nem tudok vele enni,mert hát fogynom nem nagyon kéne,mert így is vékonyka vagyok:(

De még bízok....

Üdv!

baybee Creative Commons License 2007.10.27 0 0 5678
Ezt cáfolom. Én tényleg nem éreztem, csak hallottam az izom recsegését. Pedig nekem is csak spray volt. Igaz az majdnem egy flakonnal. :O) És nyáladzottam, mint a veszettkutya.
Előzmény: wdory (5677)
wdory Creative Commons License 2007.10.26 0 0 5677
Na!! Tök jó! Igen,én mondtam h nekem fájt...öö..vag ynemmondtam? mind1 hát sztem nem lehet nem éreznimikor átszúrják a húsod! :S örülök h teccik én is így cotlam vele h megvan teccik megérte na pusza
Előzmény: Baabara (5676)
Baabara Creative Commons License 2007.10.26 0 0 5676
Hejhó! Már egy ideje olvaslak titeket, kiváncsi voltam a tapasztalatokra mielött belevágok.. és ma 14:05 óta vagyok tulajdonos :D eléggé fura, dehát nem pc-gel születik az ember :P Anyum abban az esetben engedte meg, ha apum beleegyezik, ami simán ment szal volt/van öröm ezerrel. :) Apumnak kellett elkisérnie, a piercer csak úgy csinálja meg 18alatt, de ez nemvolt probléma. Ijesztő volt beleülni a székbe és nézni ahogy kipakolta a "szerszámokat".. ilyen horrorfilm érzésem volt, mint akit kínozni fognak :D Öblögetnem kellet, aztán lidocain 1x (többen írták, hogy többször is megismételte nekik :S nekem nem csak sokat ráfújt) és amikor úgy éreztem, hogy elzsibbadt, köpnöm kellett 1törlőkendőbe (meg magamra is sikerült:D) Amikor a csipesszel megfogta a nyelvem már az furi volt, nem sűrűn történik ilyen az emberrel :P Lehet én vagyok érzékeny de nekem fájt kicsit amikor átszúrta.. azt is sokan írták, hogy nem éreztek semmit hát nemtom :S De amikor megláttam a remekművet.. :) nagyon tetszik! Hogy most milyen? Feszül a nyelvem, kicsit kellemetlen, de túlélem asszem :D Holnap mondjuk suli, az kicsit para :) A c, sz, ty érdekesen hangzik, de tudok rendesen is beszélni, csak akkor elkezd fájni.. ezért nem eröltetem. Hát így most ennyi jutott eszembe, majd még írok a fejleményekröl :D Amúgy 15 vok (nah bumm :) )
baybee Creative Commons License 2007.10.25 0 0 5675
Nekem annó ezt a kombinációt nem vállalta be a piercer egyszerre. Azt mondta, hogy ha nagyon akarom megcsinálja, de nem szívesen, mert lassabban fog gyógyulni, és sokkal többet fogok szenvedni vele, mintha 1 hónap különbségel csináltatnám, és nagyobb a fertőzésveszély is.
Igaz azóta eltelt már 3 év, és ajakpiercinget nem csináltattam meg azóta sem, és már nem is fogom, de ez mellékes.
Előzmény: **uhitomi** (5674)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.10.25 0 0 5674
hát nekem egyenlőre eddig tartott a piercinges korszak.. mert ki kellett vennem a mandulaműtétemnél, és má nem tudtam visszatenni, mert benőtt luk:S:S
de nem baj, amikor majd újraszuratom a nyelvem csináltatok egy ajak pc-t is:D
Eufrozinaa Creative Commons License 2007.10.24 0 0 5673
Huh köcce a biztatást! =) Ma voltam beíratni magam! Péntek fél 6... :P És jól gondoltam, ínjekció. Háát szorítsatok! Majd írok, ha élek meg ilyesmi! xD
KiccsajxXx Creative Commons License 2007.10.24 0 0 5672
hát lehet h azért is nem volt semmi bajom mert aznap este úgy bebasztam mint a .... és kicsit sztem fertőtlenítte meg össze is húzta mert rendessen égetett....:P
KiccsajxXx Creative Commons License 2007.10.24 0 0 5671
Nah hali....
Hát nekem ma volt 1 hetes és semmi bajom nem volt fel se dagadt ugyan úgy ment minden mint eddig.... a legrosszabb csak azt volt h 10 percig nem gyújhattam rá....szal naon flash...naon pöpec az egész....és majd meeek a 2.ra is... pucca
wdory Creative Commons License 2007.10.23 0 0 5670
hi
hát...
nekem spray volt szal nemtok erről mást... nekem elég volt h eccer szúrt :D mégha injekciót is adott volna wáá de ha utána nem fáj akor meg mind1 na!
szal..beszélni...kicist furán kb addig amig az a hosszú pc van benne,ami 2 hét.... aztán már ugyanúgy fogsz beszélni vele! amugy nekem sem tudták és nem is vettk észre pedig én hazajöttem!!! :D én bátor XD
kajálni ammit csa tudsz le ne fogyjál! :D nehezen de kisebb falatkákat pépeseket stb tudsz evele enni,és a tejtermék nem tiltott csak mindig öblögess utána!!! sokat! mert a tejtermék bennemaradhat a lyukban és hamarabb erjed attól meg begyullad! sak ezért nem ajánlják de nem tilos! ;)
kezelni meg betadine oldattal kell fülpálcikával törölgetni ilyesmi! de ezttényleg a srác is elmondj aneked :) sok sikert és tájékoztass az eredményről!
ja kiejtés: a ty gy és cs betűk nehezebbek XD de majd elmúlik!
pusza remélem segítettem vmt
Eufrozinaa Creative Commons License 2007.10.22 0 0 5669

Sziasztok!

Lassan 2 éve kacérkodom a gondolattal, h nyelvpc-t kéne csináltatnom. Most úgy érzem elérkezett a pillanat, h eldöntöttem, pénteken mek a piercerhez! =)

De előtte szeretnék kicsit tőletek is kérdezősködni. Néhány felvételt már megnéztem a yuotube-on...szal látványra vágom, h hogy is megy ez. A csávó valszeg ínjekcióval csinálja majd, ami tudtommal jobb, mint a sray, mert tutira nem érzek majd semmit. Vagy erről mi a véleményetek? Utána egy napig nem térek haza... mert nem itthon szeretném megszenvedni az első estét, úgy h amúgy megsincs engedve... xD És a szúrás (ami kb 3 perc az egész, amint láttam) után mi lesz? :P Tudok majd beszélni? És ugye nem csesződhet el a beszédem, a kiejtésem?! Mert ettől fosok igazán...nem is a fájdalomtól v a kínlódástól! :P Jah és a kajálás... Pépesítve, bébikonzerv? Azt tom h no tejtermék! =) És magára a sebre érdemes vmit kenni, esetleg vmi gyulladáscsökkentő kenőcsöt? Vagy öblögetni betadinos vmivel? Homályosítsátok fel lécci a tudatlant!! :) Ja és kb hány nap/hét elteltével lesz úgymond észrevehetetlen a beszédemen? Mert hát az ősziszünet csak 1 hét, utána meg jönnek a felelések. :S

Am gondolom a piercer is elmondja a tudnivalókat, de szeretném másoktól is hallani! Ha vége az ünnepeknek, mek azonnal, nehogy ne legyen hely péntekre..! :P

Előre is köszke a a tapasznyalatokat! xD

wdory Creative Commons License 2007.10.21 0 0 5668
hali!
ne haragudj barbi nem bántani akarlak nem tudom kinek h működik ez,de nekem egyltalánnem így zajlott :s neekm először is alulról dugta be az ékszert és nem vette le a csipeszt sem nehogy behzzam a nyelvem mellesleg eléggé előlre tették a srácnak nem? :S ...na jó mind1 :D én már túl vok rajta...az a durva az egészben így kívülről személlve h ez anynira hamar megvan és csak úgy átszúrja miközben nekem igenis kurvára fájt! na jó lehet h én pont az 1 vok a 10ből akinek fáj :)
sziosztok
K.K.B.A Creative Commons License 2007.10.18 0 0 5667
Nagyon szépen köszönöm Nektek... Meg fogom nézni a filmeket!!!
baybee Creative Commons License 2007.10.18 0 0 5666
nekem is írhatsz, ha tudok segítek. a nevem kukac citromail.
Egybként a youtube.com-on ha rákeresel a tongue piercing szóra, akkor lesz néhány videó a berakásáról.
Pl.: <a href="http://youtube.com/watch?v=5mYyeZroS9Q" target="_blank">http://youtube.com/watch?v=5mYyeZroS9Q</a>, http://youtube.com/watch?v=SWSI1YpjgCQ
Előzmény: K.K.B.A (5664)
wdory Creative Commons License 2007.10.18 0 0 5665
segítek szívesen,
wdory@freemail.hu
majd jelentkezz! :)
K.K.B.A Creative Commons License 2007.10.18 0 0 5664

Sziasztok!!! Én egy 17 éves lány vagyok a Balaton mellől, aki nagyon szeretne nyelvpiercinget... De van pár kérdésem ezzel kapcsolatban... És, ha ősznte akarok lenni, nem is kevés... :D Szeretném valamelyőtök e-mail címét elkérni, hogy többet tudhassak meg a dologról... Itt a forumon nem derült ki minden számomra! Ami a legjobban érdekel, az a gyakorlati része, ahogyan megcsinálják! Nagyon hálás lennék, ha valaki a pártfogásába venne!

Ezer köszönet : K.K.

wdory Creative Commons License 2007.10.16 0 0 5663
mindenképp bizony!!!!
baybee Creative Commons License 2007.10.16 0 0 5662
Az a baj, hogy én pl. egyáltalán elképzelni sem tudom hogy nézhet ki... Ha dokihoz nem is mersz elmenni (ezt megértem) :OP De legalább a piercerhez menj vissza!
Előzmény: rozi90 (5661)
rozi90 Creative Commons License 2007.10.16 0 0 5661

Sziasztok! hat meg elek;)). eddig nem tudtam jelenkezni mert nem volt idom:( a helyzet az hogy nem faj,semmi valtozas.dokinal meg nem voltam mert nem merek elmenni hozza:-s(vajon miket mondana)...de mi lehet ennek a kovetkezmenye?:(nem tudja senki?..na sziasztok

*-*-*- Creative Commons License 2007.10.15 0 0 5660
nagyon köszi mindenkinek!!!
wdory Creative Commons License 2007.10.14 0 0 5659
NA hi emberek!
kihal a fórum?
Nos,nekem .... már nem kellett engedély mert 19 lettem mikor megcsináltattam,de legtöbb helyen azért kérik h ne hazudj,a csávó aki neem cisnálta annyit mondott a bnőmnek azért ne kamuzzon arról h megengedik miközben nem is!
a másik meg h nekem 5ezer volt...van ahol sokkal drágább ez szalontól is függ!
a harmadik meg az h IGENIS h fáj!!! Nekem kurvára fájt....én akkor azt mondtam még egyzser meg nem csináltatnám...bár amilyne mazoista vok most már mégccer megtenném ha kéne vmiért de nem veszem ki szal nem kell :D
az érzéstelenítő nekem csak a lydocain spray volt és mondta h ő nem tudja az ageész húst elérzésteleníteni kül. ráharapok a saját nyelvemre. fájt akkor is és utána is...egy..talán két hétig de már elmúlt rég és nem gáz...től lehet élni ha eccer tényleg szeretnél kibírod! én nem haltam bele!
na és mi van a nyéevfékes csajszival?
mi van veletek?
pusz
Abonyi csajszi Creative Commons License 2007.10.13 0 0 5658
Sziasztok! Én 16 éves vagyok és szeretnék nyelvpiercinget!És azt szeretném megtudni hogy mennyire veszélyes? És hogy lehet e belőle egészségileg bajon! A szüleim bele egyeztek csak egy kicsit tartok tőle de szeretném is! Sziasztok!
sunci** Creative Commons License 2007.10.13 0 0 5657

sziasztok.....hát így az előzőekhez hozzászólva nekem is 16ost rakott be a piercer elsőnek...vagyis én választhattam...deh nem mondott rá semmit h mért ilyen kicsit választok...::S:D nekem nem lett vele semmi bajom...most is ez van bent.mondjuk nekem be sem dagadt annyira mint úgy álltalában.

am hát én 16 vok és nekem is megkérdezte a piercer h tudják-e otthon...mondtam neki h igen de nem izélt h biztos-e vagy valami. hát az h mennyiért csinálják az változó mert pl. fhváron 8000ért dunaújvárosban 5000ért. máshol nemtom. deh sztem ott is ez körül van. fájni egyáltalán nem fáj nem érzel semmit. nekem utána se fájt, miután kiment belőle az érzéstelenítő...deh ez is mindenkinél máshogy van.  ha meg el akarod titkolni akkor olyankor csináltasd meg amikor nem talizol sokat szüleiddel vagy nem kell túl sokat bexélgetnetek...deh azért hajrááá. nah chóók

*-*-*- Creative Commons License 2007.10.11 0 0 5656
sziasztok!! azt szeretném kérdezni h. ha most lettem 13 éves akkor lehet-e nyelv piercingem??és kell-e hozzá szülői engedély vagy nem?? mert nem nagyon engedik meg...és mennyire fog fájni mikor csinálják és utánna amikor már kész és kimegy az érzéstelenítő hatása...és egy "normális" helyen kb. mennyibe kerül ??? előre is köszi
wdory Creative Commons License 2007.10.09 0 0 5655
hát no comment baby.... ez elég durva...h lehet ilyen kicist beletenni? azt hitte maj dnem dagad be a nyelved??...semmit sem mondok.... rozi jobbulást! szólj ha vm jobb lesz ;)
baybee Creative Commons License 2007.10.08 0 0 5654
Bakker, akkor elég gáz piercernél voltál. Már bocsi.
Előzmény: Domyouel (5652)
rozi90 Creative Commons License 2007.10.07 0 0 5653
probaltam lefenkepezni...de szerintem semmit nem venetek eszre rajta:(
Domyouel Creative Commons License 2007.10.07 0 0 5652

Tegnap el mentem és át tudta nyomni a gömbbel!Nagyon fájt!!És meg kérdeztem tőle,hogy hány mm-es a piercing és mondta hogy 16mm.az meg nagyon rövid!és most tett bele egy 22mm-est!Így már jó!majd ha hejre jön teljesen akkor vissza teszem a másikat!

wdory Creative Commons License 2007.10.07 0 0 5651
wooow! ez nem semmi! ott vm gáz lehet! kérdezd már meg a pcest h mi a f*szt tett veled? ez így nem kóser... ennyire nem tud bedagadni..vagy lehet h túl rövid a szár amit kaptál?? menj dokihoz mielőtt még operációval kéne kiszedni a golyót!
baybee Creative Commons License 2007.10.06 0 0 5650
He? Nincs túlságosan bedagadva a nyelved? Mióta van benne? Fáj is?
Előzmény: Domyouel (5649)
Domyouel Creative Commons License 2007.10.06 0 0 5649
Én soha többet nem fogom tudni ki szedni a piercinget:(Az alsó gömb eltünk:SBenne van a nyelvemben!De asszem ebből sebészet lessz:S:(
baybee Creative Commons License 2007.10.05 0 0 5648
Nem tudod lefotózni?
Előzmény: rozi90 (5647)
rozi90 Creative Commons License 2007.10.05 0 0 5647

