Keresés

Részletes keresés

dzsiggelő csipkebokor Creative Commons License 2005.12.03 0 0 660
Orosz kép,orosz géppel.Elég szelektív az agylásom-ez megmaradt. (:
Előzmény: Törölt nick (657)
fufug Creative Commons License 2005.12.02 0 0 658
Én nem értek egyet veled abban amit az utalt hozzászólásodban mondtál. Köszönöm borbojának a véleményegyezést én viszont így érzem, hogy nagyon azonosan látjuk a kérdést.
Azért nem értek veled egyet, mert a szerelmes ember ösztönei ugyanazok maradnak. Ha egy régóta szabad szex híve szerelmes lesz ő részére lehet, hogy nem lesz nagyobb boldogság, mint együtt akciózni kedvesével.
De azt gondolom nem tudtál beleérezni abba a helyzetbe sem, amit korábban arról fejtegettem, hogy pont az teszi izgalmassá ezt a témát, hogy az izgat fel szexuálisan valakit, ha az általa szerelemmel szeretett egyénnel előtte más szeretkezik. Hiszen ha nem szeretek valakit, nem izgat egyéb módon ha megdugják előttem, mint egy sima pornófilm. Itt pont az az érdekes, hogy lehet, hogy fáj az ember lelkének, de szexuálisan mégis izgalmat gerjeszt benne. Ez az az érdekes kettősség ami ezt a témát mozgatja. Szerintem.
Előzmény: Törölt nick (647)
Pszicho. Creative Commons License 2005.12.02 0 0 656
..."De mi van akkor, ha a másik akar "játszani" ? Elgondolkoztál már ezen? Na, ekkor is fel lehet kötni a gatyát..."
Igazad van, -önző módon- a "másik" oldalról nem gondoltam át. /Lehet, hogy azért, mert nem merült fel soha? Pontosítok: nem került szóba soha../ Ami a másik kérdést illeti: teoretikusan nyilván felmerül -gondolom sokakban- a "szituáció". Persze. De azért a gondolatok és a tettek között meglehetősen nagy mozgástér van, nem?
-Amúgy: Maxval-nál pontosabban én sem tudnám kifejezni a témával kapcsolatos érzelmeimet.
Előzmény: borboja (651)


dzsiggelő csipkebokor Creative Commons License 2005.12.02 0 0 655
Szia! Csak egy pacsira jöttem át.
Jó hétvégét (a feleségednek is).

Most indulnom kell. Rég raktál fel kádastitkárnős képet. Én várom.
Előzmény: Törölt nick (653)
borboja Creative Commons License 2005.12.02 0 0 654

Ez a te álláspontod és tökéletesen érthető, mert te így érzed, gondolod. Azért ez nem ennyire fekete vagy fehér. Mi van akkor, ha két ember tökéletesen szereti egymást, de mindketten vágynak valami másra is és ezt nem is titkolják egymás előtt? Akkor ez a két ember már nem is lehet szerelmes egymásba?

 

Előzmény: Törölt nick (647)
k.aresz Creative Commons License 2005.12.02 0 0 652
Ezen már rengeteget gondolkoztam. Remélem, hogy nincs igazad! Legalábbis én nem így érzem. És ismerek sokakat, akik szintén nem így érzik. A többesezők is szeretik a kedvesüket. Sőt egy alaptétel szerint - persze ezt többesezők találták ki - a rendíthetetlen szeretet alapfeltétele a problémamentes többesezésnek.
Előzmény: Törölt nick (647)
borboja Creative Commons License 2005.12.02 0 0 651

Teljesen igaz a gondolatmeneted. Viszont én legalábbis úgy érzem, hogy mi azért vagyunk közös hullámhosszon fufuggal, mert átmerjük lépni azt a bizonyos határt, legalábbis gondolatban, amit legtöbben nem. Valóban, igen ez nagyon kockázatos. Ezért is izgató. Az igazi szex az agyban kezdődik, folytatódik és végződik az ágyjelenet ( bár lehet akár erkély jelenet is) pedig elengedhetetlen kellék hozzá.

Egy dolgot biztosan állítok, hogy amennyiben érzelmileg érintett vagy kizárt, hogy a szexet és az érzelmeket külön lehet választani. Ezt csak a másik oldalról tudom elképzelni, ha te vagy mondjuk a szerető, mint pl. ahogy előző hozzászóló társunk mondotta vala.

