Engem érdekelne az Ötletes könyv... (A másik már meg van). Szoktam is vásárolni a teszveszen, de ezt most nem nagyon értem. Így csak 1 db-ot tudsz eladni, mivel a licitálok egymásra licitálnak és lökik ki egymást az üzlet lehetőségéből. Vagy nem jól értem?
A 3. munkát volt szerencsém Kecskeméten alaposan körbe is tapogatni (a készítő engedélyével, természetesen - köszi Zsuzsa!). A levelekbe vannak a nevek belevarrva szabad gépi tűzéssel!!! No és a faágon ülő kerámiacica külön levett a lábamról. ;-)
Jókai Anna szerint a Jóisten mindnyájunk kenyeréből kiharapott egy darabot - kinek mekkorát - és az életünk azzal telik, hoy ezeket a lyukakat befoltozzuk. Ez Neked bizony jókora lyuk. De reméljük csak sikerül az orvosoknak befoltozni, hogy még sok hasznosat és szépet cssinálj.
A varrás jól sikerült szerintem. Összesen 397 valamit varrtak össze a látogatók. Lehetett epret, csibét, baglyot és szivecskéket varrni.
A bagolyból valaki még egert is varrt. :) Kreatívak az emberek, no. Képek is vannak elvileg belinkelve.
Juhizs, Tőleg viszont szeretnék kérni egy képet, amin az asztalról részült fotó van. Ilyet ugyanis mi nem csináltunk.
Maca, az asztalon nem könyv, hanem szórólap volt. Mindjért megkeresem, és belinkelem ide, miylen is.
KÖNYV: emleje fel a kezét, aki venne a foltos könyvemből! (Félkész állapotban van, és a szemem állapotátől függően készülget)
Quiki, tetszik a csirkéd (ha már mindenki a terítőt dícséri. nekem akkor is a csirke (is)tetszik.)
Wolfmargit! További gyógyulást.
Sajnos a szememről még nem derült ki, miért löki le most már szinte naponta a szaruhártyát. Tegnap végre sikerült eljutnom mindenféle (nem csk szemész) vizsgálatra, kivételesen abban reménykedem, hogy legyen benne valami nem normális, mert akkor legalább valamilyen úton el tudnak indulni a dokik....
Sziasztok lányok, asszonyok! Egy Meseboltos hírem van! Július 5-én szombaton, kicsit hosszabbított nyitvatartással "információs" napot szervezünk.Ez azt jelenti, hogy fent a galérián a tanfolyami helységben bemutatókat tartanánk a különböző eszközök, és segédanyagok használatáról.Gondolok itt a vliesofix, solufliz, avalon, stb-re. Ezeket a helyszínen ki is lehet próbálni.Sokan szeretnék használni ezeket az anyagokat de nem merik, mert nem ismerik.Ezért találtuk ki ezt a napot.Akit érdekel szeretettel várjuk!!! Cím: 1085.Budapest, Üllői út 16/b MESEBOLT Ha valakinek kérdése van, hívjatok nyugodtan. Nem Pestiek-nek üzenném ,ha biztosan tudják ,hogy nem érnek oda 2 óráig, mindenképpen hívjanak fel az üzletben, és akkor ehhez igazítjuk a nyitvatartást. Üdvözlettel: kismacko
OFF Igen Márta néni! Egy kedd délelőtti szuri után délután vittem a leányt. Szerencsésen túl van rajta. Az eredményt ma tudtuk meg: Angol négyes, magyar, matek, német, töri ötös. Azóta rohamosan javul. Már eszeget is.
Köszönöm a rengeteg energiát, amit küldtetek! :) ON
A fotóátvitel egyik módszerénél használják ezt a pákát, aminek szélesebb és laposabb az a páka része. Ezzel kell melegítgetni a fotós anyagot, amire korábban priterrel vitted rá a képet. De nem tudom a részleteket, még nem csináltam ilyet, csak láttam. Figyelhettem volna jobban is:(
gonosz vagy cic, de még mindig szeretlek.... :D Tudod, túl kedves voltál az első 4 mp-ben, ami ugye meghatározó :D :D :D igen, jövök, és már gondolkodom, milyen kifogással állok majd évi elé a készülést illetően....:P (bár nagyon igyekszem, hogy egyszer az életben minden készen legyen, csak előtta fogok hazaérni, így ki tudja, mi lesz...nem baj, hosszú az éjszaka :D)
ebben az esetben (is) én vagyok a hülye.... de valahogy minden évben jó helyre szokott jönni :D nem is volt bennem semmi kétség, nálad precízebb embert nem ismerek (kétségbeejtő hiányosságaimat szoktam mindig nyaranta észrevenni, ha meglátom a mappáidat :D :D) cupp :D
Nekem a tervrajz már készen van ( Halász Edit stílusában applikált) , még a fotókon gondolkozom, hogy is tudnám legjobban felvinni a fára.
Falikép lesz, nem kell sokszor mosni. A fototranszferált képeket visszájáról lehet vasalni. Akkor kétoldalas ragasztóval akár meg is oldhatom. Nemdebár? Asszem így lesz.