Sziasztok..eloszor is koszi mindenkinek a valaszt! nem tudom hogy mi lehet de egy kicsit se faj...minden ugyan olyan mind az elott..kicsit agaszt ez az egesz..de remelem minden rendben van :-s

Domyouel Creative Commons License 2007.10.05 0 0 5646
Jah!Még azt szeretném kérdezni,hogy 4 nap után lehet tejes dolgot enni?
Domyouel Creative Commons License 2007.10.05 0 0 5645
Hát biztos nem kellesmes érzés ha elvan szakadva a nyelvféke!!
Domyouel Creative Commons License 2007.10.05 0 0 5644
Már átnéztem:)
baybee Creative Commons License 2007.10.05 0 0 5643
Hozzáfűznivaló: Olvass!!! És válaszra találsz.
Előzmény: Domyouel (5642)
Domyouel Creative Commons License 2007.10.05 0 0 5642
Sziasztok!Nekem 4 napja van nyelv piercingem én az alsó golyó az már nem látszik!!Benne van a nyelvembe és ilyen fehér nemtom mivan a luknál.szal elég parás hogy nem látszik az alsó golyó.de ha nem lessz már be dagadva a nyelvem akkor talán jó lessz.ha valakivel ugyan ez van az írjon.vagy aki tud hozzá fűzni valamit.köszi:(
baybee Creative Commons License 2007.10.04 0 0 5641
Egyébként nem hiszem, hogy az lenne a probléma. Mert szerintem az fájna Neki. Illetve sok problémát okozna.
De bocsi, ha tévedek... Csak nehéz elképzelni, hogy esetleg a piercing "eltépte".
Előzmény: wdory (5640)
wdory Creative Commons License 2007.10.04 0 0 5640
embverek! ha elszakadt a nyelvfékje akkor nem tudja behúni a nyelvét!!!
rozi,mozgatni tudod a nyelved?? mi az h elszakadt?nayon vagy csak kicsit?
a lényeg h mindenképp menj dokihoz! hívd fel telón a pces emberedet és kérdezz rá ha tudsz! ő sztem meg is mondj akihez menj! de a sebészetre az tuti! ők kezelnek ilyesmiket! sok sikert és kitartás! szülj majd h mi lett veled!! ez aggasztó!
sziosztok
baybee Creative Commons License 2007.10.03 0 0 5639
Hűha... Ezzel lehet, hogy el kéne menned valami dokihoz. De milyenhez az passz...
Előzmény: rozi90 (5638)
rozi90 Creative Commons License 2007.10.03 0 0 5638

Igen arra gondolok a nyelvfekre...nagy baj ha az nincs:(?

The Norberto Creative Commons License 2007.10.03 0 0 5637
Szerintem a nyelvfékre gondol bár mondjuk az nem fehér de szerinem arra gondol:D
baybee Creative Commons License 2007.10.02 0 0 5636
NA ezt most kicsit érthetőbben írd le légyszi...
Előzmény: rozi90 (5635)
rozi90 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 5635

Sziasztok...egy kerdesem van :(. ma delutan eszre vettem hogy a nyelvemen alol az a feher valami..elszakadt..pedig a piercing mellette van:( ez nagy gondot jelent:(? aki tudja pls valaszoljon:(

The Norberto Creative Commons License 2007.10.01 0 0 5634
Félreértesz ember:D
aTomhoszu volt a szzár beleakadt fogamba meg mindenbe nem tudtam enni és amkor kicseréltem 5 mm-el rövidebre akor amikr kivetem fasza volt és amikor beraktama röviddet ugyan olyan vollt mint amikor nem volt benne semi tök feling hogy tudok beszélni eni megnyalni a szám:D Tömören: A Rövid Piercing a nyerö igen cool.
baybee Creative Commons License 2007.10.01 0 0 5633
Akkor minek neked piercing???
Előzmény: The Norberto (5632)
The Norberto Creative Commons License 2007.10.01 0 0 5632
Hú ha most 9napos a nyelvpiercingem és ugy döntötem kicsrélem és amikor kivetem hát majd el ájultam. Hogy mien megkönyebülés amikor nincs benn 1 percig:D nem akad a fogamba meg tudom nyalni az ajkam. De berakta a kissebet és azzalis ugyanolyan jó érzés volt:D de amikor kiveteem az volt a leges leg jobb:D
baybee Creative Commons License 2007.10.01 0 0 5631
Igen, biztosan el fog múlni, no para. :O) Csak öblögess sűrűn.
És esetleg nem beszélsz kicsit sokat??? :O) Mert nekem eleinte a túl sok dumálástól is fájt a nyelvem.
Előzmény: KiwyCica (5630)
KiwyCica Creative Commons License 2007.10.01 0 0 5630
A mandulagyuszitol az a furi, h a torkom fáj, de nem köhögök. Ezért meg sem eröltetem a nyelvemet végülis :S Igy nemértem ... csak a hólyag fáj, meg azon a ponton a nyelvem is kicsit ... de csak elmúlik, nem?! Sztetek?:S
Előzmény: baybee (5627)
KiwyCica Creative Commons License 2007.10.01 0 0 5629
Igazibóól a szúrás mellé közvetlenül nőtt a hólyag, és tegnap még gennyezett is :S
Phlogosollal ha öblögetek, akkor elmúlik? Mert ez így nadon parááás :$
Előzmény: baybee (5627)
wdory Creative Commons License 2007.09.30 0 0 5628
hi,
hát az injekcióról én se tudok mit mondani és attól félnék..nekem elég ha egyszer megszúrnak és az a pc miatt legyen. nekem spray votl és igenis éreztem az egészet de mégis megvan a cucc! :S
és ez a hólyagizé ez mi?? ez lesz? vagy csak lehet? én nem szeretnék ilyet! :( nekem a pcer azt mondta nem lesz vadhús se vérhólyag ha nem sértem fel mikor jáccok vele. ráadásul már asszem lassan 5hete van meg. 6hét elvileg a gyógyulás teljes ideje szal..nemtudom.. :s
a mandulám nekem is begyulladt de nekem a fogammiat XD de hát ha épp a gyulladást küdi le a szervezeted akkorlehet h kihat a manduládra a nyelved! nem tudom biztosan.
na pásztok
baybee Creative Commons License 2007.09.29 0 0 5627
Igen az a hólyagszerű izé, az normális jelenség, ne foglalkozz vele és el fog tűnni magától. Viszont a kérdésed másik felét nem értem. Mi fáj a mandulagyulladásodtól? A hólyag, vagy a nyelved? Mert ha ez utóbbi, akkor az lehet attól is, hogy ha köhögsz és "megerőlteted". Ez kicsit hülyén hangzik, de nekem még így 3 év után is megfájdul a sok köhögéstől. :O)
Előzmény: KiwyCica (5625)
The Norberto Creative Commons License 2007.09.29 0 0 5626
a hólyag mindig elmulik nekem is volt :D
KiwyCica Creative Commons License 2007.09.29 0 0 5625
Segíccsetek lécike!! Augusztus végén szurattam a nyelvpiercingemet és körülbelül 2 hete az alsó szúráspontnál közvetlenül kinőtt egy ilyen hólyag szerű valami! Most meg 3 napja mandulagyulladásom van, és most még gázabb mert picit fáj is! Ilyenkor mit tegyek?ÖBlögetéssel tényleg enyhül?Előre is millió köszike Nektek!!! Pusza,Kiwi
baybee Creative Commons License 2007.09.28 0 0 5624
Mondjuk én nem tartom szerencsésnek, hogy egy nem egészségügyis végzettségű érzéstelenítő injekciót ad. Mert gondolom a piercereknek nincs túl mélyreható egészségügyis tudásuk...
Előzmény: baybee (5623)
baybee Creative Commons License 2007.09.28 0 0 5623
Hát itt régbben vki írt az injekcióról. Nem tudom, hogy csak felvetette-e, vagy úgy is csinálták neki. De sztem keress rá a topikon belül. Mert mostanság nem írt erről senki, úgyhogy sztem a mostani fórumozók nem nagyon fognak tudni segíteni. De hátha...
Előzmény: Kiera (5621)
cloggersl1 Creative Commons License 2007.09.28 0 0 5622
Nekem spay volt csak és semmit sem éreztem...
Kiera Creative Commons License 2007.09.28 0 0 5621
Szalonban csináltatom!Eddig kétszer volt szúrva,egyik haverom csinálta (lidokain sprayvel) de elég megbízhatatlan volt...Na m1,a lényeg,h szalonban csináltatom,ott viszont csak inekcijóval vállalja.Abban viszont nincs tapasztalom.Ezért szeretném megtudni mik a tapasztalatok.Lécci írjatok!
Előzmény: baybee (5620)
baybee Creative Commons License 2007.09.27 0 0 5620
És most miért lesz injekcióval? Kevés volt Neked a spray? Vagy új helyre mész, és ott úgy szokás? Egyébként nekem is "csak" fújták.
Előzmény: Kiera18 (5619)
Kiera18 Creative Commons License 2007.09.27 0 0 5619
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy tud-e vki tapasztalatokat mondani a nyelvbe szúrt érzéstelenítővel kapcsolatba.Neked eddig kétszer volt szúrva a nyelvem,de mind2szer lidokain sprayvel volt érzéstelenítve.Aztán most kicsit parázok!
Légyszi akinek van véleménye,írja már le!
Köszi!
wdory Creative Commons License 2007.09.26 0 0 5618
ja,és az ásítás nekem is fájt... én igazából egy hétig rendesen küzdöttem vele..a második héten kezdtem teljesen megszokni aztán a 3ik héten semmi bajom nem volt csak mikor kisebre cserélte a pasi furcsa volt :D most egy hónapja van kb és élek és virulok mint a tejbetök! de még 2hét amig várnom kell és akor azt mondhatom na most már tökély! addig bármi lehet..elvileg 6hét..annyit érdemes várni mig helyre áll
sok sikert nektek páás
wdory Creative Commons License 2007.09.26 0 0 5617
dede,sztem az fájt! de az a gyulladástól voltmár elmúlt :)
Előzmény: baybee (5610)
The Norberto Creative Commons License 2007.09.26 0 0 5616
köszi mostmár elmult és kezdem jol érezni magam:D öblöggetem ittam teát sokat és végül a vérhólyag hly begyógyult már csak kicsit fáj ha beszélek és ásítok:D:D
baybee Creative Commons License 2007.09.25 0 0 5615
Én csak kaja után öblögettem. Hogy mi az a vmi, amiről írtál sajna nem tudom, nekem nem volt csak kb. 2 hét után vízhólyag szerű vadhús. De az nem volt véres és nem szakadt le. Egyszerűen csak pár nap alatt eltűnt. Véres legfeljebb attól lehet, ha megrántottad, ráharaptál, esetleg villával megszúrtad... Szerintem várj vele pár napot, aztán ha nem lesz jobb először sztem piercerhez menj vissza, aztán doki, ha ő nem tud mit kezdeni vele.
Előzmény: The Norberto (5614)
The Norberto Creative Commons License 2007.09.25 0 0 5614
Már jobb kicsit igaz ma még nem beszéltam de fáj anyira. A kérdés áll mert még mindig gyan olyan csak nme fáj. Ja és ha teát iszok utánna kell öblögetni? Picvick epres cukoral
csapvyzből. ?Ma veszek kamilát is.
The Norberto Creative Commons License 2007.09.25 0 0 5613
Most4.-napos a pc és rohatul fáj a felső kimenetnél piros és 1 vérses hójag vagy husidarab szakadt le de amugy okés ez mirt lehet???
The Norberto Creative Commons License 2007.09.24 0 0 5612
Torkom nem fáj legjobb tudommásom szerint nem fájhat a mandulám mert nincs mi fájjon:D amugy vagy a nyálmirigy vagy a nyirokcsomó vagy a pajzsmirigy az. Holnam elmegyek dokihoz zzel de cak azért mert fizikábol irunk meg angolbol nekem kell prezentálnom mongóliát:D:D:D
Quinty Creative Commons License 2007.09.24 0 0 5611

Szia, Epejkee!

Itt a fórumon a régiek időnként el szokták mondani, hogy nem csak írni, de olvasni is érdemes... Minden feltett kérdésedre kisebb keresgélés után pontos választ kapsz ugyanitt, csak kicsit nézz utána! :-)

Off:

/egyébként/

Szijjasztok!! = Sziasztok

én = Én

vszínűű =valószínű

5.én = 5-én

nyelvpc-t.. = nyelvpc-t..

csak = Csak

köcce =kösz (...)

pusszi = puszi

...ne vedd cikizésnek, csak... :-)

On

Előzmény: Epejkee (5609)
baybee Creative Commons License 2007.09.23 0 0 5610
Torkod/mandulád nem fáj? Mert az lehet begyulladva ettől.
Előzmény: The Norberto (5604)
Epejkee Creative Commons License 2007.09.23 0 0 5609
Szijjasztok!!én vszínűű 5.én csináltatok nyelvpc-t..csak annyit szeretnék kérdezni,h mivel kell utána öblögetni??És mit lehet enni a szúrás utáni pár napban?? köcce előre is,pusszi
The Norberto Creative Commons License 2007.09.23 0 0 5608
Nekem nem fáj a nyelés! Egyenlőre%) remélem nem is fog. De nekem is a jobb oldalon van.:D:D:D:D
wdory Creative Commons License 2007.09.23 0 0 5607
ja és az a dudor pedig egy nyirokcsomó,vagy a nyálmirigyed,vagy akármilyen kis dudor,de az a gyulladás és a gyógyulás miatt van,nekem is volt jobb oldalt!! majd megőrültemm ikor nyelni nem tudtammiatta azon az oldalon :S
wdory Creative Commons License 2007.09.23 0 0 5606
a fájás az állad alatt nem szokatlna,nekem is volt a nyelvem tövében valahol ahol tényleg a nyakam és a fejem találkozott :D a gennyezés is normális,két hét mőlva már el fog múlni nagyjából. ha kicist többet hazsnálod a megszokotnál,vagyis játszol vele még a két hét utűn is előfordulhat,hogy gennyezik de ez nem baj! sok sikert és kitartást az első napokban! ;)
sunhaser Creative Commons License 2007.09.23 0 0 5605

sziasztok:)

3napja van bent a 2. piercing a nyelvembe....és fáj télleg fáj.ugyanúgy be van dagadva mint első nap.beszélni se tudok jobban.kezdek aggódni.vkinek vmi bíztató ötlete?

The Norberto Creative Commons License 2007.09.23 0 0 5604
:D:D

Most másoidik napos öblögetek szorgoosan. Lepedéks kicsit meg genyes az alja de ez normális!!! De azt nem tom normális e hogy az állam alat aol a államból nyak lesz:D ott van 1 kis dudor be van gyulladva csak nem tom mi van ott?? Ez normális és mintha mene le a duzanat de nem vok benne biztos.
baybee Creative Commons License 2007.09.22 0 0 5603
Ja, én is így bkv-ztam át fél Bp-et. :O)
Előzmény: The Norberto (5600)
baybee Creative Commons License 2007.09.22 0 0 5602

Ja, azt nem írtam külön, de a szúrás is szar volt a bnőmnek. Nem érzéstelenítették. A könnye igen rendesen kicsordult. És ahogy ültem vele szembe, és láttam az arcát, háááát...