 

Egy ponton komolyan vitatkoznék veled. Azt írtad idézem: " Márpedig, ha fontos nekünk az a másik, akkor ezzel nem biztos, hogy helyes "játszani". "

 

Ez így van. De mi van akkor, ha a másik akar "játszani" ? Elgondolkoztál már ezen? Na, ekkor is fel lehet kötni a gatyát...

 

Azért gondolom, hogy te is elgondolkoztál már a szituáción különben nem lennél itt. Ugye?

 

 

Előzmény: Pszicho. (644)
puncifan Creative Commons License 2005.12.02 0 0 650
Ja mert az a szabvány, arcoskodó duma, hogy légy önmagad, de amikor előállsz istenesen a farbával, jön a hüledezés.
Előzmény: k.aresz (649)
k.aresz Creative Commons License 2005.12.02 0 0 649
Mi voltunk már olyan társaságban, ahol elvileg nem kellett volna, hogy tabu téma legyen és nyíltan lehetett volna ilyen dolgokról beszélni, de mégsem lett belőle nagy nyílt dumálás. Igaz mi is ludasok voltunk, mert nem vagyunk nagy dumások.
Előzmény: borboja (646)
puncifan Creative Commons License 2005.12.02 0 0 648
Így van, amíg a prűdek, álszentek, kispolgárok országa vagyunk nincs egyéb mjegoldás, mint a (fél)illegalitás, a net "második nyilvánossága". Bár én azért annyira nem fosok - demokratának lenni Bibó óta annyi, mint nem fosni. Nem rohanok el a téka pornópolca elől, ha bejön egy ismerős csaj valami romantikus filmért, és - ha rákérdeznek - felvállalom a nyitott házasságomat. Igaz, én nem vagyok politikus, topmenedzser, főpap, rabbi, imám, nincs sok vesztenivalóm, de megértem, ha valakinek igen. Igaz, az elvekért (és az élvezetért) kockáztatni kell.
Előzmény: borboja (646)
borboja Creative Commons License 2005.12.02 0 0 646
Igen ezt én is így látom. Nem gyávaságból de én sem vállalnám fel, hogy arcomat adjam a témához. Tekintettel kell lenni másokra is egyébként. Arról nem is beszélve, hogy kiben bízik meg az ember ugye.
Előzmény: k.aresz (642)
puncifan Creative Commons License 2005.12.02 0 0 645

Belepofáznék a misébe: azért vagyunk intelligens lények, hogy 1. ha nagyon kell, uralkodni tudjuk ösztöneinken, 2. el tudjuk választani az "érzelmet" a "szextől", bár szerintem a "de megbasználak" is érzelem, legfeljebb a széplelkeknek nem szimpi. A társ elvesztése mindenütt és mindig fennál, ahol a nő (férfi) szabad ember, nem pedig tulajdontárgy. Joga van elhagyni, választani, megutálni, stb. Ez nem mono-vagy poligámia kérdése.

Előzmény: Pszicho. (644)
Pszicho. Creative Commons License 2005.12.02 0 0 644
Kedves fufug és borboja! K.aresz-en csodálkozva kapcsolódtam be a témába, s mindketten közelebb vittetek valamihez. Kösz. Szóval nyilván egyénenként különbözik a dolog -nálunk pl. első párjai vagyunk egymásnak. Azért ez is egy más helyzet, nem? Aztán jogos az is, hogy nézhetjük a szexet önmagában, persze. Csak... Azt hiszem, hogy ez az a "tevékenység", amihez igen sok érzelem kötődik -gyárilag legalábbis. Aztán ezen túlléphetünk, szétválaszthatjuk a dolgokat, de ez -szerintem- veszélyes terület. Uis benne rejlik a másik elveszítésének kockázata is, nemde? Márpedig, ha fontos nekünk az a másik, akkor ezzel nem biztos, hogy helyes "játszani". Rossz a gondolatmenetem? Amúgy köszönet az őszinte gondolatokért, nyilván az arctalanság segít ebben -túl prúdek vagyunk ahhoz, hogy nyíltan is vállaljuk legbenső gondolatainkat.
imici2 Creative Commons License 2005.12.02 0 0 643
Engem az izgat ha Én szeretkezek a más feleségével! Nekem ez jön be. Sőt még az sem zavar ha valaki néz közben. Lehet hogy egy perverz állat vagyok de akkor is így van. Lehet hogy nem véletlen az a mondás hogy : A szomszéd nője mindíg zöldebb
Előzmény: k.aresz (642)
k.aresz Creative Commons License 2005.12.02 0 0 642

Szerintem egy ilyen személyes fórumon nem csak a válaszok nem jönnének könnyen, de a kérdések sem. Én élőben még soha senkivel nem tudtam úgy beszélgetni ezen dolgokról, mint itt a fórumokon.

