Keresés

Részletes keresés

nemo_d Creative Commons License 2001.03.06 0 0 901
Kedves Ujpesti Cimborák!

Nagyon szomorú ami itt zajlik. Sajnos ti is, mi is, hülyén reagáltunk le 1 olyan helyzetet, amire sajnos sem ti sem mi nem voltunk felkészülve. Nem tudom ezért miért kell ellenségeskedést kelteni? Ettöl kinek lesz jobb?
Nézzétek át lehet jönni hozzánk balhézni! Mit értek el ezzel? Semmit!!! Én leszek az első aki oda tartja a képét és lehet ütni! Ettöl jobb lesz nektek? Nem hiszem. De ha ez kell ám legyen.
Remélem nem erre vágytok!

Na csak ennyi okoskodást akartam leírni, hisz amit én átéltem már leírtam.

Sportbaráti üdvözlettel: Némó

conti Creative Commons License 2001.03.05 0 0 900
Én is arról a bohóc, naív marháról szeretnék Nektek írni, aki az egyik legjobb barátom. Mi sokszor csak Gandhinak hívjuk, ha ilyen szurkolók lennének, megvalósulna a világbéke a stadionokban!!! Soha senkit nem pocskondiázott, sem az ellenfelet, sem annak szurkolóit, egyszerűen nem értette, hogy miért bántjátok!!! Senkit nem akart provokálni, félreértettétek!

Egyébként meg kérdezzétek meg pl. Szlezák Zolit, hogy nem ment-e oda hozzá meccs előtt egy barátságos egyén bohócsipkával a fején az öltözőfolyosón??? Kedélyesen elbeszélgettek, és Ádi barátom mielőbbi gyógyulást kívánt neki. Gondolom jólesett neki az ellenfél szurkolójától ez a BELÜLRŐL JÖVŐ gesztus. Ő ilyen. A legjóságosabb barom akit ismerek.

Kívánok mindenkinek ilyen igaz barátot!!!

conti

Bálna Creative Commons License 2001.03.05 0 0 899
Kucó, én elismerem Urbán fanatizmusát, kétségtelen, hogy szétszakad a meccseken a csapatotokért, de a viselkedése soxor érthetetlen - hogy finoman fogalmazzak... Ez a "megyek és igazságot teszek: szétverem a pofáját" gesztus nem egyedi eset nála (vs. Kabát Peti, aki a félpályánál szabálytalankodott, kapott is egy sárgát, de a Flóritoknak azért oda kellett mennie...) Tévés meccseken is láttam tőle hasonlót. Igaz, ez nem indokolja az anyázást, de érdekes, hogy nem a kapusotokat szidták... :))

Amúgy ez egyfajta elismerés is lehet neki: a szurkolók az ellenfél meghatározó játékosait szokták megtalálni, nem a csereembereket...

Egyébként mintha valami huhogásféle ütötte volna meg a fülemet, amikor Sowumni labdához ért... De ő legalább rúgott egy gólt válaszul... :))

Egyik tábor sem szent. Azért odáig mégsem sűllyedünk, hogy a góljaink után mocskos újpest/vasas rigmusokat énekeljünk, mint ahogy a kilencedik kerületben szokás...

HAJRÁ VASAS!!!

Előzmény: Kucó (897)
Bálna Creative Commons License 2001.03.05 0 0 898
Gala, lehet hogy volt ilyen rendőrattak, de én inkább arra emléxem vissza, amikor a Gól nevű egységben egymás mellett ittak a lilába és piros-kékbe öltözött szurkolók... Kíváncsi lennék egy fradi-meccs előtt...

Gyakorlatilag az egyetlen olyan csoport, akikkel normálisnak mondható a kapcsolatunk, az UTE szurkolói. A többi meccs kész balhé, már ahol van vendégtábor. Emlékezz: Loki, Videoton, a fővárosiakról nem is beszélve... Még szerencse, hogy Sopronból nem jönnek fel nyolcszázan... :))

HAJRÁ VASAS!!!