Egyébként persze, kinek mi jön be. Azért írtam, hogí ezt én gondolom így. Azért sok sikert hozzá...

Előzmény: Na!la (5601)
Na!la Creative Commons License 2007.09.22 0 0 5601
Ja ja XD Én is ugy jöttem végig XD A szám tele nyállal XD Kicsit se néztek hülyének na mindegy.....

Ajánlom neked, hogy ha Corsodyl-lal öblögetsz hogy vegyél egy nagy poharat, a corsodylt keved össze kis kamillával vízzel és ugy csinálj belőlle jégkockát.....
Nagyon hatásos, hamar leviszi a duzzanatot és még fertőtlenít is ^^

Ja a szépségpöttyre visszatérve^^ Nekem pont az tetszik benne, hogy eláll XD
Amugy ez lesz a harmadik pc-m :D És még lehet betervezek mégegyet XD
Gondoltam, hogy fog fájni utánna, csak magára a szúrásra vok kiváncsi, hogy fáj e:D?

Pussza és köcce^^
The Norberto Creative Commons License 2007.09.22 0 0 5600
Ju hi

Már két órája ben va a piercingem és igen fasza. A rágógumi tényleg jó ötlet én már tudok rágózni:D nehéz a pircingel oldalt vátani mert mindig a rágó utjába van:D
DE nem fáj semmi bajom csak nyálaztam 1 óráig nem tudtam lenyelni és a bel várostól jötem szal köpni se tudtam:D Kösz a tanácsokat
baybee Creative Commons License 2007.09.21 0 0 5599
Bnőmnek volt. Fájt neki elég sokáig. Ráadásul szerintem meg nem is szép. De ez egyéni véleményem. Nekem az nem jön be rajta, hogy oldalról tökre látszik, hogy egy száron lóg, és tökre eláll.
Előzmény: Na!la (5598)
Na!la Creative Commons License 2007.09.21 0 0 5598
Áhhh ne félj.... átmeneti dolog. Cseréld vissza a hoszabbra még el nem műlik ez a fájdalom és ha jobb lesz akkor tedd vissza a kisebbet ^^
Nekem bevált:P

Amugy van itt valakinek Monroe/szépségpötty pc-je :D?

Mert most akarok egyet XD És csak annyi info kell rólla hogy megéri-e és hogy fáj-e :D?
baybee Creative Commons License 2007.09.20 0 0 5597
Nem lehet, hogy túl rövidre cserélte? Vagy megrántottad véletlenül? Nekem pl. volt olyan, hogy a villabecsúszott a bogyó alá és megrántottam. Vagy a fogaddal. Nehéz így behatárolni, hogy mitől lehet. De ha tartósan nem múlik el, érdemes lenne vissaznézni a piercerhez.
Előzmény: DeathCat (5596)
DeathCat Creative Commons License 2007.09.20 0 0 5596
nem tom behatárolni, hogy melyik része.....és a pc-erem cserélte utoljára
Előzmény: baybee (5595)
baybee Creative Commons License 2007.09.19 0 0 5595
Melyik része, és milyen típusú fájdalom? Cseréltél ékszert mostanság?
Előzmény: DeathCat (5594)
DeathCat Creative Commons License 2007.09.19 0 0 5594
bocsi, kijavítom...nem csak ásításnál :S
DeathCat Creative Commons License 2007.09.18 0 0 5593
Lassan 1 hónapos vagyok a nyelv pc-mel ...és most elkezdte , hogy ásítás közbe fáj a nyelvem 1ik része :S ilyenkor mi van?? :S
baybee Creative Commons License 2007.09.18 0 0 5592
És milyen "betűtípussal"?
Előzmény: ZuZuCska (5591)
ZuZuCska Creative Commons License 2007.09.18 0 0 5591
Hát az egyik legfontosabb szót: Peace :)
Előzmény: baybee (5585)
baybee Creative Commons License 2007.09.18 0 0 5590
Hát jobb ötlet lett volna, ha előbb elmész és megkérdezed, hogy az árban benne van-e vagy ha nincs akkor mekkorát vegyél.
Előzmény: The Norberto (5588)
angelina jolie Creative Commons License 2007.09.18 0 0 5589
persze hogy ad, de arra készülj, hogy borsos árat kér érte:)
Előzmény: The Norberto (5588)
The Norberto Creative Commons License 2007.09.17 0 0 5588
Üdv a győri árkádba vettem az apacsba egy 20 as pálcikályu és 5 ös átmérőjü golyós piercinget az jöó lesz először?? de ha kell nagyobb szárat akor a piercer majd ad!?!?
baybee Creative Commons License 2007.09.17 0 0 5587
Na most nem értem a problémád... Hogy neked mi jó, azt csak Te tudhatod. Nekem semmi problémám nincs 16-os szárral és a 6mmes bogyikkal. De ha Téged szorít, akkor nyílván hosszabb kell Neked.
Előzmény: Na!la (5586)
Na!la Creative Commons License 2007.09.17 0 0 5586
Valaki akkor megírja nekem hogy a 16-os pálcáju 6mm golyós nyelv pc az jó e?

Mert engem kicsit irritál hogy ilyen nagy és a hossza meg kicsit még szorítja a nyelvem:D Mostmár több mint 2 hete van bent:)
baybee Creative Commons License 2007.09.16 0 0 5585
Milyen feliratot?
Előzmény: ZuZuCska (5579)
sunci** Creative Commons License 2007.09.16 0 0 5584

nekem a köldökömbe 14 a nyelvembe 15 évesen lett megcsinálva a pc. Nekem egyik sem fájt. Bár az tényleg igaz h úgy folyik a  nyálad mint állat.:S ez elég gázos.:/ deh azért sok sikert. Nekem most 1 hónapos.:D és tökhre yoo. és. IMÁDOM.:D nah chók

Na!la Creative Commons License 2007.09.16 0 0 5583
Hát én a szerencsések közé tartozom: mert nekem nem fájt, utánna sem, nem vérzett egyáltalán, alig dagadt fel és utánna már rendesen ettem és beszéltem :D

Én is paráztam előtte, hogy biztos odacsinálok a székre a fájdalomtól..... de egyáltalán nem. Ha lidocain spryvel érzésteleníti nem fog fájni egyáltalán :) Bár azzal riogatott miután készen volt, hogy ha kimegy az érzéstelenítő eléggé fájni fog.... tévedett :P

A köldök piercingem még anno ezerszer jobban fájt... azt hittem kicsinál a nőci, úgy fájt XD
Szóval hajrá hajrá...!! Nem bánod meg ^^
The Norberto Creative Commons License 2007.09.16 0 0 5582
Igen én elmentem 6 helyre nem vicc győrben 500 méteres körzetbe volt 5 és volt ami putri volt oda azért nem mentem volt ahova bementem és mondta hogy akkor hozzahk igazolást mert nem vok 18. És hazamentem és lekótársam mondta hogy van még 1 na másnap el is mentem beléptem mondtam hogy 1 nyelv pc-t szeretnék és aztmondta ettél fogat mostál? ülj le!!! Mnondom neki nem most hanem 1 hét mulva. Eszébe se jutott hogy korhatár bagy iesmi ki is bökte volna a nyelvem ha akarom. (De szervező munka kellet hogy 1 hétig ne fussak ösze se fateral se örregapámékal de jövőhét hétfőn mek ha törik ha szakad):D Amugy kössz a bíztatást de csak ki birom elég jól bírom a fájdalmat csak nem akarom tuni hogy mi a max:D
Na!la Creative Commons License 2007.09.16 0 0 5581
Azóta amugy megoldottam a dolgot, most cseréltem ki pont egy 16-osra.
Hát elég fura hogy ilyen nagy a golyó, 6 mm-es... Nektek mekkora?

Amúgy tőllem is kérdezték hogy betöltöttem e már a 18-at, de ha azt mondom igen..... nem tűnt volna fel mert nem kértek személyit :D Mindegy ott volt haver, aki aláírta mint a szülőm XD Amugy tutira tudták, hogy nem az... de hát jó fejek voltak :)

The Norberto: Fájni meg nem fog.... én pl nyugisan feküdtem ott és mondta hogy kész XD
Azt se tudtam hogy átszúrta már XD Csak egy rossz van utána.... hogy folyik a nyálad... de nagyon!

Szóval a zsepit készísd be :D

ZuZuCska Creative Commons License 2007.09.16 0 0 5580
Nekem is 16 évesen sikerült berakatni, de nem kértek igazolást meg semmit... Köldököm meg 14 évesen lett szúrva, aztán ott se volt semmi. Pedig már négy éve volt :)
Előzmény: The Norberto (5578)
ZuZuCska Creative Commons License 2007.09.16 0 0 5579
Csuklóm belső oldalára egy feliratot :)))))
Előzmény: baybee (5576)
The Norberto Creative Commons License 2007.09.15 0 0 5578
ALap dolog hogy jól néz ki én már majdnem végigolvastam de általában a lányok kérdezik hogy jól ál e nekik lányoknak:D:D

Én fiu vagyok és a jövőht hétfől rakatok be 1 et. Már nagyon izgulok főleg hogy fáj e majd és hogyfaterom észrevezi e mondjuk nem velük lakok merl leléptem de jár hozzánk meg öregapám is veszélyesen szemfüles:D:D

Ja és hogy van az hogy alig találtam helyet ahol 16 évesen nekem berakják mert mind engedélyt kért fatertól de azzal sajna nem szolgálhatok de találtam 1 jó fejet szal no para:D
Deniel9 Creative Commons License 2007.09.15 0 0 5577
sziasztok.

csajok szerintetek pasiknak is jól nézz ki a nyelv-piercing?
baybee Creative Commons License 2007.09.14 0 0 5576
És Te milyen tetkót szeretnél?
Előzmény: baybee (5575)
baybee Creative Commons License 2007.09.14 0 0 5575
Hát van már egy a tarkómon. Most a lapockám illetve a csuklóm lenne a következő. A csuklómra van konkrét ötletem, illetve nem is pont csukló, hanem a felett az alkar belső oldalán egy hindu jel. Lapockámra meg... na igen ezt nem tudom eldönteni, hogy párba mindkettőre vagy csak az egyikre.
Előzmény: ZuZuCska (5574)
ZuZuCska Creative Commons License 2007.09.14 0 0 5574
Aha még mindig :) Van 2 édibédi csajszi segítőm, de még én csinálom a javát a dolognak:)
Örülök hogy tetszik :)
MIlyen tetkón agyalsz?
Előzmény: baybee (5573)
baybee Creative Commons License 2007.09.13 0 0 5573
Ja, és néha szoktam olvasgatni a csajos oldalad, tök jó. Még mindig Te szerkeszted?
Előzmény: ZuZuCska (5571)
baybee Creative Commons License 2007.09.13 0 0 5572
Semmi különös, dolgozgatok, tanulgatok, piercing még mindig csak ez az egy. Most engem is jobban izgatnak a tetkók. :O)
Előzmény: ZuZuCska (5571)
ZuZuCska Creative Commons License 2007.09.13 0 0 5571
HÁt megvagyok... tanulgatok meg ilyenek :)
Tulképp minden a régi, piercingek terén is. Most a tetkóra vágyakozom, csak arra várok, hogy apum végre elküldje a tervet. Odát? :) Van vmi újdonságod? :)
Előzmény: baybee (5570)
baybee Creative Commons License 2007.09.12 0 0 5570
Szia ZuZuCska! Rég láttalak errefelé! Hogysmint mostanság?
Előzmény: ZuZuCska (5565)
ZuZuCska Creative Commons License 2007.09.12 0 0 5569
Én csak a bme-ről tudok de az nem magyar. De miért kell magyar? Nem képeket akarsz nézegetni?
Előzmény: gombi1231 (5566)
ZuZuCska Creative Commons License 2007.09.12 0 0 5568
Értem mit mondasz. Hát nem tudom, azért elég kevés esélyét látom hogy elfertőzödjön, de hát a fene tudja :)
Nem tudom miért vettem ki :D csak gondoltam megnézem mi a helyzet :D Kis kíváncsi :)
Előzmény: angelina jolie (5567)
angelina jolie Creative Commons License 2007.09.12 0 0 5567
elég merész vagy!csak azért irtam, hogy nem lehet kivenni, mert valóban nem lehet...mármintúgy értettem,hogy úgy veszed ki, hogy soha többé nem rakod vissza..mert akkor a friss hús gyorsan elfertőződik..és ezt egy szakembertől hallottam,úgyhogy nem hülyeséget beszélek!!amúgy meg mindenkinél máshogy van..kinél begyullad, kinél nem...
Előzmény: ZuZuCska (5565)
gombi1231 Creative Commons License 2007.09.12 0 0 5566

Hello! Van vmi oldal amin vannak nyelv pc-ről képek és magyar oldal???

ZuZuCska Creative Commons License 2007.09.12 0 0 5565
Én már a negyedik napon kivettem, szóval ki lehet venni. De aztán vissza is raktam gyorsan :)
Vki kérdezte:
Szerény véleményem szerint a pasik imádják =) Vagyis az enyém nagyon bírja. Meg az úgy átlagnak izgatja a fantáziáját, de szeretik is.
Egyébként pedig pussz Baybee =)
Előzmény: angelina jolie (5560)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.09.11 0 0 5564
az a fehér cucc az genny.... azt én egy betadine-al átitatott fültisztító pálcikával piszkáltam mindig le (nem muszály lepiszkálni, de sztem elég undi, és jobb ha nincs ott...)

ohh most elolvastam újra a hozzászólásod és nemtom h hol az a fehér cucc... a nyelved felső részén,vagy az alsón és a lyuk körül?
ha a lyuk körül akko tedd amit leírtam ;)
Előzmény: Na!la (5562)
baybee Creative Commons License 2007.09.09 0 0 5563
A lepedék normális. Hogy pasiknak mennyire jön be az változó. Nekem még nem volt negatív tapasztalatom ezügyben.
Előzmény: Na!la (5562)
Na!la Creative Commons License 2007.09.09 0 0 5562
Uh én is akarok tattoot ^^ Érdekes módon mikor ezt felhoztam jobban beleegyeztek mint a pc-be....... biztos valami betegség sulytja a szülőket XD

Ja igen ujabb kérdés...... probléma az hogy a nyelvem tiszta fehér, talán lepedéknek mondanám, pedig öblögetek folyton, fogat mosok + nyelvtisztító meg minden....
Tehát nem az elhanyagolás miatt van :)

Csak nem tudom, hogy ez normális e? Szegényt legutobb jól megkínoztam mert elharaptam a nyelvem.... nem is kicsit, mert ömlött belőlle a vér :D

Ó még valami, most ismerkedtem meg egy pasival és hát ugyebár még friss a pc-m...... akinek régóta van az megtudná mondani, hogy mennyire jön ez be a pasiknál:D?

