Keresés

Részletes keresés

Iván_Kati Creative Commons License 2005.04.27 0 0 627

hú, ez jól hangzik!

 

 

Viszont nincs valami ötletetek, hogy hol lehet foglalni? Mondjuk nekünk nem kell 100nm, elég 30 is. Ketten vagyunk. Ha ez ilyen előre foglalós, akkor meg pálne, mert lépni kellene sürgősen...jajj most keltem...

köszi!

 

Márk

Bagandre Creative Commons License 2005.04.26 0 0 626
hát, úgy látszik, a képek pont lemaradtak, pedig a feltöltés sikerült... esetleg valami ötlet, hogy mi a probléma?
Bagandre Creative Commons License 2005.04.26 0 0 625
kedvcsinálónak a magánszálláshoz egy-két kép....

pár adat azért: kb. 100 nm-es ház, nagy nappali, amerikai konyha, két hálószoba, fürdő, kerti házikó mosóhelyiséggel, két terasz grillezési lehetőséggel, végülis csak egy úszómedence hiányzik... fejenként 37 ezer egy hétre, kaució, végtakarítási díj, külön rezsiköltség nincs. Igaz, ellátás sincs, de mi jobban szeretjük kipróbálni esténként az éttermeket, a reggelit meg nem kunszt megcsinálni, még mosogatni sem kell,mert van mosogatógép...:-)

Jó éjt!

Bagandre
Bagandre Creative Commons License 2005.04.26 0 0 624
Sziasztok!

Kelgyo!
Mi nagyon régen, még '96-ban voltunk Máltán az Unitravellel, akkor nagyon rossz tapasztalataink voltak, de hátha azóta tényleg "megjavultak"... Szállsának egy apartmanhotelt választottunk és csakkinn Máltán a reptéren derült ki, hogy a kiválasztott szálloda életveszélyes állapotban van és ezért másik helyre vittek minket, mindezt mintegy mellékesen közölve és intézve.... Négyfős apartmant választottunk, kaptunk egy vacak kis lyukat, ahol a negyedik ember egy összecsukható kempingágyon aludt.Reklamálni lehetett,de sok értelme nem volt. Egyszóval nem voltak jó tapasztalataink velük...


Mi egyébként szept. 6-13.-ig megyünk Mallorca-ra, teljesen egyéni szervezésben, Wizzair-rel megyünk (van esetleg valakinek tapasztalata velük, lehet számítani késésre, stb.), ez olcsóbb volt a chartereknél.
A szállást neten néztük és foglaltuk, nem szerettünk volna szállodába menni ésnagyon nyüzsi helyre,mint El Arenal, mert kisgyerekkel megyünk, így egy egész házat béreltünk ki kerttel, garázzsal Colonia St. Jordi-ban, nagyon kedvező áron (aki tud németül, www.fewo-direkt.de címen, de van angol változata is, mi egy svájci családtól béreljük). Bérelt autót a www.recar.org címen néztünk, ott voltak a legkedvezőbb díjak, egy Renault Kangoo-t néztünk ki, 3 felnőtt és egy kisgyereknek autósüléssel és csomagokkal nem merünk kisebb autót megkockáztatni, nehogy a bőröndök lemaradjanak a kocsiból. Gyereküléssel egy hétre kis híján 200 EUR ez a kategória teljeskörű biztivel, kivéve a defektet.

Egyébként nem volt könnyű magánszállást találni, mert már februárban le voltak foglalva a jobb, de kedvező árú házak,nem gondoltam, hogy ennyivel előre lekell foglalni, a repjegynél szintén húztuk-halasztottuk, míg végül fejenként 6 ezerrel kell többet fizetni az eredeti legalacsonyabb árhoz képest az időhúzás miatt.

Üdv
Bagandre
Iván_Kati Creative Commons License 2005.04.26 0 0 623

mármint a 614-re gondolok.

