erdekes, hogy a magadfajta mennyire a torockai notajat fujja, aki szerint az arabokat a hatarnal, szet kene löni. De annyira aggodtok, a Gazaiakaert. Miert nem örultök? A piszkos munkat elvegzik helyettetek a zsidok, messze innen. Vagy csak egyszeruen butak vagytok ahhoz hogy felfogjatok?Esetleg a szokasos Putyin/arab felszopo bullshit? Az ellensegem ellensege a baratom? Akkor jo nagy hulye allatok vagytok.
> Az oktober 7 i palesztin válaszcsapás során meghalt izraeli gyerekek a konfliktus sajnálatos áldozatai, akiknek haláláért a cionista politika a felelős.
A te cinikus, beteg elmed felfoghatatlan szamomra. Nem tudom mit ertesz cionista politika alatt. Nem izrael az aki nem akarna elismerni egy palesztin allamot, hanem a palesztinok azok akik elutasitjak izrael letet. Az iszlam bigott vallasi fanatistak azok akik meg akarjak semmisiteni nemcsak Izraelt, hanem egyenesen az osszes zsidot is. Sot mi tobb, az osszes nem szent hitu muszlimot. Beleertve az europai feher embert is a kulturajaval egyetemben. Lehet, hogy holnap te leszel az aldozat az utcan, setalas kozben szurnak le, rabolnak el, fejeznek le.
Meg fogsz lepodni, de nekem nincsenek kulonosebb erzelmeim ezzel a konfliktussal kapcsolatban. Ugy gondolom, hogy tudom azonositani a terroristakat es a terrorizmus aldozatait. Az oktoberi hamasz terror akcionak minden bizonnyal voltak elozmenyei. Sot mi tobb, az elozmenyeknek is voltak elozmenyei. Ezen a vonalon is el lehet indulni a felelosseg kereseseben, de ebbol nem jonnek ki jol a hamasz terroristai, de meg a palesztinok se.
Mi a 31? A hamasz terrortamadasaban meghalt izraeli gyerekek szama? En tobbre emlekeztem.
A szamhaboru ertelmetlen. Az izraeli katonai akcio masodlagos, harmadlagos celja a megtorlas. Az elsodleges cel a hamasz terrorista szervezet gazai likvidalasa. Sajnos ennek a celnak az elerese soran elkerulhetetlenek a jarulekos vesztesegek. A civil aldozatok szama a hamasz szamlajara irhato. A hamasz tartja tuszkent a gazai ovezet eszaki reszen a palesztin civileket. A hamasz telepiti raketa kilovoit iskolak, ovodak kozelebe es a katonai vezetesi pontjait a korhazakba ...
Megnyugtatlak, nem orulok semmilyen eroszaknak, konfliktusnak. Azonban ebben a konkret esetben eles kulonbseget tudok tenni a terrorizmus es a terrorizmus felszamolasanak szandeka kozott. Sajnalom az elkerulhetetlen jarulekos veszteseget. Ehhez tartozik az a friss hir, hogy a hamasz lovi a Gaza eszaki reszerol es Gaza varosabol del fele (izraeli felszolitasra) igyekvo palesztinokat.
"A gázában, az izraeli támadás során meghalt palesztin gyerekek a konfliktus sajnálatos áldozatai, akiknek haláláért a Hamasz terrorszervezet a felelős."
Az oktober 7 i palesztin válaszcsapás során meghalt izraeli gyerekek a konfliktus sajnálatos áldozatai, akiknek haláláért a cionista politika a felelős.
Nem mészároltak le az izraeliek 4000 palesztin gyereket. A Hamasz terroristái mészároltak le sok izrael gyereket a terrorista akciójuk alatt. A gázában, az izraeli támadás során meghalt palesztin gyerekek a konfliktus sajnálatos áldozatai, akiknek haláláért a Hamasz terrorszervezet a felelős.