Előzmény: borboja (641)
borboja Creative Commons License 2005.12.01 0 0 641

El kell ismernem igazad van, bár nem arra akartam utalni, hogy az itteni hozzászólások nem teljesen szívből jövők. Inkább csak arra, hogy nem vagyok mindig meggyőződve róla, hogy nem maradt-e bennt még valami.  Gondolom érted mire gondolok. Az élő fórum tényleg jó ötlet, de szerintem, ahogy te is mondtad, ha az arcunkat kellene adni hozzá, főleg úgymond ismeretlenek előtt nem hiszem hogy működne. Bár ki tudja...

Azért, ha jobban bele gondolsz az itteni fő téma az emberek többsége számára egyhén szólva is döbbenetes. Őket is meg lehet érteni, mi viszont ezt másképp látjuk. Egyébként idiáig is el kell jutni és nem is rövid ez az út. Egy belevaló feleség legalábbis kell hozzá, az a minimum. Nagyon tetszett a kettős érzésről a gondolatod. Ez tök normális, ha az ember tényleg szereti a párját. Enélkül talán nem is lenne olyan izgató a dolog. Fájdalmas és izgató, ahogy mondtad. Egy igazi működő kapcsolatban ez teszi az egészet izgalmassá.

Mindenestre úgy érzem már ti is ráléptetek erre az útra, mert a fejetekben már megtörténtek az első lépések. Illetve az nem derült ki számomra, hogy a párod hogyan viszonyul hozzá. Alapvetően úgyis rajta múlik. Legalábbis szerintem.

Te elmennél egy ilyen élő fórumra?

Előzmény: fufug (640)
fufug Creative Commons License 2005.12.01 0 0 640
Nem akarlak dícsérni de - persze miért ne?: Nekem nagyon tetszett az elmélkedésed. Nagyon lényegi dolgokat vetsz fel. Egy érveddel vitatkoznék, de talán azt is csak a folytatás kedvéért. Nevezetesen: arra utalsz, hogy az itteni felszólalások nem teljesen szívből jövők. Szerintem pont az ellenkezője igaz. Az emberek sokkal inkább merik így, incognitóban elmondani véleményüket. Sőt itt még a szóhasználaton sem sokat kell rágódni. Ha egy ilyen beszélgetést szerveznél élőben erre a témára, kíváncsi lennék rá innen mennyien lennének ott és mennyien mondanának véleményt.

A röhej az, hogy vannak akik tök hülyeségnek tartják a mi álláspontunkat, mégis rá kattantak a témára?

Abban nagyon igazad van, hogy magam sem tudom hogyan hatna rám az éles helyzet. De van elképzelésem valamelyest , mert korábban leírtam, hogy nem első partnerei vagyunk egymásnak a feleségemmel. És mikor régebbi (külön idők béli) szextörténetekről beszéltünk, mindketten felizgultunk. Ez az aznapi estén meglátszott. És olyan kettős érzés volt bennem. Fájdalmas-de izgató. Hogy is van ez?
Előzmény: borboja (639)
borboja Creative Commons License 2005.12.01 0 0 639

Az utolsó mondatoddal maximálisan egyetértek. Az adrenalin növelő hatásról nem is beszélve...10 RED BULL biztos. Bár ez a szint már az egészségre is veszélyes lehet. Igaz,  izgalmasan élni vagy unalmasan megdögleni, mindenkinek a maga választása. Én inkább az előbbi híve vagyok. Azt, azért biztosan mondhatom, az éles helyzettel kapcsolatos utalásodra, hogy biztos lehetsz benne, hogy magad is meglepődsz majd magadon. Csak nem tudhatod milyen irányban. Mindenesetre, ha egyszer majd nagyon közel kerülsz a megvalósításhoz, própáld meg bizalmasan kikérni egy-két férfitársad véleményét a belső reakcióikról. Erre egyébként még én is kíváncsi lennék. Nem azokra a nyíltan az Indexen is vallott véleményekre, hanem az igazi " féltett" belső rágódásokra gondolok, amit senki nem oszt meg másokkal szívesen.

Azért van remény, ha a párod felül arra az általad említett körhintára, hogy le is szál róla vagy legalábbis megáll a körhinta :) Bár sosem tudhatod előre. A bizalom és a szeretet tényleg fontos, ahhoz hogy tényleg lehessen élvezni.

