Nagyon tetszik, gratulálok!Ha ajánlhatok, rakj be sok-sok képet az asztalodról a kép.tár.hu albumba (ha nincs, csinálj egyet).Sztem is érdemes lenne, és nagyon kiváncsi vagyok rá.
Piko BR41-es. (A másik kettő Fleischmann BR65, és Roco Glaskaten). Régen koszoltam be, most már nem így csinálnám. Túl erős lett a szárazecsetelés a kazánon, nem elég élethű. :-( Azért köszi. (Ha lesz hozzá hangulatom, lefújom a kazánt feketére, és kezdem elölről).
Szép, nekem egy régi, vebes Piko Nohabom van, de hát nekem az is tetszik, csak sajna néhány alkatrész hiányzik róla, és nem tudok beszerezni.:-(((((((((
Szerintem hibátlan a gép! Nem kell azon semmit alakítani rajta. A kürtöket dobd fel rá és kész is. A Tothgun Attila csinált a napokban egy ilyet 019-es pályaszámmal, hát mit ne mondjak , azis ott volt a szeren!. Nekem is van egy narancs ,csak sajna Heljan alapra . A feelinget visszaadja ,de műszakilag még fejlődnie kell a Roco-hoz.
Isten őrízz, még viccből sem. Csak tényleg a Modell-Kit-es másabb. (A lámpái, ill. a forgóváz, stb). Persze az egy kisebbfajta családi ház ára volt. Ezt a modellt én Piko átfestésnek nézem (javíts ki, ha nem), és gyönyörű modell, tényleg nem akartalak megbántani. (Nekem még ilyen sincs) :-((