 

 

Mi appartmant szeretnénk, olyat mint mondjuk Horvátországban fejenként 10Euróért adnak éjaszakánként . Jó lenne ha tudnátok segíteni, mert fontos, hogy ne legyen nagyon drága....Előre is köszi,

 

Márk (Kati barátja)

Iván_Kati Creative Commons License 2005.04.26 0 0 622

Sziasztok!

 

Az előző bejegyzéshez hasonló a miénk is, csak mi nem találtunk még olyan helyet ami megfelelő lenne anyagilag. Mind túl igényesnek tűnt:)

 

A barátommal hozzájutottunk két repülőjegyhez és idén nyáron Mallorcára szeretnénk utazni. Viszont nem igazán ismerjük a hely adottságait és a szálláslehetőségeket. Mindenképpen szeretnénk valami olcsóbb szálláshoz hozzájutni, mert még mindketten tanulunk. Olyan hely lenne a jó, ami közel van a parthoz, van tömegközlekedés, esti szórakozás a környéken és közelebb van valami nagyobb városhoz. A szállás terén nem vagyunk túl igényesek, de azért a jó ár/érték arány fontos. Nagyon jó volna ha valamit tudnátok ajánlani vagy itt vagy e-mailen az ivankati@freemail.hu ra. Előre is köszönöm, Kati

kelgyo Creative Commons License 2005.04.26 0 0 621

 

Szia,

az utazási kiállításon két stand is ajánlotta az irodát. Ők azt mondták, hogy ez a társaság korrekt. Ebben a fórumban még a foglalás előtt kerestem erre vonatkozó infókat, de nem találtam s mivel szűkös volt az idő a döntésre,  így elfogadtuk az ajánlatot. ( De, azért hátha valaki csatlakozik hozzánk aki tud érdemleges választ adni.) Mindenfelől ahonnan csak bírtam próbáltam és még most is próbálok minnél több infót összegyűjteni.

Közben, mint már említettem más országok utazási fórumaiba is beleolvastam. Így bukkantam rá erre a negatív kritikára, amire én beparáztam. Viszont, hogy jót is mondjak: a mai napon további vadászgatásom alatt ráleltem egy hölgy véleményére, aki pedig azt nyilatkozta, hogy ő már volt az ominózus irodával nyaralni és annyira meg volt velük elégedve, hogy az idén is velük fog menni.

Hát egyelőre ennyi. Reméljük a legjobbakat.

Az infókat azért továbbra is várom.

 

 

 

Előzmény: Lord Sage (619)
HP13 Creative Commons License 2005.04.26 0 0 620
Szia. Azt, hogy mennyit fizetett a baratom, nem tudom, ugyanis nem hajlando beszelni az autokolcsonzesrol. Ebbol gondolom hogy nem keveset kellett.

Majd este megprobalom megkerni, hogy mondja el, mi is tortent, mit kellett elotte fizetni es hogy mi volt a kolcsonzoben amikor a kocsiert mentunk.
Előzmény: ágizoli (612)
Lord Sage Creative Commons License 2005.04.26 0 0 619
nincs tapasztalatom az említett helyről vagy irodáról, de ilyesmit nem az utazás befizetése előtt kellene? :)
Előzmény: kelgyo (618)
kelgyo Creative Commons License 2005.04.25 0 0 618

Sziasztok,

 

befizettük a nyaralásunkat az UNITRAVEL utazási irodánál.

El Arenalban és a Hotel Ipanema Park***-ban lesz a szállásunk.

2 fontos infót kérnétek tőletek:

 

1. volt-e már valaki ebben a hotelben? Ha igen, egy bővebb infót szeretnék róla.

2. A másik az UNITRAVEL utazási irodával kapcsolatos. Utazott-e már valaki velük? Milyen a szervezettsége?  ( ellátás, szállás, transzfer stb...)

 

 

Nyugtassatok meg, hogy ez az iroda nem valami gagyi.

Aggodalmam oka: rábukkantam egy másik fórumban, más országban nyaralók utazási véleményére, ami nem éppen fényesíti ezt az irodát, sőt...! 

 

 

Remélem nem fürödtünk be vele!!!

