Keresés

Részletes keresés

borboja Creative Commons License 2005.12.01 0 0 641

El kell ismernem igazad van, bár nem arra akartam utalni, hogy az itteni hozzászólások nem teljesen szívből jövők. Inkább csak arra, hogy nem vagyok mindig meggyőződve róla, hogy nem maradt-e bennt még valami.  Gondolom érted mire gondolok. Az élő fórum tényleg jó ötlet, de szerintem, ahogy te is mondtad, ha az arcunkat kellene adni hozzá, főleg úgymond ismeretlenek előtt nem hiszem hogy működne. Bár ki tudja...

Azért, ha jobban bele gondolsz az itteni fő téma az emberek többsége számára egyhén szólva is döbbenetes. Őket is meg lehet érteni, mi viszont ezt másképp látjuk. Egyébként idiáig is el kell jutni és nem is rövid ez az út. Egy belevaló feleség legalábbis kell hozzá, az a minimum. Nagyon tetszett a kettős érzésről a gondolatod. Ez tök normális, ha az ember tényleg szereti a párját. Enélkül talán nem is lenne olyan izgató a dolog. Fájdalmas és izgató, ahogy mondtad. Egy igazi működő kapcsolatban ez teszi az egészet izgalmassá.

Mindenestre úgy érzem már ti is ráléptetek erre az útra, mert a fejetekben már megtörténtek az első lépések. Illetve az nem derült ki számomra, hogy a párod hogyan viszonyul hozzá. Alapvetően úgyis rajta múlik. Legalábbis szerintem.

Te elmennél egy ilyen élő fórumra?

Előzmény: fufug (640)
fufug Creative Commons License 2005.12.01 0 0 640
Nem akarlak dícsérni de - persze miért ne?: Nekem nagyon tetszett az elmélkedésed. Nagyon lényegi dolgokat vetsz fel. Egy érveddel vitatkoznék, de talán azt is csak a folytatás kedvéért. Nevezetesen: arra utalsz, hogy az itteni felszólalások nem teljesen szívből jövők. Szerintem pont az ellenkezője igaz. Az emberek sokkal inkább merik így, incognitóban elmondani véleményüket. Sőt itt még a szóhasználaton sem sokat kell rágódni. Ha egy ilyen beszélgetést szerveznél élőben erre a témára, kíváncsi lennék rá innen mennyien lennének ott és mennyien mondanának véleményt.

A röhej az, hogy vannak akik tök hülyeségnek tartják a mi álláspontunkat, mégis rá kattantak a témára?

Abban nagyon igazad van, hogy magam sem tudom hogyan hatna rám az éles helyzet. De van elképzelésem valamelyest , mert korábban leírtam, hogy nem első partnerei vagyunk egymásnak a feleségemmel. És mikor régebbi (külön idők béli) szextörténetekről beszéltünk, mindketten felizgultunk. Ez az aznapi estén meglátszott. És olyan kettős érzés volt bennem. Fájdalmas-de izgató. Hogy is van ez?
Előzmény: borboja (639)
borboja Creative Commons License 2005.12.01 0 0 639

Az utolsó mondatoddal maximálisan egyetértek. Az adrenalin növelő hatásról nem is beszélve...10 RED BULL biztos. Bár ez a szint már az egészségre is veszélyes lehet. Igaz,  izgalmasan élni vagy unalmasan megdögleni, mindenkinek a maga választása. Én inkább az előbbi híve vagyok. Azt, azért biztosan mondhatom, az éles helyzettel kapcsolatos utalásodra, hogy biztos lehetsz benne, hogy magad is meglepődsz majd magadon. Csak nem tudhatod milyen irányban. Mindenesetre, ha egyszer majd nagyon közel kerülsz a megvalósításhoz, própáld meg bizalmasan kikérni egy-két férfitársad véleményét a belső reakcióikról. Erre egyébként még én is kíváncsi lennék. Nem azokra a nyíltan az Indexen is vallott véleményekre, hanem az igazi " féltett" belső rágódásokra gondolok, amit senki nem oszt meg másokkal szívesen.

Azért van remény, ha a párod felül arra az általad említett körhintára, hogy le is szál róla vagy legalábbis megáll a körhinta :) Bár sosem tudhatod előre. A bizalom és a szeretet tényleg fontos, ahhoz hogy tényleg lehessen élvezni.

