Üdv !
Nekem a 80-as évek legvégétől ( a "nagy bécsi kiruccanásoktól" ) kezdve van CASIO karórám.
Két "dual"-t is "elszaggattam" (amelyiken analóg és digitális időkijelzés egyaránt van)
Nagyon pontosak, megbízhatóak voltak (ami különösen tetszett, hogy a mutatók hajszálpontosan együtt "jártak" a digitális résszel )
Egyetlen probléma volt, hogy hiába volt az óracsat és a hátlap fém, az "óratest" fémmel futtatott műanyagból volt, és a karom izzadsága lemarta a fémbevonatot - sőt : ronda zöldes elszíneződést okozott. Az elsőt elajándékoztam a szegényeknek, a második ma is megvan "második tartalékként" - ha esetleg javítani kéne "az elsőt" - de utóbbira még nem volt példa... :)
Most egy EDIFICE-m van hat éve - az végre nemesacél tokos, bírja a verejtéket -
Rengeteg funkciója van, pontos - nála viszont az a gondom, hogy ma már Kínában rakják össze, és a számlap "fő osztásai" - az ötödik percek - nem egész pontosan lettek feltéve a számlapra, így a nagymutató néha nem mutat egész pontosan oda.
(Ezt csak vásárlás után vettem észre, visszamentem, kicsit javítottak rajta a márkaszervízben, azaz "elcsúsztatták" egy picit a számlapot a tokban, de tökéletes nem lett. Megnéztem : az összes többié ilyen volt...)
Most már megvan hat éve, de még mindíg szép, pontos, az elem még eredeti, a leírt szépséghibát pedig megszoktam. (Mondjuk kár, hogy nincs rajta másodpercmutató, de van digitális kijelzője is)
Egyszóval : megszerettem... :)))
(Amúgy Casio a fényképezőgépem is, és NAGYON elégedett vagyok vele, az is sokfunkciós...)
JÓ A CASI(J)O !!! :)))))