 

 

Segítsetek

köszi

 

      

ivk Creative Commons License 2005.04.25 0 0 617

Szia! Nem emlékszel véletlenül, hogy melyik honlapon találtál szállásokat? És ha emlékszel, hogy találtál véleményeket, akkor az kifejezetten érdekel.

 

Köszi szépen.

Előzmény: lenlin (616)
lenlin Creative Commons License 2005.04.22 0 0 616

koszi a valaszt, kozben megoldottuk a problemat, rakerestem az interneten mallorcai panziokra, olvastam roluk egy csomo velemenyt majd kettot le is foglaltuk, az egyik Palma kikotoje mellett, itt 4 ejszakat toltunk, 5 ejszakat pedig El Arenalban a Plaja de Palmatol 30 meterre.

 

A jegyeket a germanwingsen vettuk, Stuttgartbol indul a gep, itt elunk.

Előzmény: Lord Sage (615)
Lord Sage Creative Commons License 2005.04.22 0 0 615
nem biztos, hogy jó megoldás nektek, de kb. hasonló helyzetben a TUI-n keresztül mi a GlóbuszTravel-től rendeltünk szállást (ez szálloda éppen, de hátha van apartman is, vagy más), ők valami német TUI katalógusból néztek ki külön olyan árat, ami repjegy nélkül értendő. www.globusztravel.hu
Neckermannál érdeklődtünk, ők nem foglalkoznak egyéni utazással Mallorcára.

Repjegyet honnan szereztétek? :)
Előzmény: lenlin (614)
lenlin Creative Commons License 2005.04.21 0 0 614

Sziasztok!

 

Junis 28-tol julius 7-ig Mallorcan nyaralunk, ez mar biztos, viszont csak repulojegyunk es berelt autonk van eddig.:-)

 

Mivel nem akartunk egy nagy szallodaban szallast foglalni, igy most szallast keresunk, lehetoleg Palmaban mivel szeretjuk a nyuzsgest, szoval nem baj, hogy zajos, de a kornyeken is jo lesz mivel az auto miatt ugyis elegge mobilak vagyunk.

 

Szoval ha valaki tud esetleg kiado szobat vagy tiszta panziot, kerem ossza meg velem mert lassan ugy erzem kesesben vagyunk.:-(

 

Elore is koszi!

 

lenlin

Lord Sage Creative Commons License 2005.04.21 0 0 613
szerintem náluk más a helyzet, hiszen a Hertz-től kölcsönöztek, amit szerintem itthonról intéztek. Ez ugyan drágább, de szerintem magyarul meg lehet beszélni mindent az itthoni képviselettel.
Előzmény: ágizoli (612)
ágizoli Creative Commons License 2005.04.20 0 0 612

Szia Hajni!

Csatlakoznék az előttem szólóhoz,tényleg klassz az élménybeszámolód!

Az utazás előtt állók nagyon sokat meríthetnek egy ilyen bőséges leírásból.

A mi terveink között szerepel az autóbérlés is.Amint olvastam ti egy kicsit pórul jártatok.Én laikusan azt gondoltam,hogy már a napi tarifa tartalmazza a teljeskörű biztosítást is,nem gondoltam,hogy külön kell hozzá biztosítási csomagot vásárolni.Szeretném,ha a gépkocsikölcsönzés menetéről tudnál bővebben írni,mire is figyeljünk oda,hogy ne végződjön ilyen balszerencsésen a nyaralás.Sajnos egyáltalán nem tudunk angolul,németül valamicskét,a spanyollal most kezdtem csak komolyabban foglalkozni.Esetleg van valami spéci neve a t.körű bizt.csomagnak?Azért foglalkoztat ennyire a dolog,mert két alkalommal már ráfaragtunk a motor kölcsönzésével,igaz a vége happy and volt.Először nem néztük körbe a motort amikor megkaptuk, és visszaindulva vettük észre,hogy be van törve a hátsó lámpa.Visszavittük,majd eliszkoltunk a helyszínről.mire utánunk egy robogós aki megállásra kényszerített minket.Mielőtt elvitt volna a szívinfarktus ,kiderült,hogy a nagy sietségbe otthagytam az útlevelem.2 sztori:Minden csodásnak tűnt robogós napunk után,megálltunk visszafelé kajálni,egy konkurens cég előtt.Visszatérve indításkor agyonfröcskölt minket a benzin,ugyanis elvágták a benzincsövünket.A robogót visszatoltuk,elmagyaráztuk a sztorit,hál istennek megúsztuk egy legyintéssel.Egy fontos dolgot tanultunk:SEMMIFÉLEKÉPPEN NE PARKOLJ A KONKURENS KÖLCSÖNZŐ KÖZELÉBEN!

