Keresés

Részletes keresés

Gracioso Creative Commons License 2004.12.08 0 0 1
Hát igen, ő nem semmi figura. Nem láttam még igazán bepöccenni, de állítólag nagyon be tud gurulni. Tavasszal láttam a Eurosporton a trickshot VB-n, ott nagy dolgokat mutatott, meg is nyerte ha jól emléxem.
Előzmény: ivanandras (0)
ivanandras Creative Commons License 2004.12.08 0 0 0
Csak az Earl Strickland :)
Gracioso Creative Commons License 2004.12.08 0 0 topiknyitó
Lelkes biliárdos amatőrként régóta tervezem már egy biliárd topic nyitását, több okból is. A legfőbb ok, hogy nincs ilyen (vagy elfelejtődött). Aztán, hogy egyre több ember megismerje a hivatalos szabályokat, és ne mindenhol a kocsmai szabályok szerint játszanak! (Aki nem tudná, az igazi biliárd szabályok között nincs sem "kétszerlökés", sem "feketegolyóaszemköztilyukba", stb. :) ) A másik célom, hogy a nagy versenyekről, versenyzőkről halljunk itt egymástól. (Természetesen soha nem érhetjük el a SNOOKER topic népszerűségét, de ha pár biliárdszerelmes összegyűlik, már az is siker.) A 2004-es pool vb topicja is viszonylag nagy forgalmú volt, pedig az "csak" egy esemény volt. Harmadik célom, hogy minél több emberrel megismertessek egy nagyon jó kezdeményezést ( a kitaláló utólagos engedélyével :) ), amellyel fel lehet dobni egy kicsit az amatőr biliárdos életet. Az ötlet lényege, hogy egyfajta verseny alakuljon ki az amatőr játékosok között is. Nincs nevezési díj, sem első díj. Egy ranglista alakul ki a nevező játékosok között, és a mérkőzéseket kihívásos alapon kell játszani (8-ast és 9-est egyaránt). Erről bővebben olvashatsz ill. jelentkezhetsz a http://poolbiliard.tk/ oldalon. Ezen az oldalon a hivatalos szabályzat is megtalálható.

Jómagam egyébként legjobban a 9ball szeretem, magyarul a 9-es játékot. Sokkal pörgősebb, élvezetesebb, mint a "hagyományos" 8-as játék, és sokkal jobban rákényszeríti az embert az fehér golyó helyezésére, amely szerintem a játék egyik legszebb része :)

Végezetül szeretnék néhány linket megmutatni:
http://biliard.lap.hu - jó kis linkgyűjtemény
http://www.poolbiliard.hu/ - Magyar Biliárd Portál

http://poolbiliard.tk/ - Biliárd Ranglétra

<a href="http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9025440" target="_blank">http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9025440</a> - Az igen forgalmas, és nagyon sok "tudást" tartalmazó SNOOKER topic


Várom az ötleteket, hozzászólásokat, biliárdmániásokat! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!