Keresés

Részletes keresés

k.aresz Creative Commons License 2006.01.05 0 0 706
Utánad olvasgattam :) és sok fehér foltot találtam :) Szóval neked is lenne mit mesélned. A történeted odáig sikerült feltárnom, hogy voltak zűrök köztetek kb. 2 éve és, hogy vágysz többes kapcsolatra. Végülis megvalósult a vágyad? Hogy álltok most?
Előzmény: 39-es pár (703)
k.aresz Creative Commons License 2006.01.05 0 0 705

Visszaolvasgattam a topicot, de nem találtam meg azt a pontot, hogy meddig írtam le ide a történéseket. Úgyhogy nem tudom honnét kezdjem a fejleményeket :)

Jelenleg túl vagyunk két többes kapcsolaton. Igaz a legutóbbi több, mint egy éve volt. Egy ideig nem volt rá különösebb igényünk, de én most már nagyon vágyom megint egy kis rosszalkodásra. Sajnos nejem még nem annyira, úgyhogy a puhítás időszakát éljük.

Ha konkrétan kérdezel, hogy mire vagy kíváncsi, akkor könnyebben tudok válaszolni.

Vissza pedig azért tértem, mert érdekel a téma. Nem csak ez, bár többnyire csak a többes topicokba szoktam írni.

Előzmény: 39-es pár (703)
cartier Creative Commons License 2006.01.02 0 0 704
parcseres kapcsolataink voltak , es engem is izgatott hogy parommal más ferfiak szeretkeztek, söt nök. lendületet hozott a kapcsolatunkba.
Előzmény: octopus8 (700)


39-es pár Creative Commons License 2005.12.30 0 0 703

nekem elég maradandó volt a topikkal való találkozás, már csak azért is, mert sikerült olyan társaságot-barátot találnom, akivel azóta is tart a barátság. itt ismertem meg igazából azokat az embereket, akik ezt a sokak számára furcsa-elfojtott(?) érdeklődésüket nyíltan vállalják. röviden, ez a topic volt a kiindulópont, azon belül is a te történeted. kíváncsi lennék, mi történt veletek azóta...

örülök, hogy felbukkantál. ennek a miértje is érdekelne!

laci

Előzmény: k.aresz (702)
k.aresz Creative Commons License 2005.12.30 0 0 702

Bocsesz. Mikor beírtad, láttam a kérdést, de nem volt időm válaszolni, utána meg elfelejtettem. Válaszolva: talált, süllyedt :) Konkrétan mire vagy kíváncsi? :)

Előzmény: 39-es pár (690)
nagyalexis13 Creative Commons License 2005.12.27 0 0 701

 Sziasztok !

A  téma sokkal több lehetőséget tartogat mind szóban, mind élőben, mint azt a résztvevők száma jelzi !  Ez a  statisztika hogyan jött ki fogalmam sincs . Valamit megtenni egészen más mint elképzelni. Tudnék mesélni. Remélem nem hal ki a topic.

Jó volna ha ez a pár értelmes ember el tuda itt beszélgetni.Tehát szóljatok még!

Előzmény: octopus8 (700)
octopus8 Creative Commons License 2005.12.15 0 0 700
olvastam, valakit korábban ez nagyon érdekelt:
A nők 77 %-a utasítja vissza partnerét, ha két idegennel kellene megosztania az ágyát. 72 %-a, ha két ismerőssel, 68 %-a, ha más nőkkel kell megosztani a lepedőt, 66 %-a, ha más férfiakkal, 94 %-a pedig, ha prostituáltakkal.
fufug Creative Commons License 2005.12.14 0 0 699
Nagyon örülök Octopus 8 belépésének és okfejtésének. Remélem feléled a tpic, mert én ennek lelkes híve lennék. De térjünk vissza témához ha lehet.
octopus8 Creative Commons License 2005.12.14 0 0 695

nem tom mert korábban még nem láttam...