Kössze és pussza
KiccsajxXx Creative Commons License 2007.09.06 0 0 5561

Sziasztok... Köcce a tippeket és megfogom csináltatni a legkésőbb a nyáron majd ha meek egy hétig úgyse leszek itthon...:PXD Meg kb azért kell hogy ne mindenki nézzem emonak mert rohadtul nem vook az mert az egy érzés nekem meg csak a cumóim olyanok....Am meg a tetkó az meg nem jó mert az már jövöhéten lesz és abba meg szó nélkül beleegyeztek mert elvégre faternak is van... de azért köcce puxxa

angelina jolie Creative Commons License 2007.09.05 0 0 5560
Nekem most lesz decemberben 2 éve, hogy megcsináltattam.Először, mikor megcsináltattam, anyu észrevette a beszédemen, és kiöltette velem a nyelvem..hát had' ne mondjam, nagy patáliát rendezett.Azt mondta, sürgősen menjek vissza és vetessem ki..De mivel még friss volt a hús, nem lehetett kivenni..ugyanis az első két hét után lehet csak kivenni, mert még friss a szúrás, addig bármilyen bakteriális fertőzést elkaphatsz..Azóta is bent van, és anyu azóta se szólt érte..Lehet hogy már belenyugodott...:)
Előzmény: KiccsajxXx (5557)
sunci** Creative Commons License 2007.09.04 0 0 5559

nekem sem engedték meg anyuék először a nyelvpc-t. deh megtörtem őket:D

én spec azzal érveltem h jobb mint a tattoo mert akkor veszem ki amikor akarom......:D és nem marad nyoma mint a tattoonak....meg h úgysem látszik.xD szal próbálld meg ezekkel....ha még mindig nem akkor csináltasd meg akkor amikor kevesebbet kell beszélgetni anyuddal....amúgy nekem el sem hitte h benne van mert ugyanúgy beszéltem.:D szal hajrá......:p

baybee Creative Commons License 2007.09.04 0 0 5558
Nekem akkor múlt el a sejpítés, amikor rövidebbre cseréltem. Én pl. nem tudom használni az eredeti hosszú szárat. Valahogy kényelmetlen.
Előzmény: Na!la (5555)
KiccsajxXx Creative Commons License 2007.09.04 0 0 5557
Sziasztok.... Nah az lenne a kérdésem hogy hogy csináltassam meg a nyelvpct hogy muter ne tudja meg mert azt mondta ha megcsináltatom akkor kivág  a pcmmel együtt....De nekem nagyon kell mert rá vagyok kattanva........ előre is köcce puxxxa
angelina jolie Creative Commons License 2007.09.04 0 0 5556
szia!ne aggódj, nem lesz hosszúéletű ez az állapot, nekem sem volt az..csak hozzá kell szoknod a használatához!:Damúgy szerintem a hosszúsága nem befolyásolja azt, hogy hogy beszélsz, nekem még a régi hosszú szár van a nyelvemben, és nem is szeretem a rövidebb szárakat. mikor először kicseréltem rövidebbre olyan fura volt, hogy nem játszhatok vele, mert a rövid szár akadályozta..szóval nekem a hosszabb szár jobban bejön...persze ezt is embere válogatja...
Előzmény: Na!la (5555)
Na!la Creative Commons License 2007.09.04 0 0 5555
Hát én most, hogy teljesen kezd lemenni a duzzadás sejpítek XD

Meddig tart ez az állapot :D ? Mert gondjaim vannak az s, z, c betűkkel XD
És ez azért hallatszik is:D
Vagy csak azért lenne mert nagy a pc és miután kicserélik oké lesz ? De lehet kezdhetek gyűjteni logopédusra XD.................................
baybee Creative Commons License 2007.09.01 0 0 5554
Normális. Pár nap alatt ez is elmúlik. Nekem is volt ilyen. Hogy mekkora szár kell az jó kérdés. Sztem kb. 5mm-rel kisebb, mint a kezdő. Legalábbis nekem úgy volt. Azaz pontosabban 22es volt a kezdő (vagy 23as, erre most így nem emléxem) és most a 16os a normális. Kisebb is elférne a nyelvemben, de ez a bogyó méretétől is függ. Nekem 3 méretű bogyóm van. A nagy és a közepes "csak" 16os szárral jó, a pici az kisebbel is. Hogy mennyivel azt nem tudom, mert a 16os szilikonból vágtam le, úgy érzésre... :O)
Előzmény: DeathCat (5552)
baybee Creative Commons License 2007.09.01 0 0 5553
Ez a fertőtlenítős jégkocka tényleg tök jó ötlet! Soha nem jutott volna eszembe...
Előzmény: Na!la (5550)
DeathCat Creative Commons License 2007.09.01 0 0 5552
jah és ahol van a pc ott a nyelvem 2 oldalt keményedik vagy mi...de amugy semmi baja. Ez normális??vagy menjek pcerhez??
DeathCat Creative Commons License 2007.09.01 0 0 5551
Nemsoká lehet pc-t cserélnem....honnan lehet tudni, hogy mekkora szár kell??
Na!la Creative Commons License 2007.09.01 0 0 5550
Hát nyugi én betartok mindent XD..... Öblögetek folyton, strepsils cukorka, fogmosás, C-vitamin, jegelés.......

De nekem minden oké, rendesen eszek mindent, beszélek, alig van bedagadva :D

Most is jó kis marha pörkölt, csőröge, minden ami éppen jön....

Amugy meg ajánlom a corsodylt összekeverni kamillával, elég hatásos. Meg én ugy csináltam jégkockát hogy Corsodyl + egy kis víz és azt fagyasztottam le.... ha kicsit megduzzad a nyelvem kaja után és ezzel jegelem, egyből lemegy ^^

Mondom nállam minden oké, csak ki kell várni azt a két hetet, hogy ki lehessen cserélni:)
baybee Creative Commons License 2007.08.31 0 0 5549
Rövid távon az tuti nem a pc-től van. De hosszútávon nem jó a fém bogyó, mert leszedi a fogzománcot és hamarabb kilyukad a fog. Ezt fogdoki mondta nekem. És nem azért, hogy elrettentsen, vagy ellenezné a dolgot, mert minden alkalommal megdícséri, hogy milyen szép a pc-em. :O)
Előzmény: sunci** (5547)
baybee Creative Commons License 2007.08.31 0 0 5548
Igazán nincs mit.
Persze, én sem tartottam be mindet. Amit most újra előkotortam azokat, mint a dátum is mutatja kb. 2 éve írtuk ugyanitt. Ezek többünknek a tapasztalatai, meg kinek mit mondott a piercer, úgy egyben összeszedve. De aki fémallergiás, és ezért szilikon+műanyag bogyival csináltassa annak tényleg fokozottan oda kell figyelni, mert nem véletlenül fém az első éxer. Ugyanis az jobban és könnyebben tisztán tartható, illetve fertőtleníthető. Az igaz, hogy ELVILEG(!!!) az orvosi fém nem okoz allergiát, de ennek meg az a hátulütője, hogy ha mégis kihozza, akkor - mint azt már írtam korábban is - többet nem használhatják. Ezért, ha ne'adj isten a későbbiekben valamiért csavarozni kell a csontot, akkor sem tudják megtenni, mert újra kihozza az allergiát. Szóval piercernek elvileg igaza van, gyakorlatilag inkább megéri (legalábbis szerintem) ha szilikon+műanyag, és 2 hétig tisztességesen odafigyel az ember.
Előzmény: sunci** (5545)
sunci** Creative Commons License 2007.08.31 0 0 5547
köszi:D amúgy lenne még egy kérdésem....a piercing miatt lehet valami baja a fogamnak? mert az alsó fogam belülről olyan mintha lenne közte vmi....vagy valami ilyesmi....és naon idegesítő........ne menjek el fogorvoshoz?
Akinom89 Creative Commons License 2007.08.31 0 0 5546
Helló!
Ha épp nincs nálad a patikában kiváltott öblögető, azért sima csapvízzel is érdemes kaja után öblögetni.
Az alsó bogyót, max. akkor tudod kirakni, ha már meggyógyult. Én is szenvedtem vele. :))
Előzmény: sunci** (5545)
sunci** Creative Commons License 2007.08.31 0 0 5545

baybee!

naon köszi h vetted a fáradtságot és összeírtad a "tennivalókat". Szerintem sok mindenki fog majd neki örülni.:D

amúgy ahogy ezt végig olvastam...felét sem tartottam be. én már aznap mikor megcsináltattam pizzát ettem. alkoholt is ittam. bár. nekem be sem dagadt csak naon picit. az is csak 1 napig tartott. öblögetni is csak másnap kezdtem el. mert csak addigra jutottam el a patikába.:S:D bár. lehet h én ilyen 1 a 100ból eset vagyok, h semmi gond nem volt vele. most épp azon küzködök h az alsó bogyót ki tudjam rakni...:D csak sikerül egyszer. mégegyszer köszi......

Na!la! teh meg tartsd be amiket a baybee leírt....! :D     Pussz

baybee Creative Commons License 2007.08.30 0 0 5544
Hány perc alatt sikerült a sülkrumpli feléig eljutni? :O) Azt a BigMacet meg jobban jársz, ha odaadod valakinek, és majd egy hét múlva próbálkozol egy másikkal.
Előzmény: Na!la (5543)
Na!la Creative Commons License 2007.08.30 0 0 5543
Na gyerekek... MEGCSINÁLTATTAM!! Igaz csak ma, mert most tudott vállalni:)

Nem fájt semmi.... csak utána folyt a nyálam, de nagyon XD
Alig dagadt be és beszélni is folyékonyan tudok.... szóval minden oké.

Miután készen lett elmentem egyet sétálni.
És most megpróbálom megenni a levesem XD Egy dolgot fájlalok.... ott szemez velem egy finom Big Mac! És nem tudom megenni :...(
Eddig sikerült megrágnom az egyik krumpli felét XD Aztán feladtam........

Na pussszaa
baybee Creative Commons License 2007.08.30 0 0 5542
Luccca 2005.03.30 14:50:06 Š (1111):

"Friss nyelvbogyósoknak vagy akik szúrás előtt állnak, mert nem egy rövid ismertető:) Egy hozzáértő (mellesleg ideggyógyász) véleménye:

A nyelvpiercing kétségtelenül nem tartozik a legfájdalmatlanabb beavatkozások közé, de simán túlélhető, higgye el!
Az első kellemetlenség maga a szúrás lehet. Az ezzel járó fájdalmat megfelelő érzéstelenítéssel gyakorlatilag nullára lehet csökkenteni. Kérdés azonban, hogy ki jár jobban... Aki csak mérsékelt, felületi érzéstelenítést igényel, az egy parányival kellemetlenebbnek érezhetei azt a néhány másodpercet, amíg a tű áthatol a nyelven..., ugyanakkor viaszont utána nem kell számolni tartós és kellemetlen nyelvzsibbadással. Teljesen el is lehet érzésteleníteni az egész nyelvet. Ez esetben maga a szúrás nem is érezhető, utána viszont jó néhány óráig tart a nyelv zsibbadt tehetetlensége (lásd fogorvos után, csak még kifejezettebben, s a nyelvre összpontosulva).

A további kellemetlenségek persze a beavatkozás után jöhetnek inkább. Ilyen macera után törvényszerűen megduzzad a nyelv (emberenként eltérő mértékben), ezért van az, hogy először hosszú "rudacskát" használunk, hogy a megduzzadt nyelvet is kényelmesen átérje.
A gyógyulás első szakasza kb. 2-3 hétig tart. (Szerencsére a nyelv a legjobb vérellátású testrészeink egyike, ezért gyors a sebgyógyulás is.) 2-3 hét után érdemes a piercing "rudacskáját" rövidebbre cserélni, ugyanis a nyelv ekkorra már leapad, s ha a piercing alul-felül indokolatlanul hosszan kilóg, akkor könnyen beakadhat az alsó metszőfogakba, irritálhatja a szájpadlást --, s egyáltalán nagyobb a lehetőség rá, hogy "vongálódjon" az ékszer, ezáltal késleltetve a további, végleges gyógyulást.
Az első hetek folyamán célszerű evés után, de naponta legalább háromszor öblögetni valamilyen orvosi szájfertőtlenítővel. A közbülső időszakokban -- különösen kisebb nassolások, ivás után -- hasznos lehet naponta többször élettani töménységű (0,9 %-os) tengerisó-oldattal öblögetni. Jót tesz a hideg (jégkása, fagyi, jégkrém, hideg joghurt) --> de utána mindig öblögetés!
Fontos a napi legalább háromszori fogmosás. Esetleg szerezzen be egy igen puha fogkefét, s ezzel finoman a piercing golyócskáit ill. azok tövét is dörgölje le...., de a nyelv indokolatlan "sikálása" kerülendő!!!
Apró falatokban egyen, lehetőleg eleinte kissé puhább, pépesebb, de energiadús ételeket. Az első egy-két héten fontos a nagy mennyiségű C-vitamin bevitele (kb. napi 3 gramm, tehát a régi fajta sárga C-vitamin drazséból 30 szem!), illetőleg fokozott cink-fogyasztás (napi 120 mg körül; több változatban kapható recept nélkül is).
Fontos a kielégítő alvás (legalább napi 8 óra), mert ez segíti a sebgyógyulást. Keressen olyan párnát, testhelyzetet, stb., hogy alvás közben lehető legkevésbé nyomódjon a friss piercingje.
Akinél nagy mértékű, vagy elhúzódó a duzzadás, vagy a fájdalom, az használhat átmenetileg úgynevezett "non-steroid gyulladáscsökkentőket", amelyek közül a kisebb hatóanyag-tartalmúakat újabban már szintén lehet recept nélkül kapni. (Voltaren dolo, Advil, stb.)

Szóval azért túlélhető a dolog, ha tényleg kedvet érez az ékszerviseléshez! Ha hozzáértő a piercer és gondos a fent említett utókezelés, akkor hamar, szépen, gond és különösebb fájdalom nélkül gyógyul.

Az anyagot tekintve tulajdonképpen a legcélszerűbb az lenne, ha a legelső piercing mindig ezüst lenne. Ennek a nemesfémnek ugyanis -- szemben pl. akár az arannyal is -- önállóan is igen kifejezett kórokozóölő, gyulladáscsökkentő hatása van. Mivel azonban ezüstből készült nyelvpiercinghez csak igen ritkán lehet hozzájutni Magyarországon (leginkább csak csináltatni lehet, ha az ember ismer egy belevaló ékszerészt), marad az orvosi acél, vagy -- bár ez elég drága mulatság, s szintén nehezen hozzáférhető -- az arany. Első piercingnek műanyagot, stb. nem javasolnék; ilyesmit inkább csak néhány hónap után rakjunk már be, ha végleg minden megnyugodott, meggyógyult.
Na hátha vkinek tudott segíteni. Enyém a 1111. üzenet juhuuu:)))"

Baybee: 2005.08.29 10:34:02 Š (2540)

"Ujra beszurom Neked is azt, ami mar egy parszor felkerult ide a topicba.

Eloszor is a legfontosabb a fertotlenites: Betadine az jo, de nem kell ugy tomenyen, hanem 1 dl vizbe kb. 10 csepp betadine (vilagosbarna szinu lotyi legyen). Ezenkivul lehet massal is oblogetni, csak ne szajvizzel es ne mentholossal. Ezt 10 napig minden eves utan kell. En ezt ugy oldottam meg, hogy egy kis fel literes uvegbe tettem feloldott betadine-t es az mindig nalam volt.