Szerintem, az meg természetes, hogy az ember feleségének lesz valamilyen lelki utórezgése. Ha jó volt, akkor azért, ha mégsem, akkor plána amiatt.

Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy végtelenül izgató elképzelni, ha a párom mással is élvezi, és én tudok róla, főleg ha ott is vagyok. De, ez csak abban az esetben, ha biztos vagyok az irántam való érzelmeiben.

Érdekelne, hogy vajon a vágy győzne vagy a lelki háttér féltése gátolna-e inkább?

 

Előzmény: fufug (638)
fufug Creative Commons License 2005.11.30 0 0 638
Egyetértek az általad felvetett polémiával. Én sem tudom, hogy éles helyzetben hogyan viselkednék. De jó elmélkedni az ilyesmin. Mindenképpen van adrenalin növelő tartalma még a gondolatnak is. Azt hiszem az ember másképp állna a dologhoz, ha biztosra tudná, hogy a felesége részéről nem lesz lelki utórezgése ha mássak kefélt egy rendeset. Mert az élményt nem sajnálná senki a szerettitől. Ha mondjuk úgy tudná felfogni, mint egy körhintát: felült rá, jó volt, de ennyi és addig tartott amig ment a menet. Azt hiszem a magunk fajtában a lelki háttér féltése nagyobb. És ez természetes ha az ember szeret valakit. De próbáljunk csak a dolog szexuális oldalával foglalkozni. Bár , mint korábban is írtam, az teszi különlegesen fanyar gyönyörré az ilyen helyzetet, hogy szereted azt akit más kielégít. Hiszen ha nem szeretnéd kit érdekelne, hogy megdugják és még élvezi is. Nem?
Előzmény: borboja (637)
borboja Creative Commons License 2005.11.30 0 0 637
Szerintem az efajta önzetlenségen csak akkor érdemes elgondolkodnod egyáltalán, ha a nejed fejében egyáltalán megfordul ilyen gondolat. Egyébként úgysincs értelme. Én például annak ellenére, hogy el tudom képzelni, sőt izgat is, mégis tuti, hogy igen sokat lelkiznék magamban előtte. Azután meg kérdés, mennyit utána. Lehet, mégis jobb nem osztozkodni...
Előzmény: Pszicho. (635)
borboja Creative Commons License 2005.11.30 0 0 636
Ennek a gondolatnak a továbbvitele engem is érdekelne. Sokat gondolkodtam azon, vajon izgatna-e, ha tudnám mi történik, de fizikailag nem vagyok ott. Már csak az a kérdés honnan tudnám... ugye? Mert, ha mondjuk az asszony beavatna, akkor ez sem mondható normálisnak. Vagy tévedek? Miért avatna be? Továbbá, ha elképzeljük azt az esetet, hogy mégis beavatna, akkor kérdés, mekkora önuralomra lenne szükség ( hogy ne törjem be azt a bizonyos ajtót-persze csak feltételesen)
Előzmény: fufug (632)
Pszicho. Creative Commons License 2005.11.30 0 0 635
Irigyellek k.aresz! Ezt az önzetlenséget én sosem fogom elérni -nyilván bennem van a hiba. A magam-fajta önző lény kizárólagosságot akar, s nem szeret osztozni másokkal /a párján legalábbis/... Felül kellene vizsgálni nézeteimet? Lehet. Eszembe jut a témáról egy röpke párbeszéd: -Milyen a nejed az ágyban? -Hát... Mondanak ilyet is, olyat is. Az ilyen kapcsolat szerintem inkább egy BT-hez hasonlatos, nemde?
Előzmény: k.aresz (609)
fufug Creative Commons License 2005.11.30 0 0 634
Jó ez mindenhogy....
Előzmény: k.aresz (633)
k.aresz Creative Commons License 2005.11.30 0 0 633

Igen, tulajdonképpen ebbe nem gondoltam bele. Ez is lehet izgató, annak ellenére, hogy ez nekem nem az. Bár ki tudja?

Feleségem kizárólag az én jelenlétemben hajlandó mással lenni. Egy ilyen alkalommal, amikor hármasban voltunk, meghozták a pizzát. Én kimentem a szobából, hogy átvegyem, míg ők kettesben maradtak. Ekkor a fiú kérte feleségemet, hogy játszadozzanak egy kicsit, amit ő elhárított azzal, hogy várjanak meg engem. Azóta is izgat ez a szituáció, hogy milyen jó lett volna arra belépni hogy...

Persze ez sem a tudtom nélkül lett volna, hanem csupán csak a jelenlétem nélkül.