Előzmény: GALA (896)
Kucó Creative Commons License 2001.03.05 0 0 897
Amíg a sapkás(Ádi) nem kezdett el integetni és nem mutogatott a táblára nem volt semmi. Aztán lett...
(előtte is elmászkátak előttünk vasas szurkolók, de nem integettek ki és nem is voltak beszólások)

Én nem kétlem, hogy nem rosszindulattal mutogatott, de egy ilyen kiélezett szituációban elég, ha a 2-3000 emberből csak pár félreérti.
Nem is beszélve, hogy a táblára mutogatni mindenképpen bunkóság volt.
Ha pedig észrevette, hogy (akaratán kívül) felhergelte a közönséget, akkor MIÉRT nem húzott el, ahelyett, hogy még vagy 5 percig ott integetett?????

Más. Egy haverom a hazai szektorban volt és teljesen kiakadt, hogy végig a Flórit szidtátok!
Miért????

Amúgy hazafelé együtt mentünk lilák és piros-kékek és semmi baj nem volt.

MINDÖRÖKKÉ ÚJPEST!!!!

GALA Creative Commons License 2001.03.05 0 0 896
Ezt a nagy barátságot én nem értem , emlékszem én olyan ujpesti meccsre , ahol komoly rendőrattak akadályozta csak meg a tömegverekedést a vendégszektor kijáratánál. Ha jól emlékszem vagy az 1-1 vagy az 1-2 ( Kuntics ?) után volt.
Nekem személy szerint semmi bajom semelyik drukker társasággal , és ezt a meccset tök véletlenül épp az ute szektorban néztem végig , tehát nem akarok én ellentétet szítani, csak megjegyzem ne legyünk álságosak. Eddig is voltak problémák , csak kisebb számban mint mondjuk a fradi vagy a kispest ellen.Nem is beszélve most már a vidi meg a loki ellen is...
Előzmény: Bálna (894)
Husky Creative Commons License 2001.03.05 0 0 895
Kedves szomszédok ! ( majkell, ádi, Béka_d, geyza_d stb... )

Csak mielött nekem estek :)))

"Én is gratulálok a szombati meccshez !

off
üdv pofázó ! rég láttalak

Na szóval amit már pofázó szurkolótársam is írt....
Nem ezt vártam a Vasas páylán én sem. Ahogy irtam megvettem a plusz egy jegyet de irtó nagy tüske van azóta is bennem. Nem tudom, hogy ki volt az
a személy aki a már emlietett piros-kék sapkában bohóckodott de ő biztos nem az UTE-Vasas barátiszálak ápolója. Megtapsoltuk "megünnepeltük" mi is
a Pál Zolit erre cserébe ezt kapjuk tőle ( tőletek - bocs a többesszámért de én is hallottam minden "jót" amit kivántatok ).

Szoval egy kicsit szomorú vagyok én is és nem csak az eredmény miatt..... lehet, hogy kezd vége lenni valaminek ?

Bye"

Ezt irtam a topicotokba.

Akkor a részletek.
1. Én három Vasas drukker barátommal voltam kint a meccsen. Jobb oldali tizenhatosnál a fedett részen. Ebből is látszik, hogy én csak láttam a "bohóckodást" de sajna messziről is látszodott a mutogatás. El tudom fogadni azt az álláspontot, hogy ádi ( amennyiben ő volt az ) csak "megpróbálta jópofira venni a dolgot" de könyörgöm azért ti is tudjátok, hogy ezt talán nem az UVB elött kellett volna. Az incidens után viszont tanúja voltam annak, hogy a fedett lelátónál is volt egy kis szócsata közte meg az ott lévő újpestiek között.

2. Sajnos az Urbánt érő folyamatos mocskolodás a fedett lelátón végig hallható volt.

3. Hasonló jókat más is kapott tölünk..... "természetesen" részetekről a tóth viiszakapta.

Részemről marad a szomoruság, hogy a régi barátságot be tudja feketiteni egy-pár félreértés ( ádi ) illetve bizonyos játékossal szembeni ellenérzés ( pedig rég volt olyan meccs ahol ennyire csöndben lett volna a Flóri ). Nem tudom, hogy a többi lila hogy érez ebben a tekintetben de azért a Flóri a mi "szent tehenünk" és nem igazán csipjük ha őt mocskolják igaztalanul.