Masodszor, mit lehet es mit nem: Nekem azt mondta a piercer, hogy 1 hetig nincs alkesz, nics cigi, nincs drog. Ezen kivul tejes dolgot fuszereset, csiposet ne egyel 1 hetig. (NO joghurt, kefir, tejfol, tej, tejszin/~hab, fagyi). Sajt meg ilyenek azt lehet, de azutan mindenkepp alaposan oblogess. Es napi legalabb 2x-i fogmosas. A nyelved nagyon durvan lepedekes lesz. Sztem nem lesz semmi bajod, ha azt is jo alaposan megmosod a fogkefevel. En legalabbis ezt tettem.

Miutan feldagad, es par napig kellemetlen lesz. Ajanlom, hogy keszits az agyad melle egy pohar vizet, mert nekem, es meg itt joparan irtak, hogy reggelre nagyon kiszaradt a nyelvem, es olyan volt, mintha elporladna, sot fel is repedt az oldala. Szoval reggel volt, hogy egy percig csak logattam a nyelvem a vizbe, hogy ujra eletre kelljen. Es szinte allandoan kiszaradt a szam, vagyis nagyon sokat ittam. A dagadast, es a kellemetlenseget enyhitheted ha jeget szopogatsz, vagy szigoruan vizes jegkremet. A dagadas, mint azt nemreg irtam, 4-5 nap alatt lemegy, de ezt a folyamatot sem elkerulni, sem meggyorsitani nem tudod, ugyani a nyelved azert dagad meg, mert igy reagal a tested az idegen anyagra, es ido kell, meg ezt befogadja. Az oblogetes pedig a tovabbi elfertozodes, es gennyesedes elkerulese vegett kotelezo. Kicserelni rovidebbre legalabb 3 het mulva lehet.

Ha kicsit odafigyelsz a dolgokra, hidd el a kezdeti kellemetlenseg utan sok-sok oromodet leled a pc-ben. Sok sikert hozza.

Meg egy megjegyzes: Nekem nem volt semmi problemam a pc-el; nem verzett, nem genyedzett. Igaz par nap utan egy kis holyag szeru vmi jelent meg a lyukbol kinove, de nem foglalkoztam vele, es elmult. Ha kicsit visszaolvasol, lathatod ez is tipikus eset.

Ezek az itt leirt tapasztalatok, es tobb piercer velemenyebol allt ossze. Ezek iranyelvek, melyeket ajanlott betartani, de mindenikinek a maga felelossegere van bizva mit tesz.

Egyebkent en a DunaPlazaban csinaltattam. Es nyelvdagadason es a kiszaradt szamon kivul mas nagyobb problemam nem volt vele. Viszont beszelni en nem tudtam rendesen mindaddig, amig a hosszu szar volt benne. Engem nem neztek hulyenek az egyetemen, csak mindig beszeltetni akartak, es jot mosolyogtak rajta. De a beszedhiba tenyeg egyenfuggo... A dagadas az nem, mert mindenkinek van, csak legfeljebb nem mindenki veszi eszre. Nekem sem volt veszes, es csak akkor vettem eszre, mikor jol megneztem a tukorben, es utolag mikor a szar kezdett kenyelmetlenul hosszu lenni.

Szal no para, nem neznek hulyenek, aki meg igen, azzal ne foglalkozz."
tushi Creative Commons License 2007.08.30 0 0 5541
nekem is van fémallergiám, de a csajszi azt mondta ahol csináltattam, hogy orvosi fémmel nyugodtan csináltathatom. úgyhogy szerintem te is nyugodtan bevállalhatod.
Előzmény: static--x (5535)
sunci** Creative Commons License 2007.08.30 0 0 5540

Szia Kira17!

Sztem normális ha még be van dagadva, hiszen még csak 2 napja van bent. És ezt nyugodtan megmondhatod anyukádnak is. Pl.: a barátnőmnek 2 hétig volt bedagadva, nekem csak 1 napig, az is a második napon dagadt be.  Szal ez sztem egyénfüggő. És ne vedd még ki. Inkább szopogass sok jeget...stb.  Sok szerencsét anyuddal!!!!

rozi90 Creative Commons License 2007.08.30 0 0 5539
Szia static--x en is allergias vagyok minden femre... es van pc a nyelvembe ami titanbol van... szerintem tegyel te is titanbol mert nem lesz gondod vele :) hajra
Kira17 Creative Commons License 2007.08.30 0 0 5538
hello,én kedden rakattam be,de anyám azt akarja,h vegyem ki,mert nagyon be van még dagadva.ilyenkor már ki lehet venni úgy,h ne nőjön be?segítsetek pls
baybee Creative Commons License 2007.08.30 0 0 5537
Hogy mit azt itt is megtalálod többször be lett szúrva egy hosszabb leírás erről. Ha valakinek van kedve meg ideje, megkereshetné és újra iderakhatná a kirakatba.
baybee Creative Commons License 2007.08.30 0 0 5536
Nyelvet szoktak szilikonszárral is csinálni, meg műanyag golyóval. Csak azt fokozottan kell fertőtleníteni, mert azon jobban tapadnak a bacik. És ott tényleg szigorúan be kell tartani bizonyos dolgokat.
Előzmény: static--x (5535)
static--x Creative Commons License 2007.08.30 0 0 5535
Heló!Nem vagyok vmi nagy jártas piercing témába de nagyon megtetszett nekem a nyelvkütyü és úgy godoltam csináltatok egyet,csak az a gáz hogy, alergiás vagyok a fémre és nem tudom hogy, ilyenkor mit kell csinálni.Merjem megcsináltatni vagy inkább hagyjam a fenébe?
tushi Creative Commons License 2007.08.29 0 0 5534
Majd írd meg, hogy mi volt;)
Előzmény: Na!la (5533)
Na!la Creative Commons License 2007.08.29 0 0 5533
Pfu köszi mindent nektek^^

Ma megyek megcsináltatni...... drukkoljatok:P

Pussszz
rozi90 Creative Commons License 2007.08.28 0 0 5532
nekem pl nem zsibasztotak egyaltalan...es nem fajt egy cseppet sem...:P hajra csinaltasd meg, nem fogod megbanni :)
sunci** Creative Commons License 2007.08.28 0 0 5531
nekem is 3szor fújták be lydocainnal a nyelvem....deh még  a   szám is lezsibatt...és a szúrást sem fogod érezni...deh tényleg!!!! szal hajrá:D
tushi Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5530
Nekem háromszor befújták lidokainnal, szóval nem kell attól félned, hogy fájni fog. A szúrás biztos, hogy nem. És nem bánnád meg, ha megcsináltatnád;) Én is csak bíztatni tudlak!!
Előzmény: Na!la (5529)
Na!la Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5529
Köszönöm a bíztatást ^^ jól jön most mert eléggé félek tényleg....

Azért főleg mert a köldök pc-nél gondoltam egyet és megscsináltattam. Az egészet végig vigyorogtam, de a boldogságom addig tartott még el nem kezdett kínozni.... érzéstelenítő még a közelben sem volt :S Aztán jött az az elvetélt ötletem a kín után, hogy gyalog megyek haza, ami elég messze volt. Alig bírtam a végére már mozogni és a hasamon folyt végig a vér. Otthon már csak egy ágyra vágytam, mert nem bírtam utánna a fájdalomtól mozdulni sem :( Nem volt kellemes élmény....

Eléggé kétségbe vagyok esve mert nagyon szeretném még most megcsináltatni, de sehol a láthatáron egy hely ahol érzéstelenítéssel csinálnák és itt a suli is :(:( Mi lesz ha nemtudok majd beszélni értelmesen:S

Köszi P!nk63, de nem tudok Debrecenbe menni :( Nyiregy sincs közel hozzám :'(
Max Mátészalka és Nyiregyháza jöhet szóba:(:(:(:(:(

Amúgy a lidokain spray nem csak felületi érzéstelenítő? Vagy én rosszúl tudom és nyelvben található nyálkahártyák miatt hamarabb felszívódik és ezért zsibbad le teljesen???
P!nk63 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5528
Szióka!
Én debreceni vagyok, itt a Kálvin teret tudom ajánlani.
Előzmény: Na!la (5523)
sunci** Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5527

Szia Na!la!!!

Nekem holnap lesz egy hetes.....mert még én is csak most jutottam el odáig h megcsináltasam.:D

Én is paráztam h nemtok majd vele beszélni suliban....!

Deh amiután megcsinállták úgyanúgy beszélltem....és ettem is...! Szal nekem semmi gas nem volt vele. Bár ez egyén függő/sztem/!

A szúrás....én is paráztam....deh tényleg semmi....szal hajrá!!!! Sok sikert:D Pussz

**uhitomi** Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5526
uhhhh.... nem 21... "csak" 1 :D:D
**uhitomi** Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5525
na velem pont ez a helyzet, csak én nem nyelvbe akarok,mert ott már van 21,hanem ajakba... és nagyon parázok a fájdalomtól...
Memi83 Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5524
Helló! Megnyugtathatlak, nem fáj egyáltalán a nyelv pc.
Lidocaynt fújnak a nyelvedre, az hatni fog. Mikor szúrnak, semmit nem fogsz érezni, legalábbis fájdalmat nem. Nekem 1 hét alatt elmúlt a fájdalom, kicsit még duci volt a nyelvem, de semmi más.
Előzmény: Na!la (5523)
Na!la Creative Commons License 2007.08.27 0 0 5523
Én nagyon parázok a nyelv piercing-től, pedig most akarnám megcsináltatni :(

Sajnos a köldök pc-s tapasztalataim nem a legjobbak, bár azóta is imádom és nem válnék meg tőlle, de iszonyúan fájt... én hülye belementem az érzéstelenítés nélküli szúrásba :S

A fájdalomtól félek nagyon, hogy odacsinálok a székbe kínomba XD Vagy utánna szakadok meg .......XD
Valaki világosítson már fel, hogy ez most tényleg ennyire fáj mint hiszem, vagy csak paranoiás vagyok :)?
És milyen érzéstelenítéssel kérjem, hogy tuti ne fájjon?

Meg, ugyebár itt a suli egy hét és addigra tudok majd beszélni???????? Most tudtam csak eljutni odáig a nyáron, hogy megcsináltatom erre --> iskola :S Nem tudom mi legyen :'''(((
Help légyszi!!!!!! Meg ha valaki Mátészalkáról vagy Nyiregyről van, tudna ajánlani egy jó helyet??

Köszi, puszi előre is
baybee Creative Commons License 2007.08.24 0 0 5522
Hát egyél inkább több levest, kevesebb darabosat, aztán fogd rá, hogy nem vagy éhes, aztán meg mikor senki sem látja vesd rá magad a hűtőre. ;O)
Előzmény: DeathCat (5521)
DeathCat Creative Commons License 2007.08.24 0 0 5521
köcce, bár naon óvatos vok vele...főleg h anyám ne vegye észre...ami eddig bejött csak a szombati ebéddel lesz gáz, de majd megoldom vhogy XD
tushi Creative Commons License 2007.08.24 0 0 5520
Nekem is bevérzett néha a golyó alatt, biztos felsértetted valamivel. Alvás közben, vagy nem tudom...
baybee Creative Commons License 2007.08.24 0 0 5519
Nem annyira szerintem. Nekem egyáltalán nem vérzett... Nem lehet, hogy fogaddal, vagy villával megrántod?
Előzmény: DeathCat (5518)
DeathCat Creative Commons License 2007.08.24 0 0 5518
Heló! nekem kedd óta van meg a nyelv pc-m és néha vérzik....ez normális még??
Milli Creative Commons License 2007.08.23 0 0 5517
köszi skacok :D  akkor igyak sok tejeskávét és egyek sok uborkát mellé a gyors átmenetel érdekében :D de amugy tényleg érdekelne h jelen esetben most hol lehet bennem az a fémgolyocska! kissé para igy elaludni :S
döncüs Creative Commons License 2007.08.23 0 0 5516
hi.nekem kb 2hete sikerült lenyelnem a felső golyómat.amúgy már több mint fél éve megvan, és most először fordult elő.én nem vettem észre, h.kijött, de nem okoz gondot.mondjuk nekem már vakbelem sincs:P.aszondik, h ha fáj a hasad, akkor kell dokihoz menni.szal kb ennyi.üdv..
Előzmény: Milli (5512)
baybee Creative Commons License 2007.08.23 0 0 5515
Ja, de azért érdemes "figyelni" mikor jön ki, mert előfordulhat, hogy a vakbélbe megakad és esetleg lehet belőle vakbélgyuszi is. De nem riogatni akartalak, csak ez is benne van a pakliban. De szerintem ez nagyon nagyon ritka eset.
Előzmény: Eszter-gom-ba (5514)
Eszter-gom-ba Creative Commons License 2007.08.23 0 0 5514
Semmi különös nincs ilyenkor, hiszen átmegy rajtad a golyó. Az egyetlen, amit tettem, az az volt, hogy vettem egy új golyót :D
Előzmény: Milli (5512)
Eszter-gom-ba Creative Commons License 2007.08.23 0 0 5513

Milli, igen, már sikerült átélnem ezt a feledhetetlen érzést :P

Más:

Valakinek vannak tapasztalatai a nyelvfékbe rakható piercingekről? Milyen érzés? Hogy megy vele a beszéd? Milyen fajta pc a legjobb bele? stb.

Milli Creative Commons License 2007.08.23 0 0 5512
sziasztok!!!! Kérdésem lenne! Volt közetetek már olyan aki lenyelte a golyót a nyelvéböl? amugy nekem már 4 éve van a nyelvemben piercing és néha kiveszem néha visszateszem volt már olyan is hogy két hónap mulva tettem csak vissza kb. egy hétre! szoval nem fáj egyáltalán!!!! :D Na aki már járt igy ahogy most én ebéd közben :D az irja meg hogy mi a pálya ilyenkor! kösziii pussz
sunci** Creative Commons License 2007.08.22 0 0 5511
Végre....megcsináltattam:D tényleg semmit nem lehetett érezni.bár az érzéstelenítő csípett picit.4 órája h bent van......tok rendesen beszéllni....meg ettem is egy picit:Digaz fáj.deh nem olyan vészes.csak félek h hnap be fog-e dagadni vagy ilyesmi.....de minden esetre MEGÉRTE!!!!!! Pussz
alias: sophy Creative Commons License 2007.08.22 0 0 5510
szija Momo11! Nekem sem engedte anyum h megcsináltassam...Mentem szekszárdra másnap és anyum azt mondta nehogy piercingel merjek haza menni! De mégis megcsináltattam és hazamentem bár féltem mi lesz ha észreveszi...de nem tűnt fel neki abszolut...Ha furánbeszélsz esetleg akkor állj a tükör elé és nézd meg hogy nagyon feltűnőe illetve látszike ha beszlsz közben...nekem nem feltűnő abszolut!De én elmondtam anyumnak 5 nap után...nem akadt ki hanem annyit mondott hogy jo mert nem is látszik! szóval no para!!!ha megvan utána már ugysem tudnak mit csinálni : ) csináltads meg nyugodtan!!!Sztem nagyon jo! nekem tetszik : D
Momo11 Creative Commons License 2007.08.22 0 0 5509
Sziasztok!Én szeretnék nyelv piercinget csináltatni de a anyum nem engedi szerintetek hogyha megcsináltatnám észre venné??mondjuk nem találkozok olyan sokat anyummal mert(sajnos) nem velünk lakik szóval...
alias: sophy Creative Commons License 2007.08.22 0 0 5508
mutatok egy képet is h mijen...jövőhéten hétfőn megyek és beraknak egy másikat:D már várom!!!
alias: sophy Creative Commons License 2007.08.22 0 0 5507
húúú akkor hajrá! nekem 3szor befujta lydocainnal és nem éreztem egyáltalán semmit, sem hogy átszurta sem hogy berakta az ékszert! meg utána is jol tudtam beszélni! holnap lesz egy hete h megvan...(piercingem) és már rendesen tudok vele enni! voltak kinszenvedős óráim amikor legszivesebben kitéptem volna...de már jooo!!!! és büszkén mutizom :) ajánlom mindenkinek! ja és isteni smárolni veleeeeeeeeee!!!! :D puszi mindenkinek!!!
sunci** Creative Commons License 2007.08.22 0 0 5506

Sziasztok!