korábbi okfejtésedhez a vizes ruha és az erotika ügyben:

 a vizesruhában lévő nő egyrészt kiszolgáltatott, sajnálatra méltó, ha szomorú- még megalázott is lehet- van akit ez is izgat,

továbbá, ha vizes a ruhája mindjárt le fogja venni...hátha az is látható lesz....ez is izgató

Előzmény: Törölt nick (693)
octopus8 Creative Commons License 2005.12.14 0 0 694
nem akarom offolni megint a topicot, de én is szeretnék ilyen képeket készíteni, de hát alanyokat találni , nem lehet könnyű...
Előzmény: Törölt nick (692)
octopus8 Creative Commons License 2005.12.14 0 0 691

Mert a legtöbb pornó lélektelen, sokszor rondák és az a bizonyos érzelmi vonal teljesen hiányzik, a nemi szervek premier plánjával próbálják pótolni...- másrészt fokozati sort akartam állitani- a pornó sokakat felizgat  a(ritka) jó pornó-ill erotikus film talán többeket.

Amugy klasszak a képeid, de a fürdőszobás titkárnőt nem találtam... az hol látható?

Előzmény: Törölt nick (689)
39-es pár Creative Commons License 2005.12.14 0 0 690

szia mindenkinek,

meglepett, hogy a topik a tetszhalálból újjáéledt, hiszen annyi idő telt el a kezdetektől.

akkor én is írogattam itt, más néven persze. nem mintha nem vállalnám azt a valómat, csak a nickhez elveszett a jelszó, és az e-mail cím is. de ezt az újat jobban is szeretem.

Karesz, csak nem te vagy Melchiorus??

kíváncsi lennék, mi lett vele...

a témáról: (nem a vizes nőkről, kivételesen)

engem izgatna a dolog, remélem, a párom is hamarosan benne lesz a dologban. nekünk nehezen megy a valóra váltás. ez fakad az eltérő hozzáállásból, de azért csiszolódunk egymáshoz. a valóság mindig nehezebb, mint a fantázia világa.

ott pillanatok alatt összehozom a helyzetet, de az életben valahol mindig félrementek a dolgok. vagy mi lettünk volna benne, és más - mások nem, vagy fordítva.

amit maxval ír, az szerintem csúsztatás. összemossa a fogalmakat, szerelem-szeretet-barátság...hogy jelentheti ki, hogy akit izgat ez a dolog, az nem szereti a párját?? mintha ő lenne Isten, aki mindent lát,mindent jobban tud, és mindenhol úgy viselkedhet, ahogy neki tetszik...arrogáns.

remélem, csak benézett ide, de nem időz sokáig. persze, amivel elmélyülten foglalkozik (ami őt izgatja), arról érdekesen tud írni. azt sok oldalról látja, és láttatja.

na, ennyit egyelőre.

mindenkinek jó örömködést!

laci

octopus8 Creative Commons License 2005.12.14 0 0 688

Sziasztok!

Az elmúlt napokban végigolvastam ezt a néhány évet...több gondolat fogalmazódott meg bennem főleg az elmúlt hónap filozófiai szintű értekezései kapcsán, melynek legtöbbjével egyetértek, ezért megpróbálom összefoglalni, tisztázni a helyzetünket...remélem nem lesz túl hosszú!

 

1., normális? nem normális? elfogadott? ezek társadalmi normák által meghatározottak, elsősorban attól függ, ki milyen mikrokörnyezetben él, munkahely barátok, társaságok. Fontos tudnunk, hogy ezekben az évtizedekben lettek egyenjogúak szexuális téren is a nők, és a szociológusok a női aktivitás fokozódását ( övék lesz a kezdeményezés joga?!) várják a következő időkben.

 

2.,normális -e hogy felizgat a szeretkező feleség látványa?

- egy normális férfit felizgat egy ismeretlen nő erotikus mozdulata is! fokozatok: meztelen nő, pornó jelenet ismeretlennel- élő szex látvanya akár ismeretlennel, és a sor végén nyilván a feltételes reflexeinket már átitatott ismerős nő ismerős, vagy épp újnak tünő élőben látott pornografikus mozdulatai vannak, melyekre ha passzívak vagyunk jobban tudunk figyelni. Más szögből többet is láthatunk ( mindent amit nem látunk, ha mondjuk rajta fekszünk és könyökünket nyomja az ágy széle...)

