Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Eladóvá vált 2 ritkasság, ami szerintem méltón gyűjtői darab.
Mindkettő a Tokyo Marui terméke AMT Hardballer Longslide, de nevezhetjük a terminator 1 film ikonikus pisztolyaként is.
2 verzióban van eladó:
-Terminator custom with laser sight - ez csak kiállítási darab - ezt a 1984 forgatási képek alapján készítettem, speciális markolata van, a lézer ház pedig számítógép verzérlésű CNC esztergával készült. Múzeum replika szintű mozis kellék.
-Normál verzió NBB, greengas rendszerű - ez a hivatalos kiadása, egy egyszerű, de szép és hatékony szán-hátrasíklás nélküli airsoft pisztoly.
Hobbiváltás miatt eladó 2-3szor használt AK 47 Beta airsoft fegyverem ajándék BB golyók (elég sok, nem számoltam meg), és két akksi: 1500-as és 3300-as és egy szilikon spray.
Tökéletes, újszerű állapotban.
Érden lehet átvenni, az ára 47ezer Ft az egésznek. Alkudható.
Érdeklődnék, hogy nem tud esetleg közülletek valaki egy eladó mesterlövész puskát mint pl: Mauser L96, vagy AW308,vagy M70, Well MB02D....stb Tehát ami kifejezetten mesterlövész kategóriának minösül. RRégóta vadászom és még régebbóta akarok is. Persze megfelelő áron. Ha tudtok ebben segíteni azért nagyon hálás lennék.
E-mail címem amin el lehet érni: dengyel.zoltan@freemail.hu
Szamuráj kardom cserélném airsoft fegyverre.A kard értéke (használt 40-50 ezer Ft ).
A penge edzett HRC 50 keménységre. • Hamon (edzésvonal) hullámos mintázatú, esztétikai kialakítású. • A penge mindkét oldalán a teljes hosszában vércsatorna található. • Habaki sárgaréz. • Rögzíteni 2db bambusz mekugival (markolatcsap) lehet. • Tsukaito (markolattekercselés) fekete pamut anyagú. • Alatta a same eredeti rájabőr. • A 2db menuki a tekercselés alatt rézöntvény. • Fém veretek (kashira, fuchi) rézötvözet. • Saya (hüvely) fából készült, fekete színű és lakkozott. • Tsuba (kézvédő) fémötvözet. Élezett vágókard.Érdeklődni:06308728729 számon lehet.Helyileg Debrecenben lehet megtekinteni.
A képen látható M4 karabély kihasználatlanság miatt eladó. 2 játékon volt az Arénában.
A képen látható minden tartozékot adom hozzá. Eredetileg Boyi fegyver. Belseje minőségi alkatrészekre cserélve(guarder,ultimate, supershooter,legalább 25e értékben). Eredetit is adom hozzá.
Szia! Azt mondják a hozzá értők, hogy a benne lévő dolgok alapján -bár én semmi plusszt nem tettem bele, 2X 1 órát játszottak vele-, 50e körül van az értéke. Konkrét árat nem gondoltam, van egy alsó határ, amiért inkább dísznek megtartom. Várom az ajánlatokat egyenlőre. Neked mennyit érne?
Kalashnikov Licensed 60th Anniversary AK47 RIS Airsoft AEG Rifle 496 fps eladó! Tavaj vettem a fiamnak, de itthon játszott vele kétszer, szét lőtt mindent.
Profiltisztítás okán, gyűjteményből eladó egy garantáltan lövésmentes, új állapotú Rüger Superhawk 8" airsoft pisztoly. Eredeti gyári dobozában, 2 db. tartaléktárral. (MKH érvényes 2024 márciusig.)
6 mm BB, <7,5 J, 12g CO2 patronos.
Ára: 22 900.-
Profiltisztítás okán, gyűjteményből eladó egy garantáltan lövésmentes, új állapotú Combat Zone P11 Para airsoft pisztoly. Eredeti gyári dobozában, gyorstöltőben néhány lövedékkel. (MKH érvényes 2022 februárig.)
6 mm BB, <7,5 J, 12g CO2 patronos.
Ára: 19 900.-
Az árak már le vannak alkudva, csere nem érdekel. Érdeklődni a publikus emailcímemen lehet, fikázásokat az uristen@menny.hu címre kérném.
Átvehetők személyesen Budapest XXII. kerületében, illetve előreutalás után 1000 Ft. postaköltséggel Magyarország területén belül el tudom postázni.