Én ma megyek megcsinálltatni a nyelvpc-et....sajnos csak tegnap este találtam rá erre a helyre.....:(

Sok hasznos imformációt olvastam.......aminek naon örülök:D

SZURKOLJATOK!!!!!!!  Pussz

Akinom89 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 5505
Hell!
Én, amikor a nyelvemet csináltattam semmit nem éreztem, ajakba annál inkább. Azt nem olyan könnyű érzésteleníteni azért, mint egy nyelvet.

Igen, terjed a nyelv piercingről is sok legenda, ami közül sajnos 1-2 igaz is. Valaki AIDS-es lesz és meghal, de ez ált. a rossz fertőtlenítés stb. miatt van.

Olvastam is a neten, már nem tudom, hogy hol, de a piercinget csak orvos teheti be, a fertőzés veszély elkerülés érdekében. Mint anno a fülbevalókat.

Előzmény: **uhitomi** (5503)
Akinom89 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 5504
Szia!
6 hónapja van meg a piercing, de semmi különös nem történt vele.
Biztos nem mozgatták eleget és azért nőtt rá a hús. Bár, inkább úgy írnám, hogy rágyógyult, vagy mifene.
Nem kell ettől a piercingtől félni, én leszek az ellenpélda :), mert nekem 4 ismerősöm van, akinek itt van piercingje és boldogan élnek.
Lehet, hogy ez is emberfüggő, kinek, hogy gyógyul, stb...

Előzmény: baybee (5502)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.08.21 0 0 5503
wáááá ijenek ne írjatok... tényleg van ien?? húha...

mondjuk a nyelvpc-ről is elég sok legenda kering
az ajak jobban fáj mint a nyelv?
baybee Creative Commons License 2007.08.21 0 0 5502
Neked mióta van meg? Nem riogatásként kérdezem, de nekem nem egy ismim volt, akinek ez a fajta piercing belenőtt a húsba belülről, és ezért ki kellett venniük. Te nem tapasztaltál ilyet?
Előzmény: Akinom89 (5499)
Katicabogáj Creative Commons License 2007.08.21 0 0 5501
szija
nekem is van az ajkamban oldalt
hát a szurás kellemetlen volt....msánap alig tudtam enni,eléggé fájt
kb. ugyanazok a tapasztalatim mint amit a leányzó leirt....
sztem vágj bele nyugisan
Előzmény: **uhitomi** (5498)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.08.21 0 0 5500
juuj erre.. húha... mind1 ha fáj akko fáj nekem nagyon bejön:):)

nagyon szépen köszönöm az infót! (wáá be vagyok gazolva)
Előzmény: Akinom89 (5499)
Akinom89 Creative Commons License 2007.08.21 0 0 5499
Helló!
Nekem pont van olyan piercingem. :)
Igen, fáj, de ha tényleg akarod, akkor ki lehet bírni. Nekem lydocain-nal volt belül érzéstelenítve a szám, kívül meg fagyasztó akármivel, de így is éreztem a fájdalmat, miközben átszúrta.
Ahol én csináltattam, ott kaptam hozzá fertőtlenítőt, de használj rá majd Betadint.
Nekem 2-3hét alatt gyógyult meg, picit vörös volt a bőr a piercing körül.
Tapasztalatok: mivel először hosszú szárat raknak be, ezért egy darabig eléggé fogja piszkálni a fogad, amig nem tanuld meg használni. Amikor friss a piercing elég kellemetlen lesz enni.
Talán ennyi, de ha még eszembe jut, írok!

Ilyenre gondoltál, ugye?
Előzmény: **uhitomi** (5498)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.08.20 0 0 5498
na én most arra az elhatározásra jutottam, hogy csináltatok egy ajakpiercinget is a nyelvpiercingem mellé... csak ettől is(mint a nyelvtől) nagyon parázok meg minden,mert sokan azt mondták hogy nagyon fáj... nem tom h mit csináljak,kéne egy-két tipp hogy mit kell csinálni az általános problémákná(gennyezé,fájdalom,stbstb... apropó fájdalom: arra gondolok, amikor a szúrás után fáj... mertr addig ok, h a nylvnél jeget szopogattam, de az ajkammal nem tok jeget szopogatni) szóval ha valkinek esetlegesen van ajakpiercingje (középen és nem karika) az legyen kedves írni, és tanácsokat adni!

ui:mindez azért került ebbe a fórumba,mert nem találtam normális ajakpiercinges topicot, és amúgy ebben a topicban vannak a legnormálisabb emberek:)
baybee Creative Commons License 2007.08.19 0 0 5497
Ja, jól csinálod. Már csak egy pár nap és teljesen okés lesz! Az evés először nekem is nehezen ment, de lassan azt is megtanulod, hogy ne koccanjon a kanállal. Nekem néha még most is előfordul, hogy a villa becsúszik alá, és beleakad. Azzal főleg az elején vigyázz, mert ha hirtelen akarod kirántani, meghúzhatod és az kellemetlen lehet.
Előzmény: alias: sophy (5495)
tushi Creative Commons License 2007.08.19 0 0 5496
ilyenkor sztem még normális, hogy fáj. de lassan el fog múlni. csak öblögesd meg jegeld, ahogy írtad is:)
alias: sophy Creative Commons License 2007.08.19 0 0 5495
Sziasztok! Én kezdeném ott hogy csütörtökön csináltattam meg első piercingemet.Persze nyelvembe...Anyum nem akart beleegyezni ezért olyan helyre csináltattam ahol nem látszik!De nem is olyan egyszerű eltitkolni mint ahogy képzeltem!Pl amikor leülünk ebéelni koccanik a kanál a piercingel, vagy pl alig tudok enni vagy nem is eszek.Ezek feltünnek anyumnak.De még most sem tudja hogy megvan!4-edik napnál tartok.Még fáj de már nem olyan vészes.Kaptam fertőtlenitőt és jegelem ahogy tanácsolták!A piercinges meglepődött h ennyire felkészülten mentem el hozzá hiszen mindent megtudakoltam előre hogy fog menni.Vááá most elkezdett fájni...Ijenkor mit tegyek?
tushi Creative Commons License 2007.08.17 0 0 5494
Úgyhogy Zsani menni fog, hajrá:P
tushi Creative Commons License 2007.08.17 0 0 5493
sziasztok! nekem azért nem akarta megengedni anyám, mert hogy veszélyes meg ilyenek... de miután látta, hogy úgysem tud lebeszélbni róla, azt mondta, hogy oké, de nagyon nem örül neki. miután látta, hogy nem lett semmi bajom, ezért megnyugodott. amúgy ma van a 3. napja, hogy csináltattam. csokii
baybee Creative Commons License 2007.08.16 0 0 5492
Ja, talán próbáld meg azt a taktikát, hogy még úgyis van suliig 2-3 hét, addig tutira begyógyul és "megígéred", hogy utána kicseréled pici átlátszó bogyóra és szilikon szárra, és nem mutogatod senkinek, és akkor teljesen észrevétlen maradhat. Nekem pl. az egyik kolléganőm, akivel naponta beszélgetek, és kb. 1 méterre ül tőlem (szemben velem) több, mint fél év után vette csak észre, azt is azért mert kinyújtottam a nyelvem. Pedig az enyémben nem is átlátszó bogyi van. Ja, aztán 1 hónapig be is tartod az ígéreted, mmint az átlászó bogyival kapcsolatban, utána meg már mindegy. :O) Na drukkolok, hogy meg tudd győzni.
Előzmény: baybee (5491)
baybee Creative Commons License 2007.08.16 0 0 5491
Pont a nyelvet nem engedi??? Ez fura. Mert pont a nyelv az egyik olyan hely, ahol akár észrevétlen is maradhat, ha csak nem nagyzolsz vele...
Előzmény: zsaniiiii (5488)
Akinom89 Creative Commons License 2007.08.16 0 0 5490
Nem muszáj pont Betadinnal, inkább a Phlogosol ajánlott. (piercinges ajánlotta nekem)
1 dl vízbe 30-40 cseppel öblögetni és gargalizálni. Lenyelni nem szabad!!!!
Előzmény: rozi90 (5489)
rozi90 Creative Commons License 2007.08.16 0 0 5489
Szia Zsani! A nyelv pc'et betadine'al kell oblogetni de en peldaul a kamillat hasznaltam es bevalt...megmondod a szuleidnek hogy ha berakatod es nem fog tetszeni akkor nyugodtan kiveheted es nem fog latszani egyaltalan a helye... na szerintem csinaltasd meg ;)) hajra:D
zsaniiiii Creative Commons License 2007.08.16 0 0 5488
Sziasztok! kedden leszek 15. anyu azt mondta mindenhova mehet piercing csak nyelvbe nem. valahogy megkéne győzni. segítsetek!!!!!!egy kérdés: nyelvpiercinget mivel kell "ápolni" ? írjatok lécci... előre is köszi
wicca10 Creative Commons License 2007.08.13 0 0 5487
Hi bajintka! Az a helyzet, hogy nekem is olyan fehér izé szerű keletkezett az alsó fogsorom alatt, és én is closodylt használtam. Lehet, hogy kimarta volna? Neked teljesen elmúlt, ha igen hogyan? Nem kell aggódnom?
Előzmény: bajintka (5469)
Meatpacker Creative Commons License 2007.08.07 0 0 5486
Helosztok!
Ebben a hónapban nézek előre annak, hogy nyelvpiercingem legyen és szeretném megtudni hogy mi történik akkor ha a nyelvünk közepén azt a vágást találják el??Már sokan mondták hogy gond csak még senki sem tudta megmondani h micsoda.Szóval aki tudja elmondaná mitörténik ha azt eltalálják!?
Nóriiika Creative Commons License 2007.08.07 0 0 5485
KÉSZ VAN!!! nem fájt egy pici szurást éreztem tök jol beszélek uh. minden okéé!!! :)
Life1000L Creative Commons License 2007.08.06 0 0 5484
koszi, jo otlet. (most jottem haya amugy)
Előzmény: Katicabogáj (5478)
Katicabogáj Creative Commons License 2007.08.06 0 0 5483
semmit..kikakilod:D
Előzmény: döncüs (5482)
döncüs Creative Commons License 2007.08.06 0 0 5482

hali.

nyelte már le vki a piercing-jét?nekem ma sikerült.mit kell ilyenkor csinálni?

Nóriiika Creative Commons License 2007.08.06 0 0 5481
Én karcagi vagyok és itt csak egy szalon van!! De steril meg minden!! .... Gondoljatok ráámm!!!
Előzmény: baybee (5480)
baybee Creative Commons License 2007.08.06 0 0 5480
Ne izgulj! Avagy No para! :O)
Hol szúratod?
Előzmény: Nóriiika (5479)
Nóriiika Creative Commons License 2007.08.06 0 0 5479
Sziasztok... Nekem holnap szurják délelött!! És hótra izgulok...:)) egy csomo hozzászolást elolvastam lassan már kivülröl tom ... De már annyira vártam h meglegyen!! És anyum is tök simán belement és tökjjóóó!!! Na pusz!!
Katicabogáj Creative Commons License 2007.08.05 0 0 5478
lehet h a szárat ki kéne cserélni szilikonra,mert lehet h a fémmel van vmi gond...mondjuk hibás a szár,és irritálja a nyelved stb.
hát ne mtudom h külföldön lehet-e kapni phlogosolt vagy glycoseptet,de ha azza ltörölgetnéd át a nyelved a lyuk körül bizti h jót tenne neki
meg sztem nézesd meg a piercerrel ha még kint vagy(de sztem itthon is szivesen ellenőrzik neked)
Előzmény: Life1000L (5473)
:)petra:) Creative Commons License 2007.08.03 0 0 5476
Sry GoLdcsajra gondoltam csak az L betű kimaradt XDXD
Előzmény: :)petra:) (5475)
:)petra:) Creative Commons License 2007.08.03 0 0 5475
Hello Godcsaj!
Engem kedden böktek, nekem sem fájt se akkor, se este. Aznap nem ettem semmit. Szerdára bedagadt, és fájt is eggy kicsit, de akkor már tudtam enni eggy keveset jóó lassan...XD Már nem olyan dagadt szerencsére, de picit vérzett tegnap:S Szerintem ma már te is próbálkozhatsz evéssel, csak öblögess utánna!
Pápá
Előzmény: goldcsaj (5472)
Life1000L Creative Commons License 2007.08.02 0 0 5474
Katicabogaj!jo latni h te meg mindig fennt vagy:)
Life1000L Creative Commons License 2007.08.02 0 0 5473
Sziasztok!
en 2 eve voltam itt fennt utoljara (akkor meg uj nyelv pc-es kent). sajna azota ki kellett vennem es most (mas fel ev utan) vissza szurattam, kinnt az USAban. De valamit nagyon elcseszhettek, mert iszonyatosan gennyesedik meg 1 honap utan is es nem tudom h mit csinaljak, a szajviz mar nem segit. de kivenni meg nem merem, m nem akarom h ugy forrjon be , h benne van a sok genny. vki hasonlo tapasztalatokkal? az is lehet , h mivel ez a masodik ez normalis? kerlek, aki tud segitsen!!!
goldcsaj Creative Commons License 2007.08.02 0 0 5472

NA SZIASZTOK!!!NEKEM MA LŐTTÉK ÁT A NYELVEMET!!!AKKOR SEMMIT NEM ÉREZTEM ÉS NEM IS FÁJT!!!CSAK AZ A GOND VAN H.MOST KB.6 ÓRA ELTELTÉVEL  NAGYON FÁJ,SEMMIT NEM TUDOK MEGENNI!!! =(( MIT TANÁCSOLTOK MIT TEGYEK??VAGY MIKOR TUDOK VÉGRE MEGENNI VALAMIT???? PUSSZI MINDENKINEK