Sokat fizettetek a barátoddal?

Szóval ,szerintem sokan hasznát vennék a segítségnek,mert  többen vagyunk úgy,hogy nyelvismeret hiányában,azt se tudjuk mit írunk alá egy kölcsönszerződés alkalmával,utánna meg csak fizethetünk mint a kisangyal.

Előzmény: HP13 (610)
Lord Sage Creative Commons License 2005.04.20 0 0 611
jó kis leírás :)

Miért most voltatok egyébként? Nem szeretitek a napot? :)
Előzmény: HP13 (610)
HP13 Creative Commons License 2005.04.19 0 0 610
Összejött :)
-------------------

Április 3-án (vasárnap) repültünk London Lutonról Palmába. Az út közel két és fél órás volt, este 10:20 körül landoltunk. Barcelonát láttuk volt felülről, Palma pedig gyönyörű volt az éjjeli kivilágításban. Már amennyit láttam, ugyanis sajnos a rossz oldalon ültem. Ha a tenger felöl landol a gép, akkor a bal oldalról fantasztikus a látvány. A jobb oldalon csak a nagy sötétség volt. A repülőtér minden várakozásomat felülmúlta. Kétszer akkora volt mint amire számítottam. Közel negyed órát kellett sétálni a csomagokig (persze mindenhol az a mozgó izé hogy gyorsítsa a haladást) és mire odaértünk, már rég érkeztek a cuccok. Az útlevél ellenőrzés nem nagyon "tetszett" mert először is megijedtem a spanyol figurától, nagyon sokáig nézte az útlevelemet, azt kereste, hogy milyen ország.... A terminál előtt sorban álltaka taxik. Mallorcán jellemzően 99,5%-ban fehérek a taxik. Cala Majorban volt a szállásunk és kb 18.50 euróra jött ki a fuvar de hozzáadott valami 3 plusz eurót ehhez. A Hotel Daliban volt a szobánk. Ha kocsit akartok bérelni, akkor ajánlom, hogy érdeklődjetek, hogy van-e a szállodának parkolója, mert mi nem mindig találtunk a közelben. A hotellel meg voltunk elégedve, nagyon kedvesek és udvariasak voltak a recepción és reggelinél is.

Hétfőn bejártuk a város közeli részét, megnéztünk az egyik strandot először is. A víz nagyon hideg volt és annyira fújt a szél, hogy rövidújjúban fáztam amikor éppen egy felhő eltakarta a napot. A főutcán tényleg nagyon sok helyen lehetett kocsit és egy vagy két helyen motort is bérelni. A kedvesem korábban lefoglalt egyet az interneten a Hertznél. Este helyi busszal elmentünk Palmába. Állítólag 8 percenként járt, és a buszjegy 1.10 euróba kerül. A katedrálishoz indultunk, valamilyen Carlos téren szálltunk le. A katedrális mögött van a parlament is, a bíróság, folytatva az utat el lehet jutni arra a zárt térre aminek azért sem emlészem a nevére. Nincs nálam a könyv, elnézést. Nagyon szép hely, érdemes megnézni. Úgyis tudjátokmelyik térre gondolok. Ekkor aztán nagyon éhes lettem és megnéztük itt az éttermeket. Természetesen elég drágák voltak de gondoltuk találunk egy másik helyet ami jobban is tetszik. Kint nem is akartam ülni mert nagyon fáztam. Ezek után rengeteget gyalogoltunk és egyetlen (normális) helyet sem találtunk. A végén pedig már csak kávéházakat találtunk (visszaértünk a Carlos Valami térre) és így maradt egy gyorskajás vacsora :((((( mert már feladtuk a keresést.