Részemről továbbra is áll a barátság hiszen szomszédok vagyunk !!!

Bye

Bálna Creative Commons License 2001.03.05 0 0 894
Sziasztok!

Vasas-szurkoló vagyok, és nagyon elszomorít, hogy a régi keletű, és az élvonalbeli labdarúgásban kivételesnek számító Vasas-Újpest szurkolói barátság nem bírja el, ha az egyik csapat rúg egy hatost a másiknak... Biztos nem egy élmény, kívánom nektek, hogy már a következő fordulóban javítsatok, de jó lenne, ha az illetékesek elgondolkodnának... Azért, mert a szünetben vezet egy csapat 2:1-re, nem kellene a szurkolóit mocskolni, dobálni...

Remélem, mindenki lehiggad, és a legközelebbi összecsapás nem az anyázásról fog szólni, hanem a fociról.

Sportbaráti üdvözlettel: Bálna

HAJRÁ VASAS!!!

geyza_d Creative Commons License 2001.03.05 0 0 893
Sziasztok lilák!

Úgy érzem, muszáj most már nekem is megszólalnom. Én is a 11-esrúgók között voltam (tudjátok, az a béna, aki mindjárt az elsőt Hajdúba rúgta...). Ádi mellett vonultam át előttetek. Ugyanolyan sapkám van, mint neki, de én bizony a kabátom alá tettem, mert nem bíztam abban, hogy a fenenagy barátságunk kibír egy ilyen elvonulást. Vitatkoztam is menet közben Ádival, de nem sikerült meggyőznöm. Igazam lett, de egyáltalán nem örülök.

Amiért írok: felháborít, hogy a dolog legendává válik, egy piros-kék tetű odament titeket provokálni és durva beszólásai voltak.

Aki ezt először mondta, annak még a 11-es-rúgó versenyről sem volt fogalma. (Vagyis arról, hogy mit kerestünk ott előttetek.) Aztán Ádi valóban mutogatott: barátságosan, megpróbálta jópofira venni a dolgot. Az eredményjelzőt mutatta: akkor már 2:1-re vezettünk. (Nem vitás, ez is hibás helyzetértékelés volt.) De tanúsítom, mint a hozzá legközelebb lévő, hogy nem kiabált nektek semmi durvát. Aki hallotta, álljon ki és mondja el, mi volt az!!!

Az igazság az, hogy nem tudtátok elviselni az előttetek elvonuló piros-kék színek látványát és egymást hergeltétek fel.

Szomorú volt, és egyben nagyon kellemetlen érzés.

Hajrá Vasas!

ádi Creative Commons License 2001.03.05 0 0 892
Husky, Bele...!

Látom, teljesen eluralkodtak az indulatok, és ezt nem tartom jónak. Ha gondoljátok, szívesen találkozom Veletek, vagy bármelyikőtökkel, hogy megbeszéljük a dolgot. Még mindig nem nagyon tudom elképzelni, hogy milyen gesztusomat találtátok provokatívnak, és főleg, mit hallottatok a számból, ami bántó lett volna.
Az e-mail címem élő, elérhető vagyok rajta. Nekem komolyan, soha nem volt szándékomban a mocskoskodás, most sincs. Ott a meccsen engem is nagyon megviselt a reakciótok, és nem igazán tudtam mire vélni a dolgot. De ezt már leírtam a saját topicunkban is.
Várom a jelentkezéseteket.

Üdvözlettel: ádi

Előzmény: Husky (888)
majkell Creative Commons License 2001.03.05 0 0 891
Kedves Husky !

1. Hát erre nem tudok mit mondani, mert nem voltam ott. Egyszerűen nem tudom elhinni Ádiról, hogy ő provokált volna. Tényleg. Az biztos, hogy ott mentek el 11-est rúgni a táborotok előtt.

2. Anyázást én nem halottam, a VDK, meg a körülöttem lévők biztos nem anyáztak. Urbánt tényleg szidták, amikor Kabát felrúgott valakit, mondjuk ezt tényleg nem értem, mert a csk általában próbálja védeni a csapattársait. Vagy nem ő a csk ?

