Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

B.GY Creative Commons License 2016.10.30 0 0 7456

A szerv honnan tudná hogy milyen felni való rá?Valószínű porig volt ültetve azt szúrta ki.Ha gyárilag szerelték olyan colos felnivel a cliót akkor semmi köze hozzá.A G astrákra is raktak gyárilag 17"os felnit sőt OPC-n van 18"-os is

http://opel.gumi.hu/

Előzmény: Arris (7455)
Arris Creative Commons License 2016.10.30 0 0 7455

Írták ezt a váltóméret dolgot. Ezért nem rúgják picsán az embert vajon? Arra gondolok, hogy volt pár napja egy Clio aminek elvették a forgalmiját mer Laguna felni volt rajta, ültetés, meg RS gátlók. De az előbbit is külön kiemelte a fakabát, hogy nem lehet rajta mert nem az való rá. Persze a futómű módosítás amúgy is kivégezte volna. Egyébént szép kis Clio és jól is néz így ki.

De most szedheti le az alkatrészeket vissza a gyári és megint műszaki.

Előzmény: B.GY (7454)
B.GY Creative Commons License 2016.10.30 0 0 7454

Akkor vegyél rá ilyet.Igaz hogy 17"-os de jó rá.205/45 ös gumival pont váltómérete a gyári méretnek.

Előzmény: Arris (7453)
Arris Creative Commons License 2016.10.30 0 0 7453

Még a Corsa felni az egész szép. Vékonyabbak a küllők mint az Astra-ra való azért is. Jól néz ki rajta!

Előzmény: B.GY (7450)
Arris Creative Commons License 2016.10.30 0 0 7452

Van rá felni persze. De ez nem vlmi szép, ne haragudj.

Igen a feszített gumi is érdekes megoldás az átalakítók között. Megszalad a ló könnyedén.

Előzmény: MBman (7448)
B.GY Creative Commons License 2016.10.29 0 0 7451

Legelőször meg ilyen volt rajta.Még a vectrámhoz vettem.15"-os ez is.

Előzmény: Arris (7447)
B.GY Creative Commons License 2016.10.29 0 0 7450

Ez is G astra gyári alufelni.16"-os. Ilyen volt nekem is rajta.

Most ilyen van igaz hogy ez nem G astrára való hanem Corsára.

Előzmény: Arris (7446)
MBman Creative Commons License 2016.10.29 0 0 7449

Olyan gyári opel felnit keress, aminek a következők a méretei: 15"-os, 6" széles, 4x100-as, 56,6 mm-es középfurattal, ET49. Mindegy, hogy milyen opelen volt, Corsa B, Corsa C, Vectra B és Astra G, amin előfordulhat. Ehhez központosító gyűrű nem kell, és agyári acélfelni csavarok megfelelőek.

Ehhez 185/65 R15, vagy 195/60 R15 gumi kell. És akkor nem lesz semmi gond, jól is néz ki vele az autó, a rendőr sem fog megbüntetni, és műszakin is átmegy az autó.

A gyári felnik még egy szempontból is jobbak, mint az utángyártottak: könnyebbek.

Előzmény: Arris (7447)
MBman Creative Commons License 2016.10.29 0 0 7448

Hogyne lenne a G-re alufelni. Nemtudom miről beszélsz, itt van például ez, szerintem ez a legszebb Astra G felni.

http://racingbazar.hu/(gyári%20felni)_alufelni_es_Sava_teligumi/R15_4x100_et49_agy56/opel_15_alufelni_4x100_teli_195_60r15_gumival_olcson

Nekem is ilyen van a B Vectrámon (minden mérete ugyanaz), csak nekem Vauxhall-os felni középpel.

Lehet rá tenni másfajta felnit, senki nem mondta hogy nem. Csak mindezt ésszel kellene csinálni, az a probléma, hogy sokan ész nélkül mindenféle más, nem az autóra való felnit felraknak, széles felnit szűk gumival, és így tovább.

Előzmény: Arris (7446)
Arris Creative Commons License 2016.10.29 0 0 7447

Nyílván úgy könnyű hogy az autónak szép gyári felnije van. Úgy pedig még könnyebb, hogy a H-hoz az ember rögtön 3 féle szép felni közül választhat.

Előzmény: Törölt nick (7445)
Arris Creative Commons License 2016.10.29 0 0 7446

Már az is furcsa, hogy ugyan abban a méretben sem lehet alá tenni más felnit. Mi van?! Oké, hogy ne legyen nagyobb, de még azonos coll-ban se legyen más felni alatta.

Nyílván nem hülyeség ha nem engedik csak úgy össze-vissza rakosgatni felniket az embert a kocsija alá. De sok esetben nem a 15" helyére 19" a szitu a cserében.

Igen sok gyári felni szép ezt elismerem. A G-nek meg nincs mert nem úgy álltak hozzá tervezéskor.

Előzmény: MBman (7444)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.29 0 0 7445

Teljesen egyetértek! :)

Én sem vágyom másmilyenre. Nekem így szép és tökéletes ez az autó. Ennél nagyobb felni és gumi a magyar utakon már az autó használhatóságát korlátozná. A gyári IDS+-os sport futómű is tökéletesen megfelel. Még soha fel se merült bennem hogy kidobja alóla és másikat rakjak.