Szerintem, az meg természetes, hogy az ember feleségének lesz valamilyen lelki utórezgése. Ha jó volt, akkor azért, ha mégsem, akkor plána amiatt.

Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy végtelenül izgató elképzelni, ha a párom mással is élvezi, és én tudok róla, főleg ha ott is vagyok. De, ez csak abban az esetben, ha biztos vagyok az irántam való érzelmeiben.

Érdekelne, hogy vajon a vágy győzne vagy a lelki háttér féltése gátolna-e inkább?

 

Előzmény: fufug (638)


fufug Creative Commons License 2005.11.30 0 0 638
Egyetértek az általad felvetett polémiával. Én sem tudom, hogy éles helyzetben hogyan viselkednék. De jó elmélkedni az ilyesmin. Mindenképpen van adrenalin növelő tartalma még a gondolatnak is. Azt hiszem az ember másképp állna a dologhoz, ha biztosra tudná, hogy a felesége részéről nem lesz lelki utórezgése ha mássak kefélt egy rendeset. Mert az élményt nem sajnálná senki a szerettitől. Ha mondjuk úgy tudná felfogni, mint egy körhintát: felült rá, jó volt, de ennyi és addig tartott amig ment a menet. Azt hiszem a magunk fajtában a lelki háttér féltése nagyobb. És ez természetes ha az ember szeret valakit. De próbáljunk csak a dolog szexuális oldalával foglalkozni. Bár , mint korábban is írtam, az teszi különlegesen fanyar gyönyörré az ilyen helyzetet, hogy szereted azt akit más kielégít. Hiszen ha nem szeretnéd kit érdekelne, hogy megdugják és még élvezi is. Nem?
Előzmény: borboja (637)
borboja Creative Commons License 2005.11.30 0 0 637
Szerintem az efajta önzetlenségen csak akkor érdemes elgondolkodnod egyáltalán, ha a nejed fejében egyáltalán megfordul ilyen gondolat. Egyébként úgysincs értelme. Én például annak ellenére, hogy el tudom képzelni, sőt izgat is, mégis tuti, hogy igen sokat lelkiznék magamban előtte. Azután meg kérdés, mennyit utána. Lehet, mégis jobb nem osztozkodni...
Előzmény: Pszicho. (635)
borboja Creative Commons License 2005.11.30 0 0 636
Ennek a gondolatnak a továbbvitele engem is érdekelne. Sokat gondolkodtam azon, vajon izgatna-e, ha tudnám mi történik, de fizikailag nem vagyok ott. Már csak az a kérdés honnan tudnám... ugye? Mert, ha mondjuk az asszony beavatna, akkor ez sem mondható normálisnak. Vagy tévedek? Miért avatna be? Továbbá, ha elképzeljük azt az esetet, hogy mégis beavatna, akkor kérdés, mekkora önuralomra lenne szükség ( hogy ne törjem be azt a bizonyos ajtót-persze csak feltételesen)
Előzmény: fufug (632)
Pszicho. Creative Commons License 2005.11.30 0 0 635
Irigyellek k.aresz! Ezt az önzetlenséget én sosem fogom elérni -nyilván bennem van a hiba. A magam-fajta önző lény kizárólagosságot akar, s nem szeret osztozni másokkal /a párján legalábbis/... Felül kellene vizsgálni nézeteimet? Lehet. Eszembe jut a témáról egy röpke párbeszéd: -Milyen a nejed az ágyban? -Hát... Mondanak ilyet is, olyat is. Az ilyen kapcsolat szerintem inkább egy BT-hez hasonlatos, nemde?
Előzmény: k.aresz (609)
fufug Creative Commons License 2005.11.30 0 0 634
Jó ez mindenhogy....
Előzmény: k.aresz (633)
k.aresz Creative Commons License 2005.11.30 0 0 633

Igen, tulajdonképpen ebbe nem gondoltam bele. Ez is lehet izgató, annak ellenére, hogy ez nekem nem az. Bár ki tudja?

