Én a kis- és közepes (na nem vállalkozásokat, hanem) melleket szeretem! Amik olyan szexisen-csinosan, formásan állnak, ha nem muszáj, nem kell őket megtartani mindenféle BH-kkal. Kedvesen ruganyosak, s beleférnek az ember kezébe!
Tejcsárdák nálam esztétikailag szóba sem jöhetnek!
Ziege 1999.04.02.11:58
Akkor ebben az esetben az orvosoknak nem szilikonnal kellene feltolteni a zsakocskakat, hanem suritett levegovel, mondjuk heliummal. Egy megfelelo szeleppel es suritettlevegos tartallyal barmikor lehetne csokkenteni-novelni a mereteket, es sohasem logna, hanyattfekve nem lenne szetterulo. (Mas dolog, hogy egy ilyen muanyag lady nekem nem volna szimpatikus)
Valami modularis no kellene, akire mindeig igeny szerinti mellet lehet feltenni.Vad szeretkezeshez hatalmas dudakat, futashoz kicsi formasat, csak ugy hetkoznapra pedig nagy es kellemes formajut.
Akinek kicsi van, nagyobbat szeretne. Akinek nagy van, az nem biztos, hogy szereti.
Végül is mindkettőt meg lehet únni...Meg a másikat kívánja az ember egy idő után. De igazából a NŐ a fontos !!!!
Stee!
A szilikonos megoldas nem izgat? Asszem mar 100eFt alatt is meguszhato. Ha valakinek minden mas parametere OK, akkor hatarozottan sokat dob a megjelenesen....
Tipikus? Szoval ismerjuk egymast? Varj egy kicsit, hadd gondolkodjam....
Persze, megvan, Te vagy az a kedves fiatal lanyzo! Majdnem olyan magas, mint en. Hogyne emlekeznek, kedvenc kliensem vagy! Ugye, hogy hasznos a masszazsterapiam, most legalabb elmondhatod Nekik!
Ahogy azt Te elkepzeled... Noi mellmasszirozast (formasito, ellazito, karbantarto (szo szerint is)) csak en vallalok. Szukseg eseten vegezhetek maszekolast munkaido utan is, bar elegge be vagyok tablazva...
Hat persze! A Duda tartja az orat, magyarazza a vegzendo gyakorlatokat, en meg elvallaltam a bemelegito/levezeto masszazst :) (aminek a fontossagarol mar volt szo korabban)
Jo kis vallalkozas, ugye?