3. Ettől szívesen eltekintenék.:))

Májkell

Előzmény: Husky (888)
Skywalker. Creative Commons License 2001.03.05 0 0 890
Basszus megint egy rangadó amin sikerült elcsúszni. És nem is akárhogyan! Hogy lesz ebből Bajnokság??? Vagy Kupa?

Más:

Én ugyan nem voltam a meccsen, de utána együtt söröztem néhány Vasasistával és teljesen barátságosak, normálisak voltak. Nem kéne velük is összeveszni.

Hajrá Újpest!
Jövő héten ki kell köszörülni a csorbát!!!!!

nemo_d Creative Commons License 2001.03.05 0 0 889
Kedves Husky!

Jó magam az egyik 11-es rúgó voltam. Nem a bohóc sipkás! Azért az hidd el nagyon kemény volt amikor elöttetek vonultunk és kaptunk hideget-meleget, nyálat, öngyujtót és stb. Megmondom neked őszintén én nem hallottam és láttam, hogy valami ellenségeset tett volna. Ezt azért sem hiszem mert neki is nagyon sok UTE szurkoló barátja van. Ezzel szemben az az igazság, hogy még oda sem értünk már anyádoztak dobáltak minket. Én tényleg annak örültem, hogy megúsztam. Most ezzel én nem vissza mutogatok csak mint olyan egyén írtam aki az egészet átélte! Nagyon nem volt jó. Tényleg nem tudom elhinni a srácról, akit a barátomnak tartok, hogy mutogatott vagy beszolt volna nektek! Egyszerüen nem ilyen.
Pont most beszéltem egy UTE cimborámmal aki ott volt az állón, ő sem emlékszik kirívó lelátói beszólásra. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem volt de nem nagy és sajnos tőletek is volt. Úgy mondom átlagos beszólások voltak. Sajnos nekünk ez a meccs nem az UTE-ról szolt hanem Pál Zoliról. Köszönöm én is, hogy megleptétek! Neked meg a plúsz jegyet.
Nagyon nem szeretném ha az a valami elszakadna. Semmi értelme nem lenne.
Köszönöm, hogy eljöttetek és megleptétek Zolit!
További sok sikert.

Sportbaráti üdvözlettel: Némó

Előzmény: Husky (888)
Husky Creative Commons License 2001.03.05 0 0 888
Kedves majkell !

Erre mit kaptunk cserébe ?

1. A piros-kék bohócsapkástól egy jó kis provokálást
2. Kedves anyázást
3. Hasonló jókat.....

Ugye azért ez is megtörtént ?

HAJRÁ ÚJPEST !

Előzmény: majkell (887)
majkell Creative Commons License 2001.03.04 0 0 887

Üdv szomszédok !

Csak szeretnék megemlíteni 3 sportszerű momentumot, ami nagyon tetszett:

1. Megemlékeztetek Pál Zoliról.
2. Végig kitartottatok a csapatotok mellett.
3. Urbán bocsánatkérése a szurkolóktól.

Üdv

Májkell

Hajrá Vasas !

delpedro Creative Commons License 2001.03.04 0 0 886
S a csapatodról nem is beszélsz?
Előzmény: Sommatio (885)
Sommatio Creative Commons License 2001.03.04 0 0 885
Ahogy látom "fradista barátaim" mind a meccsen, mind a fórumban hozták szokásos kreatív és intelligens formályukat. Bár én azért inkább azon gondolkoznék el a helyükben, hogy nincs-e esetleg a drukkolásnak a "Cigányok" és az "ÁLLÉ ÁLLÉ ÁLLÉ ÁLLÉ ÓÓÓÓÓÓ Fasszopó Újpest" mondatok skandálásán kívüli formája. Én hiszem, hogy létezik, csak talán egy kis fantázia kéne hozzá. Egyre inkább azt látom, hogy fradimeccsre csak azért mennek ki az emberek, hogy szidhassák a bírót, a Újpestet, a cigányokat, meg akiket akarnak, de annyi eszük nincs már, hogy rájöjjenek, hogy ezt ingyen, otthon, a tévé előtt ülve is megtehetik. Úgyhogy minden fradidrukkernek adok egy gazdaságos tippet: Csináljatok külön összejöveteleket, ahol lerészegedve versenyezhettek, hogy ki tudja jobban szidni az Újpestet. És akkor nem kell kijárnotok meccsre, hogy lássátok tehetségtelen játékosaitok harcát a felázott pálya, a labda és a bíró ellen.
Még azt tenném az egészhez, hogy akinek nem inge, ne vegye magára, de aki magára veszi, annak azt üzenem, hogy szánalmas kis senki, aki minden áron fel akarja hívni magára az emberek figyelmét, mert saját középszerűségét nem képes más módon palástolni.