Feleségem kizárólag az én jelenlétemben hajlandó mással lenni. Egy ilyen alkalommal, amikor hármasban voltunk, meghozták a pizzát. Én kimentem a szobából, hogy átvegyem, míg ők kettesben maradtak. Ekkor a fiú kérte feleségemet, hogy játszadozzanak egy kicsit, amit ő elhárított azzal, hogy várjanak meg engem. Azóta is izgat ez a szituáció, hogy milyen jó lett volna arra belépni hogy...

Persze ez sem a tudtom nélkül lett volna, hanem csupán csak a jelenlétem nélkül.

Előzmény: fufug (632)
fufug Creative Commons License 2005.11.29 0 0 632
Ha ez így van, akkor Te jobban tudod,mint én, mi volt az elindító gondolat. Azonban azzal nem értek egyet, hogy a titokban tartott, de a másik által felfedett viszony csak a dugják a feleségemet topicba tartozna. Illetve ezt a kettőt szinte nem lehet elválasztani. Az is izgathatja az embert ha nem előtte szeretkeznek a felségével. Sőt még a gondolata is. Akkor úgy fogalmazok, hogy a beszélgetés továbbvihető erre is.
Előzmény: k.aresz (629)
fufug Creative Commons License 2005.11.29 0 0 631
Nagyon egyetértek a hozzászólásoddal.
Előzmény: borboja (630)
borboja Creative Commons License 2005.11.29 0 0 630
Nos, pont ezért bátorkodtam hozzászólni a beszélgetésetekbe, mert számomra is nagyon izgató elképzelni a páromat mással szeretkezni. Helyessebben már nemcsak a képzelet szintjén, mert volt ilyen élményem. Ugyanakkor ez az egész kérdéskör igen számos kérdést vet ill. vethet fel a párok életében, ha megteszik. Innentől kezdődhet aztán a kalamajka. Tulajdonképpen, csak azt szántam konklúziónak, hogy óriási a különbség, ahogy a Nő éli meg az ilyen jellegű szexet és aközött, ahogy a férfi. A Nők alapvetően érzelmi beállítottságúak és természetes ösztönnel választják ki azt is, akivel egyáltalán hajlandók...Emiatt veszélyes is lehet akár ez a dolog. Persze ez nem általános, mert nyilván párfüggő a helyzet. Legalábbis én így látom. A téma egyébként szerintem is izgalmas. Már régóta olvasom azok hozzászólásait, akik még előtte vannak, és azokét is akik utána. Arra próbáltam még utalni, hogy a szexet jelen összefüggésben igen fontos távol tartani a szerelemtől, mert borulhat a bili.
Előzmény: fufug (628)
k.aresz Creative Commons License 2005.11.29 0 0 629

Elég sok közöm van ahhoz, aki ezt a topicot annak idején elindította :)))

Az eredeti gondolat pontosan az volt, hogy ha valakit az izgat, ha a szeme láttára, esetleg őt magát is bevonva egy vagy több férfi szeretkezik a feleségével. A te általad említett témakör inkább a "Dugják a feleségem" topicba tartozik.

Előzmény: fufug (628)
fufug Creative Commons License 2005.11.29 0 0 628

Te, ne haragudj de vége olyan zavaros. Nem értem pontosan a konklúziót.

Válaszolok: nekem nincs ilyen tapasztalatom. Én a beszélgetést elméleti oldalról tudom megközelíteni. Tulajdonképpen belegondolni lehet. Az ugyan nem biztos hogy a valóságban is úgy történne, de semmi nem lehetetlen.

Én korábban több véleményt írtam a témához. Véleménye lehett annak is, aki még nem élt át ilyen helyzetet. Változatlanul azt mondom megtudom érteni, akiket izgat a helyzet. De korábban hosszasan leírtam szerintem miért izgalmas a téma.

Egyébként ez a topic is, mint általában mind egy kicsit elkanyarodott az eredeti felvetéstől és a címtől. Aztán én és néhányan igyekeztünk visszaállítani a helyére a témát. Azután teljesen rááltunk egy olyan vonalra, hogy nyílt többesről beszélünk. Holott az is előfordulhat, hogy az ember kedvese titokban szeretné csinálni a dolgot, a másik rájön és nem szól, mert izgalmas neki a helyzet. Izgalmas az, hogy elképzeli a párját szeretkezni egy általa ismert emberrel.