Azt tehát, hogy a férfi erre törekszik, normális de önző dolognak tartom,mindaddig mig a másik fél is legalább annyira nem akarja.(Nyilván más okokból- melyre egy  női tükörtopic létrehozása lenne ideális: Miért izgat jobban , ha másokkal a férjem előtt  szeretkezem)

 

ennyit az izgalomról, jöjjön a morál:

szvsz itt igenis külön kell választani a szerelmet és az egész személyiségünket átható, a másik fél teljes személyiségére terjedő szeretetet. Én több évtizedes házasság után már nem vagyok szerelmes, de szeretem a párom. A szerelem a mindent elsöprő az ami kizárólagosságra tör. Évek után amikor "csak" a szeretet marad és a szex kezd langyulni, talán a libidó csökken a 2. pont szerinti legerősebb izgatószer topicunk cime.

A fönteken felül az izgalmat fokozza ( főkét az önbizalom zavara, ill a kapcsolat megbizhatóságának labilitása esetén) a tény: igen, bár  a nő minket szeret és főleg érzelmi alapon, mégis  a másokkal való szeretkezés ( esetleg tartós, rendszeres ) éménye magában hordozza annak lehetőségét, hogy a nő feltételes reflexei másra fognak átterjedni, a mi férfi monopóliumunk - érzelmi, baráti és még egzisztenciális síkon is veszélybe kerülhet. Ezért lehetnek az ilyen kapcsolatokban azok a számtalan szabályok, melyekkel ennek- egy új esetleg mindent elsöprő szerelem esélyét mindkét oldalon csökkenteni törekednek.

Szóba hoztam a férfi önbizalmat  ill. annak hiányát. A pszichológusok szerint a téma egyik oka (lehet), hogy mi férfiak úgy érezzük, egyedül nem tudjuk eléggé kielégíteni a szeretett nőt, ami lehet tény , és lehet részlegesen igaz, vagy adott esetben hülyeség.

 Végül a vezérhim és a domináns hím elméletről: ez nekem is gondot okozott elmélkedéseim során. Az biztos hogy a társadalom nagyobbik ( és nem szeretnék megbántani senkit) intellektuálisan kevésbé érett része (Európában pl ) a gyengeség jelének tekinti a feleség kegyeinek  önkéntes megosztását másokkal. Szerintem gyengeség akkor, ha dominanciára törne a ffi, ha tehetné, és ennek ellenére kényszerülne ebbe a szituációba...(ez is elképzelhető, de itt  nem olyanok szólnak hozzá.) Másrész az ERŐ és annak használata, az erő  és hatalom élvezete számomra és remélem egyre többek számára nem  a követendő etikai és erkölcsi normák közé tartozik.

Többre becsülöm az értelmi és érzelmi alapon működö viszonyokat- bár lehet, h. ez is csak a gyengeség jele...  :)

 

Végül magamról:(aki eddig elolvasta megérdemli h rólam is megtudjon vmit)

 

Minderre csak elméleti síkon jutottam el, melynek csak egyik oka h feleségem szervezési okokból nem tartja reálisnak a dolog megvalósulását. Ugyan szerencsére nem teljesen ellenzi, de úgy tünik csak a véletlenben bízhatok: megfelelő időben találkozunk néhány  társadalmilag, érzelmileg, értelmileg, szexuális kulturáltság terén megfelelő szinten álló Adonisszal, akik kezdeményezőkészségét csak fokozzák feleségem kerekedő-korosodó idomai...

Kisboldogasszony Creative Commons License 2005.12.13 0 0 687

A munkahely - bizony - nagyon messze van, és a sor is hosszú. :-)

Előzmény: döngi007 (686)
döngi007 Creative Commons License 2005.12.11 0 0 686
hahó! hol van ez a munkahely??? nincs felvétel ??

hódolóid sorába hogyan lehetne feliratkozni ?:))
Előzmény: Kisboldogasszony (680)
Kisboldogasszony Creative Commons License 2005.12.10 0 0 685

Attól függ, mire lennél kíváncsi.