Másnap reggel visszamentünk Palmába a kocsiért. A kikötősor mentén van a Hertz és még 100 másik kölcsönző. Egy klassz Megane-t kaptunk. Ezzel elmentünk C'an Pastillába, ugyanis én nagyon szeretej repülőgépeket fényképezni és tuti jó helyet találtunk a parton. A kifutópálya ott kezdődik egy kerítés mögött és szuper képeket tudtam készíteni. Pár méterrel felettünk szálltak el :)

2 óra után (nagyon türelmes barátom van) továbbindultunk a sziget dél-keleti része felé. Az út Llucmajoron, Camposon, Santanyin keresztül vezetett. Megjegyzem, hogy mindenhol építkezések folynak az autópályákon. Ja és mindehol biciklisek vannak! Cala Figuerába végül megérkeztünk és gyönyörű látvány tárult elénk. Nincs mit igazából magyaráznom, a képekmagukért beszélnek, nézzétek meg a honlapomon, a linket már megadtam. Legalább két vendéglő van a sziklafalon, mi a külsőbe mentünk, ahonnan nagyszerű volt a kilátás. Teát ittunk és fincsi epertortát is rendeltünk. Ezután elsétáltunk az egyik oldalon, a képek megint többet fognak mondani.

Gondoltuk, megnézzük a barlangokat Port de Manacor környékén de végülis nem mentünk el, mert olvastuk, hogy a túra másfél órás és inkább szerettünk volna még világosban hazaérni. Így aztán visszaidultunk. Ajánlom, hogy a táblákat nagyon nézzétek (mi is azt tettünk de mégis volt, hogy rossz felé mentünk) és ennek az lett a végeredménye, hogy bekavartunk valamelyik városba és olyan szűk utcákon találtuk magunkat, hogy csak úgy fértünk el, hogy behajtottuk a tükröket és éppen hogy nem húztuk meg a kocsi oldalát. Hazafelé Randa mellett felmentünk az egyik helyre egy kolostorhoz. A szerpentin egy kicsit felforgatta a gyomrom :))) Főleg, hogy a kedvesem nem mindig érezte az út jobb oldalát (párszor elkaptuk a szegélyt) mert ő otthon a bal oldalon vezet.

Másnap a nyugati irányban indultunk el. Magaluf mellett és az aquapark mellett kellett elmenni. Ismét ajánlom Portals Vellst, amit szerintem iszonyú nehéz megtalálni. Csak arra emlékszem, hogy az első lépés, hogy az aquapark mellett úgy menjetek el, hogy a bal oldalra essen. Utána elég sokat kell keverni és valahogy eljutni egy golf pályára. Pályák között kell tovább menni egy elég rossz minőségű úton, de csak ez vezet az öbölhöz. Ha megvan a golfpálya, akkor már helyben vagytok. Jó sokat kell menni és bevallom, hogy én biztos voltam abban, hogy sehova sem vezet az út. De végülis igaza lett a barátomnak és ott voltunk. Kevesen voltak a parton de a nyáron biztos tele van. Leültünk egy sziklára élvezni a napsütést és a nyugalmat. Egyszer aztán megérkezett 3 hajó 500 spanyol nyugdíjassal akik "ellepték a szigetet". Csak jöttek és jöttek a hajókról :) 1 óra után felszívódtak és bemerészkedtünk térdig a vízbe.

Aztán továbbindultunk. Sant Elmbe mentünk, ami szintén nagyon szép hely. Láttuk a Dragonera szigetet is.

Másnap északra indultunk miután ismét kaptam másfél órát spotterkedésre :))). Soller előtt megnéztük útközben az Arab Kertet. Pont az alagút előtt van. A belépő 4.50 euró, a kertről lásd képeket.