Nos?

Előzmény: borboja (627)
borboja Creative Commons License 2005.11.29 0 0 627

Teljesen igazad van, bár igen kíváncsi lennék, hogy van-e már ezirányú tapasztalatod. Bocs, ha nem olvastam végig az összes eddigi hozzászólásod és abból kiderült már.

Azért nagyon veszélyes játékká tud válni a hármas ( vagy akár többes), minden pár helyzete más és más. Létezik szex szerelem nélkül is, márcsak azért is, mert a szerelem kevésbé elterjedt káros szenvedély mint a szex. Mindenesetre lerágott csont, legalábbis szerintem, ha nincs szerelem, akkor könnyebb, viszonyt, ha meg nincs igazi erős szeretet, akkor meg lehetetlen összehozni a többest. 

Előzmény: fufug (618)
fufug Creative Commons License 2005.11.28 0 0 626
Nem haragszom és nem is ilyen éllel kérdeztem vissza. Csak valóban azt hittem ez igazolna valamit.
Én csak az elmúlt néhány év tapasztalatai alapján mertem ilyen megállapításba keveredni.
Előzmény: koggy (625)
koggy Creative Commons License 2005.11.28 0 0 625
"És mi lenne ezzel a kérdéssel a szándékod? Mit igazol ez?"

Nincs semmiféle szándékom, de nagyon kiváncsi vagyok. A kérdésem apropója az volt, hogy azt írtad be, hogy egyre növekvő az ilyen esetek előfordulása. Tudni akartam, hogy mennyire. Bocs.
Előzmény: fufug (624)
fufug Creative Commons License 2005.11.28 0 0 624

Azt hiszem erre a kérdésre nincs ember,aki választ tud adni statisztikai kimutatásokkal. Miért gondolod, hogy valamelyiken ilyen megközelítésben tudjuk ezt az arányt?

És mi lenne ezzel a kérdéssel a szándékod? Mit igazol ez?

Előzmény: koggy (623)
koggy Creative Commons License 2005.11.28 0 0 623
Jó, akkor konkrétabban. A nemileg aktiv nők 5%-ával (többel, vagy kevesebbel) fordul elő ilyesmi? Egy másik kérdés, a házas, vagy élettársi kapcsolatban élő hölgyeknél ez az arány nagyobb, vagy kisebb mint a szabad, esetleg épp "együttjáró" hölgyeknél? Értem a szabad hölgyek közt azokat, akiknek még nem élnek (és nem éltek még) önálló társas kapcsolatban, magyarul a fiatal korosztályt.
Előzmény: fufug (622)
fufug Creative Commons License 2005.11.27 0 0 622
Azt hiszem konkrét számokkal ezt nem lehet alátámasztani. Nem tudom valamelyik szexkérdőív adatai alapján lehetne-e statisztikát készíteni, de puncifannak abban igaza lehet, hogy az eredményt az őszinteség nagyon eltorzíthatná. De mégegyszer utalok arra, hogy a társkereső és partnerkereső oldalak tele vannak ilyen felhívásokkal.
Aki párcserés szexben gondolkodik eleve élvezi ha a párját is látja mással, hiszen ha nem így lenne, akkor megbeszélnék, hogy bárki bárkivel szexelhet bármikor és kész.
De ebben pont az együttes jelenlét a poén és az adja meg azt a plusz izgalmat, ami a külön szeretkezésben nem lelhető fel.
Előzmény: koggy (620)
puncifan Creative Commons License 2005.11.27 0 0 621
Nehéz erről egzakt tényekkel szolgálni. Sajnos a "többségitől" eltérő szexuális nyitottságot még azok is titkolják, akik részt vesznek benne. Én is, nem prűdségből, hanem józan önvédelem okán: a nejemet pl. valószínűleg utána kiszekálná a munkahelyeről a sok kiszáradt /frusztrált / frigid / nemileg megnyomorított vén piszkafa.
Előzmény: koggy (620)
koggy Creative Commons License 2005.11.27 0 0 620
"Rengetegen - és egyre többen - gondolkodnak ebben"