Előzmény: MBman (7444)
MBman Creative Commons License 2016.10.28 0 1 7444

Lehet rá rakni alufelni, csak az autóra való legyen. Egyébként szerintem az autók többsége a saját gyári rá való alufelnivel néz ki a legjobban.

Arris Creative Commons License 2016.10.28 0 0 7443

Már korábban be volt harangozva mikor a felniről beszéltünk.

Nagyobb a kerék? Leveszik a rendszámod

Egy könnyűfém felnire is engedély kell, ha nagyobb mint a gyári, és rendszámlevétel a vége a sportfutóműnek is, mert úgyis kiszúrja a rendőr. De hogyan lehet megszerezni a papírt? Íme a példa. Tovább »

forrás: totalcar.hu

Hurrá akkor már azt se kell vennem, nem hiányzik, hogy 1"-ért baszakodjanak.

lucabrazi Creative Commons License 2016.10.28 0 0 7442

Na.

Lecseréltem az olajat.

Az a csúnya kopogó dízel hang eltűnt.

Kíváncsi vagyok a kilóméterek előrehaladtával előjön-é.

Szóval nem kopog, így a következő olaj opeles lesz.

Akkor lesz viszonyítási alap.

Beeboy84 Creative Commons License 2016.10.27 0 0 7441

Sziasztok!

Bár még egész kellemes idő van, de azért lassan közeleg a tél.

Az alábbi  kerekek pedig  továbbra is eladóak.

Amit tartalmaz (képek a korábbi hsz-ban):

- gyári Opel 6,5x15" lemezfelni, ET33, 5x110 osztókör, 65mm-es középfurat

- Michelin Alpin A4 gumik, DOT 5112, egyenletesen koptak: 7,5mm profil mindegyiken. Összesen 17e km-t futott, kíméletes használat mellett. Nem fűrészfogas, nem félre kopott, széleken még szőrös. Minden szezon után gondosan elmosva, oldalfalak szilikonmentes gumiápolóval kezelve.

- gyári Opel Astra H 15" dísztárcsák, padkázási sérülésekkel (l. képek)

Egyben eladó, irány ár: 80.000Ft/szett.

Érdeklődni telefonon: 0630/892-2569.

Előzmény: Beeboy84 (7428)
Huborcsics Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7440

Emelon tokeletes es ha nagyon lassan forgatom.akkor is.semmi kotayanas minden jo.es mikor allok es meg a motor es akkor torom.a.kormanyt akkor kezdi.de meg akkor a kerek nem mozdult meg a kerek a talpadastol.de ha a kerek megmozdul akkor elall.

DN3 Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7439

Elég ijesztő lehet 80-nál. :-(

Nem tudom, a kormány-szögadónak van-e valami köze a szervóhoz, de az a panel szokott zavarokat okozni a kontakthibák miatt, hátha ez is onnan fakad. Bár fura, hogy emelőn meg nem csinálja.

Előzmény: Huborcsics (7437)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7438

Nekem sem volt még ilyen hibám. Pedig szintén 1.7-esem van 262e km-rel.

Ha álló helyzetben is remeg, akkor csak a szervo lehet. Talán a szervoszivattyú nem tud egyenletes nyomást előállítani valami matt. Ingadozik és azért remeg be. De ezt csak mint laikus gondolom...

Ha nem jár a motor és akkor is csinálja, akkor viszon a kormánymű mechanikájával valami nem százas, szerintem.

Előzmény: Huborcsics (7435)
Huborcsics Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7437

Koszi hogy te legalabb felfugyelzel ra.azt hittem itt senki se olvassa ezt a forumot.ha a mozgas az ugy kepzeld el hogy olyan masfel cennti.es ha a kocsi emelon van nem csinalja.nincs kotyanas semmi a kormanymuben.es fuggetlenul hogy allsz vagy mesz epp nyolcvannal.ha egy pontba kell megtartsd a kormany.akkor kezdi.himbalja az autot.es a fura az hogy az egyik baratome is pont ezt csinalja.azert gondolom betegseg lehet es hasznalatfuggo hiba.es ez a hiba jelenseg semmilyen kormanykazettas problemara nem hasonlit.a pumpa vezerlore gyanakszok.mert amikor igy csinalja akkor hallatszik hogy a pumpa all le es indul ujra.es ebbol van ez az egyenletes mozgas.de ha nagyon lassan forgatod vagy ha nagyon gyorsan tokeletes.

DN3 Creative Commons License 2016.10.26 0 0 7436

Szia! Olvasom egy jó ideje ezt a fórumot, sokat vissza is olvastam a korábbi hozzászólásokból, de nem rémlik, hogy valakinél ez a hiba jelentkezett volna. Talán ezért nem kapsz választ. De légy türelemmel, hátha valaki hallott már ilyenről.

Amúgy érdekelne ez a kormány mozgás, mégis, mekkora mértékű? Csak remegés, vagy centiket elfordul. Korábban nem jelentkezett a hiba egyáltalán?