Ezek után a szerpentint választottuk Soller felé. Mindenfelé bicajosok vannak, hihetetlen, hogy 60 éves bácsik hogy tekernek fel a hegyre. Megnéztük Port de Sollert. Érdemes felmenni a házak között a domb tetejére ahonnan nagyon szép kilátás nyílik a kikötőre és a másik oldalra is, ahol már csak a tengert és a sziklafalat látni. Lásd képeket :)

Visszafelé az alagúton mentünk, a díj 3.70 euró körül van.

Következő reggel visszavittük a kocsit. Sajnos az éjjel megkarcolták a kocsit, a két oldalát és hátul. Utólag kiderült, nem volt része a biztosításcsomagnak amit vásároltunk, és így ki kellett utólag fizetni - a barátomnak küldték a számlát haza :(((((( Valaki nagyon bunkó a környéken, mert szombat reggel az ugyanott parkoló autót is megkarcolták ugyanúgy kulccsal. Palmában megnéztük újra a katedrálist, most be is mentünk. A belépőre nem emlékszem. Bent lehet fényképezni, furcsa módon még vakuval is. (egyszer kipróbáltam de meg kell mondanom, hogy a vaku nélkül készített képek sokkal jobbak lettek). Elmentünk az Arab Fürdőbe is, ahova kis utcák vezetnek. Nem nagy cucc az egész, igazából 5 perc latt végig lehet járni, ehhez képest lehet, hogy drága a belépő de ha már ott voltunk, akkor benéztünk. Lásd képeket megint. Szombat délután 3 körül indult a gépünk vissza.

Hát ennyi :)))) Nem tudok fogalmazni :P de azért remélem tudtam valamit segíteni.


zsolim Creative Commons License 2005.04.19 0 0 609
SZIASZTOK,MEGY VALAKI JÚLIUS 8-ÁN A TUI-VAL MALLORCÁRA(ESETLEG A PLAYA DE PALMA-RA)?
anide01 Creative Commons License 2005.04.17 0 0 608

Szia Ági, ill sziasztok!

Akkor tényleg együtt fogunk menni, ha nem is ugyanabba a szállodába. De jó!!

Szerintem jó, hogy itt a fórumon tudunk ismerkedni egymással, hiszen ahogy olvastam rengeteg lesz a német és angol turista, és milyen klassz lesz összefutni magyar ismerősökkel.

Eddig Mallorcáról csak jókat hallottam ismerősök által, és mivel a párom rám bízta a végleges döntést /persze tetszett neki is/, így remélem tényleg csodás lesz. Hát a

délutáni repülésnek nem nagyon örülünk, így úgy tűnik bukunk egy vacsit, de ez legyen a legkevesebb... Mi csak 1 hétre megyünk, sajnos több szabadság nem fért bele. Pedig biztos gyorsan telnek majd a napok...

És még a repüléstől félek kicsit, még soha nem ültem repülőn. Igaz, nagyon közel lakom Ferihegyhez, szinte majdnem itt szállnak le a gépek fölöttünk, nagyon szerettem volna már kipróbálni milyen. Így mindenképpen repcsis utakat néztünk, akkor találtunk erre az útra a Neckermannál.

Már csak abban reménykedek, hogy jó időt fogunk ki, bár ott elvileg ugye mindig meleg van...

Szia!

Edina

 

Előzmény: ágizoli (607)
ágizoli Creative Commons License 2005.04.17 0 0 607

Sziasztok!

Már korábban én is érdeklődtem a fórumon,ugyanis mi is most megyünk először Mallorcára.Áginak hívnak,és a férjemmel mi is június 3-án megyünk,malév charter géppel. A gép indulási időpontja:16.45,érkezik 19.20,vissza 20.20-kor indul és 22.50-kor száll le ferihegyen.Mi Sa comán leszünk az első héten,a második héten El arenalba.Gondolom ti is a neckermannal jöttök,mert a honlapjukon láttam ezt a szállodát,igazán nagyon szép.Úgyhogy egy gépen leszünk!