Tudna valaki valamilyen adattal szolgálni erre vonatkozóan? mégis a lakosság, vagy a némileg aktiv emberek hány százalékának jön össze többes élmény. Akiknek összejött, azok közt melyik nemüek vannak többségben, vagy ez egyenlő?
Előzmény: fufug (618)
puncifan Creative Commons License 2005.11.27 0 0 619
Engem is izgatna, ha össze tudnánk hozni.
fufug Creative Commons License 2005.11.27 0 0 618
Még azért annyit hozátennék, hogy ha elfogadjuk, hogy létezik szex szerelem nélkül is akkor miért ne engedhetnénk egy jó élményt kedvesünknek. Szerintem minden normális ember élvezi a szexet . Önzőség lenne megfosztani a másikat egy jó szextől csak azért mert féltékeny valaki. Az pedig már rég megdőlt elmélet, hogy az ember monogám lenne. Csak vannak akik próbálkoznak ezzel, de az ilyeneknek belenéznék a szexuális fantáziájába. Vélhetően magának is hazudik. Én nem bánom, ha a feleségemnek tetszik egy felizgult férfi nemi szerve, sőt akkor lenne baj, ha érzéketlen lenne az iránt. És igenis időnként kell változás, új élmény. Az pedig csak új amberrel lehetséges. Egy tízéves kapcsolatban - ha jól működik - már mindent meg kellett, hogy adjanak egymásnak. Ez nem jelenti azt, hogy az unalmas és rossz lehet, de új élményt már nem hoz.
Egyébként azt sem értem, hogy miért csak arra gondol mindenki, hogy hárman vannak egy ilyen helyzetben. A párcserés szex tökéletesen erről szól .
Rengetegen - és egyre többen - gondolkodnak ebben, csak nézzétek meg a hirdetőoldalakat.
fufug Creative Commons License 2005.11.27 0 0 617
Én azt gondolom, hogy nincs itt ilyesmiről szó. Egészen egyszerűen az, ha valaki ezt izgatónak tartja, amögött csak szexualitás áll. Tehát ez a "vezérhím" elmélet itt nem játszik. Sőt még csak azt sem mondom, hogy ez szexuális aberráció lenne. Azt sem hinném, hogy aki élvezi, hogy szeretkeznek a feleségével ne szerethetné. Egy rég megszokott kapcsolatnál igenis lehet jótékony hatása egy ilyen helyzetnek.
Én megértem Kareszt. A dologban lévő kettősséget is el lehet fogadni. Valahol irigylésre méltó a helyzete.
Előzmény: symy (611)
Kolompár Esthajnalcsillag Creative Commons License 2005.11.27 0 0 616
Nem minden hetero hím dominanciára törekvő is egyben. Az 'ösztönös' hím-dominanciát embernél felülíró viselkedésminták nem feltétlenül rosszak.
Erről mit gondolsz?
Előzmény: symy (613)
Kisboldogasszony Creative Commons License 2005.11.27 0 0 615
Nem hinném, hogy akkor és attól férfi egy férfi, ha minden szituációban vezérhím szeretne lenne. Legalábbis én nem nagyon kedvelem a vezérhímeket.
Előzmény: symy (611)
k.aresz Creative Commons License 2005.11.25 0 0 614
De ez a viselkedésforma, amiről te írsz az álltavilágra jellemző. Az tény, hogy az emberek nagy része is így viselkedik, de azért az intelligencia jóval magasabb fokán állunk. Ezért nem gondolom, hogy az embereknél meg kell jelennie a domináns hímnek. Engem abszolút nem zavar, hogy nem vagyok domináns hím.
Előzmény: symy (613)
symy Creative Commons License 2005.11.25 0 0 613
 pedig egyszerű.  domináns(hetero) hím nem tűri,hogy más használja azt ami az övé. persze bizonyos helyzetekben a coopráció hasznos, lehet boncolgatni.... de az alaptétel ettől még igaz. a tanult(esetenként rosszul) viselkedésszerepminták sokszor felülírják az ösztönös parancsot.  örülök,hogy erős,és magabiztos vagy.
Előzmény: k.aresz (612)
k.aresz Creative Commons License 2005.11.25 0 0 612
Nem teljesen értem miért gyengeség és bizonytalanság ez. Egyáltalán nem érzem magam gyengének és bizonytalannak. Mire gondolsz pontosan?
Előzmény: symy (611)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!