Előzmény: Emu78 (683)
Kisboldogasszony Creative Commons License 2005.12.10 0 0 684

Az az igazság, hogy nem számoljuk.

Átlagosan kéthetente van egy ilyen kaland, és két éve élünk együtt. A matek nem erősségem. :)

Előzmény: fufug (682)
Emu78 Creative Commons License 2005.12.09 0 0 683
Meg lehet rólad tudni valamit?
Előzmény: Kisboldogasszony (680)
fufug Creative Commons License 2005.12.09 0 0 682
Szia! De jó, hogy visszatértél és igyekszel helyre tenni a témát. Kösz. Remélem a normális hozzászólók visszatérnek .
Szuper, hogy neked mindig ilyen élményekben van részed!
megkérdezhetem hány psival keféltél már a férjed előtt?Ilyen kor a férjed is elélvez?
Előzmény: Kisboldogasszony (680)
Alfa Hold Creative Commons License 2005.12.09 0 0 681
Ez nem az erotikus történetek topik!!
Előzmény: Kisboldogasszony (680)
Kisboldogasszony Creative Commons License 2005.12.09 0 0 680
Mivel folyton elkalandoztok a témától, próbálok visszakanyarodni. Szóval az én párom következetesen azt állítja, kifejezetten gerjesztően hat rá, ha egy másik pasival kefélek előtte. Ráadásul az ilyen helyzeteket nem is mindig én kezdeményezem. Tegnap például megkérdezte egy munkatársától, mit szólna hozzá, ha megsimogathatná a melleimet. Az én véleményemet nem kellett kérdeznie, mert ismeri az ízlésemet, és tudta, hogy szimpi nekem a pasi, szívesen leveszem a blúzomat előtte. Talán mondanom se kell, remek szeretkezés lett belőle...
fufug Creative Commons License 2005.12.06 0 0 679
OFF
Előzmény: dzsiggelő csipkebokor (678)
dzsiggelő csipkebokor Creative Commons License 2005.12.05 0 0 678

Na,látod,tuccte!  Jöhet az időjárásjelentés és a sport. Figyelek.

Előzmény: fufug (677)
fufug Creative Commons License 2005.12.04 0 0 677
Neked nem merek pallérozottabban, cizelláltabban fogalmazni. (most törheted a fejed...)
Előzmény: dzsiggelő csipkebokor (675)
dzsiggelő csipkebokor Creative Commons License 2005.12.04 0 0 676
Segítségeddel(!): a.)Thálész b.)Hamvas- Scientia sacra
Természetesen a szépség a lényeg.
Előzmény: Törölt nick (670)
dzsiggelő csipkebokor Creative Commons License 2005.12.04 0 0 675
Nos,ha lenne-ezt a választ nem így fogalmaztad volna meg.
Van hozzá elég iskolám...hmmm...gondód újra eztet az egy darab mondatot.
Előzmény: fufug (674)
fufug Creative Commons License 2005.12.03 0 0 674
Végülis lehet, mert nekem van hozzá elég iskolám.
Előzmény: dzsiggelő csipkebokor (673)
dzsiggelő csipkebokor Creative Commons License 2005.12.03 0 0 673
Mi úgy beszéltük meg,h te leszel a telesportos és a meteorológus
Előzmény: fufug (671)
dzsiggelő csipkebokor Creative Commons License 2005.12.03 0 0 672
Köszönöm. Éreztem,h nem fogok csalódni a válaszodban.
Én most szakrális útra tereltem magam,de ez csak azért van,mert ilyen lábbal keltem...semmi jelentősége. Holnap a másikkal fogok.

én a gőzzel és az izzadással kacérkodok
teljesen más
mégis hasonló





Előzmény: Törölt nick (670)
fufug Creative Commons License 2005.12.03 0 0 671
Ti rossz helyen jártok. Miért jó mások beszélgetését tönkretenni? Még sporteredményekkel nem szolgáltatok, meg időjárásjelentéssel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!