Az egyik szállodánkról már én kaptam infót/ezt nagyon köszönöm/,de ha tudna nekem valaki írni  a hotel san diego-ról /el arenal/

megköszönném.

 

            Hello! Ági  és Zoli

 

 Ui:Jön-e valaki június 3-10-ig a sa coma apartmannhotelbe,vagy jún.10-től 17-ig a san diego hotelbe?

 

 

 

 

                        

Előzmény: anide01 (606)
anide01 Creative Commons License 2005.04.17 0 0 606

Sziasztok!

 

Jún.3-án indulunk a párommal Mallorcára, pontosabban Can'Picafort-ba, az Iberostar Exagon Park-ba. Először megyünk, néhány tanács jó lenne az utazással kapcsolatban! Visszaolvastam a hozzászólásokat, de erről a szállodáról nem esett szó... Volt már itt valaki?? Annyira várjuk már, régóta készülünk, biztosan egy élmény lesz, és repülőn sem ültünk még. Azt hiszem Malév charterrel megyünk. Jön még valaki ebben az időpontban Mallorcára???

zsolim Creative Commons License 2005.04.17 0 0 605

Sziasztok,mi a párommal Július 8-án megyünk a TUI-val a hotel RIU BALI-ba a Playa de Palma-ra.Volt már valaki ebben a hotelban ,vagy tud róla valamit?

Ha igen,akkor légyszi írjatok róla pár sort,köszi!

 

HP13 Creative Commons License 2005.04.16 0 0 604
Mindenképpen meg akartam osztani az utazás élményeit csak még nem volt időm megírni, bocs. Holnap igyekszem összehozni.

Nem utazási irodával mentünk, hanem mindent magunk szerveztünk meg. Így tényleg azt csináltunk amit akartunk. Végülis csak repülőjegy, szállásfoglalás, bérelt autó és egy térkép kellett az egészhez.

A szállásunk Cala Majorban volt a Hotel Dali-ban. Itt mindennel meg voltunk elégedve.

Bérelt autó: A kedvesem előre lefoglalta a Hertznél. Lehet, hogy drágább lett de úgy gondoltuk, hogy megbízhatóbb a cég mint egy ismeretlen. Robogót is sok helyen lehetett bérelni, ahogy láttam.

Ígérem amint lesz időm, elmesélek mindent.

Köszi hogy megnézted a képeket :)

Előzmény: kelgyo (603)
kelgyo Creative Commons License 2005.04.16 0 0 603

Nagyon klassz helyeken jártatok.

Melyik utazási irodával mentetek?

Hol volt a szállásotok?

Tudsz tanácsot adni autó vagy robogó bérléssel kapcsolatban?

Ha van időd és kedved, akkor írj már egy pár sort a nyaralásról. Biztos sok mindenkit érdekelne itt a fórumban. ( főleg akik még a nyaralás előtt állnak ).

Köszi

 

 

 

HP13 Creative Commons License 2005.04.15 0 0 602
Feltettem a képeimet ha valakit érdekel: http://hajni007.uw.hu
HP13 Creative Commons License 2005.04.13 0 0 601
3 kép múlt hétről: :)

Ez itt Cala Figuera (az amelyik a dél-keleti részen van)

Portals Vells

Soller felé
kelgyo Creative Commons License 2005.04.12 0 0 599

Ipanema Park***Hotel El Arenal. Valaki volt már ebben a szállodában?

 

Üdv...

HP13 Creative Commons License 2005.04.11 0 0 598
Én a Marco Polot vettem meg mert ez tűnt a legjobbnak de bevallom nagy csalódás lett a végén. Szinte alig használtam. Nem tudom hogy Mo-on lehet-e kapni a Berlitz-félét (azt hiszem). A barátomnak ez volt és ez tényleg nagyon hasznos volt.
Előzmény: agipa (585)
ada27 Creative Commons License 2005.04.11 0 0 597
Előzmény: kelgyo (595)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!