Nem csináltam még ilyet ezért nem is tudok tanácsot adni. Nekem meg maga alá csinált a muszka, megadta magát a tömítések az elsőhídban, és ezt 3 nap alatt. olyan rossz ránézni, még rosszabb lesz majd cserélni.
Sziasztok!egy kis segitséget kérek!rk 165 ös kaszát szétszedtem és a dob felöli oldalon nem tudom viszarakni a nyakcsukló résznél a vizszintes tengely csapágyát mi lehet s baj nem tudnátok képeket küldeni
Igen, áttudod kapcsolni, bár kulccsal könnyebb! Kilazítod a rögzítő M8-as csavart és kihúzod a kart, addig míg a rögzítő csavart újra, teljesen be tudod hajtani. Ha nem veszi be álló helyzetben, akkor én úgy szoktam csinálni, hogy a recsegést/fogszámlálást :-) elkerüljem: aláfekszek, enyhén húzom a kart és egy szép asszonyt megkérek, hogy közben indítózzon!
Szerintem sincs benne: Akkor viszont le kell valamivel zárni a közös tüzelőanyag csatornát alulról a hiányzó elemeknél ,hogy ne menjen gázolaj a házba! Felül pedig le van blindelve!
A T-25 meg jól látod mtz adagoló van rajta mert a régi tele ment gázolajjal elvittem felújítani majd az új is pár üzemóra után leengedte a gázolajat akkor vettem bele eredeti oroszt bár mondjuk földrajzilag annyit ér mit a norvég sivatag vettem lengyelt és ukránt is bele de azzal is egy idő után a szuszogón nyomta ki a gázolajat nagyon sajnáltam a pénztárcám, hogy annyiszor találkoztam az adagolóssal így végül egy ilyen adagoló lett rá téve.
Van egy olyan problémám a kisfülkés mtz80-ason, hogy az új vízgomba és új vízóra nem működik.
Az órához áram megy, mert kimértem. A gombához csak egy kábel megy. Az órán három kiállás van: az egyik alatt a kis b betűhöz hasonló orosz betű van, a másik alatt pedig a nagy a betűhöz hasonló betű van. A a harmadik kiállás az óra megvilágításához kihagyott kis cső mellett van és a kettőt egy fémlap köti össze. Alatta egy fordított nagy t betű van. Feltételezem, a földelés lehet, csak nem tudom, hogy csak a világításnak a földelése-e, vagy az egész óráé?