Előzmény: fufug (632)
fufug Creative Commons License 2005.11.29 0 0 632
Ha ez így van, akkor Te jobban tudod,mint én, mi volt az elindító gondolat. Azonban azzal nem értek egyet, hogy a titokban tartott, de a másik által felfedett viszony csak a dugják a feleségemet topicba tartozna. Illetve ezt a kettőt szinte nem lehet elválasztani. Az is izgathatja az embert ha nem előtte szeretkeznek a felségével. Sőt még a gondolata is. Akkor úgy fogalmazok, hogy a beszélgetés továbbvihető erre is.
Előzmény: k.aresz (629)
fufug Creative Commons License 2005.11.29 0 0 631
Nagyon egyetértek a hozzászólásoddal.
Előzmény: borboja (630)
borboja Creative Commons License 2005.11.29 0 0 630
Nos, pont ezért bátorkodtam hozzászólni a beszélgetésetekbe, mert számomra is nagyon izgató elképzelni a páromat mással szeretkezni. Helyessebben már nemcsak a képzelet szintjén, mert volt ilyen élményem. Ugyanakkor ez az egész kérdéskör igen számos kérdést vet ill. vethet fel a párok életében, ha megteszik. Innentől kezdődhet aztán a kalamajka. Tulajdonképpen, csak azt szántam konklúziónak, hogy óriási a különbség, ahogy a Nő éli meg az ilyen jellegű szexet és aközött, ahogy a férfi. A Nők alapvetően érzelmi beállítottságúak és természetes ösztönnel választják ki azt is, akivel egyáltalán hajlandók...Emiatt veszélyes is lehet akár ez a dolog. Persze ez nem általános, mert nyilván párfüggő a helyzet. Legalábbis én így látom. A téma egyébként szerintem is izgalmas. Már régóta olvasom azok hozzászólásait, akik még előtte vannak, és azokét is akik utána. Arra próbáltam még utalni, hogy a szexet jelen összefüggésben igen fontos távol tartani a szerelemtől, mert borulhat a bili.
Előzmény: fufug (628)
k.aresz Creative Commons License 2005.11.29 0 0 629

Elég sok közöm van ahhoz, aki ezt a topicot annak idején elindította :)))

Az eredeti gondolat pontosan az volt, hogy ha valakit az izgat, ha a szeme láttára, esetleg őt magát is bevonva egy vagy több férfi szeretkezik a feleségével. A te általad említett témakör inkább a "Dugják a feleségem" topicba tartozik.

Előzmény: fufug (628)
fufug Creative Commons License 2005.11.29 0 0 628

Te, ne haragudj de vége olyan zavaros. Nem értem pontosan a konklúziót.

Válaszolok: nekem nincs ilyen tapasztalatom. Én a beszélgetést elméleti oldalról tudom megközelíteni. Tulajdonképpen belegondolni lehet. Az ugyan nem biztos hogy a valóságban is úgy történne, de semmi nem lehetetlen.

Én korábban több véleményt írtam a témához. Véleménye lehett annak is, aki még nem élt át ilyen helyzetet. Változatlanul azt mondom megtudom érteni, akiket izgat a helyzet. De korábban hosszasan leírtam szerintem miért izgalmas a téma.

Egyébként ez a topic is, mint általában mind egy kicsit elkanyarodott az eredeti felvetéstől és a címtől. Aztán én és néhányan igyekeztünk visszaállítani a helyére a témát. Azután teljesen rááltunk egy olyan vonalra, hogy nyílt többesről beszélünk. Holott az is előfordulhat, hogy az ember kedvese titokban szeretné csinálni a dolgot, a másik rájön és nem szól, mert izgalmas neki a helyzet. Izgalmas az, hogy elképzeli a párját szeretkezni egy általa ismert emberrel.

Nos?

Előzmény: borboja (627)
borboja Creative Commons License 2005.11.29 0 0 627

Teljesen igazad van, bár igen kíváncsi lennék, hogy van-e már ezirányú tapasztalatod. Bocs, ha nem olvastam végig az összes eddigi hozzászólásod és abból kiderült már.

Azért nagyon veszélyes játékká tud válni a hármas ( vagy akár többes), minden pár helyzete más és más. Létezik szex szerelem nélkül is, márcsak azért is, mert a szerelem kevésbé elterjedt káros szenvedély mint a szex. Mindenesetre lerágott csont, legalábbis szerintem, ha nincs szerelem, akkor könnyebb, viszonyt, ha meg nincs igazi erős szeretet, akkor meg lehetetlen összehozni a többest. 

Előzmény: fufug (618)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!