Hajrá ÚJPEST!

delpedro Creative Commons License 2001.03.04 0 0 884
Nevetséges lilák!

Hova bújtatok szégyenetekben?
6-2, az hat-kettő. Itt már magyarázkodni se lehet!
Ezek szerint a török nyaralás alatti zakók nem a véletlen művei voltak. Gyengék vagytok!

BRYAN Creative Commons License 2001.03.03 0 0 881
HA-HA-HA!!!Nagyot szoptak a viola majmok(ismét).Hatot kapni a vasastól.MEGALÁZÓ!
ÁLLÉ,ÁLLÉ,ÁLLÉ,ÁLLÉ ÓÓÓ FASSZOPÓÓÓ újpeeest!!!
viola merda!ÜBER ALLES FRANKSTADT!!!
Tócsa Creative Commons License 2001.03.03 0 0 880
Pikáns kis meccset fogunk játszani jövő szombaton! A két 4-s zakós csapat. Esélyetek azzal nő, hogy mi vezető és edzőváltást akarunk!

Hajrá Loki!

mash Creative Commons License 2001.03.03 0 0 879
:)))
Előzmény: A Rot a Weiss és a Grün (878)
big l Creative Commons License 2001.03.03 0 0 877
Azért ez a 6-2 eléggé meleg !!
Belepofázok én is Creative Commons License 2001.03.02 0 0 875
Kedves Laci-papi !

Én már játszottam :)))

Előzmény: Laci-papi (873)
GALA Creative Commons License 2001.03.02 0 0 874
Ismerős a Hámori Feri ?
Mindenki tőlünk erősít :-))

Előzmény: Paoloragazzo (872)
Laci-papi Creative Commons License 2001.03.02 0 0 873
Lehet, hogy bojkottáljátok a KOCSMÁT, de, hogy már játszani sem játszottok az számomra furcsa. Kár ! Páran egész jó helyen áltatok! Így legalább könyebb lesz előre jönni a középmezőnyből!

Azért üdv nektek ! Nekem egyikőtökkel sem volt bajom !
Hajrá LOKI !!!!

Laci-papi

Előzmény: Laci-papi (871)
Paoloragazzo Creative Commons License 2001.02.26 0 0 872
Tévecc, én Fradista vagyok.
Bár ha jó meccseket akarsz látni, tényleg hozzánk érdemes jönni:-))
Előzmény: GALA (869)
Laci-papi Creative Commons License 2001.02.26 0 0 871
Bocs a köreitek zavarásáért,de figyelmeztetni kívánnám az érdekelteket (Belepofázok..., Strong, és VIOLÁ-m és persze aki még úgy gondolja)
Folytatódik a "Góltotó az NB1-re" játékunk! A tippek már leadhatók a szokott helyen.

Laci-papi

szatda Creative Commons License 2001.02.25 0 0 870
Jó lenne ha kezdődne a bajnokság,hogy ződ "barátaink" ne itt szellemi onalizáljanak,hanem végre a meccseken énekelhessék "változatos" dalaikat.
GALA Creative Commons License 2001.02.23 0 0 869
Lehet 1el több nézőtök lesz tavasszal :-)))

( Bár én eddig is igyekeztem JÓ meccseket nézni )

Előzmény: Paoloragazzo (866)
Strong Creative Commons License 2001.02.23 0 0 868
Az ilyenekkel,mint Feherlofasza,meg PIROS-FEKETE-LILA -FEHER genkezelt VIOLA NEM SZABAD FOGLALKOZNI!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!