Pannónia, a "magyar legenda". Ez a topik kapcsolódik a Pannónia motorkerékpárok topikhoz (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9049017) Itt főleg olyan információk, hozzászólások találhatók meg, amelyek Pannónia tuningolással, versenyzéssel kapcsolatosak. Magas szintű szakmai ismeretek, trükkök, tippek. Csak haladóknak :-) !
Na! Tisztázzuk le akkor: a morinit már akkor "megfúrtátok" amikor el szerettem volna vele indulni 2-3 éve? Direkt vettem egy 250-est, mondjuk nem bánom, mert moriniből nem lehet elég sok:)! A nem kevés munka és pénz árán elkészült 20-as is "meg lett fúrva". Igy aztán gondolom volna okom nekem is nyavalyogni. Ezzel együtt, ha menni szeretnék a 24 óráson akkor muszáj a szabályalkotó allűrjeit kiszolgálnom, vagy nem megyek, és punktum. Ha jól emlékszek ezt Te is felajánlottad az mz-seknek. Pont ezért tűnt fel a hasonlóság. Az én véleményemet ismered:nem a motor dönt igazán, hanem az emberek ( és Tomi után szabadon -2000% szerencse-), tehát tőlem mehetne mindenki akár turbós sámlival is.Én bárhol rajthoz álltam sose a technikai lehetőségeket latolgattam, pusztán ebből a megfontolásból már a magyar bajn.-ban sem érdemes rajtolni mert 350+-van. Ebbe meg -láttad már - minden belefér. Az A-A szinte ue.
Talán emlékszel nálam a 4 felömlősön Krőber van. Én csináltam annó 1, 2, hengeresre. Még alkatrészeim is vannak hozzá. Tavaj a gyerek 20-asára csináltam
egy 2 hengeres Babetta gyujtást. Szerintem lehetne egyszerübben is gyujtást
Viseljük, de ez így nem igazán jogos. Nektek hogyan tetszene a megszorítós kiírás, ha ugyanazzal a motorral akarnátok indulni? Vagy ha a Moriniket kezdené el valaki fúrni, mikor készen van?
Üdv ! Hát nekem az rémlik , hogy valamelyik bányában dolgozott ( lehetett elektro mérnök is ) , áltlagos testalkatú pali volt , kb. 25-30 éves , és a 4 hengeresét nem láttam mert nem volt ott !
Most ismerkedtem össze a már mindenhol látott 4 hengeres építőjével. Tegnap este beszélgettünk vagy fél órát a motor készítéséről, meg arról, hogy milyen "állatul" ment (a haverja japcsi gépével állta a tempót 160-körül, meg gyorsulásban se nagyon maradt le...stb.), meg miután eladta és látta, hogy mindég egyre lepusztultabban... Próbáltuk név alapján összeszedni a 4-eseket (80-86 között min.3 biztosan volt Miskolcon) Amit te írsz az (többé-kevésbé) illene az Istvánra, de ő vill.szerelő volt, viszont a környezet stimmel. Ha ma beszélünk, majd megkérdezem, hátha tudja. Tudom, sokszor volt már, de beteszem ismét hogy lásd és még várok tőle sosem publikált fotókat:-) Ha ez itt offnak számít(és akkor bocs:-), légyszi szóljatok és ilyen dolgokkal kapcsolatban legközelebb átköltözünk a másik oldalra! Üdv: ARTUR