Katicabogáj Creative Commons License 2007.07.03 0 0 5471
hát ezt átbökték:D:D
Előzmény: angelina jolie (5470)
angelina jolie Creative Commons License 2007.07.02 0 0 5470
na ezt csekkoljátok meg!:)

http://www.youtube.com/watch?v=4x7_oLBoMMw&mode=related&search=

veszélyes:))
bajintka Creative Commons License 2007.07.01 0 0 5469
Én is fehérváron csináltam holnaphoz két hete... Elösször Corsodylal öblögettem de aztán begyulladt az inyem és nagyon fájt ha öblögettem. Tökre csípte... Aztán hagytama fenébe a Corsodyl-t, helyette vetetm inkább phlogosolt és ezzel kezeltem az inyemet. 3 nap alatt meg is gyógyult. Ja és öblögetésre is azt használom mostmár mert még mindig felvan dagadva a nyelvem, de szerencsére már nem annyira. Alkoholt meg tejes dolgot tegnapig nem ittam/ettem, de már nem bírtam tovább..hát remléem nem lesz belöle gond. Kb ennyi most a tapasztalatom, ja és remélem a héten már lemegy a dagadás mert kiszeretném cseréltetni már a piercinget. De ez egy rohadt lassu folyamat sajnos:( (legalábbis nálam)
Előzmény: Malacka... (5465)
baybee Creative Commons License 2007.07.01 0 0 5468
Hát ezt jobb, ha a piercerre bízod. Mert ez a nyelvedtől is függ. Van, akinek a 18 is elég, de van, akinek 30-atr tesznek be. Bár sztem az átlag az olyan 23 körül van. Szóval, hogy Neked mekora kell, azt nem lehet így megmondani. És a gyógyulás utánit is majd Te fogod érezni, de akkor már olyan 16-18 körüli elég lesz. (Nekem 22-es volt az első, most meg 16-os van)
Előzmény: rozi90 (5467)
rozi90 Creative Commons License 2007.07.01 0 0 5467

Sziasztok... az elso nyelvpiercing az kb milyen hosszusagu kell h legyen ahoz hogy ne szoruljon a nyelvemen,legyen kenyelmes??? es a dagadas utan ??? kosz elore is:D

Kimcica Creative Commons License 2007.06.29 0 0 5466

Pedig ténlyeg használ neki. Bővebb infót még itt is találsz: ==>  http://www.wildcat.hu/index2.php?a=forum

Előzmény: Malacka... (5465)
Malacka... Creative Commons License 2007.06.29 0 0 5465

C vitamin? Ezt a kutya se mondta...... ártani nem árthat:DDDDDDDDDDDDD

Igazából nekem protekciós volt ez az ügylet, mert a barátom egyik barátja csinálta..... (Fehérváron).

Úgyhogy már felvettük vele a kapcsolatot és Ő is annyit mondott, hogy öblögetés, öblögetés, öblögetés ezerrel.... aztán meglátjuk.

Előzmény: Kimcica (5464)
Kimcica Creative Commons License 2007.06.29 0 0 5464
Szia Malacka, itt Füles! :) Na jó, viccet félretéve, semmi baj nekem is ilyen volt, csak szorgosan használd a fertőtlenítőt rá és sok c-vitamin. (ez nekem is bevált) És állítólag a rágózástól is jobb lesz. Természetes h gennyes, merthát gyógyul, deha mégis nagyon aggaszt, akkor menj el a pierceredhez és mutasd meg neki is, hisz télleg igazad van, mi nem vagyunk szakértők. Amúgy hol csináltattad? Pusszillak
Előzmény: Malacka... (5463)
Malacka... Creative Commons License 2007.06.29 0 0 5463

Szia Barbie, Sziasztok!

Az első dolog, ami eszembe jutott, hogy - ha jól sejtem - itt egyinkünk sem szakember..... (ha netán mégis, akkor Tőle ezúton kérek elnézést).

Szóval, ha ilyen kérdéseid vannak, talán célszerűbb kiválasztani a helyet és elmenni eccer alaposan körbejárni a témát. Feltenni minden kérdést, aztán lehet felkészülni lelkiekben:))))

Szerintem.

Egyébként sok hasznos tanácsot lehet itt hallani, de én úgy gondolom, mégis inkább a szakember instrukcióit célszerű követni..... ezek itt ugyanis elsősorban személyes tapasztalatok, amolyan "élménybeszámoló"...... nade nem vagyunk egyformák:)))))

Más:

Ez a hatodik napom. Már klasszul tudok enni, inni, etc. A beszéd is kezd alakulni..... DE:

a nyelvem alatti részen fájdogál, a barátom megnézte és úgy tűnik, gennyes.....

Ez belefér a gyógyulási folyamatba? Ugye elmúlik?

Annyira szeretnék valakiről hallani, akinek volt így és rendbejött, mert már beijesztettek, hogy ki kell vennem pár nap múlva, ha nem javul, azt pedig nagyonnem szeretném.....:(((

Előzmény: Barbie baba (5458)
Zanin.15 Creative Commons License 2007.06.28 0 0 5462
Sziasztok
Én kb 6hete szurattam át és alig éreztem valami, szóval simán túl lehet élni, aztán amikor haza értem elkeztem jeges üdítőitalt iszogatni, és az nekem sokat segített, mert másnap semmi nehezék nélkül tudtam beszélni, persze a répa retek mogyoróból jépa jetek mojojo lett de nem volt vészes, sőt még alkoholt is ittam, és nem csinált semmi gubancot, a gennyezés megvolt de kezelessel egy két hét után elmúlt, én pl fülpiszkálóval. Szóval hajrá aki most akarja megcsináltatni. :)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.06.28 0 0 5461
hát itt egy videó és innen még lehet csemegézni!

!!!FIGYELEM!!!
aki parázik a szúrástól ill. a pc berakásától,az nehogy megnézze sztem!!
Előzmény: Garfield (Adri) (5453)
Kimcica Creative Commons License 2007.06.28 0 0 5460
Egyetértek veled. Én már a pírszingelés után hánytam, vszeg az egész napi izgalom és nem evés, és sajnos egy keveset nyeltem a lidocaim sprayből is. Olyan hőhullám jött rám, mikor ment ki az érzéstelenítő hatása, hogy a deák téri metrónál hánytam. Gondolhatjáok, kicsit sem volt ciki fényes nappal... Pár öreg néni meg beszólt, h ezek a mai fiatalalok, mind alkoholisták és fényes nappal is részegen hánynak. Na ez eléggé cinkes sztori. :) pUXX
Előzmény: Malacka... (5457)
Kimcica Creative Commons License 2007.06.28 0 0 5459
Szia Barbie baba! Azzal kezdeném h egyáltalán nem fáj, mert elérzéstelenítik és nem érzel semmit. Azt majd h mit kell csinálnod a piercer elmondja közbe, de pl. fejenállnod nemkell. :) Kb. 5000ft körül van (ugye helyfüggő) és miutám rendbejött cserélheted rövidebbre a szárat, ha akarod. (amúgy van rózsaszín nyelvpc is). Ajánlom h előtte egyél, mert utána pár napig eléggé nehézkes lesz. Ha olvasgatod a fórumot, nagyjából mindent  megtudhacc, ha vmi nem világos, kérdezz! Puxx
Előzmény: Barbie baba (5458)
Barbie baba Creative Commons License 2007.06.28 0 0 5458
Sziasztok!!

Én már tavaly ota szeretnék piercinget de még csak most vettem rá magam hogy megcsináltatom!De nagyon félek tőle!Tudnátok nekem segiteni hogy amikor szurják mit csináljak?meg ugy mennyibe kerül egy ilyen kis ékszert átszurjanak a nyelvemen?pusz!!
Előzmény: Malacka... (5457)
Malacka... Creative Commons License 2007.06.28 0 0 5457

???

Hányni??? Ez furcsán hangzik.... szerintem ahhoz, hogy egy átlagember hányingert kapjon valahol nagyon mélyen kell matatni.... ott meg semmi keresnivalója emberünknek:))))

Viccet félretéve.... iszonyatmód elérzéstelenítik a képed, úgyhogy nekem pl. minden koncentrációmat lekötötte az, hogy rendesen nyitva tudjam tartani a számat (mert nem éreztem már rendesen, meg mert olyan kicsi:DDDDDD).

Meghát ne úgy képzeld ez a dolgot, hogy emberünk bemászik a szádba egy nagy fogóval és tépi kifele a nyelved, Te meg lógsz a szeren:DDDD.... inkább "megtartja", hogy nehogy elmozduljon.

Viszont jótanács: a szemed csukd be, ha mondják, ha nem.... nekem azt mondták, hogy sokan attól lesznek rosszul, hogy meglátják mivel is közelítenek feléjük......

Szóval ne aggódj, tuti nem Te leszel az a millióból egy, aki tálalja a vacsit a mókus ölébe:))))

Apropó kaja..... mindenképp alaposan lakjál jól előtte..... legalább 3 napra előre:DDDDDD

Bátorság;)

Üdv

Garfield (Adri) Creative Commons License 2007.06.27 0 0 5456

Nekem is furának tünt a story de gondoltam azért inkább megkérdezem.... mert pl engem ez a story sokkal inkább el tud rettenteni az egésztél mint esetleg hogy fáj, bedagad stb.....
rozi90 Creative Commons License 2007.06.27 0 0 5455
ciki lenne a piercert le rokazni :)) rossz bele gondolni...
baybee Creative Commons License 2007.06.27 0 0 5454
Ez szerintem hülyeség. Nem a szádba matatnak. Igaz, hogy ki kell nyújtani a nyelved, és meg is fogják csipesszel. De próbáld ki magadnak, megfogod kihúzod a nyelved, nem hiszem, hogy elkezdenél ölendezni. De nem izárt, hogy néha néha van, aki elhánnya magát. De sztem csak 100ból 1 ember.
Garfield (Adri) Creative Commons License 2007.06.27 0 0 5453

Sziasztok!

Hogy csinálják a nyelv pc-t? Mer nekem az egyik ismerősömnek van piercinges barátja és azt mondta hogy 10 nyelv pc készítésből 4-5-nél tuti elhánnyák magukat mivel kicsit ki kell húzni a nyelvet..... De azt is hozzá tette az ismerősöm hogy ezt már régen beszélték tehát lehet hogy már nem is így csinálják...... meg neki nincs nyelv pc-je tehát ő nem tudhatja pontosan csak ezt hallotta... Ti elképzelhetőnek tartjátok hogy ez így van vagy hülyeség?
**uhitomi** Creative Commons License 2007.06.27 0 0 5452
nekem azt mondták, hogy nem szabad 1 hónapnál előbb berakni a csere pc-t mert visszadagadhat, szal sztem neked is meg kőne várnod ezt az időt...
Előzmény: Xtin5 (5450)
Kimcica Creative Commons License 2007.06.26 0 0 5451
Sztem várd meg,amíg teljesen meggyógyul. Nekem is ilyen volt, nem gáz, de ha nagyon aggaszt a dolog, nézesd meg a piercereddel! Üdv
Előzmény: Xtin5 (5450)
Xtin5 Creative Commons License 2007.06.26 0 0 5450

Én nekem már 2 hete megvan a piercingem.Igazából nem volt semmi komoly:az első 3-4 nap ami kicsit necces volt,de viszont még mindig váladékozik.Ez meddig fog tartani??Szerintetek amíg váladékozik még ne tegyek bele kissebb piercinget??

Előzmény: Malacka... (5449)
Malacka... Creative Commons License 2007.06.26 0 0 5449

Sziasztok, Szia Adri!

Én szombaton estem át a döfésen.

Igazából semmi különös gáz nincs vele.

Bedagadt elég becsületesen. Fáj kicsit. Enni nem nagyon tudok még...... zacsis krémleves rulez:)))

Az én forrásaim szerint 3-4 nap a horror, utána elviselhető. Meglátjuk. Ez a harmadik napom és tényleg jobb már. (igazából lenyomtam egy fél szendvicset kb. 2,5 óra alatt ma:))))

Sört és tejterméket még kb. egy hétig mellőznöm kell, egyébként - talán - túlélem:))))

A beszéd része már érdekesebb... Én dolgozom és nem vettem ki szabit, úgyhogy a kollégák azért nagyjából levágták, mi a helyzet....

Kicsit selypítek, kicsit raccsolok, ohan ahisztokhratikus a dolog:))))

Úgyhogy talán érdemes megvárni azt a bizonyos szünetet!

Jah és mégegy... ne félj, jó lesz;)

Üdv

Garfield (Adri) Creative Commons License 2007.06.26 0 0 5448

Már csak annyi hogy aki Budapesten csináltatta és semmi gondja nem volt vele, leginkább a szakértelemre és a higéniára gondolok az megmondaná nekem hogy hová érdemes elmennem megcsináltatni és hogy kb milyen ár körül mozog?
Garfield (Adri) Creative Commons License 2007.06.26 0 0 5447

Sziasztok!

Én elég régóta gondolkodom rajta hogy kéne piercing a nyelvembe csak aztán mindíg elrettentem a dologtól..... pedig a köldökömben már van és az orromban is volt csak valahogy attól eléggé tartottam hogy a nyelvembe szúrjanak....
Na de mostmár az elhatározás megvan csak lenne 1-2 kérdésem! Már elég sok hozzászólásotokat elolvastam bár még nem mindet..... de majd igyekszem....
Nekem a munkahelyemen elég sokat kell beszélnem és ráadásul egyetemre is járok ahol a vizsgaidőszak közepén nem árt ha tisztán tudok beszélni.... Akkor szerintetek csak akkor tetessem be a piercinget ha szabin leszek? Csak sajna az majd csak augusztus második felében lesz! :( Tudom hogy ez szervezet függő de kb hány nap kell hogy helyrejöjjön és normálisan tudjak beszélni? Én max olyan 2 hétre gondoltam, de a neheze gondolom 1-2 nap!
A másik hogy miket ettetek az első napokban? Persze ezt inkább azoktól kérdezem akiknek fájt és feldagadt. Mert én elég különleges étkezésre vagyok fogva egy betegség miatt és ha a piercing miatt tovább szűkül a kaják listája amit ehetek az nem lenne egyszerű....
Ja és még egy kérdés van valamelyikőtök környezetébe rossz tapasztalat nyelvpiercinggel kapcsolatban? Pl úgy begyulladt hogy ki kellett szednie, orvos lett a vége vagy valami egészségügyi kárt cisnált? Mert engem ilyenekkel próbálnak eltántorítani bár konkrétumut még senki sem tudot mondani....
Bocsi a hosszúra sikerült üziért... de már teljesen be vagyok sózva.....

Jó hogy van ez a fórum sok hasznos dolgot tudtam meg... és még biztos sokat is fogok ha a teljesen a végére érek az összes hozzászólásnak.....