Előzmény: Huborcsics (7435)
Huborcsics Creative Commons License 2016.10.25 0 0 7435

Sziasztok.akkor nem tud senki semmilyen magyarazatot adni nekem erre a kormany problemara.szerintem.masnal is kellett ilyen eloforduljon.mert itt nalunk ketto van es mindketto ugyan ezt csinalja.szerintem ez alap betegseg lehet.de mitol csinalhatja?

Kovacsger Creative Commons License 2016.10.25 0 0 7434

Szia!

30e -be  bele fér álltalában. Kell egy kuplung kapcsoló is, de az a dizelben benne szokott lenni, vagy a kábel oda van készítve. Bajúszkapcsolóhoz nem kell kábelezni, ha jóltudom az a cim modulba megy. És kell a kódkártya a programozáshoz. Kovacsger

Előzmény: hokkerlauer (7432)
MBman Creative Commons License 2016.10.24 0 0 7433

De legrosszabb esetben is ezeken kívül csak kábelezés az indexkar és az ECU között.

Előzmény: hokkerlauer (7432)
hokkerlauer Creative Commons License 2016.10.24 0 0 7432

Sziasztok!

Biztos régi téma de mennyiért lehet egy 1.3-as H Astrába utólag tempomatot szereltetni?

Jól tudom,hogy egy indexkar és egy engedélyezés kell az autó komputerének?

Köszi!

Beeboy84 Creative Commons License 2016.10.24 0 0 7431

A tetőcsomagtartó elkelt, a kerékszett még megvan.

Előzmény: Beeboy84 (7428)
porkolabt Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7430

Kovacsgernek szolnék. Olyan az a kimaradás mintha a fordulat alacsony lenne 5-6 berántás és utána minden jó?

Nekem ki lett cserélve az első lambda szondám de ugyanúgy csinálja ezt és a check lámpa is ég. Ez valami gyári betegség lehet mert sokaktól hallottam ezt a problémát. Amíg csak ezt csinálja én nem foglalkozom vele de ha kellene akkor várom az instrukciókat. 

Huborcsics Creative Commons License 2016.10.23 0 0 7429

Sziasztok. Van egy 2007 h astram 1.7 dizel.es a kormany kanyaritasnal oda vissza kezd mozogni.allo helyzetben is ha betorom es megtartom egy pontba elkezd magatol jobbra balra mozogni.kanyarba menet kozbe.is ugyan ez a jelenseg ha a kormanyt egy pontba meg kell tartsam.ha nagyon lassan vagy ha gyorsan tekerem tokeletesen mukodik.olaj volt cserelve a szervoba tester nem mutat semmit.egy ismerosomnek is van egy ilyen astraja es az is ezt csinalja.kb a km egyforma 280 ezer.mi lehet a baj?nagyon megkoszonnem ha mar valaki talalkozott egy ilyen jeleneseggel es megkaptak a bajat!valaszokat elore is koszonom.

Beeboy84 Creative Commons License 2016.10.22 0 0 7428

Sziasztok!

Autóm (Astra H kombi) eladását követően megmaradt a téli kerék garnitúra (komplett, 4db).

Amit tartalmaz:

• gyári Opel 6,5x15" lemezfelni, ET33, 5x110 osztókör, 65mm-es középfurat
  • Michelin Alpin A4 gumik, DOT 5112, egyenletesen koptak: 7,5mm profil mindegyiken. Összesen 17e km-t futott, kíméletes használat mellett. Nem fűrészfogas, nem félre kopott, széleken még szőrös. Minden szezon után gondosan elmosva, oldalfalak szilikonmentes gumiápolóval kezelve.
  • gyári Opel Astra H 15" dísztárcsák, padkázási sérülésekkel (l. képek)

Egyben eladó, irány ár: 80.000Ft/szett.

Ugyanitt Astra H kombi, integrált tetősínes verzióhoz való, zárható Cam G3 alu-profilos tetőcsomagtartó (75kg-vel terhelhető). Újszerű állpotban, összesen 3-szor volt felszerelve, kerékpárok szállítására. Eredeti számlát, dobozát, összes tartozékot adom hozzá.

Mivel univerzális, így a következő autókhoz is használható (60.110 / 61.110 oszlop):

http://www.g3spa.it/wp-content/uploads/Tabella_Completa_Applicabilità_Auto-11.pdf

Ennek irányára: 20.000Ft.

Érdeklődni telefonon: 0630/892-2569.

Kovacsger Creative Commons License 2016.10.22 0 0 7427

Sziasztok!

Van egy 2007 -es H Astrám, és úgy tűnik, hogy nem jó az 1-es lambdaszonda az autómba. Az enyém bele lett rakva egy másik autóba, és abban is elő jött a hiba 200km után. Gyárilag B.0.S.C.H 0258006901 -es van benne, de nem találok ilyen cikkszámot sehol. Ti melyik B.0.S.C.H -t raknátok bele helyette?

A másik bajom az, hogy kis terhelésnél olyan, mintha kimaradna a gyújtás néha, de ha több gázt adok, akkor nem tapasztalható. 

Köszönöm.

Kovacsger

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!