Két személykocsival bővült a gyűjteményem nemrégiben:
RailTop étkezőkocsi, a régebbi - szerintem legszebb - színtervben
Ugyancsak RailTop, termes 2. osztályú kocsi.
Ebben a színtervben már elég sok kocsi van, ezért még két darabot fogok beszerezni: az egyik a "Bizniszosztályos" lesz, ez ebben az évben jön valamikor, a másik pedig a poggyászteres, másodosztályú lesz.
Jó estét mindenkinek! Egy aprócska részlet. (A "felújítás alatt álló kocsi"-t leszámítva majd' 50 éves Märklín járművek!
(elnézést a minőségért, de oly nagy képek lettek, hogy a gif fotmátum kevesebbet ront, mint a kicsinyítés, és még egybe is kellett vágnom, mert nem fértek fel :s )
2006.09.29-2006.12.04. között hol voltál? Nem látom a hozzászólásaidat! 3 nap csönd már neked "lepangás". Szeretettel és kiváncsian lesnénk a te képeidet. :-)))))
Ez a gép még a jubileumi "40 éves a Roco" kiadás volt, idén januárban a Rozsnyain megláttam az alkatrészkereskedőnél a piros alkatrészeket, feldíszítettem egy kicsit. Távolabbi tervem beszerezni a "barna" testvérét.
Pár kép az egyenlőre csekély gyűjteményemről : (Hernyofanhoz hasonlóan én is ÖBB mániás vagyok :) )
Mozdonyok : 1110-529 és 1016-023
ÖBB EC/IC kocsik piros grafitszürke köntösben. Tervezek még hozzájuk beszerezni egy étkezőt és egy Amz-t. (sajnos maximum csak 4 kocsis vonatok férnek el az asztalon)
Teherkocsik
Végül egyben az egész
A modellek Roco gyártmányok. Nemsokára egy 1144 érkezik a CS-kocsik élére.
Valahol itt a fórumon anno azt írta valaki, hogy az osztrákok is kicsit lejjebb vettek a szigorból, mivel ők is szeretnék benyomni az olaszokhoz a 1216-osokat... Akkor meg visszaüthet még az E412-es, meg a kitiltása Ausztriából...
Brennero/Brenner állomáson tudom, hogy gyakran megfordulnak. De Neked legyen igazad, annál inkább az osztrák gyűjtemény részének érzem a modellt. :)