Szép napot!
Kimcica Creative Commons License 2007.06.25 0 0 5446
Én tudom még a betadinet is javasolni, a nyelved miatt ne aggódj, már nem sokáig lesz ilyen. Kitartás!!! Puxx
Előzmény: bajintka (5445)
bajintka Creative Commons License 2007.06.25 0 0 5445
dehogy fogkő az más... most vettem phlogosolt azt mondják ez jo. A Corsodyl nem nagyon vált be. a nyelvem is vastag még és már 1 hete hogy átbökték
Előzmény: angelina jolie (5444)
angelina jolie Creative Commons License 2007.06.24 0 0 5444
eh!!az nem lehet, hogy fogkő?persze a pc is előidézhette:)azt javaslom, menj el fogdokihoz!
Előzmény: bajintka (5443)
bajintka Creative Commons License 2007.06.23 0 0 5443
Fuu.. Also fogsoromnál kivül nagyon csúnya lett az ínyem és vmi fehér lepedék szerű van rajta és fáj is... Volt már valakinek ilyen? Öblögetek 1000L de már félek.
baybee Creative Commons License 2007.06.23 0 0 5442
Hány éves vagy?
Előzmény: bullfrog01 (5440)
bajintka Creative Commons License 2007.06.22 0 0 5441
Akkor jo, egyébként voltam ma bent a piercernél aztán mondta hogy valakinek ez 3 hétig is elhuzódik, hát remélem nekem nem fog. Mert már jó lenne ha a sajátom lenne benne:D
Előzmény: Kimcica (5439)
bullfrog01 Creative Commons License 2007.06.22 0 0 5440
sziasztok!

Nekem már 6. éve, hogy benne van a nyelvemben kis ékszerem! :)
Én nagyon szeretem, teljesen hozzámnőtt.. Olyannyira, hogy van amikor egy hónapig megfeledkezem róla.. :P:D
Nekem lidokain, minden érzéstelenítés nélkül csinálták.. Picit vérzett, és elég kellemetlen volt, de úgy gondolom, hogy sokkal jobb, hogy éreztem mindent végig, nem pedig az érzéstelenítés "elmúlása" után kezdtem el összeszorítani a fogaimat a fájdalomtól..
Sokáig be volt dagadva, mert jól megfáztam, így szerintem nehezebben gyógyult.. Körülbelül másfél hét után tudtam "leszokni" a joghurtokról, és a spenótról..

Körülbelül ennyi..

Összefoglalva: én nagyon szeretem, és egyelőre nem áll szándékomban megválni tőle..

Sziasztok...................
Kimcica Creative Commons License 2007.06.22 0 0 5439
Szerintem igen, hiszem gyulladásban van a nyelved. Van akinek a mandulája, v pl. a pajzsmirigye is bedurran. Ha lázas vagy, vegyél be lázcsillapítót és ne aggódj!! :)
Előzmény: bajintka (5438)
bajintka Creative Commons License 2007.06.22 0 0 5438
És az inygyulladás is normális?
P!nk63 Creative Commons License 2007.06.21 0 0 5437
Szervezet jaja, meg a meleg is közrejátszik. A soksok jeget meg inkább ne csináld, mert csak a torkod fog bepukkani.
Előzmény: Kimcica (5436)
Kimcica Creative Commons License 2007.06.21 0 0 5436

Hella!

Tök normális, ugyanis mindenkinek máshogy reagál a szervezte. Tartsd be az utasításokat, én pl. elővigyázatosságból 3hétig öblögettem. Jahh és a melegre való tekintettel ajánlom a fagyit és a sok-sok jeget. (és fontos hogy c-vitamint vigyél a szervezetedbe, ez is elősegíti a gyógyulást.) Gyógyulgass, puszi

Előzmény: bajintka (5435)
bajintka Creative Commons License 2007.06.21 0 0 5435
hello!

hétfön csináltattam nyelv piercinget és azota be van dagadva a nyelvem és még semmi javulást nem vettem észre. Pedig rendesen betartom az utasításokat (nem iszok szénsavasat, alkoholt és tejet se), öblögetek Corsadyl-al és sokszor mosok fogat is egy nap. Normális ez, hogy mégmindig nem ment le a dagadás? Amúgy mennyi a gyógyulási ideje?
Kimcica Creative Commons License 2007.06.21 0 0 5434
Így van. Nem azt a betadinet ajánlottam, amivel a dokik bemosakodnak műtét előtt, hanem ami kifejezetten toroköblítésre való. Énis ezt használtam és még élek! :) Ha lenyeled smi bajod nem lesz. Puxx
Előzmény: **uhitomi** (5433)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.06.20 0 0 5433
ezt rosszul tudod,mert elsősorban nyílt seb- és nyálkahártyafertőtlenítő,meginni meg tényleg nem kell, de gargalizálni ill. öblögetni lehet, és ajánlatos is vele,mert sztem az egyik legjobb...
Előzmény: baybee (5432)
baybee Creative Commons License 2007.06.20 0 0 5432
A betadine tudtommal nem torokfertőtlenítő, hanem jódos valami, sebfertőtlenítésre. Szóval meginni szigorúan tilos.
Előzmény: Kimcica (5431)
Kimcica Creative Commons License 2007.06.20 0 0 5431
Helló! Szilikon pc-t wildcattől szerezz, v kérd meg a piercert h szerezzen. Öblögetni a betadine torokfertőtlenítőt ajánlom, sok jég és fagyi, pépes kaja... 1hét és túlvagy rajta! :D Lidocain érzéstelenítésnek. puxx
Előzmény: rozi90 (5430)
rozi90 Creative Commons License 2007.06.19 0 0 5430
Sziasztok....mar elhataroztam hogy pc teszek a nyelvembe es mar nem is felek...csak az a baj hogy nem kapok sehol szilikon pc'et:(( csak titanbol ami nem kell:-<.. szerintetek erzeselenitonek mi a legjobb, es oblogetni??? 
Kimcica Creative Commons License 2007.06.18 0 0 5429
Télleg nem jutott eszedbe h a hosszúsággal lehet a baj????? Ne már.. :(
Előzmény: Turcsika (5427)
baybee Creative Commons License 2007.06.16 0 0 5428
Nem lehet, hogy túl rövid a szár? Lehet, hogy segítene, ha hosszabbra cserélnéd.
Előzmény: Turcsika (5427)
Turcsika Creative Commons License 2007.06.16 0 0 5427
Hello! egy hónapja van nyelvpc-m, és egy ideje reggel ha felkelek, az alsó bogyóm belenő a nyelvembe. Nehezen tudom kierőszakolni, és fáj is. Mit tegyek? előre is köszi
**uhitomi** Creative Commons License 2007.06.14 0 0 5426
júúúúj... képzeljétek, én most annyira beteg vagyok h ki kellett szedni a pc-t... mandulagyulladásom van és sztem má lyuk is összenőtt... mind1,ha meggyógyultam akkor megyek kiszedetem a meglévő manduláimat és átszuratom mégegyszer a nyelvemet:D
P!nk63 Creative Commons License 2007.06.04 0 0 5425
Nekem van 1,6-1,8-2 centis is, de én az 1,8-ast jobban szeretem, mert azzal kényelmesebben lehet lenni a hétköznapokban ill. játszani. 1,6-ossal szerintem nagyon változhat a lyuk helye, ha sokat játszol vele. Szilikonból amúgy meg akkorát csinálsz amekkora kell. Nekem most 2 centis szilikon van benne- ezzel lett szúrva.
Előzmény: zanin (5420)
Katicabogáj Creative Commons License 2007.06.04 0 0 5424
igen vna 16os szár is,de az lehet h már kicsi lesz...
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 5423
holnap aki gondolja szurkolhat nekem megyek követtségre rem adnak vizumot XD
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.04 0 0 5422
értem a kérdést csak én nemtok neked válaszolni:D
baybee Creative Commons License 2007.06.03 0 0 5421
Hűűű... Lehet, hogy le vagyok lassulva ma este egy cseppet, de nem nagyon értem mit szeretnél kérdezni. Sorry.
zanin Creative Commons License 2007.06.03 0 0 5420
Sziasztok, én most 2hete csináltatam nyelv piercinget, naon faja, és nem fájt, a végén egy picit éreztem de akkor már mondta a srác hogy kész, szóval tök jó, én egy hét után kicseréltem mert már naon zavart hogy akkora bot van benne, és aztán már sokkal job b volt, amúgy lenne egy kérdésem a piercinges 20as nagyságú pálcát tett bele kezdőnek és adott egy 18 assat, a westendbe meg vettem egy kicsit ami a nyelvembe is kicsi, és a 18 asba se vok 100hogy az 18 as de ezek szerint akkor létezik 16os is? mert mintha egy kicsit nagy lenne a 18as. Eddig a szüleim nem vettek észre, és szerintem nem is fogják
nah jo ezt jo megaszontam, remelem értitek
:)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.06.02 0 0 5419
nem tud valaki valami jó netes rendelős oldalt, ahol pc-t lehet rendelni (az onlinepiercing.hu-n meg az extremesilver.hu-n kívül...ezeket má ismerem) előre is köszi
**uhitomi** Creative Commons License 2007.06.01 0 0 5418
no para, faja lesz:D:D
Előzmény: demoniac (5417)
demoniac Creative Commons License 2007.06.01 0 0 5417
Sziasztok!
Csak egy kis bátorítást szeretnék kérni a nagyközönségtől, délután megyek nyelv pc-t rakatni, ez lesz az első pc-m. Tetkóm már van egy csapat, szóval van tapasztalatom a kínzásban, de piercing........aszongyák h nem fáj, de mégis parázok ezerrel....
angelina jolie Creative Commons License 2007.05.31 0 0 5416
juj!!biztos,hogy érzéstelenitő nélkül akarod??az gázos lesz:)talán allergiás vagy rá?
Előzmény: Emsyke (5412)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.05.30 0 0 5415
(amúgy a nevem azért váltutott erre, mert vmi gebasz lett a másikkal :S:S:S)
**uhitomi** Creative Commons License 2007.05.30 0 0 5414
hehe hát én téged ismerlek:P:P:P Tód szetelén keresztül, Juhász Tommi vagyok:D tök faja, h ismerősökkel is össze lehet itt akadni

Emsyke neked meg sok szerencsét, remélem minden okés lesz majd :)
Előzmény: Fancamy (5409)
Katicabogáj Creative Commons License 2007.05.30 0 0 5413
biztos h érzételenítő nélkül csináltatod?:S
Előzmény: Emsyke (5412)
Emsyke Creative Commons License 2007.05.30 0 0 5412
Sziasztok.Juj en penteken rakom a nyelv pc es elegge felek,mert erzestelenito nelkul csinaltatom:S:S:S....nagyon-nagyon faj?mar az egesz forumot vegig olvastam...felek....na puszi nektek:)
timcsibabuci15 Creative Commons License 2007.05.29 0 0 5411
Tyüüü!Tényleg nagyon fain az összes!Én is már rég óta szeretnék nyelw piercet,de nem engedték meg!Wasárnap anyut megszállta az angyal és beleegyezett!Az apu meg nem fontos,hogy beleegyezzen,mert nagyon engedékeny!Tetkót is akarok,most fogok csináltatni,mert az anyám is akar a wállára és együtt megyünk!!A tetkó az nagyon fáj?Mert a nyelw pc-töl nem féllek,mert kapok majd érzéstelenitöt!De a tetkótól nagyon féllek!
angelina jolie Creative Commons License 2007.05.29 0 0 5410
huuu!!tök fain a pc-d meg a tetkód is:)én is szeretnék már régóta egy tetkót a lapockámra. be is iratkoztam , odáig eljutottam, csak aztán anyám keresztbehúzta a számításaimat:)
Előzmény: Fancamy (5409)
Fancamy Creative Commons License 2007.05.29 0 0 5409
Ő az 1ik kép:D a tetkómŐ az 1ik kép a tetkóm. Boccsi a múltkor elfelejtettem beszúrni őket XDNyelv pc. :D
angelina jolie Creative Commons License 2007.05.24 0 0 5408
az mind szép és jó, de hol marad a kép??:)
Fancamy Creative Commons License 2007.05.23 0 0 5407

Sziasztok ő az én 1ik drágaságom 2007.02.07.-én csináltattam 2napig sem volt bedagadva..(nyelv pc) :D Tehát szerencsésnek mondható vok XD (ma vettem 1 nagyon yo új bogyót és ez az első műanyag..) Rajta kívül van még 2pc-m és 1tetkóm! 1ik sem fájt, talán a köldököm volt a legkellemetlenebb :S De már 2éves szval:DD Gondoltam feldobok 1-2képet XD :D Ya, pécsieknek (és nem csakXD) ajánlom az Apacs ezüst és piercing boltot az Árkádban!!

Legyetek rosszak!

Puszaa :*

F@ncamy

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.23 0 0 5406
Előzmény: Törölt nick (5405)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.23 0 0 5405
2 perces kép:)
Katicabogáj Creative Commons License 2007.05.23 0 0 5404
gyakorlott piercer
hegyeshalmi a srác
nem biznám magam kezdőkre:$
Előzmény: angelina jolie (5403)
angelina jolie Creative Commons License 2007.05.22 0 0 5403
eh!:)az tök jó, hogy van ilyen ismid..nekem sajnos nincs..meg gondolom ő gyakorlott piercer, vagy nem?:P
Előzmény: Katicabogáj (5402)
Katicabogáj Creative Commons License 2007.05.21 0 0 5402
egyik ismerősőm csinálta teljesen ingyen:D
Előzmény: angelina jolie (5401)
angelina jolie Creative Commons License 2007.05.21 0 0 5401
húúúúúú...az nagyon fain!!én is olyat szeretnék!:)te hol csináltattad??mennyiért?
Előzmény: Katicabogáj (5400)
Katicabogáj Creative Commons License 2007.05.21 0 0 5400
hát nekem nagyon érzéstelenítés nélkül lett csinálva,és irtóra fájt,de már megvagyok:):)
iylne kis talpas ékszer lett beletéve fém golyóval
Előzmény: P!nk63 (5398)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.21 0 0 5399
grat!:)
Előzmény: Katicabogáj (5397)
P!nk63 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 5398
Grat :) Mikor nekem szúrták én tökre izgultam, hogy mennyire fáj meg ilyenek, de nekem nem fájt, azt sem éreztem ,hogy merről szúrja :D Milyen éxer lett beletéve?
Előzmény: Katicabogáj (5397)
Katicabogáj Creative Commons License 2007.05.20 0 0 5397
megvan a tragusom
mikor bebükték..nem volt gáz,de mikor áthuzták rajt az ékszert,kicsordult 1-2könnycsepp:$

on:Van nyelvpinyóm,és azt hiszem ő a kedvencem
P!nk63 Creative Commons License 2007.05.20 0 0 5396
Ma 2 éves a nyelvpinyóm :)
angelina jolie Creative Commons License 2007.05.20 0 0 5395
most nézem csak, nem is látszik olyan jól...webkamerával csináltam...
angelina jolie Creative Commons License 2007.05.20 0 0 5394
na, ő az én kincsem:))
angelina jolie Creative Commons License 2007.05.20 0 0 5393
hehe:)ilyet én is akartam magamnak..nekem a fül felső porcában van egy beszúrva(mondom szúrva, tehát piercing) a fülben levő levő "fülbevalókról" meg megoszlik a véleménye mindenkinek..van aki azt mondja, mind fülbevaló, pedig a piercerem szerint nem az.. Amit szúrnak , az mind piercing...és különben is: csak a vak kozmetikusok lövöldöznek:)))
timcsibabuci15 Creative Commons License 2007.05.19 0 0 5392
Most már akkor tudom,hisz a barátnömnek is wan,csak nem tudtam,hogy azt hogy hiwják!
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.18 0 0 5391

árkádba tegnap láttam, h 3 db köldök pc 2000.- mondjuk a sima golyósok, ha ez nem ujdonság sorry:))

aki nem tudja miaz a tragus az utána nézhet googlen:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!